ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث سن ازدواج

میلاد صفری
24th October 2012, 12:13 PM
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز به نظر شما سن ازدواج باید چقدر باشه به چه علت

مهدی 313
24th October 2012, 12:24 PM
به نظر من هيچ سن خاصي براي ازدواج ملاك نيست . شايد تو يه محدوده سني به لحاظ روحي و رواني و فيزيو لوژيكي و جسمي بتونيم به 20 تا 35 براي پسران و 20 تا 30 براي دختران اشاره كرد . سعي كنيد تو محدوه سني مورد اشاره حتما به شرايط نه صد در صد ايده آل ولي مطلوب برسيد . دختران براي بچه دار شدن و .... محدود به زمان هستند مسايل يائسگي و ... براي دختران ميتونه محدوديت ايجاد كنه شايد پسران تو اين زمينه محدوديت كمتري داشته باشن .

maha rezaei
24th October 2012, 12:27 PM
به نظر من نمیتوان محدوده ی سنی خاصی تعیین کرد دوطرف باید به بلوغ فکری و شخصیتی رسیده باشند برخی از افراد علی رغم سن بالایی که دارند از نظر فکری رشد نیافته اند و بالعکس. درضمن ازدواج یک نیاز درونی است برای هر فردی این نیاز در سن متفاوتی ایجاد می شود.

saamaaneh
24th October 2012, 12:27 PM
برا دختر 25 به بعد
برا پسر 27 28 به بعد
نظر شخصیمه.

میلاد صفری
24th October 2012, 12:34 PM
به نظر من تنها عامل محیط که سن ازدواج رو مشخص میکنه

m.g.s.t.r
24th October 2012, 12:48 PM
سن ازدواج به بلوغ عقلي و و جسمي واقتصادي وابسته است

mamadshumakher
24th October 2012, 12:59 PM
سن ازدواج به عوامل زیادی بستگی داره اما باید سعی کرد عوامل و امکانت و شرایط را جوری فراهم کرد تا سن ازدواج پایین باشد.

میلاد صفری
24th October 2012, 02:24 PM
بله در جریان هستم بارون خانم بدبخت پسرا باید کار پیدا کنن درآمد داشته باشن خونواده ی خودش و دختر رو راضی کنه و هزارتا بدبختی دیگه بکشه تا آخرش بهش زن بدن

- - - به روز رسانی شده - - -

بله در جریان هستم بارون خانم بدبخت پسرا باید کار پیدا کنن درآمد داشته باشن خونواده ی خودش و دختر رو راضی کنه و هزارتا بدبختی دیگه بکشه تا آخرش بهش زن بدن

میلاد صفری
24th October 2012, 05:19 PM
یعنی فقط باید کار کنه مرد بدبخت من موندم خوب ما فرضا این همه کار کنیم که آخرش چطور بشه تازه خودتون از سطخگح توقع دخترای امروزی خبر دارید که پس قبول کن که هنوز اگر کسی فقط بخواد نیت کن زن بگیره کارش تمومه واسه همین چیزاس که قحطی شوهر اومده دیگه

mamadshumakher
24th October 2012, 05:27 PM
من هم با بارون موافقم هم با میلاد.نتیجه میگیریم که مرد ها گیر افتادن [nishkhand]

maryam16
24th October 2012, 05:37 PM
با این گرونی ازدواج نکنن بهتره[bamazegi][bamazegi]

میلاد صفری
24th October 2012, 06:06 PM
نوکرتم محمد جون و حرف مریم خانم کاملا حق بابا آخه پراید کجا میدید تو عمرش بشه 14 میلیون واقعا بابا ترجیح میدم همون مجردی واسه خودم زندگی کنم

ماه آفرید
24th October 2012, 07:03 PM
سن ازدواج برای مرد و زن زمانی است که فرد استقلال کامل را احساس کرد و آمادگی لازم را داشت.به نظر من استقلال از نظر مالی,احساسی,فکری, هم برای مرد و هم برای زن واجب است.برای زن از 24 تا 28 و برای مرد از 27 تا 32.به نظرم اینجوری بهتر است .

mamadshumakher
24th October 2012, 10:01 PM
خب شما این رو هم در نظر بگیر که اگه بخوای یه ماشین بخری و یه خونه اجاره کنی (ماشین دسته 2 لگن) باید 15میلیون پول داشته باشی.با وضعیت دانشجویی چطور تو 25 یا 27 سالگی اینقد پول داشته باشیم؟تازه از سربازی اومدیما.اگه کاری بود که به درسمون لطمه نمیزد ادم از اول دوره ی دانشجویی کار میکنه.کار هست اما اینقدی نیست که هر جوونی ازش بهره مند شه.تا از سربازی بیاد میشه 25.

elinaaa
24th October 2012, 10:32 PM
من میگم ازدواج کردن،مدرسه رفتن نیست که حتما یه سن و سال مشخصی واسش تعیین کنیم...همیشه باید همه شرایط و امکاناتو تو زندگی در نظر گرفت...ازدواج کردن کار خارق العاده ای نیست بلکه متعهد بودن و قبول مسئولیت زندگیه که مهمه،هر کسی خودشو آماده این مسئولیت و تعهد دید باید ازدواج کنه...من با نظرات دوستان موافقم...متاسفانه مشکلات و توقعات خیلی زیاده هم از طرف دخترا و هم پسرا و از همه بدتر خانواده ها ولی به نظرم ازدواج نکردن این مشکلاتو حل نمیکنه بلکه کم کردن توقعاتمون هست که مشکلاتو حل میکنه البته قبول دارم که شرایط مالی و اقتصادی و همینطور کاری یه معضلی شده ولی خوب بالاخره باید زندگی کرد و براش سختی کشید یعنی در واقع چاره ای نیست!

mamadshumakher
24th October 2012, 10:51 PM
خودتون الان گفتید یه ماشین عادی ...
تازه چون ازدواج یه امر دوطرفه هست درست نیست بگید پس همون بهتر که ازدواج نکنید.چون سود ازدواج برای هر دوطرف هست پس ترک ازدواج هم به ضرر دو طرف هست.
ولی اینی که میخوام بگم نظر شخصی شخصی شخصی خودمه.
اگه ازدواج رو از دید امری که به نفع یک جامعه اسلامی هست ببینیم باید طبق گفته اسلام زود ازدواج کنیم.اما همه ی ما شاهدیم که تو این وضعیت هم دختر هم پسر در عذابن.پس باید از ریشه یه تغییر عقیده داد تا سلامت اجتماعی جامعه به خطر نیوفته.و اونم اینه که فاکتور اقتصاد رو از ازدواج حذف کنیم.

mamadshumakher
24th October 2012, 11:34 PM
نه نه من اصلا منظورم این نبود.
ببینید من میخوام بگم به نظرم قبل از هر چیزی باید به فواید ازدواج فکر کرد مخصوصا افرادی که به عقاید مذهب شیعه پایبند هستند.چون میدونن متاسفانه سن بلوغ جنسی اومده پایین و افزایش سن ازدواج یعنی ....
خب وقتی میبینیم فواید ازدواج برای 2تا جوون چیه باید به این فکر کنیم که تا میتونیم باید بستر های ازدواج رو آسون کنیم.
یعنی دید افراد رو به ازدواج تغییر بدیم.
البته اینی که دارم میگم میدونم نمیشه.اما خب راه کار هست دیگه.
مثلا پسر ها بعد از اینکه دیپلم گرفتن برن سربازی توی سربازی دروس پیش یا دروسی که نیاز اولیه دانشگاه هست رو بهشون آموزش بدن.بعد از اتمام سربازی دانشگاه و اونم فقط آموزش دروس تخصصی با بهره وری بالا.طوری که بعد از 3سال کارشناس باشن.و در طول تحصیل ازدواج کنن....(بدون در نظر گرفتن فکتور اقتصادی)یعنی یک عروس به جمعیت خانواده اضافه بشه.البته میدونم این طرح هم اشکالاتی داره اما اگه بخوایم به هدف سلامت اجتماعی یک کشور بهش نگاه کنیم فوایدش معلوم میشه.البته اگه این شرایطی که میگم فراهم بشه قطعا کار در حین تحصیل هم فراهم میشه.

میلاد صفری
25th October 2012, 10:00 AM
بارون جان نفست از جای گرم در میاد خواهرم بابا بیا بشین خودت حساب کن ببین یه آدمی که میخواد زن بگیر باید چه پروسه ی سنگینی رو طی کن ماشاالله سطح توقع دخترا هم که کم نیست کمم باشه مال مادرشون کم نیست من الان هم خونه دارم هم ماشین ولی بازم هز توانایی زن گرفتن ندارم دیگه تا تهش رو بخون خودت مثل مرد هر وقت طالب شدم میرم سرکار و بعد با پولش بین دوتا ترم میرم مثل مرد مسافرت و ایران گردی چون با این یه قرون دو هزارا که نمیشه زن گرفت بابا برو یه نگاه به قیمت ها بکن در ضمن خانم ماه آفرید همه ی مشکل توی همین مسئله ی استقلال مالی

میلاد صفری
25th October 2012, 10:05 AM
بارون خانم من یه سوال دارم کاکو شماها مگه جوون نیستی مگه آرزو نداری به من بگو حاضری با یه جوونی که آسو پاس ولی از جونش بیشتر شما رو دوست داره ازدواج کنید

میلاد صفری
25th October 2012, 10:06 AM
محمد خیلی میخوامت حرفات قشنگ نیست زیباست هاهاها بابا فقط من تو درک میکنی

محمد خیلی میخوامت حرفات قشنگ نیست زیباست هاهاها بابا فقط من تو درک میکنی

mamadshumakher
25th October 2012, 10:27 AM
بارون جان نفست از جای گرم در میاد خواهرم بابا بیا بشین خودت حساب کن ببین یه آدمی که میخواد زن بگیر باید چه پروسه ی سنگینی رو طی کن ماشاالله سطح توقع دخترا هم که کم نیست کمم باشه مال مادرشون کم نیست من الان هم خونه دارم هم ماشین ولی بازم هز توانایی زن گرفتن ندارم دیگه تا تهش رو بخون خودت مثل مرد هر وقت طالب شدم میرم سرکار و بعد با پولش بین دوتا ترم میرم مثل مرد مسافرت و ایران گردی چون با این یه قرون دو هزارا که نمیشه زن گرفت بابا برو یه نگاه به قیمت ها بکن در ضمن خانم ماه آفرید همه ی مشکل توی همین مسئله ی استقلال مالی

البته میلادجان.بارون هم حق داره.میگه حداقل.اما اینو حساب نمیکنه که فشار اقتصادی به قدری هست که مردم دارن همون حداقل امکانات رو میفروشن.اونم حق داره چون دختری که میخواد بیاد سر زندگیش دوست داره با خاطرات خوش آغاز کنه.اونم حق داره چون این مسائل رو عرف اجتماع میبینن.یعنی چیزی که باید عوض بشه این وسط دید کل اعضای خانواده هست.
ببین سابق جوونا تو سن 20 تا 24 ازدواج میکردن.خونه ی مادرشون زندگی میکردن تا کم کم بتونن یه جایی رو اجاره کنن.بعد از چند سال کار کردن تازه کمی به وسایل خونه اضافه میکردن.
خب اون موقع از اول زندگی میرفتن سر کار.یعنی مسئله ی واجب دانشجویی نبود برای همه.اما کلی طول میکشید تا حداقل وسایل خونه رو تهیه کنن.
فرقش با الان چیه؟
الان از 20 سالگی کار نیست.بلکه دوره ی دانشجویی هست.اما در عوض اول زندگی امکاناتشون کامله.به لطف پدر و مادر.

پس نتیجه میگیریم برای هر دوطرف کار سخت شده با این روش.ایا باید به خاطر این مسائل سن ازدواج رو بالا برد و مشکلات جامعه رو بیشتر کرد؟البته چیزیه که اتفاق افتاده.باید چاره اندیشی کرد.

MJA70
25th October 2012, 10:52 AM
چرا عاقل کند کاری که..
آقا من خیلی ها رو میشناسم که الان30سال به بالا دارن،وضع مالیشونم خوبه وتموم شرایط ازدواج رو دارن اما مجردن وکاملا از زندگیشون راضی
اون زمانای قدیمم که ملت زود ازدواج میکردن به این دلیل بود که زناشون به 1لقمه نون وخرما ویه فرش نخ نما راضی بودن
اما الان......سکوت بهترین حرفه
خلاصه که کار نکردرو میشه کرد،اما وای به حال روزی که کاری رو کنی وزود پشیمون بشی(ماهی رو هر وقت ازآب بگیری تازس)

david77
25th October 2012, 10:59 AM
به نظر من سن ازدواج برای خانم ها حداقل 25 سال و برای آقایان بالای 25 سال. چون در قدیم جوان ها زود مستقل می شدند و زود به بلوغ فکری میرسیدند و میتونستند مسئولیت یه زندگی رو به دوش بکشند و همچنین سطح توقعات پایین بود و لی حالا به نظر من نمیشه زود ازدواج کرد زیرا جوان های امروزی دیرتر به بلوغ فکری میرسند و هنوز بچه هستند مخصوصا آقایان! و ممکنه هر دوطرف اگر بخواین زود ازدواج کنند بعدا پشیمون بشن.

میلاد صفری
25th October 2012, 01:04 PM
محمد جون حرفت قبول بارونم حق داره نگاه من خودمم میدونم چقدر دوره زمونه عوض شده و کلا میخوام بگم جوونا دوست دارن تو سن پایین ازدواج کنن ولی فقط به خاطر شرایط اقتصادی که سن ازدواج بالا رفته جاداره یه آمارم بدم که مایه ی شرم رکورد ازدواج رو امسال شیرازی ها شکوندن با 42 سال سن

m.g.s.t.r
25th October 2012, 01:47 PM
اگه بخوای یه ماشین بخری و یه خونه اجاره کنی (ماشین دسته 2 لگن) باید 15میلیون پول داشته باشی.با وضعیت دانشجویی چطور تو 25 یا 27 سالگی اینقد پول داشته باشیم؟
چند روز قبل يكي از همكلاسيهاي اول دبيرستانم را ديدم
ميگفت درسش را از هنرستان تمام كرده و دانشگاه را بيخيال شده و زده تو كار نصب نرده و الان يه 206 داره+همسر+يه بچه4ساله[taajob]
اما منه مهندس ليسانس تازه دارم دنبال كار ميگردم و تنها چيزي كه بهش فكر نميكنم ازدواجه[negaran]

m.g.s.t.r
25th October 2012, 01:49 PM
برای دختر خانوم ها به میزان مسئولیت پذیری و آمادگی برای پذیرفتن مسئولیت مهم و اساسی مادری.....برای آقایون علاوه بر مسئولیت پذیری باید تمکن مالی ،گذروندن سربازی....داشتن شغل مناسب.....داشتن یه حدی از تحصیلات که بشه باهاش یه کار مناسب به اون رشته رو پیدا کرد....کلا آقایون برای داشتن یک ازدواج مناسب باید شرایط بیشتری نسبت به خانوما داشته باشن[nishkhand]
خانم ها هم بايد چندتا مدرك آشپزي بگيرن تا بعد ازدواج همسرشون به سوء هاضمه مبتلا نشن
[shaad]

m.g.s.t.r
25th October 2012, 02:30 PM
مدرک؟
شوخی میکنی؟
من خودم یه پا مدرکم!!!
اگه آدم غذا پختن بلد نباشه گرسنه میمونه.....البته این عقیده ی منه....غذا پختن اگه خستگی نداشت یکی از راحت ترین کارا بود....چون فقط ظرافت میخاد که این یکیو من به شخصه دارم

اي كاش همه دختراي دم بخت مثل شما بودن[negaran]
الان اكثر دختراي دم بخت پاك كردن و مرغ را بلد نيستن[tafakor]

mamadshumakher
25th October 2012, 03:50 PM
خلاصه ما نفهمیدیم چه کار کنیم؟با این موج افزایش سن مقابله کنیم یا خودمونو موافق باد کنیم؟

میلاد صفری
25th October 2012, 06:04 PM
ممنون از m.gراست میگه دخترای این دوره زمونه یه چاییم بلد نیستن درست کنن

میلاد صفری
25th October 2012, 06:11 PM
و اما بارون خانم ببین عزیزم خودت چه آرزوها و ملاکهایی داری عزیزم شما هم مثل دخترای دیگه البته با یکم استثناء های کوچیک خوب کار که میگید نمیکنید خوب حقتون طرفم دندش نرم باید کار کن خرجتون کنه توی این مسئله شکی نیست ولی میدونید اصل ماجرا چیه خوب فرض کنید این پسر زرنگ و کارش درست توی این بیکاری کار از کجا گیر بیاره بابا واسه همین آمار سن بالا رفته البته جا داره اینجا یه اعترافم بکنم که جوونهای ما یکم تنبلن و سطح اراده پایین و سطح توقع بالا هر کاری رو قبول نمیکنن ولی کلا قبول کنید که میشه گفت علت اصلی شده همین توقعات بالای دختر خانم ها در ضمن خیلی کم خیلی کم خیییییلی کم دختر اقتصادی پیدا میشه یعنی تقریبا نایابه من توی این بیست و چند سالی که از خدا عمر گرفتم که تا حالا ندیدم اینطور آدمی رو

میلاد صفری
25th October 2012, 06:14 PM
در ضمن نه من اصلا برام مهم نیست کسی چشم انتظارم باشه نباشه البته جز مادرم من هر وقت دستمزدمو گرفتم خرجش کردم واسه خودم و عشقم کردم و لذت کاملم بردم و اصلا افسردگی و.... از این حرفا تو کارش نیستم

محمد جان به نظر من تو سن پایین اگر برات مقدور ازدواج کن وگرنه به کل ولش کنی بهتره

elinaaa
25th October 2012, 08:51 PM
جناب میلاد مثل اینکه شما کلا مخالف ازدواجی[nishkhand]راستش من حرفاتونو قبول دارم و کاملا درک میکنم گرچه خودم دخترم ولی منم برادر دارم و شرایط پسرارو می فهمم در ضمن دور و برم هم آدمهای زیادیو دیدم که ازدواج کردن یا هنوز مجردن ولی یه چیزی میخوام بگم اونم اینه که فکر نمیکنید دلیل این توقعات بالای دخترا این باشه که پسرا خودشونو بیشتر از اون چیزی که هستن نشون میدن؟منظورم اینه که وقتی پسرا از همون روز اول خیلی صادقانه بگن که چی دارن و چی ندارن و بیخودی کلاس نزارن یه کم این مشکلات حل میشه...به قول شما اگه توقعات طرف هم بالا باشه خوب فوقش قبول نمیکنه دیگه، آسمون که به زمین نمیاد!من نمیخوام بگم پسرا اینجورین یا دخترا اونجورین ولی من خیلیارو دیدم که حاضرن خودشونو بیچاره کنن ولی به قول خودشون جلوی دختر مورد علاقشون یا خانوادش کم نیارن در واقع پاشونو از گلیمشون دراز میکنن ولی بهتره از همون اول سنگاشونو با طرف وابکنن و همه چیزو چشم بسته قبول نکنن مخصوصا درباره ی خرج عروسیو این چیزا...به هر حال فکر کنم تو ازدواج باید چیزای مهمتری اصل باشه و اگه مسائل مادی همیشه مهمترین مساله باشه که معلومه دیگه ازدواج نیست،معاملست!

میلاد صفری
25th October 2012, 10:04 PM
حرفتون حق کاکو ولی من مخالف نیستم با ازدواج عزیزم و میگم حرفت قشنگ و حساب من تسلیم مشکل تو همین که هر دو طرف دچارشن نه فقط پسره کاکو دوره زمونه هاااا خراااابه کاریش نمیشه کرد آدما به سختی به هم اعتماد میکنن و زندگی رفته زیر سایه ی دروغ متاسفانه عزیزوم الان کلمه ی عشق و عاشق حرمت گذشته رو نداره یه نگاه به عشقای قدیم بکنید یه نگاه به عشقای امروز بکنید آه ه ه ه قربون اون دوره من یه عمر دارم دنبال عشق اونجوری میگردم دیدین توی آدمای امروز به نظر من کسی از دستش نده که به نظر من بزرگترین ضرر دنیا رو کرده و هرکیم اینطور عشقی داره خوش به حالش چون گنج بزرگی خدا بهش داده

بحث
26th October 2012, 12:11 AM
به نظر من تنها عامل محیط که سن ازدواج رو مشخص میکنه

اول پوزش که دعوت نشدم ولی یه سوال منظورتون از محیط چیه دقیقا ؟یعنی ازدواج کی پیش بیاد ؟

بحث
26th October 2012, 12:16 AM
مدرک؟
شوخی میکنی؟
من خودم یه پا مدرکم!!!
اگه آدم غذا پختن بلد نباشه گرسنه میمونه.....البته این عقیده ی منه....غذا پختن اگه خستگی نداشت یکی از راحت ترین کارا بود....چون فقط ظرافت میخاد که این یکیو من به شخصه دارم آدم واسه خاطر خودشم که هست باید آشپزی رو بلد بشه موافقم .

بحث
26th October 2012, 12:18 AM
والا نفس ما از جای گرم بلند نمیشه به خداااا.همین داماد ما!!!!وقتی اومد سراغ خواهر من هیچی نداشت جز یه ماشین که اونم بعد خواستگاری از خواهرم خرید....ولی الان هم خونه دارن هم ماشین به لطف خدا!!!
نه..من حاضر نیستم با یه جوون آس و پاس ازدواج کنم....حداقل باید اون جوون یه جنم از خودش نشون بده که پسر زرنگیه....بعد!
دیگه شغل که باید داشته باشه!!!نباید داشته باشه؟
البته خواهر من و دومادمون هر دو کار میکردن....ولی من خودم به شخصه از کار کردن خوشم نمیاد...
ولی اینم میدونم که ولخرجی و چشم و هم چشمی دخترا این روزا زیاد شده....ولی همشون که اینطوری نیستن!!!!همین خواهر من!!!!همسرش میگه که اگه با اون (ینی خواهرم)ازدواج نمیکرد الان هیچی نداشت!!!
نه برای اینکه خواهرم شاغله..نه!برای اینکه آدما وقتی ازدواج میکنن واسه کار کردن تشویق میشن....کار کردنشون بی دلیل نیست که ازش خسته شن!!!هدف دارن!ساختن آینده ی همسر و فرزندشون...همینم خستگی رو از تنشون درمیاره...همین شما!!!واسه کی کار میکنی؟نه کسی منتظرته وقتی از سر کار برمیگردی نه چیزی!!!من که باشم افسرده میشم.البته من پسر نیستم.شاید شما اینجوری نیستی.نمیدونم!
در ضمن بد نیست بدونید قوه ی اقتصادی بعضی از خانوم ها از آقایون خیییلی بیشتره و در این زمینه تصمیمات درست تریو میگیرن
نه من اتفاقا وقتی کسی منتظرمه افسرده میشم منظورم اینه که دوست دارم تو زندگی راحت تر باشم [khande]

بحث
26th October 2012, 12:20 AM
ممنون از m.gراست میگه دخترای این دوره زمونه یه چاییم بلد نیستن درست کنن

ای ببببابااااااااااا خوب به فرض دخترا هیچ چی بلد نیستن میشه بگین آقایون چی بلدنننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد