توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث کنکور92
mehrab123
9th October 2012, 07:50 PM
http://www.blogfa.com/photo/m/meditation1.jpg
باسلام
sh_varzeshi9sh_varzeshi9sh_varzeshi9sh_varzeshi9
ازین به بعد سایت خدمت نوینی ارایه میدهد
http://bafree.net/alhisn/image.php?u=107647&dateline=1342111793
میزگرد کنکور92 واسه بجه های کنکوری سایته و انواع مشاورات، برنامه ریزی باکمک پیشکسوتان[nishkhand] ارایه میشود لطفا هرگونه پست مرتبط را ازین تاپیک دنبال کنید!
mehrab123
9th October 2012, 07:58 PM
خوب خودم شروع میکنم
http://farm9.static.flickr.com/8447/7928903322_aebcea3de7.jpg
داره یه ماه میره و هنوز نه برنامه دارم و نه موسسه ثبت نام کردم الان گیجم برم کانون؟ سنجش؟ گزینه2؟ یا...
خلاصه اگه میشه راهنماییم کنید واقعا دارم جا میمونم.
رضوس
9th October 2012, 08:00 PM
برو کانون
اما سه تا آزمون آخر سنجش رو هم ثبت نام کن
mehrab123
9th October 2012, 08:08 PM
برو کانون
اما سه تا آزمون آخر سنجش رو هم ثبت نام کن
برنامش خیلی فشردهس طبق برنامش رفتم این هفته ولی نصفشونو تموم نکردم[khabalood]
رضوس
9th October 2012, 08:17 PM
برنامش خیلی فشردهس طبق برنامش رفتم این هفته ولی نصفشونو تموم نکردم[khabalood]
دست گلت درد نکنه
با این روش میخوای 26 آبانو چیکار کنی؟؟؟؟
saamaaneh
9th October 2012, 08:22 PM
من از کنکور لیسانسم خیلی گذشته اما از من میشنوی هر چه زودتر برنامه ریزی کن و شروع کن تا از بقیه عقب نیافتی
برا آزمونم فک کنم همون قلم چی بهتره البته کاملا نظر شخصی هست و در مورد این موضوع تحقیق کن
بازم اگه کمکی خواستی تا جابی که بتونم در خدمتم
mehrab123
9th October 2012, 08:24 PM
دست گلت درد نکنه
با این روش میخوای 26 آبانو چیکار کنی؟؟؟؟
نمیدونم اظطرابم خیلی زیاده و .....
تو خوندن اختصاصی مشکل ندارم فقط عمومی باید چند ساعت بشینم باسه یه مطلب ساده ادبیات اون درامدا و... یا معارف که هرچی میخونم انگار....
وقعا خسته شدم ......نه..اونجوری ولی عمومیا منو کلافه کردن[khabalood]
ولی اختصاصیو عشقست
به هر حال نمیدونم چیکار کنم [esteress]
ازطرفی بین مدرسه و کنکور گیر کردم[negaran][esteress]
mehrab123
9th October 2012, 08:26 PM
من از کنکور لیسانسم خیلی گذشته اما از من میشنوی هر چه زودتر برنامه ریزی کن و شروع کن تا از بقیه عقب نیافتی
برا آزمونم فک کنم همون قلم چی بهتره البته کاملا نظر شخصی هست و در مورد این موضوع تحقیق کن
بازم اگه کمکی خواستی تا جابی که بتونم در خدمتم
والا خاهر گیر کردم نمیدونم کدومو برم چون سرعت مطالعه ام کنده و نمیرسم واسه کانون و اعصابم خورد[kootak]
saamaaneh
9th October 2012, 08:38 PM
والا خاهر گیر کردم نمیدونم کدومو برم چون سرعت مطالعه ام کنده و نمیرسم واسه کانون و اعصابم خورد[kootak]
برو مشاوره خیلی میتونه کمکت کنه
رضوس
9th October 2012, 08:39 PM
نمیدونم اظطرابم خیلی زیاده و .....
تو خوندن اختصاصی مشکل ندارم فقط عمومی باید چند ساعت بشینم باسه یه مطلب ساده ادبیات اون درامدا و... یا معارف که هرچی میخونم انگار....
وقعا خسته شدم ......نه..اونجوری ولی عمومیا منو کلافه کردن[khabalood]
ولی اختصاصیو عشقست
به هر حال نمیدونم چیکار کنم [esteress]
ازطرفی بین مدرسه و کنکور گیر کردم[negaran][esteress]
چه ربطی راه مدرسه و کنکور
بشین درستو بخون بهونه نیار
روزی 60 ساعت نیا سایت حل میشه
مگه ادبیاتم باید بزنیم؟؟؟[taajob][soal]
Outta_Breathe1020
9th October 2012, 08:42 PM
من خودم کانون اعصابمو خورد میکرد. پشتیبان و هر دو هفته آزمون دادن اصلا برام جالب نبود.
گزینه 2 ثبت نام شده بودیم از طرف مدرسه ولی سبک گزینه 2 هم به نظر من یکم با کنکور متفاوته. ولی بهتر از کانونه به نظر من. و از بقیه هم بهتر. برنامشم برنامه خوبیه به نظر من.
ولی آزمون که میدی خصوصا اولاش به نظر من باید اگه واقعا خوندی مواد آزمونو ترازتو نگاه کنی نه درصدتو.
من مثلا تو آزمون گزینه دو گسسته زدم 50 درصد تراز میومد برام 11000-12000. حتما توجه داشته باش به تراز همیشه.
همونطور که گفتن 3تا سنجش آخرو حتما ثبت نام کن.
به طور کلی بخوای بگی سنجش دادن باید از همه بهتر باشه ولی معلمای ما همیشه میگفتن آزمونای سنجش توش اشکال زیاده و سطحشو میاره پایین.
هر سوالی باشه من نظر خودمو حتما میدم![nishkhand]
موفق باشی آقا مهراب
mehrab123
9th October 2012, 08:43 PM
برو مشاوره خیلی میتونه کمکت کنه
پول زیادی میگیرن!
mehrab123
9th October 2012, 08:46 PM
چه ربطی راه مدرسه و کنکور
بشین درستو بخون بهونه نیار
روزی 60 ساعت نیا سایت حل میشه
مگه ادبیاتم باید بزنیم؟؟؟[taajob][soal]
اگه نزنی چطور میخای پزشکی قبول شی؟
ادبیات هیچ بقیه عمومیا چی؟
رضوس
9th October 2012, 08:47 PM
بیا پیش خودم محراب جان
چنان مشاوره ای بهت بدم که رتبت از خودمم بهتر شه[khande]
ولی جدا محراب اگه به این برنامه نرسی کلات پس معرکست یه فکری بکن به حاله خودت[negaran]
یه جمله ای مشاورم دیروز بهم گفت بعد بهت میگم[nishkhand]
saamaaneh
9th October 2012, 08:48 PM
پول زیادی میگیرن!
بعضی هاشون جلسه اول رایگانه
بعدا اگه پولم بگیرن اگه مشاورش خوب باشه می ارزه شک نکن
رضوس
9th October 2012, 08:49 PM
اگه نزنی چطور میخای پزشکی قبول شی؟
ادبیات هیچ بقیه عمومیا چی؟
نه من 9 تا قرابتشو میزنم
عربیم تابستون خوب روش کار کردم
زبام دارم کار میکنم
دینیم برعکس تشریح تست زدن آسونه
ببین مدرسه رو نپیچون
mehrab123
9th October 2012, 08:51 PM
من خودم کانون اعصابمو خورد میکرد. پشتیبان و هر دو هفته آزمون دادن اصلا برام جالب نبود.
گزینه 2 ثبت نام شده بودیم از طرف مدرسه ولی سبک گزینه 2 هم به نظر من یکم با کنکور متفاوته. ولی بهتر از کانونه به نظر من. و از بقیه هم بهتر. برنامشم برنامه خوبیه به نظر من.
ولی آزمون که میدی خصوصا اولاش به نظر من باید اگه واقعا خوندی مواد آزمونو ترازتو نگاه کنی نه درصدتو.
من مثلا تو آزمون گزینه دو گسسته زدم 50 درصد تراز میومد برام 11000-12000. حتما توجه داشته باش به تراز همیشه.
همونطور که گفتن 3تا سنجش آخرو حتما ثبت نام کن.
به طور کلی بخوای بگی سنجش دادن باید از همه بهتر باشه ولی معلمای ما همیشه میگفتن آزمونای سنجش توش اشکال زیاده و سطحشو میاره پایین.
هر سوالی باشه من نظر خودمو حتما میدم![nishkhand]
موفق باشی آقا مهراب
ممنون ببینم بقیه چی میگن؟
راستی رتبتون چندشد؟ اگه فزولی نیس!
من میخام پزشکی بیارم تهران نشد، جندی شاپور اهواز[nishkhand]
- - - به روز رسانی شده - - -
تازه تابستان هیچی نخوندم!
Outta_Breathe1020
9th October 2012, 08:51 PM
دوست عزیز به نظر من بهتره دیدتو سعی کنی عوض کنی و علاقه مند شی وگرنه واقعا بیچاره میشی [cheshmak]
ادبیات، عربی و خصوصا دینی درسایی هستن که خیلی سخت پیش میره اگه بهشون علاقه نشون ندی.
ادبیات و عربی دیگه کاملا مشخصه که تاثیرشون چقد تو کنکور زیاده.
اگه گزینه 2ی باشین و برین تو سایت یه بخشی هست تخمین رتبه داره مطابق کنکور سال قبل. شما 10 درصد ادبیاتو عوض کنین ببینین چقد عوض میشه نتیجه. عربی هم همینجوره.
ادبیات بیشتره البته به نظرم. چون اول دفترچه است خیلیا پایین میزنن و خراب میکنن به خاطر استرس اول کنکور. و ضریبشم 4ه.
سعی کن بهشون به چشم یه کمکی بزرگ نگاه کنی و کم کم همشون رو پیش ببری.
قرابت معنایی حتما تمرین زیاد داشته باشین. چون تمرین خیلی تاثیر داره. حتی اگه خوب باشین تو قرابت معنایی با تمرین خیلی خیلی بهتر میشین. احتمال اومدن بیتای سالای قبل شاید زیاد نباشه تو کنکور امسال ولی تمرین تستای قرابت معنایی کمک میکنه که ذهن آدم بتونه خیلی راحت به بیتا فکر کنه.
آرایه ها هم همینطورن. مثلا ایهام مگه چند تاست؟!!! کنکورای سالای قبلو بخونی و با لغات ایهام دار آشنا بشی دیگه مشکلی نیست. یا مثلا اضافه تشبیهی و استعاری و فرقشون و تشخیصشون برای بعضیا سخته. همش با تست زدن و کار کردن مداوم عالی میشن.
عربی هم گاج سفید رو جدی کار کنین.
دو تا کلیپ صوتی هست از عربی که معلم خودمون(آقای معینی زاده) ضبط کرده. عربی 1و2. حدود 70-80 دقیقه باهم. خلاصه است اما به نظرم بد نیست. سبک خاص و راحتی داره برای عربی. کلاسش خیلی متفاوته و درصدای عربی همه رو تو مشهد جابجا میکنه (البته اگه باهاش پیش بری) اگه خواستین بگین آپلود کنم و بزارم براتون.
mehrab123
9th October 2012, 08:52 PM
ببین مدرسه رو نپیچون
چطور؟
رضوس
9th October 2012, 08:55 PM
چطور؟
خو صب پا میشی میری مدرسه
چطور داره؟؟؟؟؟
mehrab123
9th October 2012, 08:57 PM
اگه خواستین بگین آپلود کنم و بزارم براتون.
حتما منتظریم بذارین همینجا
رضوس
9th October 2012, 08:58 PM
ممنون ببینم بقیه چی میگن؟
راستی رتبتون چندشد؟ اگه فزولی نیس!
من میخام پزشکی بیارم تهران نشد، جندی شاپور اهواز[nishkhand]
- - - به روز رسانی شده - - -
تازه تابستان هیچی نخوندم!
سطح توقعاتت رو درست کن
از تهران یه دفه اهواز
بندرعباسم قبول نمیشی
بعد واقعا دست گلت درد نکنه
تابستون درس نخوندی بعد الان اینجا ول میتابی؟؟؟؟؟؟؟
Outta_Breathe1020
9th October 2012, 08:59 PM
رتبه من هم جریانات داره![nishkhand]
نزدیک 2000
گناه داشتم [narahat] حقم نبود!
اما خب دیگه حالا که گذشته.
یعنی واقعا به این فکر کن که فقط همین امساله که اینجوری پیش میره. و به معنای واقعی ارزش داره... شما که پزشکی تهران میخوای باید خیلی بیشتر از این حرفا زحمت بکشی. یه تخمین رتبه بزن یه جا و یه درصدایی برای خودت مشخص کن که هدفت رسیدن به اونا باشه.
برای هر آزمونم جدا درصد مشخصی رو بر اساس تلاشی که کردی و درسی که خوندی تعیین کن. آرمانی نباید باشه واقعا. بر اساس کاری که کردی.
آزمونا رو حتما بررسی کن. یعنی عصر آزمون حتی روز بعدش بررسی آزمون باید انجام بدی. معلم دیفرانسیلمون میگفت وقتی آزمون میدی و میگی بررسیش کردم یعنی اگه ازت آزمونو بگیرن باید همه درساشو بتونی 100 بزنی. این یعنی بررسی کردی.
آقا مهراب اینترنت رو باید بزاری کنار تا حدود بسیار بسیار زیادی. اینو فراموش نکن!
هدقت رو واقعا انتخاب کن!
الان دیر نیست ولی خیلی خیلی خیلی زود دیر میشه.
mehrab123
9th October 2012, 09:00 PM
خو صب پا میشی میری مدرسه
چطور داره؟؟؟؟؟
زبان 2زنگ داریم درحالیکه ریاضی1زنگ میگم زبانو یه زنگ بیخیال و به ریاضی پایه اختصاص بدم!
زمینم سرکلاس فیزیک میخونم! و بقیه سرجاش
Outta_Breathe1020
9th October 2012, 09:00 PM
حتما منتظریم بذارین همینجا
میزارم ایشالا
رضوس
9th October 2012, 09:02 PM
دوست عزیز به نظر من بهتره دیدتو سعی کنی عوض کنی و علاقه مند شی وگرنه واقعا بیچاره میشی [cheshmak]
ادبیات، عربی و خصوصا دینی درسایی هستن که خیلی سخت پیش میره اگه بهشون علاقه نشون ندی.
ادبیات و عربی دیگه کاملا مشخصه که تاثیرشون چقد تو کنکور زیاده.
اگه گزینه 2ی باشین و برین تو سایت یه بخشی هست تخمین رتبه داره مطابق کنکور سال قبل. شما 10 درصد ادبیاتو عوض کنین ببینین چقد عوض میشه نتیجه. عربی هم همینجوره.
ادبیات بیشتره البته به نظرم. چون اول دفترچه است خیلیا پایین میزنن و خراب میکنن به خاطر استرس اول کنکور. و ضریبشم 4ه.
سعی کن بهشون به چشم یه کمکی بزرگ نگاه کنی و کم کم همشون رو پیش ببری.
قرابت معنایی حتما تمرین زیاد داشته باشین. چون تمرین خیلی تاثیر داره. حتی اگه خوب باشین تو قرابت معنایی با تمرین خیلی خیلی بهتر میشین. احتمال اومدن بیتای سالای قبل شاید زیاد نباشه تو کنکور امسال ولی تمرین تستای قرابت معنایی کمک میکنه که ذهن آدم بتونه خیلی راحت به بیتا فکر کنه.
آرایه ها هم همینطورن. مثلا ایهام مگه چند تاست؟!!! کنکورای سالای قبلو بخونی و با لغات ایهام دار آشنا بشی دیگه مشکلی نیست. یا مثلا اضافه تشبیهی و استعاری و فرقشون و تشخیصشون برای بعضیا سخته. همش با تست زدن و کار کردن مداوم عالی میشن.
عربی هم گاج سفید رو جدی کار کنین.
دو تا کلیپ صوتی هست از عربی که معلم خودمون(آقای معینی زاده) ضبط کرده. عربی 1و2. حدود 70-80 دقیقه باهم. خلاصه است اما به نظرم بد نیست. سبک خاص و راحتی داره برای عربی. کلاسش خیلی متفاوته و درصدای عربی همه رو تو مشهد جابجا میکنه (البته اگه باهاش پیش بری) اگه خواستین بگین آپلود کنم و بزارم براتون.
ادبیات جز اون درساس که بالا بزنی خیلی کمک میکنه اما اگه پایین زدی فرقی داره
متاسفانه عادت کردم همیشه ریاضی فیزیک شیمی زیستم 19-20 بوده اما ادبیات و عربی و دینی 15-16 تهش17 الانم سخته بخوام درستش کنم
البته منم تابستون یه کلاس عربی رفتم با استاد برزگز از تهران میاد اهواز تدریس
اونم فوق العاده بود تمام نکات و تستای کنکوری با روش های ساده با شعر همون کارایی که خودمون میکردیم با این روش ها تدرس میکنه
رضوس
9th October 2012, 09:10 PM
زبان 2زنگ داریم درحالیکه ریاضی1زنگ میگم زبانو یه زنگ بیخیال و به ریاضی پایه اختصاص بدم!
زمینم سرکلاس فیزیک میخونم! و بقیه سرجاش
یعنی چی همه اینا؟؟؟؟؟
mehrab123
9th October 2012, 09:11 PM
سطح توقعاتت رو درست کن
از تهران یه دفه اهواز
بندرعباسم قبول نمیشی
بعد واقعا دست گلت درد نکنه
تابستون درس نخوندی بعد الان اینجا ول میتابی؟؟؟؟؟؟؟
خداییش پتانسیلشو دارم فقط نیاز به یه همراه دارم که واقعا کمکم کنه اخه من خابگاهیم و هرز چندگاهی برام مشکلی پیش میاد
تا امروز رفت و امد کردم که روزی 4ساعتم تلف میشد و با بد بختی و مشقت این ماهو سپری کردم!
ولی اختصاصیارو جدی کار کنم70 میتونم بزنم عمومیم خودمو تیکه تیکه کنم10درصد تازه پارسال دینیو منفی میزدم اعصابم خورد شد!
natanaeal
9th October 2012, 09:13 PM
سلام آقا مهراب عزیز
شما پیشدانشگاهی؟مقطع متوسطه ای؟یا............
بگو تا دوستان بدونن چی باید بگن
نگران نباش همچین سخت نیس فقط همت میخواد که کطمئنم میتونی
بگو بسم الله"هنوزم واس گفتنشو شروع کردن دیر نشده
mehrab123
9th October 2012, 09:13 PM
یعنی چی همه اینا؟؟؟؟؟
یعنی اینکه اون کلاسای زمینو یه کلاس زبان بیخیال شم همین بجاش اونایی که گفتم کار کنم
Outta_Breathe1020
9th October 2012, 09:14 PM
ادبیات جز اون درساس که بالا بزنی خیلی کمک میکنه اما اگه پایین زدی فرقی داره
متاسفانه عادت کردم همیشه ریاضی فیزیک شیمی زیستم 19-20 بوده اما ادبیات و عربی و دینی 15-16 تهش17 الانم سخته بخوام درستش کنم
البته منم تابستون یه کلاس عربی رفتم با استاد برزگز از تهران میاد اهواز تدریس
اونم فوق العاده بود تمام نکات و تستای کنکوری با روش های ساده با شعر همون کارایی که خودمون میکردیم با این روش ها تدرس میکنه
نمره درسا فرق دارن با کاری که آدم با تست میکنه.
منم امتحان ادبیات برام خیلی سخت بود. اما قرابت معنایی ها رو هیچوقت مشکلی نداشتم. با اینکه نمیتونم برای کسی معنی کنم خودم کاملا میفهمم.
نمره های کتبی اصلا دلیل نمیشه که تست خوب نزنی.
راستی الان که کلاس رفتی برای عربی حتما ادامه بده. اصلا ولش نکن. روزی شده یه تست عربی بزن ولی کاملا بررسیش کن. همه چیز تست رو دربیار. اگه تست ترجمه است همه نکته های ترجمشو تشخصی بده. اگه قواعده همینجور. گاج سفید رو حتما خوب کار کن.
mehrab123
9th October 2012, 09:15 PM
سلام آقا مهراب عزیز
شما پیشدانشگاهی؟مقطع متوسطه ای؟یا............
بگو تا دوستان بدونن چی باید بگن
نگران نباش همچین سخت نیس فقط همت میخواد که کطمئنم میتونی
بگو بسم الله"هنوزم واس گفتنشو شروع کردن دیر نشده
حرف من سر برنامس گیجم کدوم ازمون شرکت کنم؟
رضوس
9th October 2012, 09:15 PM
خداییش پتانسیلشو دارم فقط نیاز به یه همراه دارم که واقعا کمکم کنه اخه من خابگاهیم و هرز چندگاهی برام مشکلی پیش میاد
تا امروز رفت و امد کردم که روزی 4ساعتم تلف میشد و با بد بختی و مشقت این ماهو سپری کردم!
ولی اختصاصیارو جدی کار کنم70 میتونم بزنم عمومیم خودمو تیکه تیکه کنم10درصد تازه پارسال دینیو منفی میزدم اعصابم خورد شد!
باور کن منم خیر سرم خونمونم اما هر روز 12 کیلومتر راه دارم تا برم مردسه[nishkhand]
ولی خداییش تو این رفت و آمدا میشه ادبیات آرایه تست زد یا لغت بخونی یا تست قرابت بزنی یا دینی آیه بخونی وجدانا نمیشه؟؟؟
رضوس
9th October 2012, 09:18 PM
یعنی اینکه اون کلاسای زمینو یه کلاس زبان بیخیال شم همین بجاش اونایی که گفتم کار کنم
زمینو زبان هیچی
ادبیات و عربی و دینی هم که نمیزنی(م)
ببخشید من عذر میخوام ببخشید پ گیش موند؟؟؟؟؟؟
natanaeal
9th October 2012, 09:18 PM
پسر خوب نوع برنامه ریزی تو هر مقطع فرق میکنه باید بگی کدوم مقطع تا درست بشه راه جلو پات گذاشت
رضوس
9th October 2012, 09:19 PM
نمره درسا فرق دارن با کاری که آدم با تست میکنه.
منم امتحان ادبیات برام خیلی سخت بود. اما قرابت معنایی ها رو هیچوقت مشکلی نداشتم. با اینکه نمیتونم برای کسی معنی کنم خودم کاملا میفهمم.
نمره های کتبی اصلا دلیل نمیشه که تست خوب نزنی.
راستی الان که کلاس رفتی برای عربی حتما ادامه بده. اصلا ولش نکن. روزی شده یه تست عربی بزن ولی کاملا بررسیش کن. همه چیز تست رو دربیار. اگه تست ترجمه است همه نکته های ترجمشو تشخصی بده. اگه قواعده همینجور. گاج سفید رو حتما خوب کار کن.
خیلی ممنون سعیمو میکنم
ولی خوب جان من لغت ادبیات یا واجش یا.... نمیشه زد
mehrab123
9th October 2012, 09:19 PM
باور کن منم خیر سرم خونمونم اما هر روز 12 کیلومتر راه دارم تا برم مردسه[nishkhand]
ولی خداییش تو این رفت و آمدا میشه ادبیات آرایه تست زد یا لغت بخونی یا تست قرابت بزنی یا دینی آیه بخونی وجدانا نمیشه؟؟؟
امتحانیدم ولی...
سرم درد میگرفتو حالت تهوع پیدا میکردم
بجاش ترتیل گوش میکنمکه ارمش و اندکی از استرسم کم میکنه انگار که خیلی وقت دارم
رضوس
9th October 2012, 09:20 PM
پسر خوب نوع برنامه ریزی تو هر مقطع فرق میکنه باید بگی کدوم مقطع تا درست بشه راه جلو پات گذاشت
این محراب ولش کن از خودم شروع کن من چهارمم(پیش)(خودمم نمیدونم هنوز)
mehrab123
9th October 2012, 09:22 PM
چیو کدوم مقطع خودتم میدونی پشت کنکوریم تجربی که پزشکی میخام!
رضوس
9th October 2012, 09:22 PM
اولش اینجوریه بعدش درست میشه
ترک کن این اعتیادو
mehrab123
9th October 2012, 09:28 PM
اما هر روز 12 کیلومتر راه دارم تا برم مردسه
ساعت 6بیدار میشم باید35کیلومتر هر روز برم
کلیم خسته میشم سعی کردم عادت کنم تو ماشین بخونم نشد!
natanaeal
9th October 2012, 09:33 PM
ببینید بچه ها آقا رضا و آقا مهراب نظر خودمو میگم آنالیز کنید و حذف و اضافه رو خودتون انجام بدید
اولین کاری که باید بکنید اینه که زمانی رو که بهتر میفهمید درسو مشخص کنید . بنابراین: از بامداد شروع می کنیم
یکی نمیتونه کامل 4ساعت پشت هم درس بخونه باشه 1ساعت وقت میذاری باشه همون یساعتو درست بخون
دومین کاری که باید انجام بدی کنار درس تخصصیت یه درس عمومی بذار
سومین مورد اینه که شما مهمترین کاری که باید بکنی اینه کتابای عمومی و تخصصی که منابع کنکورن رو کنار هم بذار یعنی چی؟
یعنی اینکه 3-4تا ادبیات 3-4تا بینش و ............ بهمین ترتیب
خب اول کتابا رو عمقی یعنی از ب بسم الله تا لام ریال رو درست ریز به ریز بخون
بعدش شروع کن تست کنکور رو از 91 تا حداقل تا 10 سال قبل رو مث خوندن کتابا درست بخون طوری که چشم بسته ازت خواستن صفحه فرضا 25 زمین شناسی رو بگی بتونی از پسش برای
تستا رو اونقدر بخون تا از بر شی هم حفظ شی هم بفهمی
فعلا تا اینجا اینا رو داشته باش تا بعد
mansouri1898
9th October 2012, 11:21 PM
سلام
من که سال 81 کنکور داده ام و متاسفانه راه و حلی برای کمک ندارم...ولی برایتان ارزوی شادی و موفقیت دارم
و فقط این مطلب را که خودتان می دانید یاد اوری می کنم که سعی کنید در رشته ای تحصیل کنید که اولا بهش خیلی علاقه داشته باشید دوما پر کار و البته پر درآمدی باشد!!!![golrooz][golrooz][golrooz]
(ooomiiid)
9th October 2012, 11:52 PM
کنکور مثال سخترین وپر استرسترین شرایطه .[tahavoo]
و واقعا سخته ...........................
اما زگهواره تا گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگوورر رررررر دانش بجوی
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.امسال با اینکه حالم خوب نیست[gerye] اما کنکور دارم از نوع ارشدش
natanaeal
10th October 2012, 12:53 AM
بچه ها این فکرا رو بریزید دور همچین هولناکم نیست وقتی ازش میگذری برات ساده میشه و میبینی چقدر بیهوده تمرکزتو از دست دادی
قوی باشید تو کنکور چیزی از دست نمی دید فقط فرصتیه که چیزی رو بدست بیارید
پس انرژی رو واس حرص خوردن از دست ندید
زهرا قربانی
10th October 2012, 10:09 AM
ببینید بچه ها آقا رضا و آقا مهراب نظر خودمو میگم آنالیز کنید و حذف و اضافه رو خودتون انجام بدید
اولین کاری که باید بکنید اینه که زمانی رو که بهتر میفهمید درسو مشخص کنید . بنابراین: از بامداد شروع می کنیم
یکی نمیتونه کامل 4ساعت پشت هم درس بخونه باشه 1ساعت وقت میذاری باشه همون یساعتو درست بخون
دومین کاری که باید انجام بدی کنار درس تخصصیت یه درس عمومی بذار
سومین مورد اینه که شما مهمترین کاری که باید بکنی اینه کتابای عمومی و تخصصی که منابع کنکورن رو کنار هم بذار یعنی چی؟
یعنی اینکه 3-4تا ادبیات 3-4تا بینش و ............ بهمین ترتیب
خب اول کتابا رو عمقی یعنی از ب بسم الله تا لام ریال رو درست ریز به ریز بخون
بعدش شروع کن تست کنکور رو از 91 تا حداقل تا 10 سال قبل رو مث خوندن کتابا درست بخون طوری که چشم بسته ازت خواستن صفحه فرضا 25 زمین شناسی رو بگی بتونی از پسش برای
تستا رو اونقدر بخون تا از بر شی هم حفظ شی هم بفهمی
فعلا تا اینجا اینا رو داشته باش تا بعد
شما هرچی بگی درسته اما این نکته رو فراموش کردی که وقت کافی برای این همه کار برای دانش آموزان وجود نداره چون هم باید به مدرسه برسن هم کنکور و هم اون فشار روانی که دارن خیلی مخل کارهاشون میشه
زهرا قربانی
10th October 2012, 10:16 AM
ساعت 6بیدار میشم باید35کیلومتر هر روز برم
کلیم خسته میشم سعی کردم عادت کنم تو ماشین بخونم نشد!
ببین آقا مهراب خیلی ها تو شرایط تو و تازه بدتر از تو هستن باید خودتو تطبیق بدی
ببین من به یک راه حل خیلی خوب زمانی که میخواستم کنکور بدم رسیدم اما متاسفانه خیلی دیر رسیدم و برای خودم خیلی موثر نبود
ببین تو باید مبحثی درس بخونی یعنی اینکه مثلا میری تحقیق میکنی و میبینی که مثلا از املا ادبیات 2تا تست میاد یا از قرابت 5تا حالا من دقیق یادم نیست یا از حد 2تا واز احتمال و جایگشت3تا حالا از این مثال ها خیلی زاده که خودت باید در بیاریبعدش میبینی که مثلا اگه بخوای پزشکی تهران بیاری باید ادبیات رومثلا 90 بزنی حالا میری حساب کتاب میکنی اگه بخوای ادبیات رو90بزنی باید چندتا تست بزنی واین روش یک خوبی داره که تو وقتت رو رو مسائل بیهوده که شاید خیلی هم سخت باشه نمیذهری
میلاد صفری
10th October 2012, 11:27 AM
شادی روح محراب فاتحه مع الصلوات هاهاها من تنها توصیم این که تست زیاد بزن و در ضمن برنامه ریزی گزینه ی دو دقیق و عالی و لی تستاش خوب نیست کتاب های تست انرژی اتمی و گاجم خوبه ولی در کل اگر تو کارت برنامه ریزی باشه موفق میشی به تضمین من البته اگر قول بدی بشینی به برنامه ریزی که شده مو به مو عمل کنی در ضمن تابستون حیاتی ترین وقت واسه کنکوری هاست سعی کن از دستش ندی
در ضمن ساری ناز جان منم ارشد امتحان دارم خدا بهمون رحم کنه
معمار حانیه
10th October 2012, 12:31 PM
سلام
من كارداني امسال قبول شدم وبايد بعدا كارداني به كارشناسي شركت كنم
منم مث تو اين بلا سرم اومد از يك ور مدرسه واز يك ور اموزشگاه علوي ميرفتم وازموناش شركت كردم ولي خوب حقيقت زياد نخوندم اما از من به تو نصيحت بخون وبشين سر درست ميدونم سخته اما به بعدش فكر كن بعدش كه با خيال راحت اون رشته مورد علاقه اوردي ..
البته من فني خوندم ودارم نقشه كشي ميخونم ورشته خودم اوردم
اما ملي يا همو دولتي نيست وغير انتفاعي وهزينه داره
اما تو كاري كن كه دولتي قبول شي....... واز سايت ونت بگذر وقتت بزار رودرست اويلش سخته اما بعد يواش يواش تحمل ميكني وبرات راحت ميشه
موفق باشي
sare*
10th October 2012, 02:23 PM
http://www.blogfa.com/photo/m/meditation1.jpg
باسلام
sh_varzeshi9sh_varzeshi9sh_varzeshi9sh_varzeshi9
ازین به بعد سایت خدمت نوینی ارایه میدهد
http://bafree.net/alhisn/image.php?u=107647&dateline=1342111793
میزگرد کنکور92 واسه بجه های کنکوری سایته و انواع مشاورات، برنامه ریزی باکمک پیشکسوتان[nishkhand] ارایه میشود لطفا هرگونه پست مرتبط را ازین تاپیک دنبال کنید!
سلام من سارام امسال كنكور رياضي دادم
من 2سال واس كنكور خوندم و فك ميكنم تجربه ي نسبتا زيادي دارم دانش اموز مدرسه ي نمونه بودم و با رتبه هاي خوب زيادي سروكار داشتم اين حرفام ميشه تجربه ي بهترين ها،خيلي خيلي خوشحال ميشم كمكي كرده باشم[shaad]
1)راجع به برنامه بايد بگم بهترين مشاور و بهترين برنامه نويس خود تويي چراكه هيچ كس از تمام مشكلات و حالات روحي تو باخبر نيس ولي كمك گرفتن از كسي اشنايي زيادي از شما داره كمك خوبيه
2)حتما امسال يه ازمون برنامه اي انتخاب كنيد از بزرگترين سردرگمي رها ميشي و مطمئن از اينكه من با اين برنامه حتما به مطالعه همه دروس ميرسم و ريختن برنامه كوتاه مدت ميشه به عهده خود شما كمك گرفتن تو اين قسمت از كسي كه شناخت داره ازت موثره
3)من تقريبا اكثر منابع مطالعاتي رو خوندم و بهترينارو اگه تمايل داشته باشين معرفي ميكنم،ولي مهم ترين نكته تكرار ساده ترين هاست اين حرف من نيس،ميلاد صالحي از بهتريناي كنكور 90 گفته كه هر كتاب تستمو تقريبا 18بار كار كردم که خیلی خیلی وقت گذاشته.اما نه تستاي تاليفي من يكي كه بش رسيدم
4)به هيچ وجه از نتايج ازمون ها نا اميد نشين شما وظيفتونو انجام ميدين ازمون صرفا يه مرور و جمع بنديه كه بعد از 2-3 هفته لازمه،مثلا من با ميانگين تراز 5900 قلمچي رتبه دلخواهمو نگرفتم چون مدام ناراحت بودم از ترازم و اين انگيزمو كم كرد طوري كه بعد عيد ساعت مطالعم كاهش زيادي داشت در صورتي كه پسري با تراز 5700 قلمچي رتبه 37 رو اورد اين تنها يه مثال بود
5)سعي كنيد تو دوران كنكور يه نفرو كه بتون انگيزه بده كنارتون داشته باشين از كسايي كه ممكنه تو اين راه شما رو از رفتن باز دارن جدا خودداري فرماييد،اهسته و پيوسترو يادتون نره.با عشق درس بخونين كه خسته نشين
6)حرف واسه گفتن خيلي زياد دارم ولي........
بهترنارو واستون ارزو ميكنم،ايشالله كه همگي موفق باشين،[dooa][dooa][dooa][dooa]
natanaeal
10th October 2012, 07:32 PM
شما هرچی بگی درسته اما این نکته رو فراموش کردی که وقت کافی برای این همه کار برای دانش آموزان وجود نداره چون هم
باید به مدرسه برسن هم کنکور و هم اون فشار روانی که دارن خیلی مخل کارهاشون میشه
ببین زهرای عزیزم مهمترین چیزی که نباید به این بچه "البته به دیدگاه من " گوشزد شه زمان
درضمن مطالب به هم پیوسته است و اگر کتابا رو درست بخونن و فقط تستای کنکورو بارها مرور کنند مشکلی ندارن
مهمترین مسئله ای که باید بگم اینه ،اینکه هیچ وقت قطع به یقین نمیشه گفت تو هر درسی از چه مطالبی چند سوال طرح میشه
درواقع اینطور بگم بنظرم با خوندن سوالات کنکور 10 سال اخیر "زدن یک تیر به چند نشونه"که در تاپیک قبلی توضیح دادم
از بچه ها میخوام حداقل راجب گفته های خود من تحلیل کنند و دوست دیگمون درست گفت کمتر به نت و گشتن درون زمان بگذرونن
براش زمان بذارن اما زمان مشخص
رضوس
10th October 2012, 08:34 PM
ببین زهرای عزیزم مهمترین چیزی که نباید به این بچه "البته به دیدگاه من " گوشزد شه زمان
درضمن مطالب به هم پیوسته است و اگر کتابا رو درست بخونن و فقط تستای کنکورو بارها مرور کنند مشکلی ندارن
مهمترین مسئله ای که باید بگم اینه ،اینکه هیچ وقت قطع به یقین نمیشه گفت تو هر درسی از چه مطالبی چند سوال طرح میشه
درواقع اینطور بگم بنظرم با خوندن سوالات کنکور 10 سال اخیر "زدن یک تیر به چند نشونه"که در تاپیک قبلی توضیح دادم
از بچه ها میخوام حداقل راجب گفته های خود من تحلیل کنند و دوست دیگمون درست گفت کمتر به نت و گشتن درون زمان بگذرونن
براش زمان بذارن اما زمان مشخص
شکی در این روش مطالعاتی نیست
اما ما هنوز در مرحله یادگیری هستیم یعنی بخش اعظمی از وقتمونو باید به خوندن بپردازیم پس وقت تست زدنمون کم میشه و نمیشه همه اینارو زد
natanaeal
10th October 2012, 08:44 PM
شکی در این روش مطالعاتی نیست
اما ما هنوز در مرحله یادگیری هستیم یعنی بخش اعظمی از وقتمونو باید به خوندن بپردازیم پس وقت تست زدنمون کم میشه و نمیشه همه اینارو زد
ببین پسر خوب شما رشتتون تجربیه یعنی مهمترین بخش اعظم سرمایه گذاری مطالب مفهومی باید باشه
بنابراین وقتی شما واو به واو کتاب رو درست مطالعه کنی 100% از پس هر تستی برخواهی اومد
سوالات تستی اونقدرا هم که فکر میکنی عجیب و غریب نیست
اگر به مطالعه صحیحت اعتماد کنی زمان تست زدن با نگرانی ازینکه ممکنه نتونی جواب بدی به تستها نگاه نمیکنی
فقط نباید به اطلاعاتت شک کنی
رضوس
10th October 2012, 08:51 PM
ببین پسر خوب شما رشتتون تجربیه یعنی مهمترین بخش اعظم سرمایه گذاری مطالب مفهومی باید باشه
بنابراین وقتی شما واو به واو کتاب رو درست مطالعه کنی 100% از پس هر تستی برخواهی اومد
سوالات تستی اونقدرا هم که فکر میکنی عجیب و غریب نیست
اگر به مطالعه صحیحت اعتماد کنی زمان تست زدن با نگرانی ازینکه ممکنه نتونی جواب بدی به تستها نگاه نمیکنی
فقط نباید به اطلاعاتت شک کنی
کاملا مخالفم
تو زیست یا حتی ریاضی سوالارو چنان میشه پیچوند که خود طرفم نفهمه چی شد
natanaeal
10th October 2012, 08:57 PM
کاملا مخالفم
تو زیست یا حتی ریاضی سوالارو چنان میشه پیچوند که خود طرفم نفهمه چی شد
خب آقا رضا شما زمانی میتونی این حرفو راجب دروس تخصصی رشتت بگی که کامل و دقیق مطالعه کرده باشی و از حل تستهاش درمونده
آیا این کارو کردی؟
arezoo.r
10th October 2012, 09:08 PM
سلام.من خودم پارسال کنکوری بودم.کاملا این احوالاتو میفهمم.بنظرم برو کانون و 2تای اخر سنجش هم شرکت کن.کانون همین فشردگی برنامش باعث میشه بخودت بیشتر فشار بیاری.کنکورو اصلا دست کم نگیر.خیلی اسونه ولی با کسی شوخی نداره.زمانتو اصلا از دست نده.هیچ مشاوری برای شما بهتر از خودت نمیشه.حتما خودت برای خودت یه برنامه بنویس.حتما.دوستانه پیشنهاد میکنم که فقط هفته ای یبار بیا نت یا سایت یا هرجا.یچیزی هم خوب بدون......................
خیلی زود دیر میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![cheshmak]
رضوس
11th October 2012, 12:05 AM
خب آقا رضا شما زمانی میتونی این حرفو راجب دروس تخصصی رشتت بگی که کامل و دقیق مطالعه کرده باشی و از حل تستهاش درمونده
آیا این کارو کردی؟
معمولا تستاشو میزنم
ریاضی کمتر
اما زیستو همیشه میزنم
ولی پیچ زیاد میشه بش داد
natanaeal
11th October 2012, 12:09 AM
معمولا تستاشو میزنم
ریاضی کمتر
اما زیستو همیشه میزنم
ولی پیچ زیاد میشه بش داد
آقا رضا خب ببین درست مطالعه نمیکنی
نپرسیدم تست میزنی یا نه ، پرسیدم آیا کتابو کامل و سلیس مطالعه کردی و رفتی سراغ تست و دیدی اپسش برنمیای؟
رضوس
11th October 2012, 12:18 AM
هم میشه گفت آره هم میشه گفت نه
یعنی تو مفاهیمش مشکلی ندارم
اما اون قسمتایی که لفظ مورد سوال قرار میگیره نه
natanaeal
11th October 2012, 12:30 AM
هم میشه گفت آره هم میشه گفت نه
یعنی تو مفاهیمش مشکلی ندارم
اما اون قسمتایی که لفظ مورد سوال قرار میگیره نه
اول این شک رو به یقین تبدیل کن
دوم برو سراغ تستف بذار با یه مثال تشریح کنم
شما تشنته ،برای رفع تشنگیت به آب نیاز داری نه لیوان،آبو تو دستتم میتونی بریزی بخوری
درسته؟
رضوس
11th October 2012, 12:34 AM
اول این شک رو به یقین تبدیل کن
دوم برو سراغ تستف بذار با یه مثال تشریح کنم
شما تشنته ،برای رفع تشنگیت به آب نیاز داری نه لیوان،آبو تو دستتم میتونی بریزی بخوری
درسته؟
بله
که چی؟؟؟؟؟؟؟
natanaeal
11th October 2012, 12:39 AM
پسر خوب وقتی میگی بله ، که چی ؟ مفهومی نداره
یعنی نگران تست زنی نباش اولین مقدمه بر تست مطالعه کامله
به همه تاپیکام توجه کن مطالعه کامل و دقیق...
رضوس
11th October 2012, 12:42 AM
پسر خوب وقتی میگی بله ، که چی ؟ مفهومی نداره
یعنی نگران تست زنی نباش اولین مقدمه بر تست مطالعه کامله
به همه تاپیکام توجه کن مطالعه کامل و دقیق...
بله خیلی ممنون ولی تا تست نبینیم نمیتونیم بفهمیم چیو چجوری بخونیم
Outta_Breathe1020
11th October 2012, 07:26 AM
به نظر من تست آموزشی برای اینکه آدم ببینه تا چه حدی درسو فهمیده یا اگه چیزی از قلم افتاده دوباره بهش رجوع کنه لازمه و نمیشه بدون اون کار کرد.
اصلا نباشه نمیشه تقریبا!
اما حتما باید وقت دیگه ای رو هم به تستایی که برای مرور و سنجشت باشه اختصاص بدی.
کاملا درست میگی آقا رضا که الان بخش زیادی رو آموزش مفاهیم میگیره و تست کمتره. اگه بتونی هر درس پیش دانشگاهی که میخونی رو جوری بخونی که دیگه لزومی نداشته باشه به صورت جدی بهش مراجعه کنی و دوباره براش وقت بزاری عالیه!
یعنی کلا دیگه بعد از ترم یک، فقط بخواد بعد از عید وقت بزاری برای مرور و تست. این میشه عالی خوندن.
اگه قبل عید رو عالی بخونی(خصوصا درسای سال چهارم) تو خود عید و بعدش اونقدر آدم وضعیتش تغییر میکنه که حد نداره.
روش درس خوندنتو عاقلانه انتخاب کن و همیشه طبق همون پیش برو و بهش شک نکن.
رضوس
11th October 2012, 08:48 AM
مرسی
anael
12th October 2012, 10:56 AM
برای شرکت در آزمون های سراسری ای که برگزار میشن به نظر من گزینه2 بهتره
من هم کانون هم گزینه2 شرکت کردم ولی خوب کانون برنامش خیلی فشردست و فکر نمیکنم که هم آدم برسه برای آزمون دفعه بعدش بخونه هم قبلیشو تحلیل کنه!
تمرکز روی کنکور سال های گذشته هم خیلی مهمه.
برای دروس اختصاصی حل تمرین خیلی مهمه و لی این کار درست نیست که چندتا کتاب مختلف رو برای یک درس بخونیم. برای هر درس یک کتاب خوب انتخاب باید بشه و بعد مرور دوباره اون کتاب مهمه
برای ادبیات و درآمد ها و لغت و املا هرشب باید یک وقتی بهش اختصاص داده بشهه، کم و زیادش مهم نیست، مهم اینه که مستمر باشه و وقفه بینش نباشه
همین برنامرو باید برای آیات دین وزندگی و نکات اونها داشته باشیم
این مستمر بودن برنامه باعث میشه که تا خود کنکور بدون این که آدم اذیت بشه و مجبور بشه اون آخرها وقت زیادی رو صرف کنه، همه چی ملکه ی ذهنش باشه
ستاره ي شب
13th October 2012, 02:39 PM
اصلا به برنامه ی درسی کانون یا هرجای دیگه دلتو خوش نکن، بدتر به دلشوره میندازنت . درسای عمومی رو فقط باید با تست زدن تو ذهنت جا بدی . از طرف دیگه قوی بودنت تو درسای تخصصی یه امتیاز بزرگ برات محسوب میشه ، سعی کن با تست زدن و مرور نکات هرکدوم تسلطت رو روشون بیشتر کنی.
میلاد صفری
17th October 2012, 11:00 AM
دوستان اصلی ترین چیز خود شخص کنکور دهنده هست و اینکه چقدر این هدفش براش ارزش داشته باشه یقینا هر چی بیشتر براش ارزش داشته باشه بیشترم براش تلاش میکنه
nafise khanom
24th October 2012, 04:50 PM
حتما با کانون پیش برو.واقا عالیه.اما3 آزمون آخرو بروسنجش.دقیقا عین کنکور بودن سنجشای آخر حتی فرم صفحات!!!!! و[tashvigh]
هیچ وقت ناامیدنشو آقای دکتر
بچسب به درسات!
میلاد صفری
24th October 2012, 05:34 PM
خداییش سنجش آزمون های آخرش عالی بود عالی تحت هیچ شرایطی از دستش ندین کنکوری های عزیز
yas-90
29th March 2013, 09:35 PM
خوب مثل اینکه این تاپیک هم داره خاک میخوره....کنکوریااااااااااا اااااااااا کجایین؟؟؟؟ بشتابید بشتابید
خوب دوران طلایی نوروز که در حال پایان یافتنه و من....[sootzadan]
منم که کلا دیر شروع کردم برا خوندن............غیر از اون کمی هم تنبلی میکنم......خدا به دادم برسه با نتیجه های درخشان[nadidan]
این روزا دارم کم کم پیشرفت میکنم..........کمی هم انگیزه م رو به رشده[shaad]
امروز خیلی خوب نتونستم بخونم...........فقط 4 ساعت.....خیلی کمه نه؟؟؟ میدونم........صبح که زیاد نخوندم .....بعد از ناهار هم یه دو ساعتی خوابیدم........دو ساعت هم یه موضوعی رو سرچ میکردم شده بود مشغله ذهنی نمیتونستم بی خیالش بشم..........یکی دو ساعت هم داشتم خلاصه شیمی که یه کاربر تو یه سایت نوشته بود رو کپی میکردم..........الان هم که درخدمت شما هستم.........فقط میدونم تا بیام بخوابم حتما زبان رو میخونم.....البته گرامر.......شما هم بخونید بد نیست[cheshmak]
میدونم حالا میگید دیر شروع کردی تنبلی هم میکنی...........خوب بله اما سعیمو میکنم عملکرد بهتری داشته باشم[labkhand]
چیه فکر میکنید امیدی نیست؟؟؟ چرا هست.....حتی اگه نباشه تلاشمو که میتونم بکنم نه؟؟؟ بابتش که قرار نیست فَلَک بشم[sootzadan]
yas-90
30th March 2013, 10:26 PM
امروز از صبح سردرد داشتم نمیتونستم زیاد رو درس تمرکز کنم
ولی باز هم بد نبود حداقل از دیروز بدتر نبود......البته اینم بگم امروز کلا هنگ کردم........آخه این مُمان قطبی و نمیدونم قطبش پذیری و القای دو قطبی و ... چی چیه که به خورد آدم میدن.......ایششششششششش
امروز بیوفیزیک خوندم همین که بابتش هنگیدم...تازه بالاخره بعد از چند روز کشمکش ذهنی امروز شیمی خوندم فصل اول آشنایی با اتم[khanderiz] تازه کامل هم نخوندم....من موندم چطور بعضیا مورتیمر میخونن...بازم ایششششش
خوب مثل همیشه زبان که جزء اصلی کارمه....باز هم گرامر[nishkhand].......آخه مهمه نمیشه ازش گذشت....تازه یه سایت پیدا کردم توپپپپپپ یعنی یکی دیگه پیدا کرده منم میخوام ازش استفاده کنم آخه تو یکی دو سال گذشته از این سایت متن برا ارشد انتخاب کرده بودن....میذارم برا دوستانی که میخوان ارشد وزارت بهداشت بدن شاید بدردشون خورد
http://healthlifeandstuff.com
این متن هم از متونیه که برا ارشد اورده بودن از همین سایت
http://healthlifeandstuff.com/2010/01/ethical-issues-in-health-medicine/
خوب خوب خوب چون خجالت میکشم ایندفعه ساعت مطالعه نمیذارم[nadidan] ......باور کنید آبروم میره با این درس خوندنم[afsoorde]
رضوس
31st March 2013, 05:48 PM
دیگه درخواست شد ما همم اومدیم اینجا رو فعالش کنیم
امروز عجیب خوابم میومد صب پاشدم رفتم کتابخونه تا 9 خوندم دیدم فایده نداره همونجا سرمو گزاشتم رو میز نیم ساعت خوابیدم جاتون خالی یه فازی داد[nishkhand]
بعدش خواستم زیست بخونم دیدم کتاب اشتباهی اوردم[nadidan]
دیگه از درد ناچاری روی اوردم به موج شناسی وای که چقد این فیزیک بیخوده البته این فیزیکااااااا بقیه بخشاش خیلی خوبه
دیدم خیلی موج بووووووق بود بستم گزاشتم کنار شیمی خوندم
شیمی نمیدونم چرا خانم یاس غریاقر(هنوز فرق قر با غر رو نفهمیدم ولی یکیشون خیلی خوبه یکیشون وقتی خودت میزنی فقط حال میده[nishkhand]) میزنن خیلی ساده و راحته که[tafakor]
موریتمرم آسونه هیچی نداره[fardemohem]
پس با اجازه دوستان برم به بقیش برسم
فقط دوستان بدونید امروز بهتر از فرداست برای شروع کردن
حتی اگه فک میکنین دیره و قبول نمیشین شروع کنین تا سال آینده با یه رتبه بهتر جای بهتر قبول بشین
برای ما کنکوریا هم دعا کنین
[dooa]
[dooa]
[dooa]
[dooa]
[dooa]
[dooa]
[dooa]
yas-90
31st March 2013, 06:50 PM
دیگه درخواست شد ما همم اومدیم اینجا رو فعالش کنیم
امروز عجیب خوابم میومد صب پاشدم رفتم کتابخونه تا 9 خوندم دیدم فایده نداره همونجا سرمو گزاشتم رو میز نیم ساعت خوابیدم جاتون خالی یه فازی داد[nishkhand]
بعدش خواستم زیست بخونم دیدم کتاب اشتباهی اوردم[nadidan]
دیگه از درد ناچاری روی اوردم به موج شناسی وای که چقد این فیزیک بیخوده البته این فیزیکااااااا بقیه بخشاش خیلی خوبه
دیدم خیلی موج بووووووق بود بستم گزاشتم کنار شیمی خوندم
شیمی نمیدونم چرا خانم یاس غریاقر(هنوز فرق قر با غر رو نفهمیدم ولی یکیشون خیلی خوبه یکیشون وقتی خودت میزنی فقط حال میده[nishkhand]) میزنن خیلی ساده و راحته که[tafakor]
موریتمرم آسونه هیچی نداره[fardemohem]
پس با اجازه دوستان برم به بقیش برسم
فقط دوستان بدونید امروز بهتر از فرداست برای شروع کردن
حتی اگه فک میکنین دیره و قبول نمیشین شروع کنین تا سال آینده با یه رتبه بهتر جای بهتر قبول بشین
برای ما کنکوریا هم دعا کنین
[dooa]
[dooa]
[dooa]
[dooa]
[dooa]
[dooa]
[dooa]
سلام آقا سعید کنکوری....خوش اومدید به تاپیک خودتون[cheshmak]
باور کن من غر نمیزنم......آقا این شیمی که میفرمایید بنده 5 سال پیش خوندمش الان هم بعد 5 سال دارم از اول میخونم......شیمی من بد نبود اما الان بد شده[nishkhand]....اونایی که آشنان راحت میره تو ذهنم اما اونایی که زیاد آشنا نیستن گیج میشم[sargije]....آخه فقط شیمی که نیست، من هنوز لای فیزیک رو باز نکردم میترسم[esteress]
تازه زیست و نگو...منظورم سلولی مولکولیه...........باور کن من حتی مراحل میتوز و به ترتیب یادم نمیومد فقط اسماشونو یادم بود[khejalat] اونموقع فکر کن باید بتونم درصد بالای 70 بزنم[bamazegi]
این وسط فقط زبان خوبه و فیزیولوژی[sootzadan]
بخون بخون...من که کتابخونه بهم نمیسازه.....باید هر چند دقیقه یکبار پاتک بزنم به یخچال یا یه چرخی تو خونه بزنم[nishkhand] گهگاهی هم تو نت بچرخم[sootzadan]
شما هم دعا کنیا............امیدوارم موفق باشی[golrooz]
رضوس
31st March 2013, 10:06 PM
سلام آقا سعید کنکوری....خوش اومدید به تاپیک خودتون[cheshmak]
باور کن من غر نمیزنم......آقا این شیمی که میفرمایید بنده 5 سال پیش خوندمش الان هم بعد 5 سال دارم از اول میخونم......شیمی من بد نبود اما الان بد شده[nishkhand]....اونایی که آشنان راحت میره تو ذهنم اما اونایی که زیاد آشنا نیستن گیج میشم[sargije]....آخه فقط شیمی که نیست، من هنوز لای فیزیک رو باز نکردم میترسم[esteress]
تازه زیست و نگو...منظورم سلولی مولکولیه...........باور کن من حتی مراحل میتوز و به ترتیب یادم نمیومد فقط اسماشونو یادم بود[khejalat] اونموقع فکر کن باید بتونم درصد بالای 70 بزنم
این وسط فقط زبان خوبه و فیزیولوژی[sootzadan]
بخون بخون...من که کتابخونه بهم نمیسازه.....باید هر چند دقیقه یکبار پاتک بزنم به یخچال یا یه چرخی تو خونه بزنم[nishkhand] گهگاهی هم تو نت بچرخم[sootzadan]
شما هم دعا کنیا............امیدوارم موفق باشی[golrooz]
سلام علیکم[golrooz]
یعنی تو دانشگاه بیوشیمی نداشتین؟؟؟؟[taajob]
الان مگه میخواین کنکور چی بدین؟؟؟
چه مطالبی میخواین بخونین؟؟؟؟؟؟
مراحل اونم یه [B]پمات سادست هیچی نداره[nishkhand]
کتابخونه هم ما اوایل به قول بچه ها یخچال خونه رو با خودمون حمل میکردی[khejalat][nishkhand] ولی الان عادت کردیم بعضی وقتا حتی یادمون میره یه خوراکی ناقابل با خودمون ببریم[nishkhand]
yas-90
31st March 2013, 10:20 PM
سلام علیکم[golrooz]
یعنی تو دانشگاه بیوشیمی نداشتین؟؟؟؟[taajob]
الان مگه میخواین کنکور چی بدین؟؟؟
چه مطالبی میخواین بخونین؟؟؟؟؟؟
مراحل اونم یه پمات سادست هیچی نداره[nishkhand]
کتابخونه هم ما اوایل به قول بچه ها یخچال خونه رو با خودمون حمل میکردی[khejalat][nishkhand] ولی الان عادت کردیم بعضی وقتا حتی یادمون میره یه خوراکی ناقابل با خودمون ببریم[nishkhand]
سلام[golrooz]
بیوشیمی هم داشتیم حالا باید مچ بگیری؟؟؟ یه دو واحدی داشتیم همون ترم اول پاس کردم
میخوام کنکور نانو در پزشکی بدم[nishkhand] میبینی من با این سطح علمیم تا کجا ها دارم پیش میرم[khanderiz]
خوب مطالب مورد نیاز:
یک عدد شیمی مورتیمر
یک عدد فیزیولوژی گایتون
یک عدد زیست سلولی مولکولی
یک عدد بیوشیمی
یک عدد بیوفیزیک
یک عدد زبان انگلیسی
یک عدد فیزیک هالیدی برای تزئین(آخه کلا خیلیا این قسمتو سفید میذارن و جواب نمیدن چون ضریبش خیلی مهم نیست)
همه رو مخلوط میکنیم و به ذهن میسپاریم[shademan]
اون پمات هم دریافت شد[cheshmak]
yas-90
31st March 2013, 10:25 PM
خوب درمورد امروز هم چیزی نمی نویسم چون به معنی واقعی افتضاح بود.....البته خوندم اما پیشرفت نسبت به روز قبل نداشتم تازه بین خودمون باشه یکمی هم کمتر شد.......فردا و پس فردا هم که کلا هیچی ......قول میدم از پسِ پس فردا شروع کنم درست تر خوندن[labkhand]
البته من خلاصه های ضبط شده رو گوش میدما فکر نکنید همچین الکی میگذره ساعتام....وقتی حوصله ندارم فقط گوش میدم، نمیخونم.....کلا چند روزه رو مود نیستم [bitavajohi] سرم هم الکی درد میکنه..هر چی خواستم قرص نخورم نشد.....آخه خوابم هم نمیبرد...الکی امروزم حروم شد[negaran]
امروز شیمی خوندم و زبان
رضوس
31st March 2013, 10:38 PM
سلام[golrooz]
بیوشیمی هم داشتیم حالا باید مچ بگیری؟؟؟ یه دو واحدی داشتیم همون ترم اول پاس کردم
میخوام کنکور نانو در پزشکی بدم[nishkhand] میبینی من با این سطح علمیم تا کجا ها دارم پیش میرم[khanderiz]
خوب مطالب مورد نیاز:
یک عدد شیمی مورتیمر
یک عدد فیزیولوژی گایتون
یک عدد زیست سلولی مولکولی
یک عدد بیوشیمی
یک عدد بیوفیزیک
یک عدد زبان انگلیسی
یک عدد فیزیک هالیدی برای تزئین(آخه کلا خیلیا این قسمتو سفید میذارن و جواب نمیدن چون ضریبش خیلی مهم نیست)
همه رو مخلوط میکنیم و به ذهن میسپاریم[shademan]
اون پمات هم دریافت شد[cheshmak]
اوه اوه گایتون؟؟؟؟؟[nadidan]
دلم برات سوخت
بقیشون خیلی چیزی نداره البته بیو شیمیم یکم سنگینه
ولی خب گایتون؟؟؟؟؟؟؟؟
هالیدی هم ییه چیزای سادشو بخون برو بزن بقیش حذف کن بهتره
yas-90
31st March 2013, 10:43 PM
اوه اوه گایتون؟؟؟؟؟[nadidan]
دلم برات سوخت
بقیشون خیلی چیزی نداره البته بیو شیمیم یکم سنگینه
ولی خب گایتون؟؟؟؟؟؟؟؟
هالیدی هم ییه چیزای سادشو بخون برو بزن بقیش حذف کن بهتره
اتفاقا من گایتون برام راحت تره چون کلا همیشه یه جورایی باهاش سر و کار داشتیم اما بقیه رو خیر...........تازه زیست سلولی مولکولی و بیوشیمی هم خیلی فرار هستن و میخونم اما دو روز بعد انگار نخوندم.....بیوفیزیک هم که کلا از همه چی قاطی داره انگار
خوب حالا من تا جایی که بتونم میخونم.....البته با این نوع خوندن معلومه نتیجه چه خواهد شد؟؟؟
هالیدی رو هم کلا ولش کردم مگه بیکارم درسی که هیچ کس نمیزنه رو بزنم اونم چهار جلدی هالیدی که فکر کنم یه چند هزار صفحه ای(البته کمتر) میشه تازه تو یک ماه و نیم وقت[nishkhand]
رضوس
31st March 2013, 10:53 PM
اتفاقا من گایتون برام راحت تره چون کلا همیشه یه جورایی باهاش سر و کار داشتیم اما بقیه رو خیر...........تازه زیست سلولی مولکولی و بیوشیمی هم خیلی فرار هستن و میخونم اما دو روز بعد انگار نخوندم.....بیوفیزیک هم که کلا از همه چی قاطی داره انگار
خوب حالا من تا جایی که بتونم میخونم.....البته با این نوع خوندن معلومه نتیجه چه خواهد شد؟؟؟
هالیدی رو هم کلا ولش کردم مگه بیکارم درسی که هیچ کس نمیزنه رو بزنم اونم چهار جلدی هالیدی که فکر کنم یه چند هزار صفحه ای(البته کمتر) میشه تازه تو یک ماه و نیم وقت[nishkhand]
اتفاقا چون خیلیا نمیزنن حتی اگه ضریبش کمم باشه نمره تراز میده خیلی
برنامه ریزی خیلی مهمه خیلی
بعدشم برنامه متنوع باشه
نه اینکه یه روز همش بیوشیمی
وقتی چنتا باشه مجبور میشی بهتر بهش پایبند باشی
pari nazz
31st March 2013, 11:00 PM
من 88 کنکور دادم وبه نظرم آزمونای سنجش از بقیه بهتر بود و بیشتر به کنکور شبیه بود
گزینه 2 خیلی سخت می گیره و ممکنه استرس مضاعف وارد کنه اونم الان که چیزی به کنکور نمونده
کانون هم کمی ضعیف تر از سنجشه
از کتاب های گاج هم می تونی استفاده کنی که کنکورای سال های گذشنه رو داره و هر روز تو خونه از 8 صبح تا 12 یه کنکور آزمایشی بدی
در کل استرس رو از خودت دور کن تا بتونی از همه اون چیزایی که بلدی راحت استفاده کنی
yas-90
31st March 2013, 11:00 PM
اتفاقا چون خیلیا نمیزنن حتی اگه ضریبش کمم باشه نمره تراز میده خیلی
برنامه ریزی خیلی مهمه خیلی
بعدشم برنامه متنوع باشه
نه اینکه یه روز همش بیوشیمی
وقتی چنتا باشه مجبور میشی بهتر بهش پایبند باشی
درسته اما نه برای من که وقت نداره.....تازه من تو بقیه بهتر میتونم عمل کنم واسه این فکر کنم بهتر باشه خودمو تو چیزایی که یهتر بلدم توانا کنم تا چیزایی که کلا هیچی ازشون یادم نیست......اونقدر که از شیمی یادمه از فیزیک یادم نیست
دعا کن امسال یه کاره ای بشم در غیر اون صورت واسه سال بعد نمیگذرم ازش
حرف شما کاملا متین[golrooz]
رضوس
31st March 2013, 11:07 PM
درسته اما نه برای من که وقت نداره.....تازه من تو بقیه بهتر میتونم عمل کنم واسه این فکر کنم بهتر باشه خودمو تو چیزایی که یهتر بلدم توانا کنم تا چیزایی که کلا هیچی ازشون یادم نیست......اونقدر که از شیمی یادمه از فیزیک یادم نیست
دعا کن امسال یه کاره ای بشم در غیر اون صورت واسه سال بعد نمیگذرم ازش
حرف شما کاملا متین[golrooz]
کنکور کیه؟؟؟؟
ولی فک کنم اگه اونو بتونین بزنین فوقالعاده بشه
لطف دارین[golrooz]
yas-90
31st March 2013, 11:11 PM
کنکور کیه؟؟؟؟
ولی فک کنم اگه اونو بتونین بزنین فوقالعاده بشه
لطف دارین[golrooz]
اگه بتونم بزنم که عالی میشه
9 و 10 خرداد
رضوس
31st March 2013, 11:24 PM
اگه بتونم بزنم که عالی میشه
9 و 10 خرداد
خب خیلی فشردست برنامه
نه همون بهتره رو نقاط قوت تکیه کنین
بهترین راهکارش برنامه ریزی و رفع آفاته[nishkhand]
yas-90
31st March 2013, 11:36 PM
خب خیلی فشردست برنامه
نه همون بهتره رو نقاط قوت تکیه کنین
بهترین راهکارش برنامه ریزی و رفع آفاته[nishkhand]
امان از آفات که همه درس و سختیش به کنار این آفات هم به کنار
قراره طی چند روز آینده تحولات عظیم ایجاد کنم[nishkhand]
yas-90
5th April 2013, 09:54 PM
بعد از دو سه روز باز هم اومدم
سیزده بدر اینقده خوب بود..........جاتون خالی
البته چهارده بدر هم خوش گذشت
امروز چندمه؟؟؟ 16.........آره
خوب امروز تونستم 7 ساعت بخونم........زبان، شیمی، بیولوژی، فیزیولوژی، بیوفیزیک.....البته فیزیولوژی کم خوندم ولی بالاخره کاچی به از هیچی
این بیولوژی چه بده....هر خطش چند تا نکته داره......باور میکنید با خوندنش سرم درد گرفت[sar dard]
به خودم یه کارت آفرین میدم چون نسبت به چند روز قبل پیشرفت داشتم....ان شالله روزهای دیگه بهتر میشه..البته فردا و پس فردا رو فکر نکنم چون باید برم بیرون کار دارم ولی سعی میکنم کم نشه...من میتونم
setayesh shb
11th April 2013, 11:49 PM
دوستان ببخشید وسط بحث مهم کنکورتون حرف میزنم میخواستم یه همچین بحثی رو برای ما که سال بعد کنکور داریم بذارید[cheshmak]
yas-90
12th April 2013, 12:41 AM
دوستان ببخشید وسط بحث مهم کنکورتون حرف میزنم میخواستم یه همچین بحثی رو برای ما که سال بعد کنکور داریم بذارید[cheshmak]
سلام دوست من[golrooz]
این بحث همچنان ادامه داره فقطنام تاپیکش ممکنه تغییرکنه[cheshmak]
تازه شما همین الان هم میتونید شرکت کنید......ازکلاسایی که میرید....از آزمون هایی که شرکت می کنید....از ساعات درس خوندنتون.....از تست زدن درس ها و ...
از اهدافتون .....از نحوه مطالعه تون.... از مشکلاتی که موقع خوندن یه درس باهاش مواجه میشین.....یا نحوه خوندن دروس مثلا چطور ریاضی میخونید و چطور شیمی میخونید و ...[shademani2]
yas-90
12th April 2013, 12:43 AM
فکر کنید اینهمه نشستم بیوفیزیک خوندم بعد تستاشو که زدم انگار هیچی نخوندم[nadidan][negaran]....خدااااااااااا...... مگه من چقدر وقت دارمsh_dokhtar2..........چطور بخونمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[narahatishadid]
k.ahmadi
12th April 2013, 01:14 AM
واییییی........[gerye] یکی به داد من برسه کمتر از دو ماه به کنکوره وزارت بهداشت مونده من هنوز اول راهم چیکار کنم [gerye][gerye][gerye]
yas-90
12th April 2013, 09:28 AM
واییییی........[gerye] یکی به داد من برسه کمتر از دو ماه به کنکوره وزارت بهداشت مونده من هنوز اول راهم چیکار کنم [gerye][gerye][gerye]
سلام دوست گرامی
منم کنکور وزارت بهداشت دارم... ولی فکر نکنم وقتی خودم هم، تو همین وقت کم، دارم مثلا تلاشمو میکنم بتونم خیلی کمکی کنم.........البته شما اگه رشته خودتونو میخواید ادامه بدید که کمتر مشکل دارید چون پایه ای هم ازش دارید اما من که ندارم ...مشخصه اوضاعم چطوریه نه؟؟؟
بالاخره در حد خودمون تلاش میکنیم.....باز شانس شما بیشتر ِ البته اگر میخواید رشته خودتونو ادامه بدید و از دروسش پایه ای هر چند کم دارید....من چی بگم؟؟؟ که وقتی میخونمشون آخرش میشه این[soal]...[khabalood]
k.ahmadi
12th April 2013, 11:59 PM
من که هر چی میخونم آخرش اینجوریم[soal][soal][soal][soal][soal]توکل به خدا.........
***wanton74***
16th April 2013, 12:38 AM
سلام يكيم به من كمك كنه لطفا [gerye]وقتم خيلي كمه درساي عموميم نميتونم بخونم چون تخصصيام به اندازه كافي زياد و سخت هست
كلا هيچ هنرستانيي پيدا نميشه به من كمك كنه ببينم اگه تخصصيامو 90 درصد بزنم حالا يكي يا دوتا هم عمومي بزنم ميتونم دولتي تهران قبول شم يا نه[soal]
از نظريا ميپرسم ميگن نه نميشه از اونورم دوستاي خودم ميگن فقط تخصصيارو بخون وقت كم داري اي خدا من چيكار كنم آخههههههههههههههه[negaran][soal][gerye][gerye][gerye]
yas-90
16th April 2013, 01:30 PM
سلام يكيم به من كمك كنه لطفا [gerye]وقتم خيلي كمه درساي عموميم نميتونم بخونم چون تخصصيام به اندازه كافي زياد و سخت هست
كلا هيچ هنرستانيي پيدا نميشه به من كمك كنه ببينم اگه تخصصيامو 90 درصد بزنم حالا يكي يا دوتا هم عمومي بزنم ميتونم دولتي تهران قبول شم يا نه[soal]
از نظريا ميپرسم ميگن نه نميشه از اونورم دوستاي خودم ميگن فقط تخصصيارو بخون وقت كم داري اي خدا من چيكار كنم آخههههههههههههههه[negaran][soal][gerye][gerye][gerye]
سلام دوست گرامی
شما در هر صورت بهتره به تلاشتون ادامه بدید.....شما که هنرستانی هستید بهتره از تجربیات هم رشته های خودتون بیشتر استفاده کنید
اگه بتونید تخصصیاتونو درصد بالا بزنید خوب مسلما میتونه تا حدی عمومی رو جبران کنه اما فکر کنم بهتره از عمومی هم غافل نشید(چون افرادی هستن که هر دو رو بالا میزنن و از اونا حداقل خیلی عقب نمیمونید) حداقل اون دروسی که میدونید توانایی بیشتری در خوندنش دارید، بیشتر روی اون کار کنید.
امیدوارم موفق باشید[golrooz]
رضوس
20th May 2013, 07:13 PM
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود، گاهي نمي شود، نمي شود كه نمي شود؛
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است، گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود؛
گاهي گداي گداي گدايي و بخت نيست، گاهي تمام شهر گداي تو مي شود...
دكتر علي شريعتي
yas-90
20th May 2013, 07:18 PM
شمارش معکوس داره شروع میشه[afsoorde]
رضوس
20th May 2013, 07:25 PM
شمارش معکوس داره شروع میشه[afsoorde]
اون جمله رو برا نا امیدا گزاشتم
شما که امیدواری دیگه؟؟؟؟[nishkhand]
yas-90
20th May 2013, 10:00 PM
اون جمله رو برا نا امیدا گزاشتم
شما که امیدواری دیگه؟؟؟؟[nishkhand]
اتفاقا اون جمله شرح حال منه.........امید واقعی نه اما امید واهی چرا[cheshmak]
aty.a
20th May 2013, 10:21 PM
سلام به همه
امیدوارم همه دوستانی که کنکور دارند موفق باشند[golrooz]
التماس دعا
رضوس
22nd May 2013, 04:28 PM
اتفاقا اون جمله شرح حال منه.........امید واقعی نه اما امید واهی چرا[cheshmak]
باز امید واهی بهتر از امید نداشتنه
ولی چرا واهی؟؟واقعیش کن
yas-90
22nd May 2013, 07:24 PM
باز امید واهی بهتر از امید نداشتنه
ولی چرا واهی؟؟واقعیش کن
سعیمو میکنم اما یه هفته کمه[nishkhand].......آخه هفته دیگه آزمون دارم[nadidan]
رضوس
23rd May 2013, 02:00 AM
سعیمو میکنم اما یه هفته کمه[nishkhand].......آخه هفته دیگه آزمون دارم[nadidan]
به این میگن افزایش بهره وری یعنی استفاده از یک هفته به اندازه یک ماه[nishkhand]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.