ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث مهریه چندتا سکه خوبه؟

بلدرچین
21st February 2013, 11:04 PM
باتوجه به اینکه مهریه های بالا و گاه عجیب میبینیم و میشنویم،شما اگر پدر و مادر یک دختر بودید یا یک دختر که تعداد مهریه یا نوع مهریه به پای شما بود،چه مقدار یا چه نوعی انتخاب میکردید؟دلیلتون هم لطفا ذکر کنید حتما که چرا این نوع یا این مقدار.
با توجه به این که مهریه باعث خوشبختی یا بدبختی نمیشه پاسخ بدید.
لطفا شوخی یا توهین یا مسخره به هیچ وجه نکنید.
مرسی از همه
این بحث رو توی تالار حقوق ثبت نکردم چون نظرات همه مهم بود،خواهش مندم از تمامیه دوستان عزیز که نظرات خودشون رو صاف و شفاف بگن.[golrooz]

ساتین
21st February 2013, 11:14 PM
114
خوبه دیگه!

- - - به روز رسانی شده - - -

114
خوبه دیگه!

بلدرچین
24th February 2013, 10:40 PM
پست جالبی نبود؟

کتایون50
25th February 2013, 02:32 AM
من سکه رو ترجیح میدم .چون محاسبه اش ساده است وارزشش در هر زمان مشخصه البته درسته که موارد دیگه رو هم به نرخ روز محاسبه میکنند ولی سکه بهتره . 500 تا خوبه .

golden3
25th February 2013, 10:45 AM
من سکه رو قبول دارم چون ارزشش به مرور زمان بالا میره حتی اگه مهریه کم باشه باز حساب سرانگشتی کنی پشتوانه خوبی میشه
114من همین مقدار شایدم کمتر بگیرم بستگی به طرف مقابلم داره که در چه سطحی باشه اگر کمتر بگیرم شروط دیگه ای هم ضمیمه ش میکنم البته دیگه الان سقفش مشخصه
در ضمن داداشی نداشتیم آ بحث حقوقی تو تالار حقوق باید باشه دیگه تکرار نشه[nishkhand]

"golbarg"
26th February 2013, 08:00 PM
اولا باید دومادموبسنجم چطوریه
بدشم مهریه درحد متعادل بین 144تا72کافیه

نکته:

اینم بگم زن وقتی به جای برسه که واقعا ببینه نمیتونه با اون شخص بمونه میبخشه مگه وضع مادیش بد باشه

بلدرچین
27th February 2013, 12:43 PM
من سکه رو قبول دارم چون ارزشش به مرور زمان بالا میره حتی اگه مهریه کم باشه باز حساب سرانگشتی کنی پشتوانه خوبی میشه
114من همین مقدار شایدم کمتر بگیرم بستگی به طرف مقابلم داره که در چه سطحی باشه اگر کمتر بگیرم شروط دیگه ای هم ضمیمه ش میکنم البته دیگه الان سقفش مشخصه
در ضمن داداشی نداشتیم آ بحث حقوقی تو تالار حقوق باید باشه دیگه تکرار نشه[nishkhand]

چشم اجی فروغ جون.خ[negaran][nadidan]وب چه کنم توی بخشمون کلی بحث حقوقی راه انداختم کسی استقبال نکرد نظر همرو میخواستم بدونم.شرایطشو فراهم کن بحث دارم باز اما چون استقابل نمیشه نمیزارم.
شرایطشو بهم بگو بدونم ههه فضولم. اجی منظورت شروط ضمن عقده؟

بلدرچین
27th February 2013, 12:47 PM
اولا باید دومادموبسنجم چطوریه
بدشم مهریه درحد متعادل بین 144تا72کافیه

نکته:

اینم بگم زن وقتی به جای برسه که واقعا ببینه نمیتونه با اون شخص بمونه میبخشه مگه وضع مادیش بد باشه

عزیزم اگر بخواد مهریه رو بگیره باید از هفت خان بگذره. گرچه اگرم طرف یعنی داماد تمامیه ملک و اموالشو چه منقول چه غیر منقولش رو به کسی دیگه واگذار کنه تا زن نتونه اون هارو به جای مهرش برداره،زن میتونه طبق شرایطی و راه های حقوقی تمامیه اون مال هایی که مرد برای ندادن مهر واگذار کرده رو برگردونه به حالت اول و ازاون مال ها مهرش رو برداره.
جالبه این راه رو کسی نمیدونه!!

golden3
27th February 2013, 07:44 PM
چشم اجی فروغ جون.خ[negaran][nadidan]وب چه کنم توی بخشمون کلی بحث حقوقی راه انداختم کسی استقبال نکرد نظر همرو میخواستم بدونم.شرایطشو فراهم کن بحث دارم باز اما چون استقابل نمیشه نمیزارم.
شرایطشو بهم بگو بدونم ههه فضولم. اجی منظورت شروط ضمن عقده؟

خب باید دعوت کنی از کاربرا تا تو بحثت شرکت کنن داداش گلم
آره شروط ضمن عقد منظورم بود[golrooz]

Amaterasu
27th February 2013, 08:08 PM
من اصلا با سکه حال نمیکنم
ترجیح میدم مهریه ماشین ، خونه یا هر چیزی شبیه به اینها باشه!

^*زهرا*^
27th February 2013, 08:11 PM
منم سکه رو به عنوان مهریه قبول دارم چون از همه لحاظ بهتره البته اگه قرار باشه یه روزی خودم مهریه تعیین کننم نه اونقد بالا میگم که داماد بدبخت اول کاری جا بخوره نه اونقدر پایین فقطم سکه نمیگم مثلا 200-114 سکه با یه سفر حج!!!!!
این زیاده؟؟؟ (البته اگه زیاده بهتره با اونایی مقایسه بشه که به تعداد تاریخ تولد و گاها ساعت های عمرشون میگیرن مقایسه بشه)
اما اگه دیگه خییییییییلی یعنی خیلی دلم به رحم بیاد و کشته مرده ی طرف باشم میگم 14 سکه با یه سفر حج!!!!!!!!![nishkhand][khande]

سونای
27th February 2013, 08:15 PM
من سکه رو به عنوان مهریه قبول ندارم یا اگه دیگه قرار باشه که حتما باشه... یه دونه سکه!!

چون متوجه معنی پشتوانه بودنش نیستم!!!!!!!! [soal]
[golrooz]

golden3
27th February 2013, 08:22 PM
من سکه رو به عنوان مهریه قبول ندارم یا اگه دیگه قرار باشه که حتما باشه... یه دونه سکه!!

[golrooz]

جدی آجی؟
بابا ایول
حالا بهش عملم میکنی؟

بلدرچین
27th February 2013, 08:24 PM
من اصلا با سکه حال نمیکنم
ترجیح میدم مهریه ماشین ، خونه یا هر چیزی شبیه به اینها باشه!

چرا؟ارزش اقتصادی ماشین و خونه بالاتره ها. میشه دلیلتو لطفا بگی؟

عبدالله91
27th February 2013, 08:27 PM
پست جالبی نبود؟

اگه جواب همه مهم بود باید دعوت عمومی میشد. درسته؟پس نظر عده ای از دوستان مهم بوده و إلا همه رو دعوت میکردین

بلدرچین
27th February 2013, 08:33 PM

[golrooz]

درسته هیچی نمیتونه جای مهر و محبت زوج به زوجه رو رو بگیره اما این رو باید قبول کرد که شرایطی باشه که زوج بترسه و از اعمالی که میتونه ازادانه انجام بده نده!
به جای سکه میتونی شش دانگ از یک خانه یا چیزهای دیگه بخوای اما هیچ وقت این حق رو از خودت سلب نکن چون راه رو برای کارهای اشتباهی همسر ایندت باز میکنی.

بلدرچین
27th February 2013, 08:34 PM
منم سکه رو به عنوان مهریه قبول دارم چون از همه لحاظ بهتره البته اگه قرار باشه یه روزی خودم مهریه تعیین کننم نه اونقد بالا میگم که داماد بدبخت اول کاری جا بخوره نه اونقدر پایین فقطم سکه نمیگم مثلا 200-114 سکه با یه سفر حج!!!!!
این زیاده؟؟؟ (البته اگه زیاده بهتره با اونایی مقایسه بشه که به تعداد تاریخ تولد و گاها ساعت های عمرشون میگیرن مقایسه بشه)
اما اگه دیگه خییییییییلی یعنی خیلی دلم به رحم بیاد و کشته مرده ی طرف باشم میگم 14 سکه با یه سفر حج!!!!!!!!![nishkhand][khande]

فقط میتونم بگم افرین[golrooz]

عبدالله91
27th February 2013, 08:38 PM
سلام
اگه بنده دختر داشتم.به چند چیز توجه میکردم آخر کار اگر اون معیار هارو داشتن مهریه رو تعیین میکردم.
اولین معیار متقی بودن و داشتن اخلاق خوب بود
در دومین مورد: شغل به نظرم مهم نیس بلکه برنامۀ زندگی داشتن مهمتر از شغل است و درواقع شغل جزئی از برنامۀ زندگی است و اگر برنامه داشته باشه حتما به شغل میرسه و اگه الان نداره مهم نیس.برنامه نشانۀ منسجم و آینده نگر بودن و مسئولیت پذیر بودن طرف است.
اگه اینا باشن بنده یه دونه و یا فوقش5 سکه رو با مشورت دخترم تعیین میکردم چون مهریه نشانۀ علاقۀ شوهر به همسرش است و مهریه نباید عامل کم شدن محبت بشود و مهریه زیاد نشانۀ خوش قدم نبودن زن است .تعداد سکه و مبلغ مهریه نشانۀ مهر و علاقه نیست بلکه داشتن مهریه نشانۀ علاقه است. و بهتره مهریه ای مادی تعیین بشه.ممنون

عبدالله91
27th February 2013, 08:41 PM
درسته هیچی نمیتونه جای مهر و محبت زوج به زوجه رو رو بگیره اما این رو باید قبول کرد که شرایطی باشه که زوج بترسه و از اعمالی که میتونه ازادانه انجام بده نده!
به جای سکه میتونی شش دانگ از یک خانه یا چیزهای دیگه بخوای اما هیچ وقت این حق رو از خودت سلب نکن چون راه رو برای کارهای اشتباهی همسر ایندت باز میکنی.
به نظرتون با این دید به زندگی پا گذاشتن خطرناک نیست؟ اون زندگی که بخواد با ترس از مهریه ادامه داشته باشه زندگی نمیشه بلکه ظاهر سازی میشه و در پشت پرده چنین مردی هرکاری میکنه و این خیانت است

solinaz
27th February 2013, 08:45 PM
والا من که تاحالا به این چیزا فکر نکردم.......زیادم سردر نمیارم ولی خب منم اعتقاد دارم که مهریه پشوانه ی زن هست به خصوص اگر چیزی باشه که ارزششم بالا بره مثل همون سکه.ولی خب اونایی که مهریشون شاخه نباتو از این جور چیزاس باید خیییییییلی به هم علاقه داشته باشن که وقتی وارد زندگی میشن مرده جو نگیردش و خیانت نکنه.تعدادشم تاریخ تولد دختر باشه عالیییییییییییی
حالا ببخشید اگه چیزی گفتم که مورد قبول شما نیست........

بلدرچین
27th February 2013, 08:47 PM
اگه جواب همه مهم بود باید دعوت عمومی میشد. درسته؟پس نظر عده ای از دوستان مهم بوده و إلا همه رو دعوت میکردین

شرمندم بخدا.

سمیه نجفی
27th February 2013, 09:08 PM
مهريه سكه باشه بهتره چون كه محاسبه آسان هستش وهمه جا شرايط يكسان هستش

تعدادشم تاريخ تولد دختر باشه

البته بستگي به طرف مقابل داره كه خيلي مهم هستش

من شخصا اگر با مرد مورد علاقم وايده الم ازدواج كنم يك سكه به يگانگي خداوند در غير اينصورت

سكه زير هزارتا را قبول ندارم ترجيحا تاريخ تولدم

مهريه يه تضمين هستش براي دختر ويه پشتوانه و تكيه گاه بخصوص ميگن عندالمطالبه كه براي خانماي بدون درامد خوبه

بلدرچین
27th February 2013, 09:13 PM
مهريه سكه باشه بهتره چون كه محاسبه آسان هستش وهمه جا شرايط يكسان هستش

تعدادشم تاريخ تولد دختر باشه

البته بستگي به طرف مقابل داره كه خيلي مهم هستش

من شخصا اگر با مرد مورد علاقم وايده الم ازدواج كنم يك سكه به يگانگي خداوند در غير اينصورت

سكه زير هزارتا را قبول ندارم ترجيحا تاريخ تولدم

مهريه يه تضمين هستش براي دختر ويه پشتوانه و تكيه گاه بخصوص ميگن عندالمطالبه كه براي خانماي بدون درامد خوبه

نظر عاقلانه ای بود...مرسی

Amaterasu
27th February 2013, 09:55 PM

برا ارزش نمیگم

چون من اصلا دوست ندارم چیزی بگیرم که معلوم نیست باید چیکارش کرد و چه بلایی سرش میاد

خونه و ماشین هم کاربردش معلومه و هم هر چی باشه قابل استفاده هستش ولی مثلا طرف 200 تا سکه یا 500 تا یا 1000 تا سکه رو میخواد چیکار کنه؟؟؟

.:Neda:.
27th February 2013, 10:18 PM
سکه خوب نیست،
به نظر من بال مگس بهتره، یه سه چهار کیلو[bamazegi]

golden3
27th February 2013, 10:23 PM
برا ارزش نمیگم

چون من اصلا دوست ندارم چیزی بگیرم که معلوم نیست باید چیکارش کرد و چه بلایی سرش میاد

خونه و ماشین هم کاربردش معلومه و هم هر چی باشه قابل استفاده هستش ولی مثلا طرف 200 تا سکه یا 500 تا یا 1000 تا سکه رو میخواد چیکار کنه؟؟؟

دوست عزیز
هیچکس نمیتونه این همه سکه رو1جا بپردازه
اصولا قسط بندی میشه مثلا هرماه2عدد

سونای
27th February 2013, 10:29 PM
جدی آجی؟
بابا ایول
حالا بهش عملم میکنی؟

آره آجی جدی!!!

قربانت[nishkhand]

ایشالله..بله... زیاد دور از تصور نیست من الانشم نوع زندگیم کلی با خونوادم فرق میکنه..........از بورچومی بگیر تا اخر...[nishkhand][khande]

همین دیگه داداشی
اینو قبول ندارم که (به قول شما وکیلا و قاضی ها) زوج[nishkhand] بخاطر ترس از مهریه کار بد نکنه!!!!!
این مهمه که خودش این رشد رو داشته باشه که خوب و بد رو بدونه!

و اما مهریه ... خود مهر توش هست... چیزی باید باشه که باعث رشدش بشه...... زوجه[nishkhand] باید چیزی رو بخواد که به کمال رسیدن زوج کمک کنه...
خواستش تعالی همسرش باشه... اعتماد اعتماد میاره... فداکاری فداکاری...

سفر حج اگه مهریه باشه خوبه ... ولی نه اینکه زوجه بره سفر!!... سفری که زوج پدر و مادر خودش رو ببره...قدمهاشو آروم کنه تا با پدر و مادر هم قدم شه... اگه شرایط مالیش رو داشت خب زوجه رو هم ببره... اگه زوج حق پدر و مادرش رو به جا بیاره خب قطعا دعای خیر پدر و مادر پشتش هست... دعای اونا پشتش باشه خدا ازش راضیه... خدا راضی باشه این سعادت که به دیگر آموزه ها هم پایبند باشه نصیبش میشه... وقتی به این آموزه های دینی پایبند باشه ... خب توی زندگی درست رفتار میکنه... و این میشه اون پشتوانه ای که نیاز هست..........

البته سفر حج یه مورد بود.....چون دوستان حج رو مثال زدن من گفتم... اما خیلی چیزای معنوی دیگه ای هم هست که میتونن مهریه باشن تا زوج به کمال برسه... و خواسته ی زوجه هم باید همین باشه! به کمال رسیدن همسرش...زوج هم به نوعی کمک میکنه واسه به کمال رسیدن زوجه... تا توی زندگی مدام همدیگه رو بالا بکشن....آمین
[golrooz]

yasaman hedayati
27th February 2013, 10:47 PM
414[nishkhand]

Amaterasu
27th February 2013, 11:57 PM
دوست عزیز
هیچکس نمیتونه این همه سکه رو1جا بپردازه
اصولا قسط بندی میشه مثلا هرماه2عدد

بله میدونم
من اصلا منظورم این نبود که بخوام بدم همش رو نمیتونم بدم.
فرض بر اینکه من هر 100 تا رو هم بتونم تو یه سری بدم
کجا میخوان اونها رو بفروشن؟
معمولا هیچ جا تعداد زیاد نمیخرن
خود فروختن اونها یا نقد کردن اونها درد سر داره
یه خونه یا هر چیز این طوری به نظر من خیلی راحت تره دادنش

^*زهرا*^
28th February 2013, 12:21 AM
فقط میتونم بگم افرین

خواهش میکنم[golrooz][golrooz]

شه پری
1st March 2013, 12:21 AM
5 تا

needa
1st March 2013, 04:09 PM
از وقتی که پراید22 میلیون شده به اندازه ی سال تولد پراید مهر میکنند[tashvigh]

1st March 2013, 04:17 PM
به نیت 24 هزار پیامبر 24000 تا[nishkhand]

shiny7
1st March 2013, 04:51 PM
114 تا سکه.

یا یک خونه نقلی.

چون هردوش می تونه تضمین منصفانه و عادلانه ای برای شروع یک زندگی باشه.

البته برداشت ناجور نکنید منظورم این نیست که مهریه تضمین زندگیه!!

طاهره جووون
9th March 2013, 10:29 PM
200تا خوبه

200تا خوبه

بلدرچین
10th March 2013, 12:21 AM
200تا خوبه

200تا خوبه

چرا؟

طاهره جووون
10th March 2013, 07:41 PM
چون از عدد 200 خوشم میاد . بعدشم فکر نکنم زیاد باشه . زیاده ؟ [khanderiz]

چون از عدد 200 خوشم میاد . بعدشم فکر نکنم زیاد باشه . زیاده ؟ [khanderiz]

niusha231
14th March 2013, 07:29 PM
من با این که خودم یک دخترم ولی اصلا از مهریه خوشم نمی یاد چون بنده خدا پسر بی چاره از صبح تا شب جون میکنه آخرشم دخره مهریشو میزاره به اجرا[khande]

بلدرچین
15th March 2013, 04:34 PM
414[nishkhand]

واقعا زیاده.مهریه زیاد یعنی هیچ. طرف کسی رو نمیگیرم اما مهریه ی اصلی باید محبت و عشق باشه نه یک سکه که وسیله تهدید و کار خراب کردنه بیشتره...
مرسی

بلدرچین
15th March 2013, 04:39 PM
به نیت 24 هزار پیامبر 24000 تا[nishkhand]

جدی که نمیگی... این تعداد سکه رد میشه از طرف عاقد

بلدرچین
15th March 2013, 04:59 PM
من هم اگر شرایط درست مهریه به کار گرفته شه و به خطایی نره مهریه رو دوست دارم اما الان یا بهتره بگم قبلا،مهریه وسیله دست بعضی دخترها بود.

1st April 2013, 12:35 PM
جدی که نمیگی... این تعداد سکه رد میشه از طرف عاقد

مگه عاقد قراره یه عمر زندگی کنه؟؟؟؟‍!!

(البته شوخی بیش نبود!)[khejalat]

ماهرخ.م
1st April 2013, 09:21 PM

114
خوبه دیگه![/quote]

114
خوبه دیگه![/QUOTE]

114
خوبه دیگه![/QUOTE]

مهندس نوجوان
3rd April 2013, 01:28 PM
[labkhand]مهریه 110 تا خوبه ....
اما فقط سکه که به درد نمی خوره
ادامه :
یک یا دو دونگ از یک خونه حداقل 100 متری
چند مثقالی طلا
سفر به مکه ، کربلا ، مشهد ، سوریه و تمامی اماکن زیارتی
و ... هرچی که پدر عروس بگن
مهریه نه زیادش خوبه ، نه کمش ................. موافق نیستین؟

بلدرچین
3rd April 2013, 07:02 PM
[labkhand]مهریه 110 تا خوبه ....
اما فقط سکه که به درد نمی خوره
ادامه :
یک یا دو دونگ از یک خونه حداقل 100 متری
چند مثقالی طلا
سفر به مکه ، کربلا ، مشهد ، سوریه و تمامی اماکن زیارتی
و ... هرچی که پدر عروس بگن
مهریه نه زیادش خوبه ، نه کمش ................. موافق نیستین؟

جااااان[taajob]

هستی..
4th April 2013, 08:59 AM
من هنوز بهش فکر نکردم ولی اگه بخوام مهریه ام رو تعیین کنم یه مقدار معقول انتخاب میکنم که نه خودم و نه طرف مقابلم برای این انتخاب ناراحت و پشیمون بشیم

تيلور
15th May 2013, 03:46 PM
کی داده کی گرفته..................[taajob][taajob][taajob]

reyhane.R
15th May 2013, 06:41 PM
به نظرم سکه واسه مهریه خوب نیس چون اگه یه خانومی بخواد مهریه شو بگیره قسط بندیش میکنن تا موهاش رنگ دندوناش سفید شه نصفه مهریشم نگرفته
ولی اگرم کسی بخواد مهریه اش سکه باشه بهتره به اندازه ی سال تولد میلادیش سکه بخواد ، اگه خوشبخت شدن که مهریه نمیخواد ولی اگرم خدای نکرده زندگیشون بهم خورد فقط از این زندگی خانوم نباید آسیب ببینه که ، آقاهه هم تا آخر عمرشم قسط بده حالش جا بیاد

mahmoodmah
18th May 2013, 09:57 PM
عجیب ‌ترین مهریه‌های ایران !

(http://www.persianv.com/yaddasht/184196.php)مهریه های عجیب و غریب گاهی شگفت انگیزتر از آن هستند که بتوانید آنها را باور کنید. مهریه هایی که اگر عاقبتشان به شکایت و دادگاه نرسد، شاید هیچ وقت از وجودشان با خبر نشوید! با این حال، خیلی از کسانی که در گوشه و کنار این کشور ازدواج می کنند، با هزار و یک دلیل سراغ این مهریه ها می روند؛ ترس از آینده، خلاقیت یا حتی علاقه های عجیب شخصی!

بال مگس

یکی از عجیب ترین مهریه های تاریخ ایران چهار سال قبل در شعبه 264 دادگاه خانواده به اجرا گذاشته شد: یک کیلو بال مگس! سال 86 بود که زنی با مراجعه به دادگاه خانواده به قاضی گفت تنها در صورتی حاضر به طلاق می شود که همسرش یک کیلو بال مگس مهریه او را بپردازد! او که سومین ازدواج خود را شکست خورده می دید، دلیل جدایی از همسرش را فریبکاری او عنوان کرد و گفت: «همسرم علی رغم متاهل بودن، با من ازدواج کرده و حالا من تا مهریه ام را نگیرم از زندگی اش بیرون نمی روم.»

دست چپ داماد

اما عجیب تر از بال مگس، مهریه زن جوان دیگری بود که 6سال قبل در شعبه 263دادگاه خانواده تهران به اجرا گذاشته شد. این زن که دست‌ چپ‌ هـمسـرش‌ را به عنوان مهریه خود انتخـاب‌ كـرده‌ بـود، بـا مـراجعـه‌ بـه‌ دادگـاه‌ خانواده گفت: "من‌ از بچگی‌ با دختران‌ فامیل‌ در رقابت‌ بودم‌ و می خواستم مهریه ای متفاوت داشته باشم. از طرفی خانواده همسرم بسیار ثروتمند هستند و هر تعداد سكه‌ كه‌ مهرم می کردند می توانستند بپردازند. بنابراین تصمیم گرفتم برای‌ محكم‌ كاری‌ دست‌ شوهرم را به همراه 700 سكه‌ مهریه‌ام‌ قرار دهم و آنها هم پذیرفتند."

اما سه سال بعد که زن جوان متوجه شد همسرش پایبند اخلاقیات نیست، به دادگاه خانواده رفت تا با اجرا گذاشتن مهریه اش، همسرش را ادب کند!
زن جوان می گفت دلش می‌خواهد مهریه‌اش آنقدر خاص و تعهد‌آور باشد که شوهرش هیچ‌گاه نتواند از قید و بند آن خودش را رها کند. بنابراین یک ماه بعد از عقد به دفترخانه رفتند و قرار گذاشتند بدون اطلاع خانواده ها، یک بند دیگر به مهریه اضافه کنند: چشم های آقای داماد!

چشم هایش!

سال گذشته، زن دیگری به دادگاه رفت و چشم های شوهرش را از دادگاه خواست! او عروس یک خانواده ثروتمند شده بود که 5هزار سکه مهرش کرده بودند اما کابوس تکرار زندگی خواهر مطلقه اش دست از سر او بر نمی داشت. بنابراین بعد از عقد از همسرش خواست تا چشم هایش را مهر او کند. زن جوان می گفت دلش می‌خواهد مهریه‌اش آنقدر خاص و تعهد‌آور باشد که شوهرش هیچ‌گاه نتواند از قید و بند آن خودش را رها کند. بنابراین یک ماه بعد از عقد به دفترخانه رفتند و قرار گذاشتند بدون اطلاع خانواده ها، یک بند دیگر به مهریه اضافه کنند: چشم هایی آقای داماد!

اما چند ماه بعد ورق برگشت و اختلافات آن دو شروع شد تا جایی که چاره ای جز طلاق نماند. البته قاضی دادگاه اعلام کرد که طبق قانون شرع اعضای اصلی بدن قابل جدا کردن نیست و تعهد مالی ایجاد نمی‌کند، چون چشم زمانی که زنده و قابل استفاده برای فرد باشد، باارزش است و نمی‌تواند مورد رهن و گرو قرار بگیرد.

ضمن آنکه مهریه همان است که عقد براساس آن صورت گرفته و داماد فقط محکوم به پرداخت پنج هزار سکه طلا است.

1978 توپ ورزشی!

سال87 زوج دیگری در شعبه 268 دادگاه خانواده از هم جدا شدند، آن هم با یک مهریه عجیب! 1978توپ ورزشی که البته زن آنها را بخشید تا جانش را بردارد و فرار کند.

این زن جوان که تنیس باز موفقی هم هست، می خواست نشان دهد مادیات برایش اهمیتی ندارد. به همین دلیل مهریه اش را 1978 توپ ورزشی قرار داد اما بعد از 7سال از ازدواج، به دادگاه رفت تا با بخشیدن مهرش طلاق بگیرد. چون همسرش اصرار داشت به کانادا مهاجرت کنند، اما او دوست نداشت از ایران برود. به همین دلیل این زوج به صورت توافقی جدا شدند.

آهوی وحشی

پرونده شکایت زنی با مهریه 10 آهوی وحشی هم یکی از عجیب ترین پرونده هایی بود که دو سه سال قبل در دادگاه خانواده به جریان افتاد. مهناز 26ساله که با یکی از آشنایان خود در شهر مادری اش ازدواج کرده بود، به دلیل علاقه ای که به طبیعت داشت این مهریه را انتخاب کرد. او چند ماه بعد از ازدواج به خاطر شغل همسرش به تهران آمد اما آنقدر تنهایی و غربت آزارش داد تا تصمیم گرفت مهریه اش را اجرا بگذارد و شوهرش را مجبور کند تا زمانی که 10 راس آهوی وحشی را شخصا از دشت های شهرستان محل سکونتشان شکار نکرده، به تهران برنگردند!

مهریه گریه دار

البته مهریه های عجیب همیشه به همین خنده داری نیستند. سال 88 یک خبر دیگر در دادگاه های خانواده پیچید که مصداق عینی مهریه عندالمطالبه بود: «زن جوانی که 6 ماه از عقدش می گذشت به دادگاه رفت و مهریه میلیاردی اش را به اجرا گذاشت! او به قاضی گفت: همسرم خیلی مهربان است. اما مهریه حق من است و اگر همسرم من را دوست دارد باید حقم را بپردازد. اگر هم توان مالی اش را ندارد مشکل خودش است!»

آشنایی این زوج جوان از دانشگاه شروع شد و آنقدر برای به هم رسیدن دردسر کشیدند که داماد عاشق حاضر شد همه شرط های پدر عروس را برای ازدواج بپذیرد. خانواده عروس از پسر خواسته بود 24 کیلو شمش طلا و 1364 سکه مهر دخترشان کنند. در روز بله بران، مادر بزرگ دختر گفت سکه رسم امروزی ها است و مهر عروس باید پول باشد. به همین دلیل پدرعروس به احترام مادرش یک میلیارد تومان وجه نقد هم به مهریه اضافه کرد!

داماد هم که فکر می کرد مهریه را کی داده و کی گرفته، برای این که عقب نماند گفت: من هم 1364 شاخه رز سیاه به این مهریه اضافه می کنم!

به گزارش سلامت نیوز،چند ماه بعد سمیه با مهریه 24 کیلو شمش طلا، 1364 سکه تمام بهار آزادی، یک میلیارد تومان پول نقد و 1364 شاخه رز سیاه به عقد محسن در آمد و زندگی آنها زیر یک سقف شروع شد. اما بعد از مدت کوتاهی از ازدواج شان، عروس خانم همسرش را با نامه ای از دادگاه غافلگیر کرد گفت که مهرش را می خواهد! استدلالش هم این بود: «مگر هر وقت مشکل پیدا شد باید حقم را از تو بگیرم؟ مهریه حق من است و اگر دوستم داری باید مهرم را بپردازی تا با تو زندگی کنم!»

منابع: اطلاعات، همشهری، جام جم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد