توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تهیه پرسشنامه اینترنتی
بسول
9th September 2012, 12:01 PM
سلام من دانشجوی کارشناسی مدیریت بازرگانی ام دارم رو پروژه ام کار میکنم رسیدم به پرسشنامه اما نمی دونم چه طوری اونو اینترنتی کنم و مکجا بذارم که بقیه بهش پاسخ بدن یک هفته است با خودم درگیرم لطفا راهنماییم کنین
ممنون[negaran]
نارون1
9th September 2012, 01:10 PM
سلام من دانشجوی کارشناسی مدیریت بازرگانی ام دارم رو پروژه ام کار میکنم رسیدم به پرسشنامه اما نمی دونم چه طوری اونو اینترنتی کنم و مکجا بذارم که بقیه بهش پاسخ بدن یک هفته است با خودم درگیرم لطفا راهنماییم کنین
ممنون[negaran]
سلام
حتما باید تو اینترنت بذارین ؟؟
موضوع پرسشنامتون چیه ؟ چندتا سوال هست ؟
بسول
9th September 2012, 03:12 PM
سلام
حتما باید تو اینترنت بذارین ؟؟
موضوع پرسشنامتون چیه ؟ چندتا سوال هست ؟
سلام [labkhand]
آره چون در مورد مشتریان آنلاین هست
موضوع پرژه ام بررسی رابطه ی تیپ های شخصیتی با وفاداری مشتریان آنلاین هست
تعداد سوالات پرسشنامه وفاداری 23تاست 14 تا سوال هم مربوط به تعین شخصییت aیاb هست.
نارون1
9th September 2012, 04:09 PM
سلام [labkhand]
آره چون در مورد مشتریان آنلاین هست
موضوع پرژه ام بررسی رابطه ی تیپ های شخصیتی با وفاداری مشتریان آنلاین هست
تعداد سوالات پرسشنامه وفاداری 23تاست 14 تا سوال هم مربوط به تعین شخصییت aیاb هست.
چه کار سختیه ها ......من تو پخش کردن و پرکردنش مشکل داشتم ، چه برسه اینترنتی.....
ولی باز اینطوری بهتر پر میکنن فکر کنم........
فکر کنم باید تو سایتای خرید آنلاین بذارین ...... ولی اینکه چطور توجه کنن و سایر مواردش رو نمیدونم
امیدوارم موفق باشید [golrooz]
بسول
9th September 2012, 05:05 PM
ممنون نارون جون امیدوارم تو هم موفق باشی[labkhand]
- - - به روز رسانی شده - - -
ممنون نارون جون امیدوارم تو هم موفق باشی[labkhand]
میلاد صفری
14th March 2013, 05:33 PM
دوست عزیز بزارش تو سایت و همه کمک میکنیم پخشش میکنیم برات
- - - به روز رسانی شده - - -
دوست عزیز بزارش تو سایت و همه کمک میکنیم پخشش میکنیم برات
guitarist_1988
25th March 2013, 02:06 PM
ممنون[negaran]
شما میتونید از سایت mttdata استفاده کنید
http://www.mttdata.com
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.