ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی آشنایی با روش تهیه مربای گوجه سبز



niusha231
26th February 2013, 10:19 PM
آشنایی با روش تهیه مربای گوجه سبزhttp://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2011/1/green-gage2.jpg
این مربا را در ابتدای فصل بهار تهیه کرده و همراه با کره و خامه برای صبحانه میل کنید.
مواد لازم:
گوجه سبز (http://hamshahrionline.irhttp://www.hamshahrionline.ir/details/79048): یک و نیم کیلوگرم
آب: 2.5 پیمانه
شکر: یک و نیم کیلوگرم
طرز تهیه:
• گوجه سبزها را بشویید و خشک کنید و آن‌ها را از وسط نصف کنید.[خورش گوجه‌سبز (http://hamshahrionline.irhttp://www.hamshahrionline.ir/details/50518)]
• آن‌ها را درون قابلمه ریخته و همراه با آب روی حرارت کم قرار داده تا بجوشند و نرم شوند.
• شکر را به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حل شود.
• وقتی جوش آمدند حرارت را زیاد کنید. در این حالت هسته‌های گوجه سبزها یکی یکی روی سطح می‌آیند، آن‌ها را با یک کفگیر بردارید.
• کف‌های ایجاد شده در سطح مربا را دور بریزید.
• وقتی مربا کمی سفت شد آن را از روی حرارت بردارید.
• مربای آماده شده را درون ظرف‌های مورد نظر ریخته و درب آن را محکم ببندید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد