ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی 10نابغه ي برتر دنيا

امـیـر بـیـگـی
4th November 2012, 03:23 PM
10نابغه ي برتر دنيا

وقتی صحبت از نوابغ اول جهان به میان می‌آید، ناخودآگاه نام "آلبرت انیشتین" به اذهان خطور می‌کند. اما بد نیست بدانید این فیزیکدان مشهور آلمانی جزو این لیست 10 نفره نیست زیرا ضریب هوشی یا همان iq او در حدود 160 تخمین زده شده است. در اینجا به معرفی 10 نابغه اول جهان غرب می‌پردازیم که از ضریب هوشی بالاتری برخوردار بوده اند:

1)یوهان ولفگانگ فون گوته:
"یوهان گوته" شاعر آلمانی با ضریب هوشی 210 ، نمایشنامه نویس، داستان نویس، دانشمند، سیاستمدار، کارگردان تئاتر، منتقد و هنرمندی آماتور بود که بزرگترین شخصیت ادبی عصر مدرن به شمار می‌رفت. در فرهنگ ادبی کشورهای آلمانی زبان این شخصیت از چنان جایگاهی برخوردار است که از اواخر قرن هجدهم آثار وی به عنوان آثار کلاسیک در نظر گرفته شده اند.

(2 لئوناردو داوینچی:
"داوینچی" نقاش، مجسمه ساز، معمار، طراح و مهندس ایتالیایی دومین نابغه برتر جهان از ضریب هوشی 205 برخوردار بود. تابلوهای نقاشی "شام آخر" و "مونالیزا" این هنرمند از برجسته ترین آثار هنری دوره رنسانس محسوب می‌شد. یادداشت های به جا مانده از داوینچی حاکی است که وی از خلاقیت های بالای فنی برخوردار بوده به طوری که بسیار جلوتر از زمان خود به سر می‌برده است.

(3 امانوئل سویدن برگ:
"سویدن برگ"، مبتکر مسیحی و فیلسوف و دانشمند الهیات سوئدی بود که با برخورداری از ضریب هوشی 205 دست نوشته حجیمی‌از کلام الهی از وی به یادگار مانده است. اندکی پس از مرگ او، هوادارانش بلافاصله جمعیت پیرو فلسفه سویدن برگ را با هدف مطالعه در زمینه افکار وی راه اندازی کردند.

4 )گوتفرید ویلهلم وون لایبنیتز:
"وون لایبنیتز" چهارمین نابغه برتر جهان از ضریب هوشی 205 برخوردار بود. این فیلسوف برجسته آلمانی در رشته حقوق و فلسفه تحصیل کرد. این فیلسوف شهیر در زمان خود نقش قابل توجهی در مسائل سیاسی و دیپلماتیک اروپا ایفا کرد. وی در مقوله فلسفه و ریاضیات از جایگاه برجسته ای برخوردار بود.

(5 جان استوارت میل:
"استوارت میل"، فیلسوف، اقتصاددان و مبلغ مکتب سودمندگرایی انگلیسی بود که از ضریب هوشی 200 بهره برده بود. وی همچنین روزنامه نگاری برجسته در دوره اصلاحات قرن نوزدهم به شمار می‌رفت. وی از اصل سادگی در زندگی خود تبعیت می‌کرد.

6 )بلز پاسکال:
"بلز پاسکال"، ریاضیدان، فیزیکدان، فیلسوف مذهبی و استاد نثر فرانسوی بود. ضریب هوشی او 195 بود و اساس تشکیل تئوری مدرن احتمالات را بنا نهاد. وی همچنین زمینه گسترش تعلیماتی مذهبی را بنا نهاد که ادراک خدا را از طریق دل به جای منطق آموزش می‌داد.

7 )لودویگ جوزف یوهان ویتگنشتاین:
"لودویگ ویتگنشتاین" فیلسوف انگلیسی زاده شده در اتریش بود که ضمن برخورداری از ضریب هوش 190 به عنوان بزرگترین فیلسوف قرن بیستم به شمار می‌رفت. شخصیت این نابغه شهیر از جذابیت بسیاری در بین هنرمندان، نمایشنامه نویسان، شاعران، داستان نویسان، موسیقی دانان و حتی فیلم سازان برخوردار بود.

8 )بابی فیشر:
"بابی فیشر" که به روبرت جیمز فیشر معروف است، شطرنج باز ماهر آمریکایی بود که از ضریب هوشی 187 بهره برده بود. این نابغه مشهور در سال 1958 عنوان جوان ترین شطرنج باز تاریخ را به خود اختصاص داد. بازی خیره کننده وی در مسابقات قهرمانی جهانی 1972 افکار عمومی‌آمریکا را به بازی شطرنج هدایت کرد. فیشر بازی شطرنج را از سن 6 سالگی آموخت و در سن 16 سالگی با هدف وقف کامل خود به این بازی، ترک تحصیل کرد.

9)گالیلئو گالیله:
"گالیله" فیلسوف علوم طبیعی، منجم و ریاضیدان ایتالیایی بود که به پیشبرد علوم حرکت، ستاره شناسی و قدرت مواد کمک شایانی کرد. وی از بهره هوشی 185 برخوردار بود و کشفیاتش از طریق تلسکوپ علم نجوم را متحول ساخت.

(10 مادام دی استل:
"نه لوئیز جرمانی نکر بارونس دی استل هولستین" معروف به مادام دی استل دانشمند، مبلغ سیاسی و سخنور فرانسوی - سوئیسی بود که از ضریب هوشی 180 سهم برده بود. وی به عنوان واسطه ای میان فرهنگ نو استعماری اروپا به مکتب رومانتیک گرایی به شمار می‌رفت. نوشته های او در زمینه های داستانی، نوازندگی، مقالات اخلاقی و سیاسی، انتقادات ادبی، مطالب تاریخی، خاطرات شخصی و شعر از شهرت بالایی برخوردار است.

ab.bb
4th November 2012, 04:07 PM
بنظر اینا ده تا از نوابغ برتر اروپا و آمریکا هستن نه دنیا.

محمد ایرانی
4th November 2012, 04:08 PM
پس جایگاه بزرگانی همچون:پور سینا_خوارزمی_آبل_نیوتن_لاگر انژ_انیشتین و...کجاست؟رتبه بندی جالبی نبود(خیلی ها باور دارند که بزرگترین نابغه ی دنیا پورسینا است)[tafakor]

plarak12
4th November 2012, 04:42 PM
سلام
ممنون از دعوتت
ولی باید خدمتت عرض کنم که مطالبی رو که اطمینان نداری
بیان نکنی
ببخش که بی پرده گفتم.

نازنین زیدی
4th November 2012, 06:32 PM
مدرک معتبر برای این صحبت هات داری؟
هیچ چیز در این دنیا مطلق نیست
ما به چیزهایی میتونیم اعتماد داشته باشیم که درصد شک در انها کمتر باشه
بوعلی سینا و حتی بسیاری از پیشوایان دینی ما از درصد هوشی بالاتری برخوردار بودند
بسا دانشمندانی که با درصد هوشی بالا به موفقیت نرسیده اند و اثر کاملی از انها وجودنداشته است.
پس نمیتونیم بگیم که مطلقا این نوابغ از برترین های جهان در همه اعصار و دوره ها بودند
البته اگر منبع و ماخذرا ذکر میکردید بهتر بود

عرفان سلیم زاده
4th November 2012, 06:51 PM
مهم نیست چه ضریب هوشی داریم.
مهم نیست چه مقامی داریم.
مهم نیست چه علمی داریم.
مهم اینه که بتونیم خدمت کنیم.
تنها چیزی که بعد از مرگ ما رو زنده نگه میداره کارهایی هستند که برای ایندگان انجام دادیم.
خودتون رو با کار هایی که انها انجام دادن مقایسه کنین نه با ویژگی های اونها.
اگه کارایی که شما انجام داده اید با ارزش تر باشد قطعا ارزش شما بیشتر از اون فرد خواهد بود.
بوعلی سینا پدر طب مدرنه! کم چیزی نیست! زکریای رازی پدر علم شیمی مدرن بود. غیاث الدین جمشید کاشانی با خلاقیت و نبوغ خودش ریاضیات و نجوم رو متحول کرد.
کسی که بخواد با میزان ضریب هوشی و غیره بین اینها فرق بزاره نمیتونه اینو به دیگران تحمیل کنه.
ما ایرانی ها نخبه هامون رو با رزومه شون مقایسه می کنیم نه ویژگی های شخصیتی که دارند.[golrooz]

91star
4th November 2012, 07:21 PM
انیشتین بیشترین ضریب هوشی رو داشته و بعد ابن سینا

kahrupay
4th November 2012, 08:12 PM
دوست عزیز پستتون مشکل داره
اسم منو یادتون رفته بنویسید!!![nishkhand]

ab.bb
4th November 2012, 09:46 PM
هیچ چیز در این دنیا مطلق نیست

با این نظر مخالفم
الان بند یه جمله میگم که حقیقت مطلقه. توی بدن شما آب وجود داره.این یک حقیقت کاملا مطلقه.میبینید که در این دنیا چیزای مطلق هم وجود داره.

بانوی آب
6th November 2012, 08:19 AM
پس من چي منو يادت رفت بنويسي البته من از آخر اولم ها!!!!!!!!!!![soal][golrooz]

نازنین زیدی
6th November 2012, 06:17 PM
نه.شما فکر میکنی که در بدن اب وجود داره و این مطلقه
بهتره تحقیقات بیشتری بکنی
خیلی بیشتر
چون این یه نظریه کامل و جامعه
که فقط بیان ساده اش اینه

YaMaBoUsHi
6th November 2012, 07:39 PM
آره واقعا دمشون یخ..... مرسی جالب بود دوست عزیز :-)))))))))

ab.bb
6th November 2012, 07:56 PM
نه.شما فکر میکنی که در بدن اب وجود داره و این مطلقه
بهتره تحقیقات بیشتری بکنی
خیلی بیشتر
چون این یه نظریه کامل و جامعه
که فقط بیان ساده اش اینه
دست من 5 تا انگشت داره، اینم یه حقیقت مطلقه . شما یه کم فکر کنین، متوجه میشین حقایق مطلق هم وجود دارن.احتیاج به تحقیقات خیلی خیلی بیشتر هم نیست.

نازنین زیدی
6th November 2012, 08:22 PM
خب این یعنی اینکه تمام ادمهای دنیا مطلقا پنج انگشتی هستن؟
مطلقا چه کسانی دارای پنج انگشتن
ایا...

ab.bb
8th November 2012, 04:16 PM
خب این یعنی اینکه تمام ادمهای دنیا مطلقا پنج انگشتی هستن؟
مطلقا چه کسانی دارای پنج انگشتن
ایا...

اگر قبل از جواب دادن؛ مطلبی که نوشته بودم رو با کمی دقت می خوندیدن. این سوال براتون پیش نمیومد. من گفتم دست من 5 تا انگشت داره؛ و این یه حقیقته مطلقه.

hossein24
17th November 2012, 03:47 PM
باهوش ترین فرد تاریخ (http://www.njavan.com/post-341.aspx)

http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1389/10/16/80121_235.jpg
از آنجا که ضریب هوشی انسان های معمولی بین ۸۵ تا ۱۱۵ است، فردی که ضریب هوشی ۲۵۰ داشته باشد، قطعا نابغه محسوب می شود. به گزارش برنا، ویلیام جیم سایدیس، باهوش ترین فرد تاریخ بود که توانست در یک سالگی بنویسد، در ۵ سالگی به ۵ زبان رایج دنیا صحبت کند و در ۱۱ سالگی استاد دانشگاه هاروارد شد. سایدیس در سال ۱۸۹۸ در آمریکا به دنیا آمد و در سن ۴۶ سالگی نیز از دنیا رفت.
او توانایی خارق العاده ای در یادگیری ریاضیات و زبان داشت. اولین بار به خاطر رشد مغزی زود هنگام نامش بر سر زبان ها افتاد و بعدها به خاطر تمرکز بر روی ذهنش به شهرت رسید اما در نهایت خود را از انظار عمومی دور کرد و از ریاضیات هم دلزده شد ریاضیات نیز عقب کشید و با چندین نام مستعار مطلب می نوشت. از دیگر ویژگی ها او این است که می توانست در ۱۸ ماهگی نیویورک تایمز بخواند و در ۸ سالگی به ۸ زبان صحبت کند. جالب اینکه بعدها خودش زبان دیگری را به وجود آورد که نامش را VENDERGOOD گذاشت.
ناگفته نماند، ضریب هوشی انسان های نابغه بین ۱۵۵ تا ۲۰۰ است ولی سایدس در این زمینه رکورد باهوش ترین های دنیا را شکسته است. برای نمونه بد نیست بدانید که ضریب هوشی گالیله را ۱۸۵ تخمین می زنند و ضریب هوشی بیل گیتس بنیان گذار شرکت نرم افزاری مایکروسافت نیز ۱۶۰ است.
شاید برای اکثر ما جالب باشه که بدونیم شخصیت های مشهور و دانشمندانی که گاها در کتب درسی و غیردرسی (و یا از طرق دیگر) با آن ها آشنا می شویم دارای چه مقدار از توانایی هوشی(Intelligence (http://www.patogh98.com/)Quotient) یا به اختصار IQ هستند.

آلبرت اینشتین: IQ=160

آرنولد(بازیگر ترمیناتور): IQ=135

بتهون: IQ=165

فرانکلین: IQ=160

بیل کلینتون(رئیس جمهور اسبق امریکا): IQ=137

بیل گیتس: IQ=160

پاسکال: IQ=195

بابی فیشر: IQ=187

داروین: IQ=165

چارلز دیکنز: IQ=180

آیزنهاور (http://www.patogh98.com/): IQ=122

هگل: IQ=165

گالیله: IQ=185

گری کاسپارف: IQ=190

جرج بوش پدر: IQ=98

جرج بوش پسر: IQ=125

هانس کریستین اندرسون: IQ=145

جیمز وات: IQ=165

کندی: IQ=119

گوته: IQ=210

کپلر: (http://www.patogh98.com/) IQ=175

لئوناردو داوینچی: IQ=220

ناپلئون: IQ=145

نیکول کیدمن: IQ=132

شکیرا: IQ=140

شارون استون: IQ=154

اسحاق نیوتون: IQ=190

ولتر: IQ=190

hossein24
17th November 2012, 04:38 PM
آمارایی ک از جانب شما بود تا حدودی درست ولی فکرکنم تو باهوشترین آدما یه اشتباهاتی داشتین.ک سعی کردم اصلاحش کنم.

m.g.s.t.r
17th November 2012, 04:56 PM
از تعریف کنونی تست هوش و ضریب هوشی چند دهه بیشتر نگذشته
چطوری ضریب هوشی فردی که 400 سال قبل زندگی کرده را حساب کردن؟؟[tafakor]

hossein24
17th November 2012, 05:12 PM
از تعریف کنونی تست هوش و ضریب هوشی چند دهه بیشتر نگذشته
چطوری ضریب هوشی فردی که 400 سال قبل زندگی کرده را حساب کردن؟؟[tafakor]

همونطوری ک تونستن بگن دایناسورا چی میخوردن.چندسال عمر کردن... یا این ک انسانای اولیه حتی ب چی فکر میکردن.جوابای اینارو پیدا کنین ب این جوابم میرسین

sahar72
17th November 2012, 06:38 PM
من شنیدم توی این رتبه بندی پیامبر نفر اول هست

بلدرچین
17th November 2012, 07:03 PM
عزیزان به این ادم ها توجه و اینا شده که شدن نابغه و بهترین هوش دنیا،توی ایران بهتر و بیشتر ازاینها هم هست که از بی توجهی و احمقی بعضی از ادم ها خورد میشن و هوششون از بین میره...

بلدرچین
17th November 2012, 07:06 PM
باهوش ترین فرد تاریخ (http://www.njavan.com/post-341.aspx)

http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1389/10/16/80121_235.jpg

از آنجا که ضریب هوشی انسان های معمولی بین ۸۵ تا ۱۱۵ است، فردی که ضریب هوشی ۲۵۰ داشته باشد، قطعا نابغه محسوب می شود. به گزارش برنا، ویلیام جیم سایدیس، باهوش ترین فرد تاریخ بود که توانست در یک سالگی بنویسد، در ۵ سالگی به ۵ زبان رایج دنیا صحبت کند و در ۱۱ سالگی استاد دانشگاه هاروارد شد. سایدیس در سال ۱۸۹۸ در آمریکا به دنیا آمد و در سن ۴۶ سالگی نیز از دنیا رفت.

او توانایی خارق العاده ای در یادگیری ریاضیات و زبان داشت. اولین بار به خاطر رشد مغزی زود هنگام نامش بر سر زبان ها افتاد و بعدها به خاطر تمرکز بر روی ذهنش به شهرت رسید اما در نهایت خود را از انظار عمومی دور کرد و از ریاضیات هم دلزده شد ریاضیات نیز عقب کشید و با چندین نام مستعار مطلب می نوشت. از دیگر ویژگی ها او این است که می توانست در ۱۸ ماهگی نیویورک تایمز بخواند و در ۸ سالگی به ۸ زبان صحبت کند. جالب اینکه بعدها خودش زبان دیگری را به وجود آورد که نامش را VENDERGOOD گذاشت.

ناگفته نماند، ضریب هوشی انسان های نابغه بین ۱۵۵ تا ۲۰۰ است ولی سایدس در این زمینه رکورد باهوش ترین های دنیا را شکسته است. برای نمونه بد نیست بدانید که ضریب هوشی گالیله را ۱۸۵ تخمین می زنند و ضریب هوشی بیل گیتس بنیان گذار شرکت نرم افزاری مایکروسافت نیز ۱۶۰ است.

شاید برای اکثر ما جالب باشه که بدونیم شخصیت های مشهور و دانشمندانی که گاها در کتب درسی و غیردرسی (و یا از طرق دیگر) با آن ها آشنا می شویم دارای چه مقدار از توانایی هوشی(IntelligenceQuotient) یا به اختصار IQ هستند.

آلبرت اینشتین: IQ=160

آرنولد(بازیگر ترمیناتور): IQ=135

بتهون: IQ=165

فرانکلین: IQ=160

بیل کلینتون(رئیس جمهور اسبق امریکا): IQ=137

بیل گیتس: IQ=160

پاسکال: IQ=195

بابی فیشر: IQ=187

داروین: IQ=165

چارلز دیکنز: IQ=180

آیزنهاور (http://www.patogh98.com/): IQ=122

هگل: IQ=165

گالیله: IQ=185

گری کاسپارف: IQ=190

جرج بوش پدر: IQ=98

جرج بوش پسر: IQ=125

هانس کریستین اندرسون: IQ=145

جیمز وات: IQ=165

کندی: IQ=119

گوته: IQ=210

کپلر: (http://www.patogh98.com/) IQ=175

لئوناردو داوینچی: IQ=220

ناپلئون: IQ=145

نیکول کیدمن: IQ=132

شکیرا: IQ=140

شارون استون: IQ=154

اسحاق نیوتون: IQ=190

ولتر: IQ=190

اوباما هم ایکیوش 182هستش...

hossein24
17th November 2012, 07:27 PM
اوباما هم ایکیوش 182هستش...

نمیدونستم ممنون.

hossein24
17th November 2012, 07:44 PM
عزیزان به این ادم ها توجه و اینا شده که شدن نابغه و بهترین هوش دنیا،توی ایران بهتر و بیشتر ازاینها هم هست که از بی توجهی و احمقی بعضی از ادم ها خورد میشن و هوششون از بین میره...

دوست عزیز خواهشا انقدر با تعصب در باره این مسایل و ایران صحبت نکنید درست ک اینجا توجه ب نخبه ها کمه و ما افراد بزرگ وبرجسته هم کم نداریم. ولی بهتر ضریب هوشی واسه ایرانیا نیست واین الان بیشتر شبیه افسانه میمونه تا واقعیت.چون طبق آخرین رده بندی متوسط ضریب هوشی ایرانی ها 84 بوده ک اگه اشتباه نکنم رتبه 92 رو بین 185 کشور داشته و یه کشور با درصد ضریب هوشی متوسط ب حساب میاد.اولین کشورم هنگ کنگ بوده.گاهی بهتر ب نگاهامون ی نگاهی بیاندازیم

بلدرچین
17th November 2012, 07:56 PM
دوست عزیز خواهشا انقدر با تعصب در باره این مسایل و ایران صحبت نکنید درست ک اینجا توجه ب نخبه ها کمه و ما افراد بزرگ وبرجسته هم کم نداریم. ولی بهتر ضریب هوشی واسه ایرانیا نیست واین الان بیشتر شبیه افسانه میمونه تا واقعیت.چون طبق آخرین رده بندی متوسط ضریب هوشی ایرانی ها 84 بوده ک اگه اشتباه نکنم رتبه 92 رو بین 185 کشور داشته و یه کشور با درصد ضریب هوشی متوسط ب حساب میاد.اولین کشورم هنگ کنگ بوده.گاهی بهتر ب نگاهامون ی نگاهی بیاندازیم

به اون ها رسیدن به اونها مهربونی کردن مثل ایران نزدن تو سرشون بگن تو غلط میکنی به فکر اختراعی و... وگرنه خیلی ایرانی ها بودن و ازایران رفتن و این همه فشار و اذیت رو زیر سر گذروندن و الان توی اروپا و آمریکا بهترین کارهارو دارن میکنن عزیزم یکمی معذرت ولی خوابی الان.این همه حرف و خبرکه دارن بهت میدن همش الکیه و دروغین.
خیلی ها ازایران داریم هوششون خیلی زیاده اما یا بهشون رسیدگی نمیشه و میزنن تو سرشون و نمیتونن خودشون رو درک کنن و این باعث میشه مغزهامون نابود بشه و به مرحله ای نرسه که بخوایم بگیم این ایکیوشون 100 یا 20 اوکی؟
اونوریا رو میبینی ررشد میکنن بخاطر توجه هه و به فکر اینده بودشون نه مثل ایران...

hossein24
17th November 2012, 08:26 PM
به اون ها رسیدن به اونها مهربونی کردن مثل ایران نزدن تو سرشون بگن تو غلط میکنی به فکر اختراعی و... وگرنه خیلی ایرانی ها بودن و ازایران رفتن و این همه فشار و اذیت رو زیر سر گذروندن و الان توی اروپا و آمریکا بهترین کارهارو دارن میکنن عزیزم یکمی معذرت ولی خوابی الان.این همه حرف و خبرکه دارن بهت میدن همش الکیه و دروغین.
خیلی ها ازایران داریم هوششون خیلی زیاده اما یا بهشون رسیدگی نمیشه و میزنن تو سرشون و نمیتونن خودشون رو درک کنن و این باعث میشه مغزهامون نابود بشه و به مرحله ای نرسه که بخوایم بگیم این ایکیوشون 100 یا 20 اوکی؟
اونوریا رو میبینی ررشد میکنن بخاطر توجه هه و به فکر اینده بودشون نه مثل ایران...

خوب عزیز من اینکه رسیدگی نمیشه یا تو سرشون میزنن نشون از ضعف ماست دیگه.پس اگه یکم دقت کنی و از تعصبت کم .میتونی جواب حرفای خودتو تو جمله های خودت پیدا کننی.با این حرفات داری نشون میدی ک ما واقعا آدمای باهوشی نیستیم چون حتی انقدرم هوشمند وباتدبیر نیستیم ک داشته هامون و حفظ کنیم و ازشون بهره ببریم.مدیریت و حفظ منابع هم مستلزم داشتن هوش سرشاریدوست عزیز من خودمم ایرانیم و ب کشورم واصالتم افتخار میکنم وخوابم نیستم بلکه واقعیت و همونجور ک هست قبول میکنم و اینم عین واقعیته ک درحال حاضرما باهوشترین آدمای دنیا نیستم.

بلدرچین
17th November 2012, 08:31 PM
خوب عزیز من اینکه رسیدگی نمیشه یا تو سرشون میزنن نشون از ضعف ماست دیگه.پس اگه یکم دقت کنی و از تعصبت کم .میتونی جواب حرفای خودتو تو جمله های خودت پیدا کننی.با این حرفات داری نشون میدی ک ما واقعا آدمای باهوشی نیستیم چون حتی انقدرم هوشمند وباتدبیر نیستیم ک داشته هامون و حفظ کنیم و ازشون بهره ببریم.مدیریت و حفظ منابع هم مستلزم داشتن هوش سرشاریدوست عزیز من خودمم ایرانیم و ب کشورم واصالتم افتخار میکنم وخوابم نیستم بلکه واقعیت و همونجور ک هست قبول میکنم و اینم عین واقعیته ک درحال حاضرما باهوشترین آدمای دنیا نیستم.

به من حق و اجازه بده قانه نشم!!!؟

hossein24
17th November 2012, 08:43 PM
قصدم قانع کردن نبود و دیدگاهمو با دیدگاه شما قیاس کردم. تبادل نظر بود همین. شما حق داری دیدگاه خودتو داشته باشی و منم احترام میزارم.ممنون

- - - به روز رسانی شده - - -

به من حق و اجازه بده قانه نشم!!!؟

قصدم قانع کردن نبود و دیدگاهمو با دیدگاه شما قیاس کردم. تبادل نظر بود همین. شما حق داری دیدگاه خودتو داشته باشی و منم احترام میزارم.ممنون

بلدرچین
17th November 2012, 08:46 PM

- - - به روز رسانی شده - - -

[golrooz]

m.g.s.t.r
20th November 2012, 08:07 PM
همونطوری ک تونستن بگن دایناسورا چی میخوردن.چندسال عمر کردن... یا این ک انسانای اولیه حتی ب چی فکر میکردن.جوابای اینارو پیدا کنین ب این جوابم میرسین

تو این 100 سال اخیر که مدام نظریه ها در باره زندگی دایناسورها عوض شده
حتی بعضی وقتها فهمیدن که برای 100 سال کله یه دایناسور را اشتباهی رو تن یکی دیگه گذاشتن!!!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد