ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر يديعوت آحارونوت: كارگران اسرائيلي به بيماران رواني تبديل شده‌اند

امید عباسی
25th February 2009, 10:39 PM
به دليل افزايش بيكاري
يديعوت آحارونوت: كارگران اسرائيلي به بيماران رواني تبديل شده‌اند
خبرگزاري فارس: روزنامه عبري‌زبان "يديعوت آحارونوت " با اشاره به بحران اقتصادي در شهرك صهيونيست‌نشين "كريات شمونا " نوشت: كارخانه‌ها يكي پس از ديگري تعطيل مي‌شوند و ديگر هيچ اميدي باقي نمانده است.

http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0586/A0586122.jpg

به گزارش فارس، اين روزنامه افزود: كارخانه‌هايي كه هنوز تعطيل نشده‌اند چاره‌اي جز اخراج دهها كارگر ندارند. آمارهاي ثبت شده حاكي از اخراج دهها كارگر است كه منبع درآمد خود را از دست داده‌اند.
يديعوت آحارونوت همچنين نوشت: از آغاز بحران اقتصادي تا كنون بيش از 700 كارگر در شهرك كريات شمونا از كار بيكار شده‌اند.
اين روزنامه به نقل از يكي از كارگران اخراجي نوشت كه تعداد كارگراني كه كار خود را در كريات شمونا از دست داده‌اند به بيش از يك هزار و 500 نفر مي‌رسد.
يكي ديگر از كارگراني كه از سه ماه پيش از كار بيكار شده است، گفت: تا كنون كار جديدي پيدا نكرده‌ام. چه انتظاري از من داريد بروم گدائي كنم، من اكنون از بيماريهاي رواني و عصبي رنج مي‌برم، از تمامي مسئولان نااميد و سرخورده شده‌ام، زيرا آنها كاري براي ما انجام نمي‌دهند».
يكي ديگر از كارگران اخراجي نيز گفت: « اماكن توزيع كمك به نيازمندان گواه بر بحران بيكاري است. تا كنون صف‌هايي به اين اندازه طولاني براي دريافت كمك نديده بودم».
از سه ماه پيش از زمان آغاز موج اخراج كارگران، مراكز روان‌درماني در شهرك‌هاي صهيونيست‌نشين بويژه در مناطق شمالي شاهد ازدحام جمعيت است و هر روز دهها نفر كه به تازگي از كار بيكار شده‌اند، براي درمان مشكلات رواني خود به اين مراكز مراجعه مي‌كنند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد