توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظرتون معروف میشین؟؟؟؟؟؟معروفیت چه لذتی داره؟؟؟چقدر معروفیت رو دوست دارین؟؟؟؟؟؟
مهندس مریم روستائیان
9th January 2013, 11:24 PM
به نظرتون معروف میشین؟؟؟؟؟؟چقدر معروفیت رو دوست دارین؟؟؟؟؟؟دوست دارین در چه زمینه ای معروف بشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟[shaad]
kahrupay
9th January 2013, 11:29 PM
به نظرتون معروف میشین؟؟؟؟؟؟چقدر معروفیت رو دوست دارین؟؟؟؟؟؟دوست دارین در چه زمینه ای معروف بشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟[shaad]
به نظرم آدم بهتره محبوب باشه یا به قولی رو حرفش حساب کنن تا اینکه معروف باشه و همه بشناسنش.
راجع به امضاتون چون نظرم رو جلب کرد باید بگم به نظرم حق شماست که زندگی معرکه ای برای خودتون بسازید.
مرسی
مهندس مریم روستائیان
10th January 2013, 12:26 AM
ممنون.جمله ی قشنگی بود.به وبلاگت هم سر زدم خیلی خوب و جالب بود اما به نظر من اگر موزیکش رو عوض کنی خیلی بهتره.ممنون[shaad]
يمنا
11th January 2014, 09:56 PM
شاید به عنوان خنک ترین شخصیت دیوونه معروف شدم آخه چی دارم معروف شم...اصا دوست ندارم معروف شم..حالا اصرار میکنید زمینه علمی
fly in the sky
11th January 2014, 10:35 PM
منم دوست دارم در نویسندگی مشهور بشم .ممنون
v.m 2020
11th January 2014, 11:08 PM
اره . خیییلی . نانو
اسپوتنیک
12th January 2014, 12:21 AM
آره حتما.... صنعت هوافضا
مطمئن باشید
البته انشاا...
Capitan Totti
12th January 2014, 12:29 AM
بعنوان یک نظامی برجسته همانند ژنرال سان تزو یا امثال او معروف شم!
ولی چون نمیشم و درین ارتش ج.ا.ا
هیچ راه پیشرفتی نیست
ترجیه میدم در زمینه ی سیاست و گول زدن اعراب (سیاست استعمارگرایانه) معروف باشم!!
چون اینم نمیشم!
ترجیه میدوم همون فوتبالیست بشم!
چون اینم نمیشم
ترجیه میدم یه انسان موثر و مفید برای کشورم باشم
که اینو دیگه میشم[shaad]
v.m 2020
12th January 2014, 09:20 PM
شاید به عنوان خنک ترین شخصیت دیوونه معروف شدم آخه چی دارم معروف شم...اصا دوست ندارم معروف شم..حالا اصرار میکنید زمینه علمی
وقتی اعتماد به نفس به صفر میل میکنه [khande]
M@hdi42
12th January 2014, 09:24 PM
سلام
در جنگ آینده ایران واعراب منطقه , در غرب کشور گروهی رو موسوم به دسته "گوش بُر ها" ایجاد کرده و اقدام به سر بریدن سربازان دشمن و آویزان کردن اون به درختان و سنگ ها میکنیم. آوازه رعب و وحشت گروه ما به تمام دنیا خواهد رسید. به عنوان رهبر این گروه مقاومت معروف می شم گرچه هدف معروفیت نیست .
موفق باشید
Capitan Totti
12th January 2014, 09:42 PM
سلام
در جنگ آینده ایران واعراب منطقه , در غرب کشور گروهی رو موسوم به دسته "گوش بُر ها" ایجاد کرده و اقدام به سر بریدن سربازان دشمن و آویزان کردن اون به درختان و سنگ ها میکنیم. آوازه رعب و وحشت گروه ما به تمام دنیا خواهد رسید. به عنوان رهبر این گروه مقاومت معروف می شم گرچه هدف معروفیت نیست .
موفق باشید
نه نه نه
مهدی اونموقع احتمالا من رئیس ستاد مشترک ارتش هستم احتمالا دیگه!
و تو حوزه ی این عمل به شدت علیه ات موضع خواهم گرفت
عملیات های تروریستی همیشه محکومه
و ما شما رو در لیست گروههای تروریستی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار میدیم
مگر...
مگرینکه ازشون فیلم هم بگیرین و موهاشونو آتیش بزنین مثلا و...
يمنا
13th January 2014, 07:29 PM
وقتی اعتماد به نفس به صفر میل میکنه [khande]
خنده داره؟
"مهدی"
13th January 2014, 07:37 PM
به نظرم آدم بهتره محبوب باشه یا به قولی رو حرفش حساب کنن تا اینکه معروف باشه و همه بشناسنش.
راجع به امضاتون چون نظرم رو جلب کرد باید بگم به نظرم حق شماست که زندگی معرکه ای برای خودتون بسازید.
مرسی
سلام
موفق باشید
کاملا تائید میشه
v.m 2020
13th January 2014, 10:45 PM
خنده داره؟
جمله ای ک صفحه قبل نوشتید رو لطفا بخونید تا بفهمید [cheshmak]
يمنا
13th January 2014, 11:14 PM
جمله ای ک صفحه قبل نوشتید رو لطفا بخونید تا بفهمید [cheshmak]
خودم میدونم چی نوشتم ولی خنده نداره
v.m 2020
14th January 2014, 03:40 PM
خودم میدونم چی نوشتم ولی خنده نداره
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
[daava]
pedram91
15th September 2014, 12:26 AM
من خودم همین الانشم معروف هستم
میترا پوررحیم
15th September 2014, 01:50 AM
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام
موفق باشید سلام شاید من نباید در مورد علایق معروفیت شما نظر بدم ولی بهتر نبود بگید رییس گروهی میشدم که دشمنان رو به دین خدا جذب میکردم شاید انها نیز راه درست رو پیدا کنند شاید شما بتوانید بکشید ولی درون انها رو نمیتونید ببینید ادمها گناهکار به دنیا نمی ایند من نظرم به دوستیه وصلحه اینطوری ادم بهتر میتونه فرهنگ و اعتقاداتش رو به کسی یاد بده البته نظر شخصیه
میترا پوررحیم
15th September 2014, 02:16 AM
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام شاید من نباید در مورد علایق معروفیت شما نظر بدم ولی بهتر نبود بگید رییس گروهی میشدم که دشمنان رو به دین خدا جذب میکردم شاید انها نیز راه درست رو پیدا کنند شاید شما بتوانید بکشید ولی درون انها رو نمیتونید ببینید ادمها گناهکار به دنیا نمی ایند من نظرم به دوستیه وصلحه اینطوری ادم بهتر میتونه فرهنگ و اعتقاداتش رو به کسی یاد بده البته نظر شخصیه سلام شاید من نباید در مورد علایق شما در مورد معروفیت نظری بدم ولی به نظر من بهتر بود مینوشتید سعی میکردم دوشمنان رو به راه درست تشویق کنم میدونم خنده داره به نظر من دوستی وصلح بهترین گزینه برای ارتباط برقرار کردنه ادما با دوستی بهتر میتونند راه درست و به کسی نشون بدن ادما وقتی به دنیا میان معصومن مثل همه ولی بازی روزگار انها رو تغییر میده اینقدر خشونت خوبنیست شاید ما به دلیل کارتون براتون عادی باشه ولی من موافق نیستم یه مهروفیت بهتر میتونید جایگزین کنید مثلا سفیر مهربونی
[shaad]
سروه74
21st December 2014, 09:55 PM
حتما میشم اگه من معروف نشم پس کی بشه
تازه اونم توزمینه ژنتیک
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.