ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شعار دادن 350 هزارتومان به مردم وسوسه انگيز است

diamonds55
27th April 2009, 07:34 AM
ميرحسين موسوي با تاکيد بر اعتقادش به کرامت انساني اعلام کرد : من مسلمانم و اسلام من اسلامي با قرائت حضرت امام (ره) است؛ ايرانيم، بنابراين به تمام سليقه ها احترام مي گذارم .

http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1388/01/24/100904076222.jpg

به گزارش مهر، مهندس مير حسين موسوي عصر امروز در ديدار تعدادي از نمايندگان فعلي و ادوار مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از رويه مديريتي دولت نهم گفت: چيزي که به آن توجه نمي شود اين است که تمام تعهدات دولت کنوني به دولت هاي آينده باز خواهد گشت و اين دولت هر چيزي را که امضا کند دولت هاي بعدي نيز متعهد به اجرا خواهند بود.
وي با تاکيد بر اينکه بهترين راه براي حضور در عرصه رقابت هاي انتخاباتي شفاف سازي فضا براي مردم است، گفت: حقيقت اين است که ما اسلحه اي جز افشاگري و تحليل مسائل براي مردم نداريم و بايد به اين نکته نيز توجه کنيم که جداي از بحث انتخابات با شرايط فعلي هر کس در آينده سر کار آيد، دچار بن بست خواهد شد.
موسوي با انتقاد مجدد از ورود مباحث انتخاباتي به تصميمات اجرايي دولت نهم گفت: متاسفانه اخيرا شنيده‌ايم که به واسطه مسافرتي که قراراست به شهر شيراز صورت گيرد بدون هر گونه برنامه ريزي ريل هاي راه آهن جاگذاري مي شوند و البته موضوع فقط به اين منحصر نمي شود بلکه مباحثي چون افزايش حقوق کارمندان تا مبالغي که به صندوق ذخيره ارزي بازنگشته نيز بايد به اين مجموعه افزود.
نخست وزير کشور در دوران دفاع مقدس با اشاره به تعهدات بدون برنامه ريزي دولت تصريح کرد: به نظر مي رسد در اين حوزه هيچ نوع نگاه به آينده اي وجود ندارد.

وعده‌هاي بي حساب و کتاب مصيبت بزرگي براي کشور است
وي خطاب به نمايندگاني که مواجهه صريح و جدي تر با اقدامات انتخاباتي دولت نهم را از او خواستار شدند، گفت: بنده يقين دارم که شما به من توصيه نمي کنيد که از اين قبيل وعده ها به مردم بدهم چرا که اگر وعده اي به مردم بدهيم و نتوانيم آن را عملي کنيم اگر هم مردم از ما بازخواست نکنند بايد پاسخگوي خداي متعال باشيم.
مير حسين موسوي افزود: تنها چيزي که ما مي توانيم در اين شرايط به آن اتکا کنيم ايجاد فضاي روشن است که مردم بتوانند با اتکا به آن در صحنه حاضر شده و فداکاري کنند.وي با بيان اينکه امروز در پي انجام سفرهايش به استانهاي مختلف فضاي سياسي کشور اندکي بازتر شده است، گفت: آنگونه که در سفرها مشاهده مي شود و برآيند کلي ما اين است که فضا در حال باز شدن است.
موسوي افزود: نبايد از ياد برد که تاکيدهاي چندين باره بر وعده هاي بي حساب و کتاب مصيبت بزرگي براي کشور است و البته به نظر مي رسد که ما تا شب انتخابات بايد چنين مواردي را مشاهده کنيم و به بياني تا آن زمان موشک هاي زيادي به آسمان پرتاب خواهد شد!
وي علت بيان اين قبيل مسائل به صورت صريح را چنين ابراز کرد: اينکه من با چنين لحني صحبت مي کنم براي آن است که از عواقب چنين مباحثي مطلع هستم اگر در اين چارچوب تنها اندکي خيرخواهي وجود مي داشت چيزي نمي گفتيم و اشکالي نداشت که در اين خصوص غير از هدف هاي مردمي بهره برداري انتخاباتي نيز صورت مي گرفت اما واقعيت به گونه اي ديگر است.

پوست ما هم مانند کرگدن است
موسوي در واکنش به سخن تعدادي از نمايندگان که خواستار صراحت لهجه بيشتر او در مواجهه با مسائل سياسي کشور شدند، گفت: هر کس به ما مي رسد مي گويد بايد تندتر و بلند تر صحبت کنيم که البته من آنقدر چنين کرده ام که ديگر صدايم گرفته است! با اين حال معتقدم بسياري از مسائل را به صورت آرام هم مي توان مطرح کرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود در واکنش به موضع يکي از نمايندگان مجلس مبني بر اينکه همچنان صحبت هايي از احتمال کناره گيري شما مطرح مي شود، گفت: من تا آخر هستم و براي پيروزي هم آمده ام بنده اصولا يا وارد کاري نمي شوم و يا اگر شدم تا آخر هستم به هر حال همه با هم هستيم و به خدا توکل مي کنيم.
وي درباره تخريب و مطالبي که عليه او مطرح مي شود گفت: به هر صورت اين قبيل مسائل طبيعي است و پوست ما هم مانند کرگدن است و اين مسائل روي ما اثري ندارد.
موسوي در بخش ديگري از سخنانش از نمايندگان کنوني و سابق مجلس خواست با شور و هيجاني که در اين جلسه داشتند موضوع انتخابات را دنبال کنند.

شعارهاي دادن پول 350 هزار توماني به مردم وسوسه انگيز است
وي همچنين درباره خود گفت: من مسلمانم و اسلام من اسلامي با قرائت حضرت امام (ره) است؛ ايرانيم، بنابراين به تمام سليقه ها احترام مي گذارم و به کرامت انساني اعتقاد دارم و بر اين باورم که انسان موجودي شريف است و کرامت او بايد حفظ شود.
نخست وزير کشورمان در دوران دفاع مقدس همچنين با بيان اينکه رقباي انتخاباتي اش از ابهامات موجود در فضاي کشور و امکانات بيشمار خود استفاده مي کنند، خواستار شفاف سازي بيش از پيش در فضاي سياسي کشور شد.
موسوي تصريح کرد که طبعا طرح شعارهايي همچون دادن پول 350 هزار توماني به مردم، مباحثي وسوسه انگيز است که براي برخي ساکنان مناطق جنوبي شهر جالب توجه خواهد بود اما ما بايد با روشن کردن اصولي فضا اين قبيل مسائل را رفع و رجوع نماييم.
در آغاز اين ديدار تعدادي از نمايندگان کنوني و سابق مجلس شوراي اسلامي مطالبي را خطاب به اين نامزد حضور در انتخابات آتي رياست جمهوري مطرح کردند.
تابش از نمايندگان کنوني مجلس شوراي اسلامي از قانونگريزي جاري در کشور انتقاد کرد.حسن عثماني از نمايندگان اهل سنت از مير حسين موسوي خواست با دريدن برخي پرده ها اظهاراتش را صريح تر بيان کند.حسيني نماينده خوي خطاب به موسوي گفت: اگر شما به جاي 2 ساعت سخنراني 10 دقيقه صريح و تند صحبت کنيد بهتر است.
اوليا نماينده يزد با انتقاد از رواج دروغگويي در جامعه خواستار تفکيک حق و باطل از سوي مير حسين موسوي شد.الهه کولايي نماينده سابق مجلس با اشاره به فرصت هاي ايجاد شده از سوي انقلاب اسلامي براي زنان از آنچه محدود سازي حقوق زنان با ابزار قانوني در فضاي کنوني کشور مي خواند انتقاد کرد.
قنبري نماينده ايلام از موسوي خواست با برگزاري تور فشرده ايرانگردي ارتباط نزديک تري را در فرصت اندک باقيمانده تا انتخابات با مردم بخش هاي مختلف کشور برقرار کند.
آوايي نماينده دزفول نيز خواستار کوچک سازي دولت و اجرايي شدن اصول مورد توجه اصل 44 از سوي دولت مير حسين موسوي در صورت پيروزي او در انتخابات آتي رياست جمهوري شد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد