ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نگذار زنجیر عشق به تو ختم بشه

نسیم بهآر
5th February 2013, 07:19 AM
یک روز بعد از ظهر وقتی اسمیت داشت از کار برمی گشت خانه، سر راه زن مسنی را دید که ماشینش خراب شده و ترسان توی برف ایستاده بود. اون زن برای او دست تکان داد تا متوقف شود.
اسمیت پیاده شد و خودشو معرفی کرد و گفت من اومدم کمکتون کنم.
زن گفت صدها ماشین از جلوی من رد شدند ولی کسی نایستاد، این واقعا لطف شماست .
وقتی که او لاستیک رو عوض کرد و درب صندوق عقب رو بست و آماده رفتن شد، زن پرسید: "من چقدر باید بپردازم؟"
و او به زن چنین گفت: "شما هیچ بدهی به من ندارید. من هم در این چنین شرایطی بوده ام. و روزی یکنفر هم به من کمک کرد. همونطور که من به شما کمک کردم. اگر تو واقعا می خواهی که بدهیت رو به من بپردازی، باید این کار رو بکنی.
نگذار زنجیر عشق به تو ختم بشه!"

چند مایل جلوتر زن کافه کوچکی رو دید و رفت تو تا چیزی بخوره و بعد راهشو ادامه بده ولی نتونست بی توجه از لبخند شیرین زن پیشخدمتی بگذره که می بایست هشت ماهه باردار باشه و از خستگی روی پا بند نبود.

او داستان زندگی پیشخدمت رو نمی دانست و احتمالا هیچ گاه هم نخواهد فهمید. وقتی که پیشخدمت رفت تا بقیه صد دلار شو بیاره ، زن از در بیرون رفته بود، درحالیکه بر روی دستمال سفره یادداشتی رو باقی گذاشته بود.

وقتی پیشخدمت نوشته زن رو می خوند اشک در چشمانش جمع شده بود. در یادداشت چنین نوشته بود: "شما هیچ بدهی به من ندارید. من هم در این چنین شرایطی بوده ام و روزی یکنفر هم به من کمک کرد، همونطور که من به شما کمک کردم اگر تو واقعا می خواهی که بدهیت رو به من بپردازی، باید این کار رو بکنی.

نگذار زنجیر عشق به تو ختم بشه!".

همان شب وقتی زن پیشخدمت از سرکار به خونه رفت در حالیکه به اون پول و یادداشت زن فکر می کرد به شوهرش گفت:

"دوستت دارم اسمیت همه چیز داره درست میشه..."

به ديگران کمک کنيم بلاخره يک جا يکی به ما کمک ميکنه و
قول بديم كه
نگذاريم هيچ وقت زنجير عشق به ما ختم بشه.

sevda_sj
5th February 2013, 09:09 AM
خیلی قشنگنو لطیف بود ...واقعا ادمو به یه دنیای دیگه میبره و به تامل وادار میکند ...........................................ممن ن[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

نه تو می مانی و نه اندوه
و نه هیچیک از مردم این آبادی...
به حباب نگران لب یک رود قسم،
و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،
غصه هم می گذرد،
آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
لحظه ها عریانند.
به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز.

معصومه سعیدی
5th February 2013, 09:37 AM
خیلی قشنگ بود ممنونم

roziye
5th February 2013, 10:33 AM
خیلی قشنگ بود مرسی[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]

mozhgan.z.1368
5th February 2013, 10:59 AM
امیدوارم این اتفاق تو زندگی همه ما بیافته تا سرافراز بشیم

"golbarg"
5th February 2013, 11:49 AM
واقعا زیبا بودش.هم نوع دوستی یه وظیفه برگردن ماست وباید بش پای بند بود به قول معرف چو عضوی به درد اورد روزگاردیگرعضوها را نماند امان

"golbarg"
5th February 2013, 11:50 AM
واقعا زیبا بودش.هم نوع دوستی یه وظیفه برگردن ماست وباید بش پای بند بود

به قول معرف چو عضوی به درد اورد روزگاردیگرعضوها را نماند امان و................................

moham-s
5th February 2013, 02:06 PM
مرسی خیلی جالب بود.[tashvigh][tashvigh]
من که میخوندم تمام موهای تنم مور مور میشد... .
نگذاریم زنجیر عشق به ما ختم شوددددددددددددددد.

s.s.n
5th February 2013, 03:55 PM
خیلی عالی بود این واقعا باارزشه که به کسی بدون انتظار کمک کنیم و فقط برای اینکه زنجیر عشق به ما ختم نشه...smilee_new2 (5)sh_omomi127

pegah*_
5th February 2013, 08:16 PM
خیلی قشنگ بود..مرسی

H37
5th February 2013, 09:05 PM
ممنون.خیلی خوب بود.[tashvigh][cheshmak][golrooz]

sarasn
5th February 2013, 09:51 PM
واقعا زیبا بودش.هم نوع دوستی یه وظیفه برگردن ماست وباید بش پای بند بود

به قول معرف چو عضوی به درد اورد روزگاردیگرعضوها را نماند امان و................................

[dooa][dooa][dooa][dooa]

mamadshumakher
5th February 2013, 11:32 PM
خب نذارید زنجیر عشق پاره شه دیگه [nishkhand]

zoh_reh
6th February 2013, 12:27 AM
به نظرم به دیگران کمک کن و منتظر نتیجه نباش. تو نیکی میکن و در دجله انداز ، منتظر لنگه کفش نباید بود.

nkhoshdel
9th February 2013, 04:16 PM
خیلی زیبا بود مثل همیشه

- - - به روز رسانی شده - - -

خیلی زیبا بود مثل همیشه

ايمان جانبازي
10th February 2013, 02:59 PM
خيلي جالب بود. خيلي خوبه ك همه اينطوري فكر كنن.ولي بعيد ميدونم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد