توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شیعۀ واقعی
MARYAM*77
18th February 2013, 12:34 AM
مردی به رسول خدا(ص) عرض کرد :
یا رسول الله ! فلانی در منزل همسایه اش نگاه حرام می کند و اگر بتواند به دنبال آن، کار حرامی انجام دهد انجام می دهد.
رسول خدا(ص) خشمگین شد و فرمود :
او را نزد من بیاورید.
مرد دیگری که در آنجا حضور داشت عرض کرد:
یا رسول الله! او از شیعیان شماست که به ولایت شما و علی (ع) اعتقاد دارد و از دشمنان شما بیزار است.
رسول خدا(ص) فرمودند:
نگو او از شیعیان ماست، این یک دروغ است. شیعۀ ما کسی است که دنباله روی ما باشد و از اعمال ما پیروی کند و این کارهای او که نام بردی از اعمال ما نیست.
منبع: بحارالانوار ، ج 68 ، ص 155
ایشالا ما خانمها زیباییهایمان را که به گوهر ناب تشبیه شده بپوشانیم، و همانطور که جواهراتمان را دو دستی میچسبیم و از دست دزدان حفظ کنیم زیبایی و عزتمان را بیشتر حفظ کنیم.
http://uc-njavan.ir/images/koxqjo8vvhtrgajp3l6q.jpg
طلیعه طلا
18th February 2013, 08:34 AM
امام صادق عليه السلام خطاب به شاگردان و شيعه هاي خود فرموده اند:
اياكم ان تعملوا عملا يعيرونا به، فان ولد السوء يعير والده بعمله ، كونوا لمن انقطعتم اليه زينا و لاتكونا عليه شينا صلوا في عشائرهم وعودوا مرضاهم واشهدوا جنائزهم و لايسبقونكم الي شيء من الخير فانتم اولي به منهم
مبادا كاري كنيد كه ما را بدان سرزنش كنند، همانا به خاطر كردار فرزند بد، پدرش سرزنش مي گردد، براي كسي كه به او دل سپرده ايد ( امام بر حق) زينت باشيد و بر او مايه ي ننگ و عار نباشيد. در جماعت هاي آنان ( عامه ي مسلمانان با مذهب هاي ديگر) نماز بخوانيد و بيمارانشان را عيادت كنيد و در مراسم امواتشان حضور يابيد و در هيچ كار خيري بر شما سبقت نگيرند كه شما به آن (خير) سزاوارتريد.
كافي / ج2 / 219
طلیعه طلا
18th February 2013, 08:37 AM
عن الامام الصادق علیه السلام:
« شیعتنا من قدّم ما استحسن و اظهر الجمیل و سارع بالامر الجلیل ، رغبة الی رحمظ الجلیل، فذلک منا و الینا و معنا حیثما کنا »
و نیز فرمودند: شیعیان ما کسانی هستند که پیشتاز در کارهای خوب بوده و از کارهای قبیح خودداری می نمایند ، کارهای زیبا را آشکار کرده و نسبت به امر جلیل سرعت می نمایند. و این به جهت رغبت به رحمت جلیل است . این چنین شخصی از ماست و به سوی ما منسوب بوده و با ما است هرکجا که ما هستیم.
بحارالانوار / ج 65 / ص 169 / ح29
عنه علیه السلام ایضا:
« انما شیعة علی من عف بطنه و فرجه، و اشتد جهاده و عمل لخالقه و رجاء ثوابه و خاف عقابه فاذا رایت اولئک فاولئک شیعة جعفر»
و فرمودند: همانا شیعه علی کسی است که شکم و فرج او عفیف بوده و در جهاد ثابت قدم باشد. تنها برای خالقش کار کند و امید ثواب او را داشته باشد و از عقاب او خائف باشد . هرگاه چنین اشخاصی را دیدی آنها شیعیان جعفرند.
کافی / ج2 / ص233
عنه علیه السلام:
« انما شیعتنا یعرفون بخصال شتی: بالسخاء و البذل للاخوان و بان یصلوا الخمسین لیلا و نهارا »
و نیز فرمودند: همانا شیعیان ما به خصلت هایی چند شناخته می شوند؛ سخاوت و بخشش نسبت به برادران و به این که پنجاه رکعت نماز در شبانه روز می خوانند.
تحف العقول / ص 303
"golbarg"
18th February 2013, 12:27 PM
اما اگه شیعه واقعی پیدا کنی هنرست
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.