توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث دوست دارید در آینده چند تا بچه داشته باشید؟
آسد مرتضي
11th September 2012, 03:55 PM
سلام به همه دوستان عزیز
یه مدت بود یه سوالی ذهن من رو مشغول کرده بود و اون هم این بود که خودم تو آینده چندتا بچه داشته باشم.
اخیرا یه بحثی هم مطرح شد که جمعیت ایران دارای رشد منفی است و خانواده ها اکثرا تک فرزندی شده.
بحث جالب تری که شنیدم این بود که ما ظرفیت 150 میلیون جمعیت رو داریم.
با همه این بحث هایی که شنیدم خودم دوست دارم 3تا بچه داشته باشم.
حالا از شما دوستان میخوام بگید که دوست دارید چندتا فرزند تو آینده داشته باشید؟حتما دلیلش رو بگید لطفا!!!
راستی نظرتون راجع به جمعیت 150 میلیونی چیه؟؟
اصلا ظرفیتش رو داریم؟؟میشه اصلا؟؟
shiny7
11th September 2012, 04:14 PM
2 تا دوست دارم.یا یه دختر و یه پسر یا یه دوقلو!جنسیتشونم مهم نیست زیاد.مهم اینه که صالح باشن!
فعلا که 70 و اندی جمعیت داریم این اوضاع مملکته چه برسه به 150 میلیون!!
به سلامتی منفجر می شیم خب![khande]
زهرا قربانی
11th September 2012, 04:15 PM
من که دوست دارم 2 تا بچه داسته باشم چون میتونم به اندازه کافی به هر دو شون برسم درسته بچه زیاد خیلی کیف میده اما دیگه باید همه زندگیتو صرف بچه هات کنی
narma
11th September 2012, 04:16 PM
2 ta dos daram...ye pesar ye dokhtar....
آسد مرتضي
11th September 2012, 04:17 PM
2 تا دوست دارم.یا یه دختر و یه پسر یا یه دوقلو!جنسیتشونم مهم نیست زیاد.مهم اینه که صالح باشن!
فعلا که 70 و اندی جمعیت داریم این اوضاع مملکته چه برسه به 150 میلیون!!
به سلامتی منفجر می شیم خب![khande]
اوضاع مملکت که خوبه[nishkhand][nishkhand]
ولی اگه تراکم جمعیت رو نگاه کنیم میبینیم همچین منفجر هم نمیشیم ها؟؟؟
Outta_Breathe1020
11th September 2012, 04:20 PM
یعـــنی واقعا 150 میلیون نفر مگه زیر زمین هم خونه بسازیم که جا بشن! [nishkhand]
من بچه ها(نی نی [nishkhand]) رو دوست دارم اما خیلی (در واقع اصلا) دوست ندارم بچه داشته باشم!
shiny7
11th September 2012, 04:22 PM
نه بابا انفجار حتمیه!!!مگر زیر زمین هم شهر بسازیم!!!
آسد مرتضي
11th September 2012, 04:25 PM
نه بابا انفجار حتمیه!!!مگر زیر زمین هم شهر بسازیم!!!
فکر نکنم ها!!!
الان خیلی از روستاهای ما هستن که به دلیل کوچ مردمشون به شهر خالی خالی ان.....مشکل ما اینه وگرنه خیلی از نقاط ما پتانسیل جمعیت رو دارن اگه بهشون برسن
ریپورتر
11th September 2012, 04:26 PM
2 تا بچه خوبه ولی خب تربیت بچه مصیبت هست[nishkhand]
afarideh
11th September 2012, 04:27 PM
سلام من بچه ها رو خیلی دوست دارم [shaad]
اما خودم ترجیح میدم هیچ بچه ای نداشته باشم.( 0 تا).
kahrupay
11th September 2012, 04:28 PM
بچه بودم دوست داشتم 4 تا بچه داشته باشم!!!![nishkhand]
اما الان دیگه قصد ازدواج هم نداریم!!!
راجع به اون جریان 150 هم باید بگم حالا که به قول شما جمعیت منفیه و این حرفا یه سر به پاساژ بزنی سرت از صدای بچه ها منهدم می شه!!!
قبلا این طوری نبود. مگس هم پر نمی زد!!
حالا چه رسد به 150 میلیون نفر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
shiny7
11th September 2012, 04:33 PM
بله سید شما راست می گین ولی تو حرفاتون خودتون جواب خودتونو دادین دیگه!!!...اگه برسن!!!...
BaAaroOoN
11th September 2012, 04:44 PM
3تااااااااا!!!
1دختر با 2تا پسر که از دختر خوشتلم محافظت کنن[nishkhand]
خونه باید شولوغ باشه
هی بچه ها بگن:مامااااااااااااااااان! !!شام چی شد؟
مامااااااااااان کیفم کو؟
ماماااااااااااااااااان؟!!!! !!!!
[nishkhand]
شوخی کردم!!!ولی دوست دارم خونه شلوغ باشه و وقتی میشینیم سر میز غذا از فرط شلوغی ما،صدا تو صدا قاطی شه
mamadshumakher
11th September 2012, 04:58 PM
اول از همه بگم من 4تا بچه دوست میدارم [sootzadan]
مثلا با هم دیگه اینجوری کنن {shnjavan} [gerye] sh_omomi87 sh_omomi115
اینجوری بهتر به زندگی میچشبم.
در مورد اون 150 میلیونم سید جان خودت که داری میبینی تعدادی از دخترا حتی نمیخوان مادر باشن.چه کاری واجبتر پیدا کردن نمیدونم.[tafakor]
elinaaa
11th September 2012, 05:17 PM
چه اعداد و ارقامی دادن دوستان!![nishkhand] خوبه اینجوری اگه پیش بریم یا رشد جمعیت همون منفی میمونه یا اینکه به همون 150میلیون میرسیم...
من خودم خیلی به این مساله فکر نکردم ولی معتقدم بچه باید از یه دونه بیشتر باشه...اگه امکانات مناسب وجود داشته باشه به نظرم با رشد جمعیت مشکل خاصی به وجود نمیاد....
golden3
11th September 2012, 06:47 PM
من2تا دوست دارم1پسر1دختر
ولی اینطور که داره پیش میره با این گرونی ها دیگه1دونه بچه م زیاده ,خودمونم تازه منقرض نشیم خیلیه[nishkhand][sootzadan]
mozhgan.z.1368
11th September 2012, 06:52 PM
من خودم خواهر ندارم مامانمم نداره دوست دارم 2تا دختر داشته باشم البته پسرم خوبه
مهم سالم بودن هم هست
s@n@z
11th September 2012, 07:55 PM
من دو تا داداش دارم ، بچه که بودم به کسایی که خواهر داشتن حسودیم میشد و هر وقت میدیدم کسی با خواهرش بازی میکنه به یکی از داداشم میگفتم تو اضافی شدی اگه دختر بودی بهتر بود (البته الان حرفمو پس میگیرم ) به خاطر همین دوست داشتم 2 تا دختر و 2 تا پسر داشته باشم [khejalat]
ولی الان حداقل 2 تا
به نظرم از نظر مسکن ظرفیت 150 میلیون جمعیت رو داریم ولی شغل و امکانات رفاهی و بهداشتی و ... نه [tafakor]
sheri khoshgele
11th September 2012, 08:07 PM
واي من بچه هارو اصلا دوست ندارم يعني اصلا نميتونم باشون ارتباط برقرار كنم حتي بغلشون كنم يا بشون محبت كنم وقتي گريه كنن كه ديگ...واي انقد عصباني ميشم دوست دارم خفشون كنم.بنابر اين 0تا!!!اخه تربيت بچه واقعا سخته.يعني من اگ ي روزي بچه بيارم فقط يه دونه اونم با كلي مطالعه در مورد تربيتش!!![soal]
وحید 0319
11th September 2012, 08:12 PM
سلام ...من دوست دارم 2 دختر و1 پسر خدا بهم بده...البته 1 دختر هم فقط باشه خیلی دوستش خواهم داشت .....اگرم وضع مالی بحرانی بود که ازدواج کنسله[tafakor]
*مینا*
12th September 2012, 08:41 PM
معمولا دو تا بچه بیشتر بهشون خوش می گذره مخصوصا اگه فاصله سنیشونم کم باشه دیگه مامانشون راحت تره بابت تربیتشون با این حال یه دونه بچه خوبه
5000
13th September 2012, 08:46 PM
من یکی دوست دارم ولی اگه دوتا شد هم بد نیست.................[golrooz]
طلیعه طلا
4th October 2012, 07:32 AM
سلام
ممنونم از دعوت
به نظرم میاد مهم تر از ظرفیت کشوری ، توانایی تربیت کردن والدین باشه
اگه بتونی خوب تربیت کنی ده تا بچه هم کمه . اما اگه شایستگی و لیاقت این کار رو نداشته باشی یه دونه هم زیاده [labkhand]
طبق آیات قرآنی ازدواج رو خدا می رسونه اما برای فرزند دار شدن باید از خدا بخواهی یعنی باید با آمادگی این کار رو انجام بدی و لیاقت عنوان پدر یا مادر گرفتن رو تو خودت ایجاد کرده باشی ...
من چون بچه هام از دسته سادات میشن دوست دارم تعداشون زیاد باشه [khejalat]
البته قبلش سعی می کنم اطلاعات و قابلیت خودمو تو این زمینه بالا ببرم تا ایشالا فرزندانی سالم و صالح که باقیات صالحات برامون بمونن داشته باشم [khejalat]
رضوس
4th October 2012, 01:27 PM
من یه دختر کوچولو میخوام ناز و خوشگل مث بابایی[nishkhand]
با یه آقا پسر گل قوی ، متین ، باوقار مث بابایی [khejalat]
میگم اونا احتمالا منظورشون 150 میلیون ربع آدم بوده[tafakor][sootzadan]
بلدرچین
7th October 2012, 08:15 PM
3تا بسه.2تا دختر 1 پسر تپلی...
مرسی
.:Neda:.
7th October 2012, 10:56 PM
یه پسر گوگولی! [nishkhand] اسمش امیرسام [shaad]
ولی درمورد دخترم فک نکردم...
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.