PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال كار آزاد يا تاكسي تلفني؟

1reza
4th September 2012, 01:50 PM
سلام
اميدوارم بتونين راهنمايي خوبي بهم بدين...
قراره موقعيت شغلي دوم رو به موقعيت شغلي اول ترجيح بدم. دلايل زيادي داره...
توي موقعيت شغلي جديد خب سطح كاريم پايين تر ميشه و هزينه رفت و آمدم زياده و نياز به يه كار جديد براي عصر دارم و مشكل من از همين نقطه شروع ميشه...
براي كار عصر دو راه در ذهنم دارم يا شغل آزاد مثلن مغازه اي مرتبط با رشته تحصيليم يا اينكه كار در آژانس تاكسي.
ناگفته نمونه كه مهندس نرم افزارم مثلن.
شغل آزاد توي اين شرايط اقتصادي ريسك خيلي بزرگيه و خب به هزينه زيادي نياز داره؛ اگه كارت بگيره كه خيلي خوبه و ميتوني پيشرفت كني اما اگه نگيره كه به نظرم درصد ريسكش خيلي بالاست هم انرژي هدر رفته هم هزينه گزاف.
اما درباره راه دوم؛ ميشه مثلن يه 206 دست دوم خوب گرفت و رفت توي يه آژانس. اما خب اين هم يه سرمايه گذاريه. چون اگه موفق نشي يك مقدار پولت هدر رفته؛ البته به نسبت شغل آزاد ريسك كمتري داره به نظرم.
به نظرتون بايد كدوم مسير رو انتخاب كنم؟ يا اينكه راه ديگه اي به نظرتون ميرسه؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد