ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از نفر بعدیت 1 سوال علمی بپرس!

sara.shz
16th February 2013, 11:28 PM
سوال نفر قبلی رو جواب بدین و از نفر بعدی 1 سوال بپرسین.

سوال من از نفر بعدی:متافیزیک چه علمی هست؟

رضوس
17th February 2013, 02:13 AM
نمیدونم فک کنم علم فیزیک ماورا

نام آیوپاک چقدر مهمه؟؟؟؟

fati3370
17th February 2013, 09:45 AM
انقد!!!
1به توان8/7چندمیشه؟؟؟

زهرا قربانی
17th February 2013, 11:49 AM
1
چرا ميتونيم با گوشي نوكيا يك تخم مرغ و آبپز كنيم؟

رضوس
17th February 2013, 02:30 PM
عمرا امکان نداره اگه شد من گردنمو میزنم
میشه؟؟؟؟/[tafakor]

سیدحسین میرعابدیان
17th February 2013, 03:51 PM
اوهوم[cheshmak]

کوچیکترین عدد چنده؟؟

.:Neda:.
17th February 2013, 05:07 PM
منفی بی نهایت!

نورون چرا نمیتونه تقسیم شه؟؟

sara.shz
18th February 2013, 05:43 PM
ترمیم سلول‌های عصبی بطور طبیعی در بدن انسان به‌صورت بسیار محدود انجام می‌شود. می‌توان ‌گفت سلول‌های عصبی یا همان «نورون»‌ها تقریباً غیر قابل ترمیم تلقی می‌شوند و ازهمین ‌روست كه مثلاً یك بیمار دچار ضایعه نخاعی را نمی‌توان به‌آسانی درمان كرد.
در سال ۱۹۶۰ دانشمندانی كه موش ها را مطالعه می كردند دو منطقه از مغز موش را كه شامل سلول های تقسیم شونده كه تبدیل به سلول های عصبی می شوند، كشف كردند. بر خلاف این گزارش ها بیشتر دانشمندان معتقد بودند كه سلول های عصبی جدید در مغز بالغین نمی تواند تولید شود تا اینكه در سال ۱۹۹۰ دانشمندان توافق كردند كه مغز بالغین شامل سلول های بنیادی است كه توانایی تولید سه نوع اصلی سلول های مغزی را كه شامل آستروسیت ها و الیگودندروسیت ها (سلول های غیرعصبی) و نورون ها (سلول های عصبی) دارا هستند.

سلول برای این تقسیم می شود كه یتواند احتیاجات خود را از طریق سطح تأمین كند. از طرفی برای این كه سلول بتواند تقسیم شود باید این صفت به صورت دستورالعملی در dna سلول نهفته باشد. تقسیم سلول یا عدم تقسیم سلول را پروتئین های خاصی كنترل
می كنند. همانطور كه می دانید در جنین ماده انسان اووسیت های1 در مرحله پروفاز1 باقی می مانند و ادامه تقسیم در آنها متوقف می شود، زیرا ماده خاصی كه بازدارنده میوز است از ادامه تقسیم جلوگیری می كند و در زمان لازم كه ممكن است 13 سال یا 40 سال بعد باشد پروتئین دیگری كه محرك تقسیم میوز است موجب ادامه تقسیم می شود. به نظر می آید در سلول های عصبی نیز پروتئین یا پروتئین های خاصی از تقسیم جلوگیری می كنند. تا مدتها تصور بر این بود كه محیط زندگی سلول شاید عامل مؤثر در تقسیم باشد، ولی با شناخت بیماری پاركینسون، جراحی آن و پیوند سلولهای عصبی جنینی به مراكز عصبی فرد پاركینسونی مشاهده شد كه سلولهای عصبی شروع به تكثیر می كنند.

سیکلون چیست؟!

رضوس
19th February 2013, 05:23 PM
یه سیستم تصویه هوا با استفاده از نیروی گریز از مرکز
بافر چجوری عمل میکنه؟؟؟؟//

sara.shz
19th February 2013, 05:58 PM
محلول بافر:گاهی لازم است محلولی را که دارای ph معین است، تهیه و ذخیره کنیم. نگهداری چنین محلولی حتی مشکل‌تر از تهیه آن است. چنانچه این محلول در معرض هوا قرار گیرد، دی اکسید کربن (یک ایندرید اسید) جذب می‌کند و اسیدی‌تر می‌شود. چنانچه محلول در ظرف شیشه‌ای ذخیره شود، ناخالصیهای قلیایی که در اثر خیسیدن شیشه شسته می‌شود، ممکن است ph را تغییر دهد. در محلولهای بافر (تامپون) ، ph در رقمی تا حدودی ثابت ، حتی وقتی مقادیر کم اسید یا باز به آنها اضافه می‌شود، محفوظ می‌ماند.

تیتراسیون چیست؟!

fati3370
19th February 2013, 06:46 PM
تیتر کردن از روش‌های تجزیه حجمی است. در تجزیه حجمی ابتدا جسم را حل کرده و حجم معینی از محلول آن را با محلول دیگری که غلظت آن مشخص است که همان محلول استاندارد نامیده می‌شود، می‌سنجند. در تیتراسیون محلول استاندارد به‌طور آهسته از یک بورت به محلول حاوی حجم مشخص یا وزن مشخص از ماده حل شده اضافه می‌شود.
اکی والان چیست؟

بلدرچین
20th February 2013, 02:33 PM
1
چرا ميتونيم با گوشي نوكيا يك تخم مرغ و آبپز كنيم؟

فکر کنم از زریق اشعه ایی که گوشی ساطع میکنه ولی باید اون اشعه ها رو کنار هم جمع کنیم تا بتونیم.درسته عزیزم؟

بلدرچین
20th February 2013, 02:37 PM
جااااااااان!!!!!!!!!![taajob][sar dard] اوه اوه این چه سوالی بودش!!!
چجوری میتونیم یه لپ تاپو بدون اینکه بکوبیم به جایی بترکونیم؟
جوابش خیلی راحته فقط یکمی فکر کن

رضوس
19th May 2013, 11:06 AM
لپ تابو زیادی باز کنی مترکه

- - - به روز رسانی شده - - -

نام دقیق کپک سیاه نان

Sa.n
20th May 2013, 10:32 AM
کپک سیاه نان ( rhizopus )
کپک ته سنجاقی
كه ریشه لاتین : برگرفته از دو کلمه ( rhizo ) ( ریشه ) و پسوند ( pus ) ( پا ) برگرفته شده
٣٠٠ كلوين چند فارنهايت است ؟

دبستان
20th May 2013, 11:31 AM
نمیدونم جدول مشخصات چیه؟

تيلور
20th May 2013, 11:34 AM
از بعد محتوا و بعد هدف تشکیل شده

برنامه درسی روزانه

دبستان
20th May 2013, 11:36 AM
برای تدریس معلم علم بهتر است یا ثروت

parnian 80
23rd May 2013, 06:28 PM
راستشو بخوای ثروت
طرز کار ترموکوپل؟

Sa.n
24th May 2013, 03:43 PM
ترموکوپل دو فلز غیرهم‌جنس است که از یک طرف به‌هم متصل‌اند. برای تولید برق باید محل اتصال دو فلز را حرارت داد. در این صورت در دو سر دیگر که آزاد هستند برق تولید می‌شود. البته برقی که به این صورت تهیه می‌شود بسیار کم است.به این صورت که وقتی به محل اتصال این دو مفتول حرارت داده شود، اختلاف پتانسیلی در دو سر این مفتول ها بوجود می آید. این اختلاف پتانسیل تابع میزان حرارت اعمال شده است و بنابراین با بررسی میزان ولتاژ خروجی می توان درجه حرارت اعمال شده به ترموکوپل را تشخیص داد.

جذر عدد 34.5 ؟

رضوس
24th May 2013, 03:46 PM
5.8736700622353652934842531829823 البته هنوزم ادامه داره[nishkhand]
نارون یه گیاه چند ساله ست؟؟؟؟؟؟

Sa.n
24th May 2013, 03:54 PM
فکر می کنم بیشتر از 70 سال
پر قدرت ترین ماشین دنیا ؟

parnian 80
24th May 2013, 08:44 PM
نمی دونم
پدر شعر نو؟(خیلی آسونه می دونم)

randy orton
24th May 2013, 08:54 PM
نیما یوشیج
کدام سیاره می تواند در آب شناور بماند؟

parnian 80
24th May 2013, 09:23 PM
زحل(کیوان)
اکولوژی چه علمی هست؟

رضوس
25th May 2013, 11:51 AM
علم زیست بوم شناسی
بررسی روابط بین جاندارن در یک اکو سیستم
سنگ پا از لحاظ شیمی چیه؟؟؟؟

H37
27th May 2013, 12:18 PM
کلویید گاز در جامد(کف جامد)
چرا شعاع اتمی گالیم از المینیوم کمتره؟

parnian 80
6th June 2013, 11:36 AM
شعاع اتمی گالیم از شعاع اتمی الومینیم كمتر است. چنانچه به موقعیت این دو عنصر در جدول تناوبی نگاهی بیاندازید، مشاهده می‌فرمائید كه قبل از آلومینیم، عناصر واسطه قرار ندارند و در واقع آرایش الكترونی آلومینیم عبارت است از:
Al 13: 1s2,2s2,2p6,3s2,3p1
اما قبل از اتم گالیم دوره‌ی اول فلزات واسطه قرار گرفته‌اند، به عبارت دیگر آرایش الكترونی گالیم عبارت است از:
Ga 31: 1s2,2s2,2p6,3s2,3p6,4s2,3d10,4p1
در نگاه اول انتظار می‌رود كه چون اتم گالیم دارای یك لایه الكترونی بیشتر از آلومینیم است، شعاع ان نیز بیشتر باشد، اما به دلیل اینكه اتم گالیم دارای اوربیتالهای d است، و اوربیتالهای d نیز اثر پوششی كمی روی الكترونهای خارجی تر از خود دارند، پروتونهای موجود در هسته، الكترونهای لایه ظرفیت را با قدرت و نفوذ بیشتری به سمت خود می‌كشند. اتم آلومینیم دارای 13 پروتون در هسته و 13 الكترون است. این اتم تنها دارای اوربیتالهای s و p می‌باشد. اوربیتال s كه كروی بوده و از هیچ طرف نمی‌توان به آن نفوذ پیدا كرد و وجود آن سبب می‌شود كه پروتونهای هسته با قدرت زیادی نتوانند الكترونهای لایه ظرفیت را به سمت خود بكشانند. اوربیتال p نیز دمبلی شكل بوده و وجود سه سری از آنها در سه جهت نیز سبب پوشش نسبتا" زیادی می‌شود و دوباره سبب می‌شود كه قدرت نفوذ پروتونها روی الكترونها كاهش یابد.
اما اتم گالیم دارای 31 پروتون در هسته می‌باشد. الكترونها نیز در اوربیتالهایی واقع شده‌اند كه یك سری از آنها اوربیتال d است. شكل اوربیتال d طوری است كه دارای حفره‌های زیادی می‌باشد و درنتیجه قدرت كششی 31 پروتون روی الكترونهای لایه ظرفیت زیاد بوده و می‌توانند آنها را با شدت بیشتری به سمت خود بكشند، درنتیجه فاصله بین لایه‌های الكترونی و اوربیتالها كاسته شده و درنتیجه شعاع اتمی آن كاهش می‌یابد.
چرا فلزات چکش خوارند؟

solinaz
6th June 2013, 11:42 AM
چونکککککککککککککککککککککک ککه در برار ضربه مقاومت نشون میدم[nishkhand]
نقطه ذوب و جوششون مهمه؟
cfc ها چه موادی هستند؟

parnian 80
6th June 2013, 11:43 AM
چونکککککککککککککککککککککک ککه در برار ضربه مقاومت نشون میدم[nishkhand]
نقطه ذوب و جوششون مهمه؟
cfc ها چه موادی هستند؟
به خاطر اینکه پروتون هاشون در دریایی از الکترون غرق شدن.

solinaz
6th June 2013, 11:45 AM
اوووووووووووووووووووووووو ووووووکی...مر30[golrooz]

parnian 80
6th June 2013, 11:46 AM
CFC ها موادی هستند که صدها مصرف گوناگون دارند. زیرا آنها تقریبا غیر سمی و مقاوم در برابر شعله بوده ، براحتی تجزیه نمی‌شوند. به خاطر چنین پایداری ، آنها تا 150 سال باقی خواهند ماند. گازهای CFC به آرامی تا ارتفاعات 40 کیلومتری صعود کرده و در آنجا تحت نیروی عظیم تشعشعات ماورای بنفش خورشید شکسته شده ، عنصر (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B9%D9%86%D8%B5%D8%B1) شیمیایی کلر (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%DA%A9%D9%84%D8%B1) را آزاد می‌کنند.
بعد از آزادی هر اتم کلر قبل از برگشت به زمین که سالها طول می‌کشد، حدود صد هزارمولکول (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D9%85%D9%88%D9%84%DA%A9%D9%88%D9%8 4) اوزون را از بین می‌برد. سه و شاید پنج درصد لایه ازن در سطح جهان تاکنون توسط گازهای CFC تخریب شده است.با تخریب ازن در لایه‌های بالای اتمسفر ، کره زمین اشعه ماورای بنفش دریافت می‌کند که موجب بروز سرطان پوست (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86+%D9% BE%D9%88%D8%B3%D8%AA) ، بیماری آب مروارید چشم و تضعیف سیستم دفاعی بدن می‌شود. با نفوذ بیشتر اشعه ماورای بنفش از لایه‌های اتمسفر ، اثرات آن روی سلامتی بدتر شده ، بهره‌دهی محصولات کشاورزی و جمعیت ماهی‌ها کاهش خواهد یافت و آسایش هر فرد روی این سیاره تحت تاثیر قرار خواهد گرفت

mamadshumakher
6th June 2013, 12:09 PM
شمال کشور رطوبت بالایی داره.مرسوم هست که میگن هوا شرجی هست.ایا میتوان رطوبت هوا را تبدیل به آب کرد؟چگونه؟

سپهر نوروزی
6th June 2013, 03:23 PM
اره یه پلاستیک توشهر میزاری بعد اب جمع میشه[nishkhand]

ahmad2015
6th June 2013, 03:55 PM
کهکشان آندرومدا چند سال نوری با ما فاصله داره

Sa.n
8th June 2013, 05:39 PM
فکر می کنم کمتر از 3 میلیون سال نوری
دلیل اصلی جذر و مد دریا ؟

امـیـر بـیـگـی
8th June 2013, 05:50 PM
نیروی گرانش کره ماه
.................................................. ................................
اگه روغن زیتون از زیتون درست میشه پس روغن بچه از چی درست میشه؟؟

parnian 80
8th June 2013, 06:14 PM
ازون سوالا بودااااااا
شاهنامه چند بیت دارد؟

Sa.n
9th June 2013, 12:12 AM
49530 بیت دارد
ادبیات پایداری را تعریف کنید (0/5نمره )[nishkhand]

parnian 80
9th June 2013, 11:21 AM
ادبیات پایداری چیست؟
عنوان ادبيات پايداري معمولاً به آثاري اطلاق مي‌شود كه تحت تأثير شرايطي چون اختناق و استبداد داخلي، نبود آزاديهاي فردي و اجتماعي، قانون‌گريزي و قانون‌ستيزي با پايگاههاي قدرت، غصب قدرت و سرزمين و سرمايه‌هاي ملي و فردي و... شكل مي‌گيرند. بنابراين جان‌ماية اين آثار با بيداد داخلي يا تجاوز بيروني در همة حوزه‌هاي سياسي، فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي و ايستادگي در برابر جريانهاي ضد آزادي است.

صرف‌نظر از ويژگيهاي كلي اين نوع ادبيات، آن‌چه وجه مميزة آن از ساير مقوله‌هاي ادبي است، در پيام و مضمون آن نهفته است. بدين معنا كه آثاري از اين دست اغلب آيينة دردها و مظلوميتهاي مردمي هستند كه قرباني نظامهاي استبدادي شده‌اند. اين آثار ضمن القاي اميد به آينده و نويد دادن پيروزي موعود؛ دعوت به مبارزه و ايستادگي در برابر ظلم و ستم، ستايش آزادي و آزادگي، ارج نهادن به سرزمين مألوف و شهيدان و جان‌باختگان وطن را در بطن خود دارند.
يكي از دغدغه‌هاي اصلي نويسندگان و شاعران اين نوع ادبيات، بي‌هويتي نسلي است كه رفاه غربت، آنها را از درد و رنج ملت خويش غافل كرده است. از اين روست كه مي‌كوشند با طرح نمادهاي اسطوره‌اي ملي و تاريخي، عرق وطن‌دوستي و دفاع از آب و خاك و تلاش براي رسيدن به وضع مطلوب (به جاي تن دادن به وضع موجود) را در افراد ايجاد كنند.
کرم ابریشم چند مرحله پوست اندازی می کند؟

دبستان
9th June 2013, 11:40 AM
شرمنده نمیدونم
نخبه به چه کسی میگن

H37
9th June 2013, 01:27 PM
به کسی که استعداد و توانایی هاش از دیگران بیشتر باشه[cheshmak]
K.Vac چیست؟

parnian 80
9th June 2013, 02:01 PM
شرمنده نمیدونم
نخبه به چه کسی میگن
4 مرحله

parnian 80
9th June 2013, 02:03 PM
نمیدونم
مرجع ترین سایت دنیا؟

Sa.n
9th June 2013, 03:08 PM
نمیدونم
مرجع ترین سایت دنیا؟
سایت :ساینس دایرکت
جسم متبلور چیست ؟

khanoomoo
9th June 2013, 03:12 PM
سایت :ساینس دایرکت
جسم متبلور چیست ؟

جسمی که ساختارش از بلور باشه

ip کامپیوترچیست؟

رضا آرين
9th June 2013, 03:13 PM
نميدونم. آلكان چيست؟

Sa.n
9th June 2013, 03:15 PM
جسمی که ساختارش از بلور باشه

ip کامپیوترچیست؟
آی پی کامپیوتر نشانگیریست که با استفاده از آن کامپیوتر شما از سایر کامپیوتر ها متمایز می شود و نوعی شناسه محسوب می شود مانند پلاک ماشین ها
lv (گرمای نهان ذوب) را تعریف کنید

khanoomoo
9th June 2013, 03:19 PM
آی پی کامپیوتر نشانگیریست که با استفاده از آن کامپیوتر شما از سایر کامپیوتر ها متمایز می شود و نوعی شناسه محسوب می شود مانند پلاک ماشین ها
lv (گرمای نهان ذوب) را تعریف کنید

گرمایی که در ان ماده فقط تغییر حالت داده و دمای آن تغییری نمیکند

اپتومتری چیست؟

parnian 80
9th June 2013, 03:23 PM
بینایی سنجی
درباره dna توضیح دهید.

رضا آرين
9th June 2013, 03:24 PM
سلول وراثتي است كه به سختي دچار تغير مي شود مثلا با مواد و اشيا پرتو زا
هيدروكربن چيست؟

Sa.n
9th June 2013, 03:26 PM
گرمایی که در ان ماده فقط تغییر حالت داده و دمای آن تغییری نمیکند

اپتومتری چیست؟
اطلاعات زیادی راجع بهش ندارم و فقط می دونم یکی از زیر شاخه های چشم پزشکی و بینایی هست اگر اشتباه نکنم
فرمول نمک چیست؟

parnian 80
9th June 2013, 03:29 PM
NaCl در ضمن ساغر جان من جواب داده بودم شما باید سوال من رو جواب بدید.

رضا آرين
9th June 2013, 03:31 PM
بينايي سنجي
اوريون به كدام قسمت بدن آسيب مي رساند؟

parnian 80
9th June 2013, 03:34 PM
بیضه
درباره dna توضیح دهید

sevda_sj
9th June 2013, 03:37 PM
درشت ملکول دو رشته ایی برای انتقال اطلاعات ژنتیکی حاوی باز های الی نقش مهم در ایجاد صفات

اسید دزوکسی ریبونوکلئیک (dna) یک اسید نوکلئیک است که حاوی دستوران ژنتیکی مورد استفاده برای رشد و نمو و کارکرد همه جانداران است.
نقش اصلی مولکول dna ذخیره درازمدت اطلاعات ژنتیکی است.

برهان افرینش انسان؟

رضا آرين
9th June 2013, 03:40 PM
ميشه سوالتون رو واضح تر بپرسيدsevda؟

امـیـر بـیـگـی
9th June 2013, 03:41 PM
نه

parnian 80
9th June 2013, 03:42 PM
بدون دلیل بلند می شود و برایت مثل یک نوکر کار می کند، چیزی که این روزها اگر کسی برایت کرد تریلی بیاور منت هاش را حمل کنه.مثل یک عاشق نگاهت می کند نوازشت می کند.از وجود خود مایه می گذارد تا تو بخندی تا تو فقط باشی و لذت ببری از بودنت. برایت همه چیز هست بدون آنکه تو قرار باشد روزی جبران کنی.مادر را می گویم همان که هر چه در رفتارش نگاه می کنم نمی فهمم برای چه برای من این همه کار می کند. مادرم گفته مادر بشی می فهمی. ولی من خیلی هنر کنم روزی فقط پدر بشوم. راستی برای چه؟ چون دوستم دارد!!! و این داستان همه ی دوستان من است که همه می گویند مادر من بهترین هست.هر وقت سوال کردیم خدا برای چه ما را آفرید دلیل ها گفتند. هروقت خواستند وجود خدا را اثبات کنند برهان ها آوردند. هیچ کس یک بار بهم نگفت پسر جان اگر می خواهی بفهمی خدا تو را چه را آفرید برو همین سوال را از مادرت با کمی تفاوت بپرس. اگر جواب نگرفتی؟ می دانید چیه من وقتی به مادرم نگاه می کنم خدا را می توانم حس کنم. اصلا باید در اثبات وجود خدا برهان بیاورند خدا کسی است که مادر را آفرید.
ایزومر چیست؟

sevda_sj
9th June 2013, 03:42 PM
دلایل خلقت به صورت ضرورت افرینش انسان
یه سوال فلسفی شاید

parnian 80
9th June 2013, 03:43 PM
نه
اینو یه بار دیگه هم پرسیده بودین که من جواب دادم[nishkhand]

parnian 80
9th June 2013, 03:44 PM
دلایل خلقت به صورت ضرورت افرینش انسان
یه سوال فلسفی شاید
جواب دادم.

sevda_sj
9th June 2013, 03:45 PM
مولکول های با اتم های مشابه و نوع ترکیب متفاوت را ایزومر
می گویند.

نقش سانتریول؟

parnian 80
9th June 2013, 03:47 PM
سانتریول در تشکیل دوک هیچ نقشی ندارد .
سانتروزوم که از رشته های توبولین گاما تشکیل شده است در سازماندهی میکرو توبولهای دوک نقش اصلی را دارد. اثبات این عمل با توجه به نبودن سانتریول در سلولهای اپیتلیال جانوری وسلولهای تخم تازه لقاح یافته است. که دارای تقسیم شدید اما فاقد سانتریول می باشند .......
رابطه همزیستی بین جانداران را توضیح دهید.

sevda_sj
9th June 2013, 03:48 PM
بدون دلیل بلند می شود و برایت مثل یک نوکر کار می کند، چیزی که این روزها اگر کسی برایت کرد تریلی بیاور منت هاش را حمل کنه.مثل یک عاشق نگاهت می کند نوازشت می کند.از وجود خود مایه می گذارد تا تو بخندی تا تو فقط باشی و لذت ببری از بودنت. برایت همه چیز هست بدون آنکه تو قرار باشد روزی جبران کنی.مادر را می گویم همان که هر چه در رفتارش نگاه می کنم نمی فهمم برای چه برای من این همه کار می کند. مادرم گفته مادر بشی می فهمی. ولی من خیلی هنر کنم روزی فقط پدر بشوم. راستی برای چه؟ چون دوستم دارد!!! و این داستان همه ی دوستان من است که همه می گویند مادر من بهترین هست.هر وقت سوال کردیم خدا برای چه ما را آفرید دلیل ها گفتند. هروقت خواستند وجود خدا را اثبات کنند برهان ها آوردند. هیچ کس یک بار بهم نگفت پسر جان اگر می خواهی بفهمی خدا تو را چه را آفرید برو همین سوال را از مادرت با کمی تفاوت بپرس. اگر جواب نگرفتی؟ می دانید چیه من وقتی به مادرم نگاه می کنم خدا را می توانم حس کنم. اصلا باید در اثبات وجود خدا برهان بیاورند خدا کسی است که مادر را آفرید.
ایزومر چیست؟

مرسی عزیزم خوب بود ولی علاقه داشتم یکم علمی ترو با دلایل واسم اثبات شه

مرسی بازم عالی

parnian 80
9th June 2013, 03:53 PM
مرسی عزیزم خوب بود ولی علاقه داشتم یکم علمی ترو با دلایل واسم اثبات شه

مرسی بازم عالی
دوست عزیز این رو هم میشه در جواب گفت
خداوند کمال محض می باشد ؛ و هدف و غایت داشتن برای او بی معنی است. لذا او خلق می کند ، چون خالقیّت اقتضای ذات اوست. یعنی خالقیّت عین ذات اوست و فرض خدای غیر خالق ، مثل فرض مربّع سه ضلعی ، فرضی است متناقض.

sevda_sj
9th June 2013, 03:55 PM
دوست عزیز این رو هم میشه در جواب گفت
خداوند کمال محض می باشد ؛ و هدف و غایت داشتن برای او بی معنی است. لذا او خلق می کند ، چون خالقیّت اقتضای ذات اوست. یعنی خالقیّت عین ذات اوست و فرض خدای غیر خالق ، مثل فرض مربّع سه ضلعی ، فرضی است متناقض.

مرسی خانومی یک دنیا تشکر[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

parnian 80
9th June 2013, 03:56 PM
مرسی خانومی یک دنیا تشکر[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
خواهش می کنم عزیزم

رضا آرين
9th June 2013, 03:58 PM
بسپار چيست؟[tafakor]

parnian 80
9th June 2013, 04:04 PM
بَسپار یا پلیمر (به انگلیسی: polymer)‏ ماده‌ای شامل مولکول‌های بزرگی است که از به هم پیوستن واحدهای کوچک تکرار شونده که تکپار یا مونومر نامیده می‌شود، ساخته شده است.

این گرایش تا سال ۱۳۶۲ یکی از گرایش‌های مهندسی شیمی بود اما در حال حاضر به عنوان یک رشته مستقل با دو گرایش صنایع پلیمر و تکنولوژی و علوم رنگ در دانشگاهها ومراکز اموزش عالی ارایه میشود، البته هنوز در تعداد محدودی از دانشگاههای کشور مهندسی پلیمر یکی از گرایش های مهندسی شیمی است. واژهٔ بسپار فارسی است و از دو بخش بس (بسیار) و پار (پاره، قطعه) تشکیل شده‌است.[۲][پیوند مرده][پیوند مرده]واژه «پلیمر» از دو بخش یونانی «پُلی» به معنای بسیار و «مر» به معنی قسمت، پاره یا قطعه گرفته شده است.
پایتخت ازبکستان؟

رضا آرين
9th June 2013, 04:09 PM
از جوابتون ممنونم و پايتخت ازبكستان تاشكند

تاشكند

parnian 80
9th June 2013, 04:11 PM
از جوابتون ممنونم و پايتخت ازبكستان تاشكند

تاشكند
سوالتون پس؟

رضا آرين
9th June 2013, 04:12 PM
عدد اوكتان چيست؟

parnian 80
9th June 2013, 04:19 PM
عدد اکتان مقیاسی است برای نشان دادن مقاومت بنزین (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D9%86%D8%B2%DB%8C%D9%86) و یا دیگر سوخت‌ها در مقابل گرما، فشار و شروع احتراق خود بخود (بدون جرقه). به ایزو اکتان (۲،۲،۴-تری متیل پنتان) عدد ۱۰۰ و به نرمال هپتان عدد صفر داده می‌شود. عدد اکتان بنزین (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D9%86%D8%B2%DB%8C%D9%86) عبارت است از درصد ایزواکتان (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%88%D8%A7%DA% A9%D8%AA%D8%A7%D9%86&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF) در نرمال هپتان که که دارای خاصیت ضد کوبشی برابر با بنزین مورد آزمایش در شرایط آزمون استاندارد باشد. به زبان ساده هر چه عدد اکتان یک سوخت بیشتر باشد آن سوخت در مقابل پدیده احتراق مخرب فشار و گرما مقاوم تر است.
درباره لوله مویین توضیح دهید.

رضا آرين
9th June 2013, 04:25 PM
لوله موئین به عنوان کنترل کننده های جریان مبرد در سیستم های تبرید استفاده میگردد.

کنترل کننده های مبرد بدون توجه به نوع کارشان دو وظیفه بعهده دارند :

1. اجازه جریان مبرد مایع از لوله مایع به اوپراتور با همان شدت تبخیر مایع در اوپراتور .
2. ایجاد اختلاف فشار بین طرفین پرفشار و کم فشار سیستم ، برای اینکه مبرد بتواند تحت شرایطی که در فشار کم اوپراتور تبخیر می شود در همان زمان در فشار زیاد در کندانسور نیز تقطیر شود . از بین چند کنترل کننده ، لوله موئین در سیستم های تبرید کم ظرفیت و شیر انبساط اتوماتیک و ترموستاتیک در سیستم های تبرید با ظرفیت زیاد ، مورد استفاده قرار می گیرند .عدد آوگادرو رو مي توني بنويسي؟[khande]

parnian 80
9th June 2013, 04:27 PM
نه
عدد پی چیست؟

رضا آرين
9th June 2013, 04:30 PM
3.14 كه در محاسبات هندسي دايره استفاده ميشه.چند سازه چيست؟

parnian 80
9th June 2013, 04:33 PM
البته 3.14 تا دو رقم بعد اعشاره فقط...خوب حالا چند سازه
کامپوزیتها (مواد چند سازه ای یا کاهگل های عصر جدید )رده ای از مواد پیشرفته هستند که در آنها از ترکیب موادساده به منظور ایجاد موادی جدید با خواص مکانیکی و فیزیکی برتر استفاده شده است.اجزای تشکیل دهنده ویژگی خود را حفظ کرده در یکدیگر حل نشده و با هم ممزوج نمی شوند.استفاده از این مواد در طول تاریخ نیز مرسوم بوده است .از اولین کامپوزیت‌ها یا همان چندسازه‌های ساخت بشر می‌توان به کاه گل وآجرهای گلی که در ساخت آنها از تقویت کننده کاه استفاده می شده است اشاره کرد..هنگامی که این دو باهم مخلوط بشوند در نهایت آجرپخته بدست می آید که بسیار ماندگار تر و مقاوم تر از هر دو ماده اولیه یعنی گل و کاه است.قایق‌هایی که سرخ‌پوست‌ها با قیر و بامبو می‌ساختند و تنورهایی که از گل ، پودر شیشه و پشم بز ساخته می‌شدند و در نواحی مختلف کشورمان یافت شده است،نیز از کامپوزیت‌های نخستین هستند. بسیاری از نیازهای صنعتی صنایعی مانند صنایع فضایی ، راکتورسازی ، الکترونیکی و غیره نمی‌تواند با استفاده از مواد معمولی شناخته شده ، برآورده شود. اما قسمتی از آن نیازها ، می‌تواند با استفاده از چندسازه‌ها یا کامپوزیت‌ها برآورده گردد.
نقش قارچ ها در زنجیره غذایی؟

رضا آرين
9th June 2013, 04:35 PM
ببخش بايد برم تا وقت ديگه خداحافظ

Sa.n
9th June 2013, 04:51 PM
نقش قارچ ها : قارچ های آغازیان نقشی هماننده تمامی محصولات کشاورزی و گیاهی را در زنجیره غذایی دارند
قند موجود در شیر گاو چه نام دارد ؟

parnian 80
9th June 2013, 04:53 PM
لاکتوز؟
رابطه غذایی بین مورچه و شته؟

رضا آرين
9th June 2013, 04:55 PM
فكر كنم لاكتوز
اما بازم تو گوگل سرچ كن. آلكن چيست؟

parnian 80
9th June 2013, 04:56 PM
فكر كنم لاكتوز
من که گفتم شما لطفا سوال من رو جواب بدید.

Sa.n
9th June 2013, 04:56 PM
بله
مورچه ها با تحت فشار دادن شته ها ماده ای شیری رنگ با طعمی شیرین که اسمش یادم نیست رو می نوشند
باهوش ترین موجود جهان ؟

رضا آرين
9th June 2013, 04:59 PM
انسان.رمپ چيست؟

parnian 80
9th June 2013, 05:00 PM
نمیدونم خودتون بگین لطفا انسان نیست؟

Sa.n
9th June 2013, 05:02 PM
رمپ به قسمتی که در پارکینگ ها
با استفاده از اون ماشین ها به طبقات مختلف پارکینگ می روند
یا در خانه ها برای بیرون آمدن ماشین از پارکینگ استفاده می شود
و اصولا شیار دارد
یکی از قوانین نیوتن را توضیح دهید

parnian 80
9th June 2013, 05:03 PM
انسان.رمپ چيست؟
یک برنامهٔ خود کار برای تنظیم اسلحه برای نواخت‌های گلولهٔ بالاست.
در ترموکوپل چه تبدیل انرژی صورت می گیرد؟

parnian 80
9th June 2013, 05:05 PM
رمپ به قسمتی که در پارکینگ ها
با استفاده از اون ماشین ها به طبقات مختلف پارکینگ می روند
یا در خانه ها برای بیرون آمدن ماشین از پارکینگ استفاده می شود
و اصولا شیار دارد
یکی از قوانین نیوتن را توضیح دهید
فیلسوفان کهن بر این باور بودند که اجسام در حالت طبیعی ساکن هستند و برای اینکه یک جسم با سرعت یکنواخت به حرکت خود ادامه دهد، باید پیوسته نیرویی بر آن وارد شود در غیراین صورت به حالت «طبیعی» خود برمی‌گردد و ساکن می‌شود. اما نیوتن (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%AA%D9%86) با بهره‌گیری از پژوهشهای گالیله (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%A7%D9%84%DB%8C%D9%84%D9%87) به این پندار درست رسید که اگر جسمی با سرعت یکنواخت به حرکت درآید و نیرویی بیرونی به آن وارد نشود تا ابد با شتاب (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%A8) صفر به حرکت خود ادامه خواهد داد. این ویژگی را نیوتن در نخستین قانون حرکت خود چنین بیان می‌کند:
اگر برآیند نیروهای وارد بر یک جسم صفر باشد، اگر جسم در حالت سکون باشد تا ابد ساکن می ماند، و اگر جسم در حال حرکت باشد تا ابد با همان سرعت و در همان جهت به حرکتش ادامه می دهد. به این قانون، قانون لختی یا اینرسی هم میگویند.
در ترموکوپل چه تبدیل انرژی صورت می گیرد؟

Sa.n
6th December 2013, 12:00 AM
فکر میکنم انرژی گاز رو به انرژی برق تبدیل میکنه .
فرمول محاسبه وزن ؟

رضوس
6th December 2013, 12:19 AM
جرم ضرب در شتاب گرانش در اون محل

شتاب گرانش در تهران چنده؟؟؟؟

Sa.n
6th December 2013, 12:29 AM
شتاب گرانش در همه جا 9.80665 هست .
کرم چاله چیست؟

*FATIMA*
6th December 2013, 12:42 AM
كرمچاله ها ساختارهای فضازمانی پل مانندی هستند كه دو ناحيه مجزا از يك فضا زمان يا دو فضا زمان مجزا را به يكديگر وصل می كنند. كرمچاله ها باعث كوتاه شدن مسافت و زمان لازم برای رسيدن از يك نقطه به نقطه ديگر می شوند.

برگاب چيه ؟!

Sa.n
6th December 2013, 12:51 AM
زمانی که آب بارون میباره مقداری جذب درخت ها و برگ درختان میشه که بهش برگاب میگن
طی العرض یعنی چی ؟

"VICTOR"
6th December 2013, 01:08 AM
کات کردن جسم از یک محل و احیا کردنش در محلی دیگه و حاضر کردن روح در اون مکان [khanderiz]

وقتی انوار نور از یک جسم ساطع میشن به هر سمتی پراکنده میشن و وقتی به آیینه برخورد می کنن ، تصاویر بسیاری ایجاد میشه ، چرا ما فقط یه تصویر اون هم به طور منظم می بینیم ؟[tafakor]

رضوس
7th December 2013, 04:25 PM
کات کردن جسم از یک محل و احیا کردنش در محلی دیگه و حاضر کردن روح در اون مکان [khanderiz]

وقتی انوار نور از یک جسم ساطع میشن به هر سمتی پراکنده میشن و وقتی به آیینه برخورد می کنن ، تصاویر بسیاری ایجاد میشه ، چرا ما فقط یه تصویر اون هم به طور منظم می بینیم ؟[tafakor]
تصاویر زیادی ایجاد نمیشه فقط یک تصویر ایجاد میشه
به عبارت بهتر فقط در یک نقطه تعدادی پرتو به هم برخورد میکنن که تصویر ایجاد بشه در بقیه نقاط تمام پرتو ها به هم برخورد نمیکنن

تفاوت دوقولو های همسان با غیر همسان در چیه؟؟؟؟؟؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد