ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی روش تهیه مربای لبو



niusha231
26th February 2013, 10:28 PM
آشنایی با روش تهیه مربای لبوhttp://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2011/1/jam300-0910-frj.jpg
این مربای خوشمزه و خوش‌رنگ را که با عطر زنجبیل نیز معطر شده در برنامه صبحانه خود بگنجانید
مواد لازم:
لبوی خام: 5/1 کیلو
شکر: 5/1 کیلو
ریشه زنجبیل (http://www.hamshahrionline.ir/details/41869) تازه : 50 گرم
آب و پوست رنده شده 3 عدد لیمو (http://www.hamshahrionline.ir/details/92269) ترش
بادام (http://www.hamshahrionline.ir/details/59315) یا گردو (http://www.hamshahrionline.ir/details/3855)ی خرد شده : 200 گرم
طرز تهیه:
1- لبوی خام را بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید.
2- آن ها یا درون چرخ گوشت بریزید و یا رنده کنید.
3- ‌لبوهای خام را درون قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا بپزند و نرم شوند.
4- شکر، زنجبیل، آب و پوست رنده شده لیمو را به ظرف اضافه کنید و بگذارید تا یک ساعت بپزند.
5- بادام و گردوهای خرد شده را به آن‌ها اضافه کنید.
6- پس از اینکه کمی خنک شدند آن‌ها را در چند ظرف بریزید و موقع لزوم استفاده کنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد