توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه قدر مطمئنید؟؟؟
kahrupay
16th September 2012, 11:39 PM
سلام
راستش دوست داشتم نظرات شما رو نسبت به این موضوع بدونم که تا چه حد مطمئنید اون چیزی که از خدا طلب می کنید چیزیه که مطمئنا به صلاحتونه.
نظرتون چیه؟
homeyra
17th September 2012, 12:27 PM
سلام
راستش دوست داشتم نظرات شما رو نسبت به این موضوع بدونم که تا چه حد مطمئنید اون چیزی که از خدا طلب می کنید چیزیه که مطمئنا به صلاحتونه.
نظرتون چیه؟
سلام...
وقتی یک روزی،یک هدفی ذهنم رو مشغول میکنه و تازه استارت کار میخوره،اون موقع تقریبا اصلا مطمئن نیستم که آیا رسیدن به این آرزو و هدف به صلاحم هست یا نه....اما وقتی شرایط جور میشه تا من برای تحقق اون هدف،تلاش کنم(هدفی که میدونم خدا از من راضی هس)خب یواش یواش خیالم راحت میشه که این کار حتما به صلاحم بوده که خدا هم توی این مسیر کمکم کرده....
این نظر من بود....[golrooz]
shiny7
17th September 2012, 01:18 PM
هیچ وقت 100 در 100 مطمئن نیستم واسه همینم همیشه آخر دعاهام می گم خدایا بازم هر چی خودت صلاح می دونی!!
twins-26
17th September 2012, 02:40 PM
من سعی میکنم کارامو با عقل و منطق جلو ببرم و هیچوقت تو کارام و تصمیمام احساس به کار نمیبرم به خاطر همینم هست که همیشه مطمئنم و با اطمینان قدم بر میدارم
شدیدا ریسک پذیرو اهل خطر کردنم و به کارام هم مطمئنم حتی اگه نتونم ولی همیشه از خودم مطمئن بودم یا سعی میکنم مطمئن باشم!!!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.