توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث داغ هفته : تک فرزندی درست یا نادرست ؟ (ذکر معایب و مزایا)
روابط عمومی سایت
25th September 2012, 12:55 PM
http://uc-njavan.ir/images/nb8i9aaqqvububis16v.jpg (http://uc-njavan.ir/)
سلام به اعضای نخبگان جوان
امروز به یکی از موضوعات داغ جامعه که ظاهرا در سال اخیر به شدت ادامه یافته نگاه و بحث خواهیم کرد
موضوع داغ هفته :
تک فرزندی
ایا به نظرتون ادامه روند تنظیم خانواده باعث رواج تک فرزندی در ایران شده است ؟
آیا مشکلات جامعه کنونی ایران و شرایط حال حاضر و تضمین نبودن اینده باعث روند تک فرزندی شده است ؟
گاهی والدین می گویند اگر شرایط کنونی جامعه وضعیت بهتری داشت ترجیح می دادند دو یا حتی سه فرزند داشته باشند
ولی به علت تورم و گرانی همیشگی در وضعیت اقتصادی ایران داشتن سه فرزند و یا همان دو فرزند زیاد به نظر می اید ...
و
شعار تنظیم خانواده این است ...
فرزند کمتر ....زندگی بهتر ....
ولی چرا در سال اخیر مسولین جامعه به داشتن بچه بیشتر تشویق میکنند یا داشتن فرزند بیشتر نوید اینده بهتر ایران و ایرانی است ؟
شما موافق تک فرزندی هستید یا خیر با ذکر علل در بحث شرکت کنید ؟
چه مسایلی در قبلا فرزندان بیشتر در جامعه رخ خواهد داد ؟
از نظر روان شناسی تک فرزندها چطوری بار خواهند آمد ؟
و ایا با چند فرزندی موافقید و چرا ؟
و ایا تحصیلات و سطح سواد چقدر در ایده فرزندان کمتر و یا بیشتر موثر است ؟
تحصیلات والدین ایا مهم است ؟
و ادامه بحث با همه شما عزیزان
بحث بسیار خوب و داغی در عین احترام به همه رعایت نظرات امیدوارم داشته باشید
با تشکر
روابط عمومی سایت
*elman*
25th September 2012, 01:27 PM
ممنون به نظر من نزدیک ترین فرد آدم برادر یا خواهرشه حتی جلوتر از والدینش گاهی
من که وقتی بچگی ام رو تصور میکنم اصلا دوست ندارم جای خالی برادر یا خواهرم رو ببینم حتی با اینکه لحظاتی میخواستم تنها فرزند باشم همین الان هم نزدیک تر از والدینم و دوستام برادر یا خواهرمه
البته درسته که ترجیح میدم جمعیت جامعه زیاده از حد اضافه نشه اما دو فرزند نظر من هست
محسن آزماینده
25th September 2012, 01:40 PM
سلام
من یک مطلبی چند وقت پیش توی همین سایت خوندم که بی ارتباط به این موضوع نیست
هر مردی با 4 زن کامل می شود.مادر،خواهر ،دختر ،همسر
تا اینجا این مطلب به دست میآید که تک فرزندی مناسب تکامل انسان نیست.
بهترین تعداد فرزندان را کارشناسان 4 می دانند که 2 پسر و 2 دختر ترکیب خوبی برای خانواده است.ولی با توجه به شرایط جامعه وجود یک دختر و یک پسر بهترین گزینه ممکن برای رشد فرزندان و شرایط اقتصادی میتواند باشد.
در شرایط جامعه که کم کم مهمانی های هفتگی به ماهانه و سالانه تبدیل میشود،وجود همبازی داخل خانه برای کودک،نیاز به فرزند دوم را قویتر میکند.
golden3
25th September 2012, 01:50 PM
منم بانظر آقا محسن موافقم
ولی با توجه به شرایط امروز جامعه و گرانی تقریبا با تک فرزندی موافقم ولی اگه شرایط تغییر کنه به نظرم بهترین گزینه میتونه وجود2فرزند باشه چون علاوه برهزینه بحث تربیت هم هست.
yas-90
25th September 2012, 01:52 PM
ایا به نظرتون ادامه روند تنظیم خانواده باعث رواج تک فرزندی در ایران شده است ؟من که فکر نمیکنم فقط تنظیم خانواده نقش داشته باشه البته نه اینکه مؤثر نبوده چوم واقعا خیلی موثر بوده اما تو این چند سال اخیر دلایل اقتصادی هم اضافه شده
آیا مشکلات جامعه کنونی ایران و شرایط حال حاضر و تضمین نبودن اینده باعث روند تک فرزندی شده است ؟ به نظر من که به میزان خیلی زیادی تونسته باعث تک فرزندی یا حتی تمایل به تک فرزندی بشه............البته تضمین نبود آینده هم موثر بوده ......خوب هر کسی باشه به این موضوع فکر میکنه چون ماشالله با این خرجایی که برای فرزند(که بتونه نرمال و عادی رشد کنه)وجود داره نمیشه انتظار دیگه ای داشت
گاهی والدین می گویند اگر شرایط کنونی جامعه وضعیت بهتری داشت ترجیح می دادند دو یا حتی سه فرزند داشته باشند
ولی به علت تورم و گرانی همیشگی در وضعیت اقتصادی ایران داشتن سه فرزند و یا همان دو فرزند زیاد به نظر می اید ...
و
شعار تنظیم خانواده این است ...
فرزند کمتر ....زندگی بهتر ....
ولی چرا در سال اخیر مسولین جامعه به داشتن بچه بیشتر تشویق میکنند یا داشتن فرزند بیشتر نوید اینده بهتر ایران و ایرانی است ؟ خوب کشور ما یه کشور در حال توسعه ست و برای رشد نیاز به نیروی جوان داره و از اونجایی که روند رشد رو به کاهشه در آینده نیروی جوان نسبت به سالمندا کاهش پیدا میکنه و این برای پیشرفت کشور یه مشکل محسوب میشه
شما موافق تک فرزندی هستید یا خیر با ذکر علل در بحث شرکت کنید ؟ من خودم به شخصه موافق تک فرزندی نیستم خوب دلایل زیادی دارم که در جواب سوالای پایین بعضیش رو میگم
از نظر روان شناسی تک فرزندها چطوری بار خواهند آمد ؟ خوب تنهایی یکی از مهم ترین مشکلاتیه که میتونن باهاش روبرو میشن و البته اگه جمعیت تک فرزندی رو زیاد در نظر بگیرید و این رو هم در نظر بگیرید که متاسفانه روابط داره سرد تر از گذشته میشه ،میشه این پیش بینی رو داشت که در آینده ممکنه با جمعیتی که افسردگی دارن و یا همیشه مضطرب هستن و یا افرادی که همیشه انگار استرس دارن روبرو میشیم.(البته این یکی از دلایل روانشناسی میتونه باشه)
و ایا با چند فرزندی موافقید و چرا ؟خودم با چند فرزندی بیشتر موافقم...........یکی اینکه اگه فردا بچم مرد و من هم یدونه بچه داشتم که بعدش من دق میکنم[gerye].....تازه وجود چند فرزند میتونه به روابط خانوادگی کمک کنه........گاهی فرزندان یکسری مسائلشون رو با همدیگه حل میکنن حالا اگه یه خانواده تک فرزند باشه و از قضا اون فرزند هم با پدر یا مادرش روابط خیلی صمیمی نداشته باشه این امکان وجود داره که فرزند خانواده مشکلش رو به هر صورتی حل کنه و یا با هر کسی(شانس بیاره دوستش ناباب نباشه) در میون بذاره
فکر کنم دیگه 3 تا بچه خوب باشه[shaad]...........آخه دو تا هم کمه[khanderiz]...............4 تا عالیه[nishkhand]
و ایا تحصیلات و سطح سواد چقدر در ایده فرزندان کمتر و یا بیشتر موثر است ؟ اینکه هر کسی سطح سوادش بیشتره با فرزند کمتر توافق بیشتری داره به نظرم خیلی درست نیست البته اونایی که سواد و تحصیلات دارن ممکنه نظرات مختلفی داشته باشن :
یه دسته اونایی که فکر میکنن چون سواد بالاتری دارن پس نباید بیشتر از یکی بچه داشته باشن چرا چون کلاسشون پایین میاد(چنین چیزی واقعا هستا)
یه دسته فکر میکنن با اینکه باسوادن و تحصیلات عالی دارن و حتی کار هم میکنن ممکنه نتونن برای فرزندشون بهترین امکانات رو فراهم کنن و ترجیح میدن یکی داشته باشن اما به نحو احسن تربیت کنن تا تو بهترین شرایط رشد کنن
یه دسته هم اینجوری نیستن کلا میگن حالا که توانایی داریم خوب میتونیم فرزندی داشته باشیم و تصمیم میگیرن دو تا یا سه تا بچه داشته باشن یا حتی هستن افرادی که خونواده کم جمعیت دوست ندارن
یه سری هم میگم ما اصلا حوصله بچه نداریم همون یه دونه ش هم واسه اینکه غُر غُر فامیل بخوابه
و یه سری هم چون میدونن ممکنه با مشغله ای که دارن نتونن به فرزند خوانواده خیلی رسیدگی کنن به همون یه دونه راضی میشن
و یه سری هم میترسن هیکلشون به هم بریزه و بیشتر از یه دونه نمیخوان[nishkhand](البته بعضی از همون بارداری اول خاطرات خوبی ندارن واسه همین از تکرار اون خاطرات میترسن و دلشون نمیخواد تکرار شه)
تازه از همه اینا گذشته تربیت بچه ها خیلی مهمه........با هر تعدا فرزند باید تربیت رو در درجه اول مد نظر قرار داد همه تک فرزندی ها خوب تربیت نمیشن
وای چقدر تایپیدم[nadidan].......فکر کنم بهتره وقت بدم نظر بقیه رو هم بخونیم[bamazegi]
بلدرچین
25th September 2012, 02:28 PM
اگر یک دختر یا یک پسر باشه بهترین حالته اما فقط یک فرزند اصلا برنامه خوبی نیست چون ممکنه هم حسودی بیاره همم افسردگی و نارضایتی از زندگی...
دور و برآدم شلوغ باشه خیلی بهتر و قشنگ تره چون از یک سنی دیگه بچه دار شدن غیرممکنه...
حداقل یک پسر یک دختر یا حداکثر3فرزند خوبه و بهتر...مرسی
وحید 0319
25th September 2012, 02:44 PM
به نظرم فرزند دار شدن اول باید روش فکر بشه...افرزند باتربیت خوب بهتر از 10 -فرزنده که بی تربیت باشن ...از همه نظر....
دختر وپسر در زندگی همشون شیرینن...هرکدوم برای والدین یه جورن....ولی واقعا یه فرزند خوب نیست ...بخدا جدی میگم.....زیادشم خوب نیست...تو این اوضاع واحوال...البته هربچه ای که به دنیا میاد.....روزیشو با خودش میاره...خدا خودش گفته که روزی مورچه زیر سنگ بامنه .....
somayehfaridi
25th September 2012, 03:46 PM
با سلام و تشکر از این موضوع خوب
صرفنظر از شرایط رفاهی خوب و بد جامعه و خانواده، تک فرزندی به هیچ وجه صحیح نمیباشد، شاید مادران امروزی داد از سختی بزرگ کردن بچه را بزنند و دلایل دیگری که هرکدام مطرح میکنند و آخر سر نتیجه میگیرند که تک فرزندی بهتر است، اما همین مادران امروزی اگر به مادران خودشون نگاه کنند میبینند که در شرایط سخت گذشته ایشون و خواهر و برادرشو بزرگ کرده، چرا این خانم نمیتواند بیش از یک بچه داشته باشد؟ البته بسیاری از دلایلی که میاورند صحیح است اما خیلی از دلایل هم از اثرات تبلیغات چند سال پیش است و طوری فرهنگ سازی اشتباهی شده است که طول میکشد دوباره شرایط را عوض کرد.
باید در نظر داشته باشیم که خانواده اولین کانون انسان سازی است، در این کانون است که کودک تربیت درست یا نادرست میبیند و بالاخره تحویل جامعه داده میشود. بشر یک موجود اجتماعی است و تنهایی برایش سم است. پدر و مادرانی که فقط یک فرزند میاورند باید توجه داشته باشند که این کودک نیازهای روحی دیگری هم دارد که پدر و مادر قادر به تامین آنها نیستند، از قدیم گفتند: بچه با بچه بزرگ میشود، و حرف کاملا منطقی میباشد، خیلی از آموزه های زندگی را بچه ها از همدیگر یاد میگیرند در حالی که تک فرزندها از این نعمت محروم میمانند. گذشته از اینها که نیاز به بحث طولانی دارد و از عهده حقیر شاید برنیاید، تک فرزند داشتن از نظر روحی بر پدر و مادر نیز اثر خوبی ندارد، چون فقط یک فرزند دارند همیشه در حال نگرانی و اضطراب به سر میبرند و ترس از دست دادن فرزند همیشه با آنها خواهد بود. از طرفی چون فقط یک فرزند دارند وقت زیادی را صرف او میکنند و ممکن است که آن کودک به شخصی منفعل تبدیل شود چون والدین به خاطر فرط دوست داشتن، اجازه نمیدهند که کودک در زندگی چیزی را تجربه کند و همه کارهایی که فرزند خودش باید انجام دهد و روی پای خود بایستد، پدر و مادر به خیال اینکه به بچه محبت میکنند، کارهای اونو انجام میدن و عملا بچه تبدیل به اسباب بازی میشود.
از همه اینها گذشته، دولت محترم که تصمیم به افزایش جمعیت کرده است باید این را در نظر بگیرد که کودکان آینده را جوانان امروز باید به دنیا بیاورند، جوانانی که مثل من 25 - 30 سال یا حتی بالاتر دارند ولی هنوز کار ندارند و چون کار ندارند امکان ازدواج هم ندارند. و تا وقتی که ازدواج نکنند محال است که خودبخود بچه دار شوند. فرض کنیم کار و دآمد بخور نمیری هم داریم و ازدواج هم کردیم، با این درآمد بخور نمیر که تا آخر ماه هم دوام نخواهد داشت چگونه میشود خرج یک بچه را تامین کرد، چه برسد به چند بچه؟ وقتی خونه ای که خانواده اجاره کرده تنها یک اتاق دارد (چون خونه بزرگتر کرایه بیشتری هم میخاهد)، و پدر و مادر مجبورند با بچه ها در یک اتاق بخوابند، چگونه میتوان انتظار داشت که تعداد بیشتر بچه بیاورند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا دولت محترم که قصد افزایش جمعیت را دارد آیا فکر سلامت خانواده را کرده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mozhgan.z.1368
25th September 2012, 05:21 PM
از نظر اقتصادی که خیلی بهتره خونواده همه سرمایه اش میزاره واسه تک فرزندش ولی خیلی احساس دلتنگی میکنی من همیشه دوست داشتم خواهر داشتم
david77
25th September 2012, 07:09 PM
منم با تک فرزندی موافق نیستم.
زیرا در سالهای آینده بچه های ما تنها بزرگ میشوند و به جای بازی کردن با خواهر و برادران خود با انواع بازی های کامپیوتری، اینترنت،.... خود را سرگرم می کنند و هیچ وقت نمی توانند طعم بازی های بچگی ما را بچشند.
و ممکن است بچه پرتوقع، لوس، ننر و... بار بیاید. منم با 2 بچه موافق هستم ولی اگر 3 تا هم باشد خوبه.
elinaaa
25th September 2012, 07:36 PM
راستش قبل از اینکه تعداد بچه مهم باشه مسلما تربیت و سلامتش مهم تره...به نظرم نمیشه برای همه یه نسخه پیچید و گفت همه باید فلان تعداد بچه رو داشته باشن چون شرایط هر خانواده ای با هم متفاوته...اما در مورد تک فرزندی نظرم خیلی مثبت نیست اونم به چند دلیل...مثلا احساس تنهایی
یا به وجود اومدن احساس خودخواهی و غرور یا نداشتن یه پشتوانه خوب به اسم خواهر و برادر و....البته این موارد در مورد همه صدق نمیکنه مسلما استثنا هم وجود داره...اما خوب داشتن یه فرزند شاید از این لحاظ خوب باشه که خوب به جای اینکه یه سری امکاناتو بین چندتا بچه تقسیم کنیم اونو در اختیار همون یه بچه قرار میدیم ولی خوب این هم میتونه مشکل ساز بشه...البته شرایط اقتصادی و فرهنگی هم تو این مورد دخیل هستن و باید دید والدین از پس تربیت فرزندان بیشتر بر میان یا نه....
SaSaMc2
26th September 2012, 01:10 AM
سلام...[golrooz]
با تك همسري موافقم...
براي بچه دار شدن هم تفاهم در عمل مهم هست تا نگرش به توصيه...
اين يه موضوع خيلي خيلي خصوصي بين زوج هست...
و سياست گذار فقط در شرايط خيلي خيلي وخيم مجاز به:
خواهش و تشويق به همكاري عمومي هست و نه توصيه خاص و نه قانون گذاري...
يه زوج از صبح تا شب سر كارند...
يه زوج زير سقف 40 متري توي محله اي داغون به دور هم ميتابند...
يه زوج به ظاهر و باطن به فرد ميمانند...
يه زوج خود به اصلاح و تربيت نياز مبرم دارند...
يه زوج را پدر مادر پولي تو جيبي ميذارند...
يه زوج در انديشه نشر ارثيه به دستگاه توليد مثل ميمانند...
يه زوج شب ميخوابن و صبح بيدار و ناگه يه دستگاه سمند دارند...
يه زوج عاشق دخترند و موي پسر ميبافند...
يه زوج عاشق پسر و صابون خروس به شيكم ميمالند...
يه زوج تو مجلس ختم تك فرزند خود سوگوارند...
يه زوج عمر خودشون به دنيا نيست و بيمارند...
يه زوج تنشون رو گرو هشتشون قبل از 9 ميذارند...
يه زوج هميشه اميدوارند و آسوده ميخوابند...
يه زوج مثل سيب زيرزميني بي عارند...
يه زوج از بيم آينده مينالند...
يه زوج اسير عقايد قبيله اي زرشك ميكارند...
يه زوج در پي مشغله از بس كه بيكارند...
يه زوج در غم آبرو سيلي سرخ به گونه ميپاشند...
چند فرد بر تخت خواب زوج خود را مجاز به دخالت ميدانند...
narma
26th September 2012, 01:26 AM
من با تک فرزندی موافق نیستم
خودم شخصا دوس دارم 4د تا بچه داشته باشم..........اگه بشه 2 تا دخترو 2 تا پسر خیلی عالی میشه.............بهرحال 4 تا رو دوس دارم.....
مزایا زیاد داره............اگه زندگی قدیمو با الان مقایسه کنیم میبینیم قدیما خوشبختر بودن...با اینکه امکانات کمتر بوده ولی خوشی بیشتر ..........اگه به دورانی برگردیم که تلویزیون وجود نداشته.....برق نبوده.......کامپیوتر و اینترنت نبوده....میبینیم که دقیقا در اون دوران زندگی مستحکمتر بوده.........خانواده ها دور هم بودن..........از درد هم از خوشی هم خبر داشتن............بجای که مثل ما ساعتها پای اینترنت بشینن به درد دل مادرشون پوش میکردن با برادرشون بازی میکردن.............خواهرا باهم دعوا میکردن...........آشتی میکردن.........ولی الان چی؟
پای سیستم...اینترنت...موبایل ......بجای حرف زدن با مادرمون داریم با یه پسر غریبه حرف میزنیم ..مثلا دردل میکنم غافل از اینکه همون درد دل امروزمون میشه درد دل فردامون...........
درسته شرایط اقتصادی تغیر کرده.........زندگی سخت شده.........همه چی گرونه........تامین کردن نیازهای فرزندان امروزی کار سختیه.......تربیت کردنشون سخته.....بنظر من تربیت بچه باید بیست سال قبل از تولدش شروع بشه.....ولی باز اینا دلیل نمیشه که به تک فرزندی قناعت کنیم.............
تک فرزندی بنظر من ظلم کردن در حق همون تک فرزنده......در حق خودمون.........فرزندان همون تک فرزندمون ...نوه های خودمون
چامه
26th September 2012, 10:03 AM
من تا 5 سال پیش فقط یه خواهر داشتم و راضی بودم تا 5 سال پیش دومین خواهرم که باهاش 15 سال فاصله سنی دارم بدنیا اومد الان آه میکشم که چرا دوقلو نشد تا سه تا خواهر داشته باشم هرچه که بیشتر باشه صمیمت جمع خانواده بیشتر میشه چون تعداد افراد بیشتری برای جمع شدن تلاش میکنند .
اما به هر جهت یه سری محدودیت هایی هم هست به اسم مخارج که الان تامینش برای خیلی ها سخته و فرزند بیشتر مساوی خرج بیشتر میشه .
تک فرزندها از تک فرزند بودنشون راضی نیستند اکثر اوقات اینو از بچه های چین بپرسید .
narma
26th September 2012, 12:04 PM
http://www.up.vatandownload.com/images2/eegyrj1ztvoj5xl2fggl.jpg
ویژگی های تك فرزندان
تک فرزندها نمی توانند ناامیدی ها و فشارهای روحی را تحمل كنند.
چنانچه توهینی به آنها شود، بی آن كه قصد و غرضی در كار باشد این توهین را رفتاری عمدی و به پشتوانه نیتی خاص تفسیر می كنند. چنانچه از مسئله ای رنجیده خاطر شوند این حالت را تا مدت های مدید در درون خود زنده نگاه می دارند.
آنها فقط به برقراری روابطی علاقه مندند كه دربرگیرنده منافع آنان باشد و احساساتشان را نیز جریحه دار نكند.
آنها ممكن است ناراحتی های خود را برای دیگران بیان نكنند و فردی درون گرا شوند. ممكن است تبحر لازم را نداشته باشند تا بتوانند دعواهای خود را با دیگران به گونه ای مدیریت كنند كه در نهایت هر دو طرف راضی شوند.
این نوع احساسات ناپخته معمولاً با تجربه هایی كه فرد در زندگی خود كسب می كند، درمان می شود؛ فردی كه تنها فرزند خانواده اش بود می گوید: سال ها طول كشید تا دریافتم رفتار والدینم با من مناسب نبوده است. آنها به شدت از من حمایت كردند. تمام خواسته هایم را تأمین می كردند.
به همین دلیل نتوانستم میزان تحملم را در دست نیافتن به خواسته هایم تقویت كنم. اكنون دریافته ام كه ناراحت و ناامید شدن بخشی از مشكلات دوران رشد كودك است و كودك نیاز دارد چنین احساساتی را تجربه كند. اگرچه كودكان تك فرزند اجتماعی تر از دیگر كودكان به نظر می رسند و اعتماد به نفس (http://www.njavan.com/newindex.aspx?pid=2320) بیشتری در برقراری ارتباط با بزرگسالان دارند، اما به دلیل احساسات ناپخته خود ممكن است از همبازی (http://www.njavan.com/newindex.aspx?pid=7285) های خود خجالت بكشند و ترجیح دهند با كودكان بزرگتر از خود دوست شوند.
میلاد صفری
26th September 2012, 12:29 PM
سلام به نظر من این مسئله کاملا بستگی به شرایط داره یعنی شرایط فرد مشخص کننده ی این هست که آیا یه فرزند داشته باشه یا بیشتر در ضمن در اینجا نباید نقش فرهنگ و هم نادیده بگیریم مثلا علاقه داشتن به فرزند پسر و... کلا به نظر من این مسئله تحت شرایط اقتصادی جامعه قرار داره
BaAaroOoN
26th September 2012, 02:32 PM
سلام...
با تك همسري موافقم...
براي بچه دار شدن هم تفاهم در عمل مهم هست تا نگرش به توصيه...
اين يه موضوع خيلي خيلي خصوصي بين زوج هست...
و سياست گذار فقط در شرايط خيلي خيلي وخيم مجاز به:
خواهش و تشويق به همكاري عمومي هست و نه توصيه خاص و نه قانون گذاري...
يه زوج از صبح تا شب سر كارند...
يه زوج زير سقف 40 متري توي محله اي داغون به دور هم ميتابند...
يه زوج به ظاهر و باطن به فرد ميمانند...
يه زوج خود به اصلاح و تربيت نياز مبرم دارند...
يه زوج را پدر مادر پولي تو جيبي ميذارند...
يه زوج در انديشه نشر ارثيه به دستگاه توليد مثل ميمانند...
يه زوج شب ميخوابن و صبح بيدار و ناگه يه دستگاه سمند دارند...
يه زوج عاشق دخترند و موي پسر ميبافند...
يه زوج عاشق پسر و صابون خروس به شيكم ميمالند...
يه زوج تو مجلس ختم تك فرزند خود سوگوارند...
يه زوج عمر خودشون به دنيا نيست و بيمارند...
يه زوج تنشون رو گرو هشتشون قبل از 9 ميذارند...
يه زوج هميشه اميدوارند و آسوده ميخوابند...
يه زوج مثل سيب زيرزميني بي عارند...
يه زوج از بيم آينده مينالند...
يه زوج اسير عقايد قبيله اي زرشك ميكارند...
يه زوج در پي مشغله از بس كه بيكارند...
يه زوج در غم آبرو سيلي سرخ به گونه ميپاشند...
چند فرد بر تخت خواب زوج خود را مجاز به دخالت ميدانند...
اوووووه!!!خیلی فلسفی شدااااا
زیر 18 سال بگو ما هم بفهمیم[khanderiz]
در کل با نظرتون موافقم
ولی من به نظرم زیر 3تا بچه اصلا خوب نیست
من حتی اسم بچه هامم انتخاب کردم[bamazegi]
ولی جدا از شوخی شاید از نظر اقتصادی یه کم مشکل باشه واسه والدین،ولی عموما بچه های امروزی که بدلیل محدود شدن رابطه های فامیلی خانوادگی همش تو خونه ن یا سر کلاسای زبان و ....دیگه باکس دیگه ارتباط ندارن پس نمیتونن آدمای کاملی بشن
1 بچه در درجه ی اول از خواهر و برادرش چیزی یاد میگیره
دقت کرده باشید همیشه بچه های کوچیک تر باهوش تر از بزرگه هستن چون از رو دست خواهر یا برادرشون چیزای بیشتری یاد میگیرن علاوه بر مطالبی که خودشون بلدن
از نظر روحی کمتر تنها میمونن،به علاوه یه فرد هم سن و سال خودشون رو دارن که مدام باهاش در ارتباط باشن و حتی حرفایی رو که نمیشه به پدر و مادرشون بگن به اونا میگن[tafakor]
TERRORIST
26th September 2012, 06:20 PM
سلام
با تک فرزندی کاملا مخالفم - زحمت معایبشم دوستان کشیدند
4 فرزند به نظرم مطلوبه و بهتر هم اینه که در سال های ابتدایی ازدواج متولد بشن
البته نمیشه یکجانبه تصمیم گرفت و اولیت با نظر حاج خانومه; دی
بچمون اگه تک باشه و خدایی نکرده طوریش بشه باید منم باهاش چال کنید[negaran]
اگه بچمون نشه بست میریم در موسسه رویان چادر میزنیم[negaran]
اگه بازم نشد و ایراد از حاج خانوم بود مجبوریم عذرشو بخوایم[khande] و اما اگه ایراد از من بود با نظر حاج خانوم و به انتخاب خودش یکی دیگه اختیار می نوماییم[khande]
نارون1
27th September 2012, 12:54 PM
مهم تربیت فرزنده .....
بچه های تک فرزندی ، فرزندانی لوس و نازپرورده ، لجوج و خودخواه و پرتوقع بار می آیند......چون فقط خودش بوده و انتظاراتش سریع برآورده شده
چون این بچه ها تحت حمایت افراطی والدین هستن ، ممکن است روحیه ای حساس و شکننده پیدا کنن و این توقع رو از تمامی افراد دور و بر خود داشته باشن
البته باز هم همه چیز بستگی به خانواده و نحوه تربیت داره.......
در مقابل این بچه ها ، بااعتماد به نفس هستن ....
من با تک فرزندی مخالفم.....با فرزند خیلی زیاد هم مخالفم ....... چون دیگه تربیت و رسیدگی کم میشه
ولی با این شدید موافقم شریط اقتصادی و خانوادگی باید برای به دنیا آوردن فرزند مهیا باشد ......
فردی هست که تمایل به بچه دار شدن داره ، ولی مطمئنه نمیتونه از پس فرزند دوم بربیاد ........ وقتی بچه دنیا بیاد ، والدین همش در استرس و نگرانی تامین مایحتاج هستن
به نظر شما آرامش میتونه به فرزند متنقل بشه ؟؟
مورد دیگه چشم و همچشمی و .. هست ...
وقتی اغلب خانواده ها دنبال فخر فروشی هسستن ، فرزندان هم قاطی این قضیه میشن ......
چرا والدینی که از لحاظ مالی مشکلی ندارن ، میتونن بچه دار بشن ، ولی اینکارو نمیکنن .......؟؟
akbarkeyvan
28th September 2012, 07:02 AM
با سلام
به نظر من تک فرزندی فکر اشتباهی، در نظر سنجی اشتباه انتخاب کردم.
به نظر من 4 فرزند 2پسر 2دختر [golrooz]
میلاد صفری
28th September 2012, 12:04 PM
به نظر من فقط محیط مشخص کننده ی تعداد فرزندان هست
کتایون50
28th September 2012, 11:12 PM
این موضوع یه جورهایی شبیه این سوال همیشگییه که علم بهتره یا ثروت .بچه ها شیرینیه زندگی اند وجودشون باعث نشاط والبته ایجاد مسئولیته. اما همیشه چیزهای خوب رو نباید زیاد داشت.این یک حقیقته که انسان به اندازه توانش باید مسوئلیت بپذیره.ودر مورد بچه علاوه بر توان خانواده امکانات کشور رو هم باید در نظر گرفت چون از ابتدای تصمیم به بچه دار شدن سیستم بهداشتی درگیر تامین سلامت مادر وکودک آینده خواهد بود البته درست تر این است که از یک سال قبل از حاملگی مادر تحت نظر باشد واین مشخص میکند که بچه دار شدن وتعداد بچه ها فقط یک امر شخصی نیست که مثلا فردی که از نظرمالی مشکلی نداره تعداد زیادی بچه به دنیا بیاره .وراچع به اینکه یک یا دو بچه بهتره ؟این بر میگرده به توان پدر ومادر که آیا می تونن یه بچه داشته باشن ولی درست تربیتش کنن یعنی اونوبه خاطر یکی یه دونه بوددنش لوس وناز پرورده بار نیارن؟ اگه بتونن به نظر من یه بچه حتی از دو بچه هم منطقی تره..
ati.druggist
29th September 2012, 01:50 AM
درود... من دقیقا با این حرف آق محسن موافقم
هر مردی با 4 زن کامل می شود.مادر،خواهر ،دختر ،همسر
تا اینجا این مطلب به دست میآید که تک فرزندی مناسب تکامل انسان نیست.
..... اما به عنوان کسی که خودش تا سن بحرانی نوجوونی(تا17سالگی) تک فرزند بوده و الان چندساله داره طعم خواهرداشتن رو میچشه باید بگم این لذت با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست و خیلی ها چون همیشه داشتنش قدرشو نمیدونن...هرچند که آرامش و تک خوری و دراختیار داشتن همه امکانات و لوازم و دستوردهی امور خونه رو از آدم میگیره... ولی داشتن یه همخون و هم زبون و تکیه گاه واقعا به همه ی اینا می ارزه....
اما مسئله ی اصلی اینه که تو این وضع گل و بلبل اقتصادی والدین تا چه حد میتونن از پس مخارج چندفرزند بربیان... اما به نظر من ایده آل ترین حالت درحال حاضر 2فرزندیه....
کتایون50
29th September 2012, 01:37 PM
سلام من قبلا در مورد این موضوع نظر داده بودم ولی وقتی نظرات دوستان رو خوندم متوجه شدم که اکثر یت وبلکه همه ی دوستانی که نظر دادن مجردند یا حداقل بجه ندارند واز دید فردی که هنوز درگیر ببچه داری ومسولیتهاش نشده نظر دادن حداکثر نیاز خودشون رو به خواهر ویا برادر در نظر گرفتند .باید توجه داشته اشیم که باتغییر روش زندگی وشرایط در هر نسل نست به نسل قبل نیاز ها متفاوت خواهد بود واحتمالا بچه های نسل بعد به اندازه ی من وشما احساس نیاز به حضور خواهر وبرادر وحتی تاکید میکنم حتی پدر ومادر نخواهند داشت سالها قبل در مقاله ای می خوندم که در یک نطر سنجی در امریکا به این نتیجه رسیده اند که بجه ها ترجیح میدن یک هفته پدرشون رو نبینند تا اینکه یک هفته تلوزیون تماشا نکنند .واون زمان برای من غیر فابل باور بود ولی الان رسیدم به جایی که بچه هایی که باهاشون سرو کار دارم هم همینطور فکر میکنن.قبلا بچه ها رو به زور تو خونه نگه میداشتند حالا برای بیرون بردن بچه ها حتی به پارک ومهمونی خانواده ها دچار مشکلند می خوام بگم که شرایط اقتصادی مشکلات ازدواج وبه عقیده برخی دوستان ناتوانی مادران در تحمل به دنیا آوردن بچه زیاد تنها دلایل کاهش رشد جمعیت نیست دراین میان تمایل مادران وپدران جوان برای اینکه نیاز خودشون رو برای پیشرفت وادامه تحصیل وبه تعبیری استفاده ازدوران جوانی رو هم باید در نظر گرفت .البته این موضوع بیشتر از اینها جای بحث داره که فگر میکنم اینجا جاش نباشه.با تشکر.
جی گی لی
30th September 2012, 11:12 AM
به نظر من توی هر شرایط اقتصادی داشتن یک فرزند کافی چون اینجوری پدر و مادر روی تربیتش بیشتر تمرکز می کنند .این روزا سرگرمی بچه ها اینترنت و .......است و کسی دیگه خاله بازی نمی کنه که احتیاج به هم بازی داشته باشه در ضمن والدین می تونند بهترین هم بازی واسه بچشون باشند این جوری ارتباط بینشون صمیمی تر میشه مگه نمی گیم که پدر و مادر باید بهترین دوستامون باشند
mohadaseh24
13th February 2013, 10:36 PM
به نظر من تک فرزندی اشتباهه چون هم باعث ضربه به خود فرزنده هم به خانوادش
سمیه نجفی
27th September 2013, 10:26 AM
با تک فرزندی موافق نیستم چون بارها دیدم وتجربه هم ثابت کرده که بدترین نوع تربیت تک فرزندی هستش خانواده یک جامعه کوچک هستش که بچه های تک فرزند در خانواده هیچ مشکل وکمبودی براشون نمیمونه اما در جامعه که محیط بزرگتره براشون صدق نمیکنه واینجاست که به مشکل برمیخورند واغلب این بچه ها توی جامعه موفق نیستند
Feri-fm
2nd May 2015, 06:36 PM
به نظر من باید ذو یا سه بچه داشته باشیم همین کافیه[tafakor]
mamadshumakher
3rd May 2015, 12:16 PM
بهتره قبل از اینکه روی تعداد بچه ها تصمیم بگیریم روی افزایش اطلاعات و قدرت تربیت خودمان فکر کنیم.اگه اموزش نظم و شعور و تکلم و پاکیزگی و معرفت و امانتداری و تعقل و ...به جای یک بچه بین 3 بچه تقسیم میشود و به هر بچه به میزان یک سوم میرسد خب پس بهتر است همان یک بچه را داشته باشیم[nishkhand]
واقعا افرادی که میگویند یک بچه بهتر است و تمرکز میکنیم روی همون یدونه تا خوب تربیتش کنیم واقعا برایش وقت میگذارند؟[tafakor] حالا که وقت میگذارند دقیقا چکار میکنند؟ایا برای تربیت یک بچه قبل از بچه دار شدن کلی مطالعه اموزش و تحقیق دیده اند؟من اینطور گمان نمیکنم.
مطمئنا زوجی که هدفشان تربیت اصولی بچه باشد و برای درک چگونگی تربیت زحمت کشیده باشند متوجه میشوند که تا 3 یا 4تا بچه را میشود به زیبایی تربیت کرد.
گذشته از ان.
باید به نیازهای بچه ها توجه کرد.کودک برای رشد به هم سن و سال خودش نیاز دارد.حالا با چند سال اختلاف.و در سوی دیگر همین فرزندان در اینده میشوند عصای دست پدر و مادر.اگر هر فرزند بتوانند هفته ای یکبار به والدینشان سر بزننند پس اگر 3 فرزند داشته باشند حداقل 3 روز از هفته شاهد رفت و امد فرزندانشان خواهند بود.دوران پیری هم که متاسفانه گاهی همراه با مریضی تنهایی افسردگی بهانه گیری است.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.