PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا افرادی را که کار میکنند را نخورید!

homeyra
19th October 2012, 02:26 PM
پنج آدمخوار در یک شرکت استخدام شدند ,هنگام مراسم خوشامدگویی رئیس شرکت گفت: “شما همه جزو تیم ما هستید. شما اینجا حقوق خوبی می گیرید و میتوانید به غذاخوری شرکت رفته و هر مقدار غذا که دوست داشتید بخورید. بنابراین فکر کارکنان دیگر را از سر خود بیرون کنید”.

آدمخوارها قول دادند که با کارکنان شرکت کاری نداشته باشند.

چهار هفته بعد رئیس شرکت به آنها سر زد و گفت: “می دانم که شما خیلی سخت کار میکنید. من از همه شما راضی هستم. امّا یکی از نظافتچی های ما ناپدید شده است. کسی از شما میداند که چه اتفاقی برای او افتاده است؟” آدمخوارها اظهار بی اطلاعی کردند...

بعد از اینکه رئیس شرکت رفت، رهبر آدمخوارها از بقیه پرسید"کدوم یک از شما نادونا اون نظافت چی رو خورده ؟”
یکی از آدمخوارها بااکراه دستش را بالا آورد.

رهبر آدمخوارها گفت: “ ای احمق! طی این چهارهفته ما مدیران، مسئولان و مدیران پروژه ها را خوردیم و هیچ کس چیزی نفهمید و حالا تو اون نظافتچی را خوردی و رئیس متوجه شد! از این به بعدلطفاً افرادی را که کار میکنند نخورید!

م.محسن
19th October 2012, 02:36 PM
یعنی مدیرای خارجی هم بله!!!

mozhgan.z.1368
19th October 2012, 05:46 PM
پس همه جاییه فقط اینجا اینجوری نیست

پت
19th October 2012, 06:17 PM
خیییییییییییلی جالب بود..

کتایون50
19th October 2012, 06:57 PM
ظاهرا همه جا اینجورییه ولی کم وزیاد داره

مهدی 313
20th October 2012, 07:45 AM
يه روز يه نفر دست پسرشو ميگيره ببره پيش يكي از دوستاش كه مدير كل بوده تا براي پسرش كه سيكل داشته كار پيدا كنه . مدير كل ميگه دوسته من ميخواي بذارمش مدير عامل يه كارخونه بشه ؟ رفيقش ميگه نه بابا ازش بر نمياد سيكل داره اونم به زور ! مدير كل ميگه خوب ميخواي بكنمش معاون خودم ؟ پدرش ميگه نه بابا اينكاره نيست . مدير بالاخره تمام پستهاي مديريتي و بهش معرفي ميكنه و پدرش قبول نميكنه . آخرش مدير كل عصباني ميشه ميگه زير اين پستهاي مديريتي ديگه تخصص ميخواد و با سيكل نميشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میلاد صفری
20th October 2012, 04:58 PM
هاهاها حتما مدیرا اذیتشون کردن

بانوی آب
25th October 2012, 05:27 PM
بابا ایول به کم هم قانع نیستن[khande]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد