PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سعیدی‌کیا: قطعاً کاندیدا می‌شوم

وحید 0319
4th February 2013, 01:25 PM
سعیدی‌کیا: قطعاً کاندیدا می‌شوم
وزیر سابق مسکن و شهرسازی گفت: برنامه‌هایم برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری را در زمان قانونی اعلام می‌کنم.

وطن امروز نوشت: وزیر سابق مسکن و شهرسازی گفت: برنامه‌هایم برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری را در زمان قانونی اعلام می‌کنم.

محمد سعیدی‌کیا در حاشیه مراسم ختم مرحوم دکتر حسن حبیبی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه برنامه شما برای حضور در انتخابات چیست، اظهار کرد: این موضوع را در زمان قانونی اعلام خواهم کرد.

وی افزود: هر زمان قانونا بتوانم برای انتخابات ریاست‌جمهوری فعالیت و کار کنم، برنامه‌هایم را در این باره به استحضار همگان می‌رسانم. سعیدی‌کیا تصریح کرد تصمیمش برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری قطعی است و قطعا به عنوان کاندیدا در انتخابات آینده حضور خواهد یافت.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد