توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث شبیه سازی
انوبانی نی
16th December 2012, 07:34 PM
ما (نوع بشر) در هزاره سوم داریم روی شبیه سازی کار میکنیم اول حیوانات وبه انسان هم خواهیم رسید .تولید جنس ماده از جنس نر در شروع خلقت اتفاق افتاد .از سلولهای بدن اولین انسان (ادم) جفت او (حوا) تولید شد.واز سلولهای بدن جنس ماده (حضرت مریم) نوع نر (حضرت عیسی) تولید شد . ومریم پرسید چگونه مرا فرزندی خواهد بود درصورتی که هیچ انسانی به من نزدیک نشده وجبرییل پاسخ داد این برای خدا اسان است. اما برای ما فعلا خیلی دور از دسترس هست. اما اینها پیامهای علمی از جانب خداوند هستند و روزی امکان پذیر خواهند شد . شاید هزار سال قبل درباره شبیه سازی صحبت میکردی مطمئنا دیوانه خطاب میشدی اما امروز ؟ یک چیزی رو فهمیدم اینکه در دنیای مادی ما کارهای خدا تماما پایه واساس علمی دارند وهجی مجی لا ترجی نیست . به نظر شما در هزاره چندم به چنین پیشرفتی خواهیم رسید؟؟
بلدرچین
17th December 2012, 02:17 AM
نزدیک هستش چون توی مقالات علمی به این نتیجه رسیدن که میشه و میتونن و دارن تلاش میکنن.ماموت ها دارن شبیه سازی میشن و دارن به نتایج نهایی میرسن و به احتمال قوی انیشتن ها هم قراره شبیه سازی شه...
انوبانی نی
18th December 2012, 07:39 AM
کاربران عزیز ودوستانی که به این بحث دعوت شده اند دقت داشته باشند موضوع شبیه سازی نیست فراتر ازان یعنی تولید جنس نر از ماده وباالعکس
زهرا قربانی
18th December 2012, 09:57 AM
خب منظورتون همون بکر زایی دیگه که در مار و زنبور ها اتفاق میافته
انوبانی نی
19th December 2012, 11:26 AM
نه ؟؟؟؟ مارها نر وماده دارند وباید برای تولید مثل جفت گیری کنند . زنبورها ملکه (ماده)و نوع نر وکارگر (خنثی) دارند . شبیه سازی تولید یه نفر شبیه شما وبا جنسیت شماست . منظور من تولید جنس مخالف بدون وجود جفت هستش. مثل حضرت مریم که مونث بود اما بدون وجود جفت نر (همسر) جنس مخالف خودش رو بدنیا اورد (عیسی) این کار از شبیه سازی خیلی خیلی سخت تره ومربوط به اینده س اما شدنیه
زهرا قربانی
20th December 2012, 12:06 PM
نه ؟؟؟؟ مارها نر وماده دارند وباید برای تولید مثل جفت گیری کنند . زنبورها ملکه (ماده)و نوع نر وکارگر (خنثی) دارند . شبیه سازی تولید یه نفر شبیه شما وبا جنسیت شماست . منظور من تولید جنس مخالف بدون وجود جفت هستش. مثل حضرت مریم که مونث بود اما بدون وجود جفت نر (همسر) جنس مخالف خودش رو بدنیا اورد (عیسی) این کار از شبیه سازی خیلی خیلی سخت تره ومربوط به اینده س اما شدنیه
خب مارها وقتی که سالهای زیادی رو بدون جفت نر باشند بکر زایی میکنن دیگه!
Dorna dordone
21st December 2012, 12:38 PM
سلام دوست گلم ممنونم از باز کردن این بحث[golrooz]
علم شبیه سازی خیلی وقته داره دنبال میشه و هنوز جای پیشرفت و موفقیت داره...
اما این چیزی که شما میگین واقعا چیزی فراتر از شبیه سازی هستش... پیام خداوند و نشانه هاش واقعا یه درسه و یه راهنمایی واسه تفکر و عقل بزرگ آدمی.. اینایی که شما مثال زدین"به وجود آمدن حوا از وجود آدم.. یا تولد عیسی(ع) توسط حضرت مریم(س)" بدون هیچ عامل انسانی ... نشانه هایی هستند که توسط خود خدا به اسم معجزه برای آگاهی انسانها به وقوع پیوستند و جای تعلم و تفکر بیشتری دارند و باید با تحقیق و جستجو به نتایج رسید که در حال حاضر چنین علمی هنوز به وجود نیومده تا جایی که من اطلاع دارم.. اما یه مثالی هست که میگه"رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند" مضمون این جمله هم خیلی پیچیده ست..چون نمیتونیم صد در صد بگیم که چنین معجزاتی که نفس خدایی انجام داده رو هم شامل اون خدایی میشه یا علم آدمی رو هم در بر میگیره.. موضوع هم فلسفی هست و هم پیچیده و باید تحقیق بشه تو این زمینه.. اما فکر نمیکنم دست نیافتنی باشه...!
امیدوارم که بتونیم بهتر خود و خدامونو بشناسیم و با چنین شناختی به علوم و کشفیات بالاتری میرسیم.. انشاالله..[golrooz]
انوبانی نی
22nd December 2012, 08:57 AM
خب مارها وقتی که سالهای زیادی رو بدون جفت نر باشند بکر زایی میکنن دیگه!
سلام . بابت پافشاری نا بخردانه ام منو ببخشید . درمورد بکرزایی مارها هیچ اطلاعاتی نداشتم وسرچ کردم وفهمیدم این اتفاق در دنیای حیوانات در حال انجام شدنه وشاید یه روزی بشر به این فناوری دست پیداکنه . درس خیلی بزرگی به من دادید .افراد کم دانشی مثل من همیشه افراد اگاهی مثل شما رو اذیت کردن
زهرا قربانی
22nd December 2012, 10:37 AM
سلام . بابت پافشاری نا بخردانه ام منو ببخشید . درمورد بکرزایی مارها هیچ اطلاعاتی نداشتم وسرچ کردم وفهمیدم این اتفاق در دنیای حیوانات در حال انجام شدنه وشاید یه روزی بشر به این فناوری دست پیداکنه . درس خیلی بزرگی به من دادید .افراد کم دانشی مثل من همیشه افراد اگاهی مثل شما رو اذیت کردن
چون رشته شما تجربی بود احتمال دادم بدونید[labkhand]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.