ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روح در ورزشگاه پورتو! +(عکس)

M@hdi42
25th October 2012, 05:48 PM
یکی از عکس‌های خبرگزاری «AP» که در جریان بازی دو تیم پورتو و پاری‌سن‌ژرمن گرفته شد، حالا و بعد از گذشت چندین روز، مبدل به سوژه داغ روز شده است‌؛ البته نه از بابت فوتبالی.

در این عکس که مربوط به شادی جیمز رودریگس، شماره 10 پورتو و زننده تک‌گل بازی است، در میان تماشاگران، یک روح دیده می‌شود.

http://fararu.com/files/fa/news/1391/8/3/35686_815.jpg

گویا این روح بازی دو تیم پورتو و پاری‌سن‌ژرمن که با برد صفر-یک پورتو در ورزشگاه «دراگائو» همراه بود، را از نزدیک تماشا کرده و حالا این روزها یکی از بحث‌برانگیز‌ترین سوژه‌های روز فوتبال اروپا، آن هم در بحبوحه دور جدید لیگ قهرمانان اروپاست.

برخی از روزنامه‌های پرتغالی، این شبح را یکی از طرفداران جیمز رودریگس، ستاره کلمبیایی پورتو خوانده‌اند و به این نکته اشاره کرده‌اند که هر زمان این مهاجم کلمبیایی گل می‌زند، این روح هم در ورزشگاه ظاهر می‌شود و شادی می‌کند.

با دقت بیشتر در چهره این روح فوتبال‌دوست، می‌توان دریافت که او متعلق به زمان دیگری است. اگر به لباس‌های تن او و مدل موهایش توجه کنید، به نظر می‌رسد که او متعلق به قرن گذشته میلادی باشد.

این عکس که روز سوم اکتبر 2012 در یکی از بازی‌های لیگ قهرمانان اروپا و توسط آژانس خبری «ای پی» گرفته شده، در وب‌سایت رسمی این آژانس خبری قرار گرفته است، یعنی اینکه این عکس دستکاری نشده و این شبح توسط فتوشاپ و یا برنامه‌های مشابه ویرایش عکس، اضافه نشده و برای اطمینان می‌توان به عکس‌های این آژانس خبری معتبر رجوع کرد.

این تصویر احتمالاً نتیجه عکس گرفتن‌های پشت‌سر هم و با سرعت بالای شاتر دوربین است، چراکه ثبت چنین تصاویری به ندرت ممکن است و معمولاً عکس‌ها تار می‌شوند ولی هرچه سرعت عکاسی و شاتر دوربین بالاتر باشد، عکس‌هایی که در آن شیء متحرک وجود دارد، بهتر و با وضوح بیشتری گرفته می‌شوند.

در این عکس، چهره این شبح کاملاً واضح است و نمی‌توان گفت این یک خطای دید و یا تاری عکس و یا شیءای است که شبیه یک انسان دیده می‌شود.

http://fararu.com/files/fa/news/1391/8/3/35687_210.jpg

بانوی آب
25th October 2012, 05:56 PM
وااااااااااای خدایا چه باحال[tafakor][golrooz][taajob]

homeyra
25th October 2012, 06:03 PM
مگه میشه از یه روح عکس گرفت؟؟ مثل آدمیزاد که جسم ندارند...اگه اینطوری بود که تو بیشتر عکسای ما باید یه روح وایساده باشه...

سمانه بیات
25th October 2012, 06:13 PM
چجوری میشه از روح عکس گرفت؟؟؟اینکه خیلی دهشتناکه!!!مثلا من میخوام عکس تکی بگیرم باید بگم ببخشید اقای روح کمی اونطرفتر وایستا تو لنز دوربینی.[negaran][negaran][negaran][negaran][negaran]

M@hdi42
25th October 2012, 06:46 PM
این قضایا خیلی نادره .اما از لحاظ ممکن بونش بله ممکنه

mamadshumakher
25th October 2012, 07:13 PM
خب چیه مگه؟روحه دیگه.دلش خواسته تو عکس باشه.اصلا خواسته خودنمایی کنه [nishkhand] (خدا کنه بهش بر نخورده باشه فکر کنم امشب میاد یه سر بهم میزنه )

ما یه بار مزاحم یه روح شدیم تو یه کلاس یه مدرسه ی سوخته عصبانی شد چنان میز تو کلاس رو هل داد که 4تا میز دیگه رو با خودش تا ته کلاس کشوند.

sunnymoon
25th October 2012, 07:15 PM
دوستان من که باورم نمیشه[taajob2]

BaAaroOoN
25th October 2012, 08:48 PM
من که باور نمیکنم.....اصلا روح که نمیشه تو عکس بیفته....به دلایل علمی....چون جسم نداره که نور ازش عبور نکنه و بتونه اون رو به سمت لنز برگردونه.....خواهشا علمی جواب بدین!!!!نه اینکه.....[tafakor]
در ضمن!این میتونه تصویر یکی از اطرافیان عکاس باشه که توی لنز افتاده عکسش

tkcivil
25th October 2012, 08:51 PM
من که فکر نمیکنم اون روح باشه[taajob][taajob]

م.محسن
25th October 2012, 08:54 PM
آخ جون بحث ماورای طبیعتی
جون دلم بگم یه روزی یه ...

m.g.s.t.r
26th October 2012, 11:19 AM
به گزارش مشرق به نقل از خبرآنلاین، در این عکس که مربوط به شادی جیمز رودریگس، شماره 10 پورتو و زننده تک‌گل بازی در ورزشگاه خانگی پورتو است، در میان تماشاگران، یک جسم شبیه روح دیده می‌شد. شایعه شده بود این روح بازی دو تیم پورتو و پاری‌سن‌ژرمن که با برد صفر-یک پورتو در ورزشگاه «دراگائو» همراه بود، را از نزدیک تماشا کرده.
برخی از روزنامه‌های پرتغالی، این شبح را یکی از طرفداران جیمز رودریگس، ستاره کلمبیایی پورتو خوانده‌ بودند و به این نکته اشاره کرده‌اند که هر زمان این مهاجم کلمبیایی گل می‌زند، این روح هم در ورزشگاه ظاهر می‌شود و شادی می‌کند.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/8/3/229554_831.jpg

حالا در تصویر جدیدی که از شبح ورزشگاه پورتو منتشر شده، مشخص است که این شبح، یک انسان است و گمانه زنی های رسانه های پرتغالی اشتباه بوده.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/8/3/229863_204.jpg

ریپورتر
26th October 2012, 11:22 AM
این روحش چه کلاسیک هست با لباس رسمی بابا ایول[nishkhand]

SiDe
26th October 2012, 08:34 PM
فتوشاپه [khande][khande][khande]

!!! MORTIMER
27th October 2012, 12:39 AM
مگه میشه روحی که باچشم ندیدن ، با یک لنزی که سالهاست دارن تلاش میکنن به توانایی چشم انسان در بیارن ببینن؟ بعدش آدمایی که اعتقاد دارن به دنیای دیگه ای ،میتونن قبول کنن که روحی که از جسم خارج شده ، از تمام کاراش ومشکلاتش بگذره بیاد فوتبال ببینه؟ مثلا کسی که تو کما رفته کلی زور میزنه یه شب بره تو خواب یه بنده خدا ، اونم به اذن خدا .[tafakor]

^*زهرا*^
27th October 2012, 10:34 AM
sh_omomi96منم باورم نمیشه. sh_omomi96اولا آدم هر دینی که داشتاه باشه بالاخره خدا که یکی بیشتر نیست و ماهم اینو میدونیم خدا همیجوری اجازه ورود به این دنیا رو به هر کسی نمیده! به بعضی هاشونم که اجازه میده ما نمیتونیم ببینیم! اونایی که هم مه میبینن شرایط خاص داره! به هر حال مطمئنن روح نیست! ولی میگم حالا این جن نباشه!!!!!!!!!!! اون که هم واقعیه و هم وجود داره!sh_omomi60

مریم جهان یار
28th October 2012, 06:59 PM
فکر نکنم بشه از یه روح عکس گرفت

mohade3 taqaV
1st November 2012, 11:38 PM
این که تابلو فتوشاپه !
از روح که نمیشه عکس و فیلم گرفت !

رضوس
2nd November 2012, 01:15 AM
به گزارش مشرق به نقل از خبرآنلاین، در این عکس که مربوط به شادی جیمز رودریگس، شماره 10 پورتو و زننده تک‌گل بازی در ورزشگاه خانگی پورتو است، در میان تماشاگران، یک جسم شبیه روح دیده می‌شد. شایعه شده بود این روح بازی دو تیم پورتو و پاری‌سن‌ژرمن که با برد صفر-یک پورتو در ورزشگاه «دراگائو» همراه بود، را از نزدیک تماشا کرده.
برخی از روزنامه‌های پرتغالی، این شبح را یکی از طرفداران جیمز رودریگس، ستاره کلمبیایی پورتو خوانده‌ بودند و به این نکته اشاره کرده‌اند که هر زمان این مهاجم کلمبیایی گل می‌زند، این روح هم در ورزشگاه ظاهر می‌شود و شادی می‌کند.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/8/3/229554_831.jpg

حالا در تصویر جدیدی که از شبح ورزشگاه پورتو منتشر شده، مشخص است که این شبح، یک انسان است و گمانه زنی های رسانه های پرتغالی اشتباه بوده.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/8/3/229863_204.jpg

بچه ها دوتا عکسو مقایسه کنید
مسلما فرق دارن شک نکنید

m.g.s.t.r
2nd November 2012, 08:43 PM
بچه ها دوتا عکسو مقایسه کنید مسلما فرق دارن شک نکنید

چه فرقي؟؟

اونيكه پشت سر پيرزنه شال آبي پورتو داره + اونيكه پيرهن چارخونه با كاپشن پوشيده در هردو عكس هستن

رضوس
2nd November 2012, 08:51 PM
چه فرقي؟؟

اونيكه پشت سر پيرزنه شال آبي پورتو داره + اونيكه پيرهن چارخونه با كاپشن پوشيده در هردو عكس هستن
اون پیرن چارخونه تو تصویر سمت چپه بچه هست در صورتیکه اون روح یا پیره زنه سمت راسته پسرست
تو تصویر پایین سمت راست یه چیز قرمز دیده میشه که تو بالا نداریم

homeyra
2nd November 2012, 09:02 PM
ببخشید من یه سوال برام پیش اومد....اون روحه پیرزنه یا پیر مرد؟ من فک میکردم پیرمرده؟
البته خیلیم مهم نیست ولی سواله دیگه...پیش اومد...[khejalat]

رضوس
2nd November 2012, 09:11 PM
ببخشید من یه سوال برام پیش اومد....اون روحه پیرزنه یا پیر مرد؟ من فک میکردم پیرمرده؟
البته خیلیم مهم نیست ولی سواله دیگه...پیش اومد...[khejalat]
پیر زنی که پیره زنه
ولی اون تصویر بالایی نیست قطعا

homeyra
2nd November 2012, 09:24 PM
پیر زنی که پیره زنه
ولی اون تصویر بالایی نیست قطعا

پیرزنی که پیرزنه؟[taajob] الان این چی بود که شما گفتین؟
ولی آره عکسا باهم فرق دارن...یعنی الان همه چی الکیه؟

رضوس
2nd November 2012, 09:26 PM
پیرزنی که پیرزنه؟[taajob] الان این چی بود که شما گفتین؟
ولی آره عکسا باهم فرق دارن...یعنی الان همه چی الکیه؟
تاکیدی بود
یعنی قطعا پیره زنه

یا همه چی الکیه
یا برای اینکه اولی جم بشه اومدن دومی رو پخش کردن که صداش در نیاد

m.g.s.t.r
2nd November 2012, 09:30 PM
اون پیرن چارخونه تو تصویر سمت چپه بچه هست در صورتیکه اون روح یا پیره زنه سمت راسته پسرست
تو تصویر پایین سمت راست یه چیز قرمز دیده میشه که تو بالا نداریم
شايد بخاطر زمانهاي متفاوت دو عكس هست!!![tafakor]

رضوس
2nd November 2012, 09:36 PM
شايد بخاطر زمانهاي متفاوت دو عكس هست!!![tafakor]
مگه مث کشور ماست که طرف هروقت دلش خواست جاشو عوض کنه؟؟؟؟

reza=1001
3rd November 2012, 11:20 AM
نه عزیز من روح کجا بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!این عکس یه پیرزن که اومده بازی تیم محبوبشو ببینه........اگه میگین نه یه سرچی توی گوگل کنید تا یه عکس از زاویه دیگه ببینید تا باور کنید........[golrooz]

m.g.s.t.r
3rd November 2012, 03:10 PM
نه عزیز من روح کجا بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!این عکس یه پیرزن که اومده بازی تیم محبوبشو ببینه........اگه میگین نه یه سرچی توی گوگل کنید تا یه عکس از زاویه دیگه ببینید تا باور کنید........[golrooz]

عكس مورد نظر شما را گذاشتم تو پست و سر همون بحث ميكنيم با RSA71 (http://www.njavan.com/forum/member.php?227457-RSA71) جان

Angry Girl
29th November 2012, 09:08 AM
این خبر کاملا نقض شده!
این یه پیرزن هست که داره بازیو نگاه میکنه!
(از خودم نمیگم)

عرفان سلیم زاده
29th November 2012, 09:29 AM
فوتو شاپه!
http://uc-njavan.ir/images/ey8idfvazmgh2d875uqv.jpg

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد