ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر تصميم شماري از افراد گروهک منافقين براي بازگشت به ايران

AvAstiN
19th April 2009, 12:39 PM
خبرگزاري آريا-شماري از اعضاي گروهک تروريستي منافقين ، اردوگاه اشرف در شمال شرقي پايتخت عراق را ترک کرده، و برخي از آنان تصميم گرفته اند به ايران بازگردند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شبکه خبري العالم ، اين افراد با برگزاري کنفرانس مطبوعاتي، با بيان شرايط سخت خود دراين اردوگاه و تهديدهاي روساي گروهک تروريستي منافقين ، از کمکهاي دولت عراق براي رهايي از سلطه سران تروريست قدرداني کردند.
"علي کاکي" يکي از خارج شدگان از اردوگاه اشرف در گفتگو با شبکه خبري العالم گفت: 20 سال قبل به اين اردوگاه آمدم و نخستين چيزي که با آن برخورد کردم ، نبود آزادي انديشه و عمل بود و اينکه قوانين و دستورات را بايد بدون فکر کردن و به صورت کورکورانه اجرا مي کرديم.
وي افزود : سالها قصد داشتم از اردوگاه خارج شوم ، ولي با ممانعت مسئولان آن روبرو بودم، تااينکه دولت عراق اين فرصت را براي ما فراهم کرد ، و امروز حقايقي که با آن روبرو هستم با آنچه که در ذهن داشتم کاملا متفاوت است.
کاکي گفت: پس از ورود به اشرف متوجه شديم ، همه مطالب و خبرها درباره اهداف اين گروهک دروغ و نادرست بود.
وي تاکيد کرد : اگر کساني که با دروغ و فريب و تهديد در اشرف نگهداري مي شوند بتوانند با بيرون ارتباط پيدا کنند و خارج از اين اردوگاه را ببينند ، ديدگاه آنان کاملا تغيير خواهد کرد و متوجه مي شوند که تا کنون درباره همه چيز به آنها دروغ گفته مي شده است.
ولي خدابنده يکي ديگر از خارج شدگان از اردوگاه اشرف نيز به شبکه خبري العالم گفت: مدتها بود که تصميم داشتم از اردوگاه اشرف خارج شوم ولي با مخالفت مسئولان روبرو مي شدم تا اين که در ششم ماه آوريل تصميم گرفتم داوطلبانه اين اردوگاه را ترک کنم .
وي افزود : دولت عراق در اين زمينه از هيچ کمکي کوتاهي نکرد، و از ميان بازگشت به ايران يا رفتن به يک کشور ديگر، با اراده خودم بازگشت به ايران را برگزيدم.
جعفر ابراهيمي از افرادي که گروهک منافقين را ترک کرده است در مصاحبه با شبکه العالم گفت: سران منافقين ما را از خروج از اردوگاه مي ترساندند، و با تبليغات دروغ تلاش مي کردند تا مانع از اين کار شوند.
ابراهيمي اظهار داشت : با وجود اين دروغها خروج از اردوگاه را بر ماندن در سختي و رنج هميشگي ترجيح داد

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد