PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موضوع داغ هفته : هدف شما از فعالیت و پست گزاری در انجمن چیست ؟

روابط عمومی سایت
7th October 2012, 09:36 PM
سلام به کاربران و دوستان و مدیران گرامی نخبگان جوان

موضوع داغ هفته :

هدف شما از فعالیت و پست گزاری در انجمن چیست ؟

هدف تالار های گفتگو در فضای مجازی چیست ؟

ایا شما تا به الان فروم های محتلفی عضو بودید؟

و خیلی هم فعالیت کردید و پست های بسیاری از خود بر جای گذاشتید ؟

هدف اصلی شما از عضویت در فروم های مجازی از جمله سایت فعلی در چیست ؟

به نظرتون این همه فعالیت و مدیریت در یک انجمن و ایجاد پست های بسیار اخرش چه چیزی اتفاق می افته ؟

ایا در قبلا فعالیت در فضای مجازی بخصوص تالارهای مدیریت ترجیح میدید دستمزدی دریافت کنید ؟

به نظرتون در مورد فعالیت در فروم های مچازی و قبول مدیریت و اداره یک تالار چیست ؟

به نظرتون ایا به اهداف خودتون در انجمن فعلی و یا کلا در نت رسیده اید ؟

و ایا قبول مدیریت یک تالار و یک بخش از یک تالار گفتگو میتونه در زندگانی در دنیای واقعیت اثر بزاره ؟

یعنی مدیریت و اداره کردن رو در دنیای واقعیت یاد بگیریم ؟

و اینکه نظرتون چیه هست در مورد این موضوع

امیدوارم با دقت نظر داشته باشیم و واقعیت رو بگیم و شعار رو هرگز مطرح نکنیم

و اینک نظر خوب شما ....

لطفا در نظر سنجی شرکت کنید

باتشکر
روابط عمومی سایت نخبگان جوان

arezoo.r
7th October 2012, 10:03 PM
من خیلی اتفاقی این انجمن رو زمانی که درمورد پارادکس راسل میگشتم،پیدا کردم.امتوجه شدم که اینجا مطالب خیلی زیادی (به لطف کاربرا و مدیرانش)داره.ار علمی گرفته تا سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و سرگرمی و هرچیزی که بگین.من فقط امیدوارم بمرور زمان بتونم بیشترین استفادمو ار انجمن داشته باشم.[shaad]

mehrab123
7th October 2012, 10:03 PM
هدفم اینه که دور هم باشیم و در کنار اشتراک گذاری و تبادل ارائمون کمی هم
بخندیم[khande]

mamadshumakher
7th October 2012, 10:04 PM
ممنون از موضوع بسیار جالبی که طرح کردید.

تالار های گفتگو:

همینطور که از اسمش مشخصه محلی هست برای بیان افکار و عقاید تبادل اطلاعات با دیگران.هر تالاری میتونه هدفی خاص رو دنبال کنه و هر شخصی با توجه به علایقش جذب یکی یا چندتا تالار گفتگو متفاوت میشه.

من در چند تالار دیگه هم فعالیت میکنم که هر کدوم تفاوتهای محتوایی زیادی با هم دارند.برای نمونه یکی از تالارهایی که من فعالیت میکنم فقط دربارهی خودرو و تمام مباحث مربوطه هست.

اما فضای سایت نخبگان همون چیزی بود که دنبالش بودم.فضایی علمی با افرادی با سواد و متشخص که در زمینه ی علمی بتونن کمکم کنن.

فقط هم علمی در زمینه فنی منظورم نیست.به طور مثال بخش روانشناسی سایت بسیار عالی و اموزنده هست.
به طور کلی در این تالار به راحتی میشه تجارب و نظرات رو در اختیار دیگران گذاشت چون موضوعات بسیار کاربردی هدف این سایت است.

و یکی دیگه از دلایلم هم برای فعالیت در این تالار وجود افرادی است که هدفشون با هدف این سایت گره خورده.افرادی که به فعالیت در این سایت علاقه نشون میدن افرادی هستند که من دوست دارم باهاشون در ارتباط باشم.دورو برم تو فضای واقعی کم هستند اما تو این سایت واقعا افرادی با ارزشی پیدا میشن.

من مباحث علمی رو اینجا به راحتی دنبال میکنم.و قسمت سرگرمی سایت هم واقعا فعاله برای وقتایی که حوصله ادم سر میره.

وحید 0319
7th October 2012, 10:23 PM
سلام ممنون به خاطر ایجاد این تایپیک
یکی از مسایل پیش روی بنده بروز بودن توهر زمینه ای هست که به مدد این سایت برام فراهم شده
دوستان خوبی دارم که یک لحظه نمیتونم ازشون دور بمونم....و دلم براشون تنگ میشه...
آشنایی با رشته های دیگه ....و تعامل اون با معماری(رشته خودم )
یاد گرفتن خیلی چیزها ...ا ز بحث ها -گفتگو ها -تایپیکها
علم بروز- خبر بروز- و صحبت وهمکلام شدن با دوستان خوبم...همین کافیه دیگه نه؟[golrooz]...[cheshmak]

Outta_Breathe1020
7th October 2012, 10:27 PM
هدف شما از فعالیت و پست گزاری در انجمن چیست ؟

اول که اومدم که هدف خاصی نداشتم. برای یه مطلب خاصی وارد سایت شدم و از محیطش تا حدودی خوشم اومد اما قصد فعالیت جدی نداشتم. اما کم کم شروع شد دیگه! اولشم با چیزایی که خیلی دوست داشتم شروع کردم. ریاضی و زبان. تا الان که دیگه خیلی عوض شده. از وقتی یه ذره فعالیتم تو سایت بیشتر شد، برای پیشرفت سایت بوده خیلی از فعالیتم و اینکه جو اینجا رو دوست داشتم. خب مسلما الان این حسو بیشتر دارم:) البته سعیمو کردم برای پیشرفت سایت بوده باشه
[shaad]

هدف تالار های گفتگو در فضای مجازی چیست ؟

هدفی که مدیر سایت داره شاید با هدف هر فرد از عضو شدن تو اون سایت فرق داشته باشه!

ایا شما تا به الان فروم های محتلفی عضو بودید؟

عضو بودم. اما فعالیت فقط اینجا.

و خیلی هم فعالیت کردید و پست های بسیاری از خود بر جای گذاشتید ؟

خیلی که نمیدونم... تا حدودی

هدف اصلی شما از عضویت در فروم های مجازی از جمله سایت فعلی در چیست ؟

اینجا رو که گفتم. جو سایت رو دوست دارم. و خب خیلی دوست دارم بتونم یه کمک کوچیک هم که شده به دوستان عزیزی که برای سایت زحمت میکشن بکنم.

ایا در قبلا فعالیت در فضای مجازی بخصوص تالارهای مدیریت ترجیح میدید دستمزدی دریافت کنید ؟

نه! تفاوت بزرگ و خوبیه با دنیای بیرون.

به نظرتون در مورد فعالیت در فروم های مچازی و قبول مدیریت و اداره یک تالار چیست ؟

نظر مساعدی دارم. [nishkhand]
جدی هم بخوام بگم واقعا به نظرم خوبه[shaad]

به نظرتون ایا به اهداف خودتون در انجمن فعلی و یا کلا در نت رسیده اید ؟

به اهدافم نرسیدم هنوز.

و ایا قبول مدیریت یک تالار و یک بخش از یک تالار گفتگو میتونه در زندگانی در دنیای واقعیت اثر بزاره ؟

یعنی مدیریت و اداره کردن رو در دنیای واقعیت یاد بگیریم ؟

اینو واقعا نمیدونم... شاید تاثیر بزاره. تو دنیای واقعی من تاثیرش اینه که بخشی از ذهنم درگیرش هست. چون بالاخره وقت زیادی رو اینجا هستم. احساس مسئولیت هم برام ایجاد میکنه تا حدودی. ولی نمیدونم اداره کردن و مدیریت رو یاد میده یا نه!

در آخرم ببخشید بعضیاش مختصر بود یا ناگویا! چیزی بود که به نظرم میرسید در حال حاضر.

BaAaroOoN
7th October 2012, 10:30 PM
سه تا از بند هاش به نظر من خیلی ...هستش!!!
اونم جنبه ی مالی،دریافت تشکر و امتیازو همسریابی هستش
من اگه بخام صرفا به جهت دریافت تشکر تو سایت فعالیت کنم که باید 30000تا پست مسخره بذارم که مطمئنا 70%توسط جناب ناظر محترم حذف میشه
جنبه ی مالی هم بیشتر شبیه شوخیه!!!مگه به ما پول دادن یا قراره بدن؟کلا ارزش فعالیت پایین میاد با این کار
قسمت همسریابی هم که دیگه خیلی ....
پیدا کردن همسر از طریق نت عاقبت خوشی نداره و 100%اشتباهه
تو محیط سایت که من خودم به شخصه با همه دوستم و هدفم تکمیل طلاعات سیاسی مذهبی علمی.....هستش و من خودم به شخصه روی مطالب سیاسی و خبر تاکید بیشتری دارم...جون علم از طریق خوندن کتاب هم بدست میاد ولی برای کسب اطلاعات سیاسی باید با دیران تبادل اطلاعات کرد تا نظر بقیه برامون روشن شه و جهت گیری بقیه رو نسبت به برخی مسائل بدونیم و در پایان خط مشی خودمون رو مشخص کنیم

Outta_Breathe1020
7th October 2012, 10:34 PM
البته یه هدف دیگه هم که مسلما دارم با این سایت اینه که اطلاعاتمو شدید میبره بالا!
دست گل همه درد نکنه [golrooz]

نارون1
7th October 2012, 10:39 PM
سلام

ممنون از شما .......

حقیقتش قبل از اینکه عضو این سایت بشم ، همش برای مطلب باید تو فرومای مختلف عضو میشدم و ... ، وقتی اینجا عضو شدم ، به نظرم مرتب اومد که در زمینه های مختلف بحث و مطلب داره......

مخصوصا که تالار مرتبط با رشتمم پیدا کردم کلی خوشحال شدم.......

میدونین وقتی یک مطلب رو برای یکی تعریف میکنی یا میخوای اطلاuاتی به فرد دیگه بدی ، ناخودآگاه سعی میکنی سطح اطلاعاتت رو بالا ببری ، کتابها و مطالب بیشتری مطالعه بشه

و از رکود و درجا زدن رد میشی و به فعالیت و پیشرفت میرسی......

تبادل اطلاعات و کسب اطلاعات مفید از سایر دوستان و متخصصین باعث پیشرفت سطح اطلاعات میشه که این برام خیلی مفیده ........

میشه این سایت به عنوان یک جامعه کوچک مجازی فرض کرد ........

که میشه مسائلی که در اینجا فرامیگیریم ، به عنوان تمرین و آموزشی در دنیای واقعی تعمیم داد ، مثل همون مدیریت و ....

سمیه نجفی
7th October 2012, 10:39 PM
ممنون از موضوع بسیار جالبی که طرح کردید.

salam
man
az
tarigh
ostade
daneshgaham
ba
in
site
ashena
shodam
va
hadafam
ham
balabordan
etelaate
elmim
hastesh
ashenaye
ba
jhane
atrafam
va
afrade
agahtar
az
khodam

بلدرچین
7th October 2012, 11:15 PM
سایت های زیادی بودم و مطلب گذشام اما کسی قدرمارو ندونست همه میخواستن کارهامو از بین ببرن.
هدفم از پست گذاشتن توی اینجا یاد گرفتن های چیزهای بیشتر که ازش غافل بودم هست و تجربه کردم ادم های جالب و تازه و بهره گیری ازاونها.
ممنونم

O X Y G E N
8th October 2012, 01:29 AM
درود

منم دعوت شده بودم به تاپیک . پس احیانا میتونم نظر بدم ؟[khejalat]

آقا ما اشتباه دستمون خورد به همسر یابی [khanderiz] نمیشه ویرایشش کنیم ؟!؟ [khejalat]
نه دیگه ... دیدم که واقعا گزینه همسر یابی محجور واقه شده گفتم از این حال و هوا درش بیارم [sootzadan] بزن اون کف قشنگه روووووووو

کمی تا اندکیش مزاح بود ... باقیش شوخی[nishkhand]

من خودم در جهت فراگیر کردن علم و دانش توی فرومهای علمی اکتیویتی از خودم نشون میدم

یعنی بزن اون کف قشنگهههههههههه رووووووو [tashvigh]

312
8th October 2012, 01:52 AM
11[shaad]

sallarmelli
8th October 2012, 06:25 AM
من فقط می تونم بگم این سایت بزرگی هست

BEE
8th October 2012, 09:52 AM
سلام.من از سال 88 و 89 تازه فهمیدم که فکرم و گفتارم و عادتم و شخصیتم منجر به شکل گیری سرنوشتم شده که چند گزینه هست...1-فی سبیل ا... یعنی پیوند عصب مصنوعی2-ماده و انرژی تاریک و 3-روبات:beeqrmvuhf antigavy...........

h.jabbari
8th October 2012, 11:40 AM
تا تواني به جهان خدمت محتاجان كن

...................................... به دمي، يا درمي، يا قدمي، يا قلمي

somayehfaridi
8th October 2012, 01:24 PM
هدفم بیشتر تبادل اطلاعات و سرگرمی و آشنایی با ایده ها و نظریات و افکار دیگر دوستان است، البته این وقتی محقق میشه که در پست هامون دقت کافی داشته باشیم و بعد از اطمینان از صحت آنها، آن مطالب را پست کنیم، نه اینکه از یه جایی مطلب را برداریم و بدون مطالعه و دقت بیاریم در این سایت پست کنیم

باستان شناس
15th October 2012, 06:42 PM
اهداف مختلف هست ....

ولی هدف اصلی من اشنایی بقیه با رشته خاص من و اثار تاریخی کشورم و همچین اشتراک در اطلاعات در داخل و خارج از کشور بوده است ...

و در این میان دوستانی خیلی خیلی خوبی دارم که واقعا مایه مباهات من هستند ...و باعث خوشحالی

کلا فروم ها میتونه باعث گسترش سطح فکری باشه و همچنین مشتاق ما در زمینه اینکه چی دوست داریم چی دوست نداریم

و ....

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد