ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نامه ی یه کودک به امام رضا(ع)

toot farangi
26th January 2013, 08:28 PM
میخواستم یه مطلب در کنار این عکس بنویسم ، اما ... پاکی و سادگی این کودکِ نویسندهِ نامه همه چیزو بیان میکنه ...شما هم مثل من به دعای این کودک آمین بگید.

متن بازنویسی شده نامه: یا امام رضا(ع) جان دوستت دارم از شما میخواهم همه ی مریضی ها را شفا بدهی من را هم شفا بدهی من دوست ندارم فلج باشم چون همه بچه های دنیا مثل من فلج نیستند من دوست دارم مثل همه بچه های دنیا راه برم چون پدر و مادرم خیلی سختی کشیدند
محمدجواد

(توضیح: این نامه توسط یک کودک معلول که تازه خواندن و نوشتن یاد گرفته برای امام رضا(ع) نوشته شده و خواسته تا نامه را به حرم ببرند ، غلط های املایی این دست نوشته هم به خاطر تازه کار بودنشه )
http://axgig.com/images/54870405332854240154.jpg

***wanton74***
26th January 2013, 11:12 PM
مرسي عزيزم اشكمونو در اوردي براي دختر عمه ي منم دعا كنين اونم 8 سالشه ولي نميتونه راه بره[gerye]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد