ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث تابستون کوتاهه!!!...

shiny7
30th August 2012, 04:12 PM
آآآآآآآآآآآی خدایا شکرت که داره بالاخره تابستون تموم می شه!!!من که داشتم سکته می کردم!حالا فقط22 روز تا شروع کلاس های دانشگاه مونده.دوباره فعالیت.دوباره هیجان.دوباره دیدار دوستایی که 3 ماه ازشون دور بودی!!!واقعا برای من عذاب بود تابستون!
ولی خیلی ها هم از اینکه داره تابستون تموم می شه غصه شون گرفته!شما چی؟دوست دارین کش بیاد این چند روز یا مثل من دعا می کنین زود تموم شه؟![nishkhand]

homeyra
30th August 2012, 04:21 PM
تابستون و تعطیلیاش خوبه و من خیلی از این تابستون استفاده کردم،راستش وقتی دانش آموز بودم با تموم شدن تابستون خیلی ناراحت میشدم چون مدرسه به معنای واقعی آزادیو از من میگرفت ولی دانشگاه مثل مدرسه نیست و آزادیش بیشتره(از نظر پیچوندن کلاسا[khejalat]) پس تموم شدن تابستون یجوراییم خوبه[shaad] و لی بارسیدن به آخرای تابستون به روزای انتخاب واحد نزدیک میشیم و منم خیلی نگران این روز دهشتناکم[nadidan]،میترسم یک واحدم بهم نرسه[negaran]

shiny7
30th August 2012, 04:25 PM
تابستون و تعطیلیاش خوبه و من خیلی از این تابستون استفاده کردم،راستش وقتی دانش آموز بودم با تموم شدن تابستون خیلی ناراحت میشدم چون مدرسه به معنای واقعی آزادیو از من میگرفت ولی دانشگاه مثل مدرسه نیست و آزادیش بیشتره پس تموم شدن تابستون یجوراییم خوبه[shaad] و لی بارسیدن به آخرای تابستون به روزای انتخاب واحد نزدیک میشیم و منم خیلی نگران این روز دهشتناکم[nadidan]،میترسم یک واحدم بهم نرسه[negaran]

ابراز همدردی!آخ دارم گرگیجه می گیرم به خدا![esteress]خیلی روز فاجعه باریه!ترم قبل من بعد از انتخاب واحد که ساعت 12 تموم شد از خستگی تا شب خوابیدم!!![nadidan]خدا به داد برسه...

kahrupay
30th August 2012, 04:33 PM
همه چی به نظر من خوبه،چه بدش چه خوبش
ولی خب منم دوست دارم زودتر تموم شه
ممنون

meys@m
30th August 2012, 07:17 PM
ابراز همدردی!آخ دارم گرگیجه می گیرم به خدا![esteress]خیلی روز فاجعه باریه!ترم قبل من بعد از انتخاب واحد که ساعت 12 تموم شد از خستگی تا شب خوابیدم!!![nadidan]خدا به داد برسه...

آخخخخ گفتین...بازم دوباره انتخاب واحد وحشتناک!! ملت ساعت 12 شب چطوری هجوم میارن به سایت واقعا دیدنیه!!
ترم قبل من با ای دی اس ال 512 سرعت لود پیج هام واقعا کمتر از دایل آپ بود! خدا خودش این ترمو به خیر کنه!!!!!!!!!!!!!!!![dooa][nishkhand]

yas-90
30th August 2012, 07:45 PM
من که تا 12 تیر کارآموزی داشتم بعدش هم شیفت بیمارستان...تا مرداد رفتم شیفت...از 25 شهریور هم ترم جدید شروع میشه کلا زیاد نفهمیدم چطور گذشت...نمیدونم چرا دوست ندارم تموم شه نه برای اینکه تابستون امسال وقت بیکاری نداشتم نه واسه اینکه اگه شروع شه باید شروع کنم درس خوندن اونم از نوع کنکوری.....از دوران کنکور خاطرات خوبی برام نمونده [afsoorde].......برا همین اینکه بخوام شروع کنم برام سخته دلم میخواد همین چند روز یکم بیشتر کــــــــــــــــــــــــ ــش بیاد [cheshmak]

سونای
30th August 2012, 08:18 PM
من که تا 12 تیر کارآموزی داشتم بعدش هم شیفت بیمارستان...تا مرداد رفتم شیفت...از 25 شهریور هم ترم جدید شروع میشه کلا زیاد نفهمیدم چطور گذشت...نمیدونم چرا دوست ندارم تموم شه نه برای اینکه تابستون امسال وقت بیکاری نداشتم نه واسه اینکه اگه شروع شه باید شروع کنم درس خوندن اونم از نوع کنکوری.....از دوران کنکور خاطرات خوبی برام نمونده [afsoorde].......برا همین اینکه بخوام شروع کنم برام سخته دلم میخواد همین چند روز یکم بیشتر کــــــــــــــــــــــــ ــش بیاد [cheshmak]

آخ گفتی
منم هم ترم تابستون داشتم !هم کارآموزی که البته فقط شوت شدیم ازین بیمارستان به اون بیمارستان از این آز به اون آز و الان باید برم یه درمونگاه که دیگه نرفتم!!![nishkhand]
ترم تابستونو این رفت و آمد ها تو این گرما هم که به کنار.... دانشگام یه شهر دیگست رفت و امد میکنم اونجا نمیمونم [negaran]
باید واسه ارشدم اماده شم ....... کنکور قبل بیهوش شده بودم[nishkhand][khejalat] حالا که فکر میکنم ارزششو نداشت...
دقیقا امروز داشتم به دختر خالم میگفتم که این انتخاب واحدو خدا به خیر بگذرونه...
خدا قبول کنه ترم اخرم[nishkhand] باید همه رو بردارم اگه نرسم مدیر گروه اذیت میکنه ظرفیت رو بالا نمیبره ..!!(چون 7ترمه تموم میکنم *به امید خدا *، دانشگاه دست و دلبازی نمیکنه....) از طرفی میترسم کلاسا تداخل داشته باشه نتونم بردارم[gerye] نه نه ایشالا همه چی خوب پیش میره[shaad]

من کلاسای تابستونی هم ( غیر دانشگاه ) داشتم کارای عملی اوناهم ......
الانم وسط امتحانامونه...[khastegi]
کلا دیگه نفسی برام نمونده....sh_omomi125 یجورایی مُردم ، جونم داغه حالیم نیست..[cheshmak]
تابستون بیاد بره در حال و روز من تاثیری نداره . همیشه هم همینجوری بوده از وقتی دانشجو شدم شدتش بیشتر شد[nishkhand][golrooz]

- - - به روز رسانی شده - - -

shiny7
30th August 2012, 09:39 PM
آخ گفتی
منم هم ترم تابستون داشتم !هم کارآموزی که البته فقط شوت شدیم ازین بیمارستان به اون بیمارستان از این آز به اون آز و الان باید برم یه درمونگاه که دیگه نرفتم!!![nishkhand]
ترم تابستونو این رفت و آمد ها تو این گرما هم که به کنار.... دانشگام یه شهر دیگست رفت و امد میکنم اونجا نمیمونم [negaran]
باید واسه ارشدم اماده شم ....... کنکور قبل بیهوش شده بودم[nishkhand][khejalat] حالا که فکر میکنم ارزششو نداشت...
دقیقا امروز داشتم به دختر خالم میگفتم که این انتخاب واحدو خدا به خیر بگذرونه...
خدا قبول کنه ترم اخرم[nishkhand] باید همه رو بردارم اگه نرسم مدیر گروه اذیت میکنه ظرفیت رو بالا نمیبره ..!!(چون 7ترمه تموم میکنم *به امید خدا *، دانشگاه دست و دلبازی نمیکنه....) از طرفی میترسم کلاسا تداخل داشته باشه نتونم بردارم[gerye] نه نه ایشالا همه چی خوب پیش میره[shaad]

من کلاسای تابستونی هم ( غیر دانشگاه ) داشتم کارای عملی اوناهم ......
الانم وسط امتحانامونه...[khastegi]
کلا دیگه نفسی برام نمونده....sh_omomi125 یجورایی مُردم ، جونم داغه حالیم نیست..[cheshmak]
تابستون بیاد بره در حال و روز من تاثیری نداره . همیشه هم همینجوری بوده از وقتی دانشجو شدم شدتش بیشتر شد[nishkhand][golrooz]

- - - به روز رسانی شده - - -

خووووووووووووش به حالت!!!!!منم آرزوم بود جای شما باشم و رسم کشیده بشه فقط تو خونه نمونم!!!!چقدر جالب یکی آرزو داره شرایط کسیو داشته باشه که از نظر اون شخص دیگه فاجعه محسوب می شه!!!دعا می کنم راحت انتخاب واحد کنین...اصلا هممون راحت انتخاب واحد کنیم[esteress]
شمام واسه من دعا کنید از این به بعد یکم فعالیتام بیشتر بشه دارم دیگه دیوونه می شم[taajob]

reyhane.R
30th August 2012, 10:13 PM
من یکی که اصلا دلم نمیخواد تابستون تموم شه.....هر چی باشه بهتر از دیدن روی بعضیاست!!! (sh_omomi36)مخصوصا این ترم که من باید بکوب درس بخونم هر چی درس سخته افتاده این ترم[negaran]....من چه گناهی مرتکب شدم که باید این بلاها سرم بیاد؟!!!![gerye][afsoorde]
تو رو خدا دعا کنید همه ی نمرات این ترمم خوب بشه!!!!sh_omomi37

سونای
30th August 2012, 10:44 PM
خووووووووووووش به حالت!!!!!منم آرزوم بود جای شما باشم و رسم کشیده بشه فقط تو خونه نمونم!!!!چقدر جالب یکی آرزو داره شرایط کسیو داشته باشه که از نظر اون شخص دیگه فاجعه محسوب می شه!!!دعا می کنم راحت انتخاب واحد کنین...اصلا هممون راحت انتخاب واحد کنیم[esteress]
شمام واسه من دعا کنید از این به بعد یکم فعالیتام بیشتر بشه دارم دیگه دیوونه می شم[taajob]
اِ !؟ جداً ؟![nishkhand] خیلی خوبه...
مرسی عزیزم ایشالا شما هم انتخاب واحدت خوب بشه و همچنین همه....
یکم جاهای مختلف این سایت رو ببینی پیشنهاد واسه پر کردن مفید وقتتون زیاد هست. مقاله .ایده. پژوهش و.... یه کاغذ بردار شروع کن
موفق باشی[golrooz]

elinaaa
30th August 2012, 11:05 PM
آآآآآآه...تابستون رو اعصابترین فصل برای من[sar dard]...مخصوصا امسال که ترم تابستونی هم داشتم...چند روز دیگه هم که انتخاب واحد و دوباره از اول همه چی شروع میشه...خوشم میاد این انتخاب واحد واسه همه معضلیه...من که روز انتخاب واحد دچار استرس شدید میشم...به هر حال این تابستون هم که با گرمای شدیدش در حال اتمامه ولی هیچی مثل تابستونای بچگی نیست...از صبح تا شب بازی بازی بازی...چه حالی میداد...یاد اون روزا بخیر....

shiny7
31st August 2012, 12:01 PM
آآآآآآه...تابستون رو اعصابترین فصل برای من[sar dard]...مخصوصا امسال که ترم تابستونی هم داشتم...چند روز دیگه هم که انتخاب واحد و دوباره از اول همه چی شروع میشه...خوشم میاد این انتخاب واحد واسه همه معضلیه...من که روز انتخاب واحد دچار استرس شدید میشم...به هر حال این تابستون هم که با گرمای شدیدش در حال اتمامه ولی هیچی مثل تابستونای بچگی نیست...از صبح تا شب بازی بازی بازی...چه حالی میداد...یاد اون روزا بخیر....

هی زندگی!بچگی کجایی که یادت بخیر...[negaran]هیچ تابستونی دوست نداشتیم تموم بشه!دوست داشتیم اصلا همیشه تابستون باشه!![bamazegi]
اما حالا...واااای انتخاب وااااحد!!!![entezar]

zolfa
31st August 2012, 12:03 PM
تابستون بهترین فصله
حیف که زود تموم شد!!![afsoorde]

reza-1369
31st August 2012, 04:40 PM
نه خدایی هر فصل زیبایی خاص خودشو داره.

Outta_Breathe1020
31st August 2012, 07:21 PM
من که امسال بهترین تابستونم بود!
بعد از کنکور و دوسال تابستون نداشتن خیلی تابستون خوبی بود!
پر از کارایی که چند ساله میخوام انجام بدم!
مسافرت با خیـــــــــــــال راحت و بدون بردن کتاب[nishkhand]
یا مثلا گرفتن گرفتن گواهینامه! رفتن ادامۀ کلاسای ورزشیم!
خوندن کتابا و مباحثی که دوست دارم[nishkhand]
اما خب از تموم شدنشم خوشحالم چون یه دورۀ جدید از زندگیم میخواد شروع شه!
[shaad]

shahramghasemi
1st September 2012, 12:00 AM
برای کسی که با خاطراتش زندگی می کند و زندگی اش شده تکه کاغذها و کتابهای نم ناک و اتاقی آشفته تر از حال و روز خودش فصل ها فرقی نمی کند

Sa.n
1st September 2012, 01:13 AM
خوب آدم که هم برای درس هم برای دوستاش دلش تنگ میشه تا الان هم تابستون خوش گذشته و لی بنظر من هم اگه بیشتر از این کش بیاد آدم کسل میشه و خیلی بده همین اندازه خوبه من خیلی خوش حالم که تابستون بالاخره داره تموم میشه

hyper neo
1st September 2012, 01:24 AM
ولي من هنوز فكرم دمه ساحله

بايد 9ماه وايسم عين زن حامله

shiny7
1st September 2012, 09:22 AM
ولي من هنوز فكرم دمه ساحله

بايد 9ماه وايسم عين زن حامله

آهاااااان!!بالاخره یکی به نکته اصلی این موضوع اشاره کرد!!![nishkhand]
خوش سلیقه ای ها![tashvigh]
Zbaziرودست نداره![khanderiz]

shiny7
1st September 2012, 09:23 AM
برای کسی که با خاطراتش زندگی می کند و زندگی اش شده تکه کاغذها و کتابهای نم ناک و اتاقی آشفته تر از حال و روز خودش فصل ها فرقی نمی کند

این جگر من کباب شد!!!!!خب آخه چرا؟؟؟![negaran]

shiny7
1st September 2012, 09:25 AM
خوب آدم که هم برای درس هم برای دوستاش دلش تنگ میشه تا الان هم تابستون خوش گذشته و لی بنظر من هم اگه بیشتر از این کش بیاد آدم کسل میشه و خیلی بده همین اندازه خوبه من خیلی خوش حالم که تابستون بالاخره داره تموم میشه

sa.nعزیز خیلی وقت بود تو تالار ها نمی دیدمت!حتما داشتی خوش می گذروندب تابستونو![cheshmak]خوشحالم که در این موضوع شرکت کردی.

shiny7
1st September 2012, 11:21 PM
روز شمار تابستون:[nishkhand]
آخ جووووون فقط 20 روز دیگه مونده تا ته تابستون!!!![sootzadan]

shahramghasemi
3rd September 2012, 08:37 PM
نوستالژی یعنی انکار انکار زندگی درد ناک :(

shiny7
3rd September 2012, 08:54 PM

گریه نکن!!!غصه نخور!!!زندگی روی خوش هم داره!!!فقط باید صبر کرد تا ورق برگرده و فصل سرما بره...[golrooz]

homeyra
3rd September 2012, 08:56 PM

چرا زندگی دردناک؟! از شما که ی همچین رشته به این خوبی دارین بعیده[bamazegi]

باید هرلحظه از زندگی را جشن بگیری،که زنده ای،که هرچند از پا افتاده ای،اما هنوز اینجا هستی،که احساس داری،که بهار را میبینی و می بویی،که گریستی،که خندیدی،که به یاد می آوری،که گل سرخ را میبینی، که موسیقی را میشنوی،که طعم باران را می چشی،که عشق می ورزی،که غروب را مینگری،که راه میروی، که......!

Gileva
3rd September 2012, 08:58 PM
من که خیلی ناراحتم تابستون داره تموم میشه چون واقعا زود گذشت اصلا متوجه نشدم کی تابستون شد کی تموم شد
ولی رفتن به دانشگاه رو هم دوست دارم خیلی خوب ومفید میگذره .

shiny7
3rd September 2012, 09:00 PM
دلم دانشگاهمونو می خوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![negaran]

م.محسن
3rd September 2012, 10:20 PM
فقط زودتر تموم بشه که امسال خیلی غیر قابل تحمل بود

shiny7
3rd September 2012, 10:30 PM
فقط زودتر تموم بشه که امسال خیلی غیر قابل تحمل بود

گل گفتی!!!!حرف دلمو زدی!!!!رسما ترکیدم از زور تنهایی!!!!!!![afsoorde]

shahramghasemi
4th September 2012, 11:26 PM
می دونی چیه مشکل تویه رابطه های داخل مرز پورگوهر ما اینه که همیشه یکی از طرفین گند میزنه به همه باورها و اعتقادات به چیزهایی که ایمان داری داغونت می کنند خاکی که شدی زمین که خوردی تنهات می گذارند و می روند این آدرس سایت من اگه مایل بودید می تونید یه سری بزنید :
www.shghasemi.ir
www.Ohara.ir
www.Discoverengineering.ir

به خدا حافظی تلخ تو سوگند نشد
که تو رفتی ودلم ثانیه ای بند نشد
لب تو میوه ممنوع ولی لبهایم
هر چه از طعم لب سرخ تو دل کند نشد
با چراغی همه جا گشتم وگشتم در شهر

هیچ کس هیچ کس اینجا به تو مانند نشد
هر کسی در دل من جای خودش را دارد
جانشین تو در این سینه خداوند نشد
خواستند از تو بگویند شبی شاعرها
عاقبت با قلم شرم نوشتند:نشد!

shiny7
8th September 2012, 12:38 PM
بچه ها فردا من انتخاب واااااااااااااااااااااااح د دارم واسم دعا کنییییییییید!!!!!!!!!!!!![gerye][gerye][gerye]
2 هفته دیگه از دست تابستون خلاص می شیم!!!!!!!!!!

زهرا قربانی
8th September 2012, 12:43 PM
تا 2 هفته دیگه بالاخره میرم دانشگاه[shademan]

shiny7
8th September 2012, 12:50 PM
کسی واسم دعا نکرد!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟[soal]بابا من بیچاره می شم!!![negaran]

homeyra
8th September 2012, 04:14 PM
کسی واسم دعا نکرد!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟[soal]بابا من بیچاره می شم!!![negaran]

من برات دعا میکنم..[dooa]برو خیالت راحت،ما پشتتیم[bamazegi]

shiny7
18th September 2012, 11:27 AM
3 روز مونده ها!!!!!کی باورش می شه؟؟؟؟
بدو بدو این ور بازار.....بدو بدو مداد دارم ...پاک کن دارم...جوراب ببر 3 تا 1000.......
[khande]

shiny7
18th September 2012, 11:30 AM
یادش بخیر ابتدایی بودیم از 1 ماه قبل کیف و کفش و مداد و پاک کن می خریدیم!!!!!
الان چی؟؟؟.....دفتر مونده ترم قبل....پاک کن از دوستان قرض می گیریم.....خودکارم که به برکت نمایشگاه کتاب فراوونه!!![nishkhand]

shiny7
21st September 2012, 02:56 PM
بچه ها دیگه کم کم با تابستون خداحافظی کنید!!!!
هر چی اشک دارید بریزید!!!
تا آخر شب وقت دارین خوش گذرونی های تابستونیتونو بکنید که دیگه از فردا باید برید مدرسه!!!!!
آآآخ ببخشید یادم رفته بود دانشجوییم اکثرا!![nishkhand][nishkhand]
شاعر می گه باز آمد بوی ماه مدرسه.....
و البته بوی دانشگاه و درس و امتحان و .......

خداحافظ تابستوووون!!!!!!![khodahafezi][movafaghiyat]

http://www.uc-njavan.ir/images/c410m1g4kbktt6jfx1a.jpg (http://www.uc-njavan.ir/)
http://www.uc-njavan.ir/images/mmp5yharp6mu5hdnzh0t.jpg (http://www.uc-njavan.ir/)

shiny7
21st September 2012, 06:37 PM
منم دیگه باید با سایت نخبگان کم کم خداحافظی کنم!!!!!!![gerye][gerye][gerye]
آخه این ترم باید خیلی درس بخونم!!!!!!![esteress][gerye]
ولی هر چقدر بتونم سر می زنم به سایت!!!! http://www.njavan.com/forum/images/smilies/other%20%2837%29.gifsh_omomi37
فعالیتام کم می شه ولی هیچ وقت......(داره اشکم در میاد!!!!).....هیچ وقت دوستای خوبمو تو این سایت فراموش نمی کنم!!!!
آآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآ (صدای گریه مهشاد!!!!)

shiny7
21st September 2012, 06:49 PM
http://www.uc-njavan.ir/images/3xqyd26zj6gru9fhxqj.jpg (http://www.uc-njavan.ir/)
[gerye]

[gerye]

saamaaneh
21st September 2012, 06:52 PM
ولی هر چقدر بتونم سر می زنم به سایت!!!! http://www.njavan.com/forum/images/smilies/other%20%2837%29.gifsh_omomi37
فعالیتام کم می شه ولی هیچ وقت......(داره اشکم در میاد!!!!).....هیچ وقت دوستای خوبمو تو این سایت فراموش نمی کنم!!!!

نه مهشاد جونم کجا میری [negaran] نرو اگه بری جات خالی [gerye] [gerye]
بابا حالا کو تا امتحان های ترم ، فرجه رو برا همین کارا گذاشتن >:)
حالا به دور از شوخی موفق باشی [golrooz] برات آرزوی بهترین هارو میکنم [golrooz] [golrooz] [golrooz]

shiny7
21st September 2012, 07:08 PM
نه مهشاد جونم کجا میری [negaran] نرو اگه بری جات خالی [gerye] [gerye]یعنی من انقدر جا باز کرده بودم تو سایت خودم خبر نداشتم؟؟؟؟؟!!!!!!(حالا الان می گن چه زود خودشو تحویل گرفت!!![nishkhand])
بابا حالا کو تا امتحان های ترم ، فرجه رو برا همین کارا گذاشتن >:)به شما می گن دوست خوب!!!
حالا به دور از شوخی موفق باشی [golrooz] برات آرزوی بهترین هارو میکنم [golrooz] [golrooz] [golrooz]مرسییییییییی دووووووستم!!!![negaran]

homeyra
21st September 2012, 07:45 PM

کجا...............؟؟؟مگه من میذارم؟؟؟!
تازه داره خوش میگذره....درسو بذار واسه بعدا.....[nishkhand]

shiny7
3rd September 2013, 11:06 AM
تیک...
تیک...
تیک...
تیک...
ثانیه ها دارن می گذرن و داریم یه بار دیگه با تابستون خداحافظی می کنیم...

shiny7
3rd September 2013, 11:07 AM
راستی یه خاطره قشنگ یا خنده دار از تابستونتون بگید[golrooz]

ریپورتر
3rd September 2013, 11:16 AM
دوستان دانشجو چون درس شروع میشه درسته باید بیشتر به درسها برسند اما هفته ای دو بار حتما سر بزنند چون مطمئن هستم برای این مقدار وقت هست .خیالتون راحت کسی به ندرت پیدا میشه اندازه من درگیر باشه ولی هر جور شده میام اونم هر روز میام حالا بقیه هر روز رو میگیم نه اما هفته ای دو بار حتما بیان و میدونم که میتونن بیان و وقت هست.انشالله همه موفق باشند توی سال تحصیلی جدید

Sabo3eur
3rd September 2013, 11:20 AM
می دونی چیه مشکل تویه رابطه های داخل مرز پورگوهر ما اینه که همیشه یکی از طرفین گند میزنه به همه باورها و اعتقادات به چیزهایی که ایمان داری داغونت می کنند خاکی که شدی زمین که خوردی تنهات می گذارند و می روند این آدرس سایت من اگه مایل بودید می تونید یه سری بزنید :
www.shghasemi.ir (http://www.shghasemi.ir)
www.Ohara.ir (http://www.Ohara.ir)
www.Discoverengineering.ir (http://www.Discoverengineering.ir)

به خدا حافظی تلخ تو سوگند نشد
که تو رفتی ودلم ثانیه ای بند نشد
لب تو میوه ممنوع ولی لبهایم
هر چه از طعم لب سرخ تو دل کند نشد
با چراغی همه جا گشتم وگشتم در شهر

هیچ کس هیچ کس اینجا به تو مانند نشد
هر کسی در دل من جای خودش را دارد
جانشین تو در این سینه خداوند نشد
خواستند از تو بگویند شبی شاعرها
عاقبت با قلم شرم نوشتند:نشد!

دوست عزیز باسه تبلیغات میتوین به قسمت تبلیغات برین

Sabo3eur
3rd September 2013, 11:23 AM
باسه من که همه فصل بده
فقط تنها چیزی که خوبه صندلی چرخدار و کامپیوتر ولپتابم
همش نت باشم
[cheshmak]

m@some
3rd September 2013, 11:26 AM
سلام به همه بچه ها چراازرفتن تابستون بعضیا خوشحالید بعضیا ناراحت این حرفا چیه مابه وجود اومدیم که تلاش کنیم و به هدفمانو برسیم[labkhand] پس باید برنامه ریزی کرد اگه همگی یه برنامه ریزی داشته باشیم هم به کار و دانشگاه میرسیم هم به فعالیت هامون تو سایت همه ماها یه طور درگیریم من خودم بعضی روزا انقد خسته ام که نا ندارم ولی باز میام سایتو سعی میکنم یه فعالیتی داشته باشم و روحیه ام عوض بشه .شاینی عزیزم چرا فعالیتت کم بشه وقتی یه برنامه ریزی کنی هم به کارت میرسی هم به فعالیتت توی سایت.ریپورتر راست میگی حداقلش در هفته چندبارسربزنید وفعالیت کنید. اگه هرکی بخواد میتونه فقط کافیه بخواد[nishkhand]

Majid_GC
3rd September 2013, 11:42 AM
آآآآآآآآآآآی خدایا شکرت که داره بالاخره تابستون تموم می شه!!!من که داشتم سکته می کردم!حالا فقط22 روز تا شروع کلاس های دانشگاه مونده.دوباره فعالیت.دوباره هیجان.دوباره دیدار دوستایی که 3 ماه ازشون دور بودی!!!واقعا برای من عذاب بود تابستون!
ولی خیلی ها هم از اینکه داره تابستون تموم می شه غصه شون گرفته!شما چی؟دوست دارین کش بیاد این چند روز یا مثل من دعا می کنین زود تموم شه؟![nishkhand]

ای بابا ! من یه لحظه فکر کردم شما موجود فضایی هستید که در پوست آدمیان دارید زندگی میکنید[nishkhand][bamazegi]

ای کاش همیه این تابستون ادامه پیدا می کرد[sootzadan]

صبح بیدار شی صبحانه بخوری دوباره بخوابی تا ناهار !

ناهار بیدار بشی و تقویت بشی و کمی هم وقتت رو بزاری برای نت ، ورزش ، بیرون رفتن و دوباره بخوابی تا شام !

شام هم که بخاطر چاغی نمی خورم اما به یاد اون موقع ها چند بستنی خانواده می خورم([nishkhand]) و با خوردن چای سبز و اسطخودوس (فک کنم اشتباه نوشتم ) شب را به آرامی و بی استرس تا صبح می خوابم و همین تکرار میشه تا برسه جمعه

متاسفانه جمعه خیلی روز سختی هست[nishkhand]

صبح تا ظهر در میان کوه ها سرگردان هستم بعدش ناهار و یه راس تا صبح روز بعد خواب

در هیچ فصلی این همه اتفاق خوب و لذت بخش نمی افته [sootzadan][khande]

جوان ایرانی
3rd September 2013, 11:42 AM
من که از هفته دیگه کلاسم شروع میشه :|
فکر کنید [nadidan]
ولی همیشه میشه اومد سایت مطمئنا یه بازه زمانی یه ساعته هر روز دارید
تجربه سه سال تو سایت بودن [nishkhand]

بحث
3rd September 2013, 11:53 AM
هم دانشگاه رفتنو دوس ندارم هم خونه نشستنو [kootak][kootak][negaran]

آیو
3rd September 2013, 11:57 AM
من که تا همین هفته اول شهریور میرفتم مدرسه ...
اصلا دوست ندارم تموم شه چون تازه شروع شده...

دبستان
3rd September 2013, 12:10 PM
سلام خدایا دیر تر تابستون تموم بشه
چون در سهای دانشگاه زیادن
وکمتر وقت میکنم بیام نخبگان
و دلم برای نخبگان وخاطرات هاش تنگ میشه
[khanderiz][golrooz]

Sabo3eur
3rd September 2013, 12:13 PM
فکرش را هم نمی کردم که زندگی به این زودی ها خمیازه ام را بکشد
(http://sabo3eur.blogfa.com/)

سوگوار خودم هستم

لحظه ای که چشم های مادرم واقعیت را بغض کرد

تا

پلک های نیم بازم از دریچه ای دلگیر آه بکشند

که تابستان دیگر نیستم....!!!!!!!!!!!!!!
عزادارخودم هستم.

http://www.8pic.ir/images/95728656936700360821.png

shiny7
3rd September 2013, 12:21 PM
سلام به همه بچه ها چراازرفتن تابستون بعضیا خوشحالید بعضیا ناراحت این حرفا چیه مابه وجود اومدیم که تلاش کنیم و به هدفمانو برسیم[labkhand] پس باید برنامه ریزی کرد اگه همگی یه برنامه ریزی داشته باشیم هم به کار و دانشگاه میرسیم هم به فعالیت هامون تو سایت همه ماها یه طور درگیریم من خودم بعضی روزا انقد خسته ام که نا ندارم ولی باز میام سایتو سعی میکنم یه فعالیتی داشته باشم و روحیه ام عوض بشه .شاینی عزیزم چرا فعالیتت کم بشه وقتی یه برنامه ریزی کنی هم به کارت میرسی هم به فعالیتت توی سایت.ریپورتر راست میگی حداقلش در هفته چندبارسربزنید وفعالیت کنید. اگه هرکی بخواد میتونه فقط کافیه بخواد[nishkhand]

[nishkhand]نه عزیزم فکر کنم اشتباه شده!
آخه اون نوشته ها مال تابستون پارسال بودن!!!!
این 2 تا پست آخرو تازه نوشتم!!
خواستم بچه ها خاطره های خوبشونو از تابستون بنویسن.

"golbarg"
3rd September 2013, 12:23 PM
من دانشگاه رفتنو دوست دارم چون واقعا فکرم ازاد میشه البته امیدوارم چندوقت بدجور فکرم قاطی کرده شدید.

درس بخونم شاید درگیری فکری نداشته باشم البته ترم تابستونیم داشتم اثرنکرد[bamazegi]

نذاشتم خانوادم مسافرت برن حالا پشیمونم جرات ندارم بگم پشیمونم[khande]

درهر صورت امسال تابستون حال نداد[soal]

m@some
3rd September 2013, 12:27 PM
[nishkhand]نه عزیزم فکر کنم اشتباه شده!
آخه اون نوشته ها مال تابستون پارسال بودن!!!!
این 2 تا پست آخرو تازه نوشتم!!
خواستم بچه ها خاطره های خوبشونو از تابستون بنویسن.

[nadidan][nadidan][nadidan]
این پستا مال سال گذشته بودن چطور یدفه ظاهر میشن[taajob]
آخه من با هزارتا زحمت پستای 24ساعت گذشته رو نصفه پیدامیکنم میخونم شما مال سال گذشته رو پیدامیکنید[negaran]

Dorna dordone
4th September 2013, 10:13 AM
سلام به دوستان عزیز و گل

ممنونم شینی نازنین

شینی عزیزم من همه پستا رو خوندم اگر چه نمیدونستم پست مال سال گذشته بوده !

اما خیلی جالب بود نوشته ها..!

من که کار میکنمو از نظر فعالیت تابستون و بهار و زمستون و پاییز زیاد فرق نداره! تنها بهار 5 روز اول تعتیلاته و بقیه رو باید کا کرد.

اما همه ی فصلها زیبان

بخصوص این فصل و ماه مردادش که تولد اکثر دوستانم تو همین فصله...!

خیلی زیبا بود یادی از مدرسه کردن!

حقیقتش هیچ وقت یادم نمیره تابستونای زیبایی که وسط سال تحصیلی داشتیم و علی رغم مسافرت نرفتن باز تفریح و سرگرمی بچگی اینقدر لذت بخش بود که وقتی به دهه آخر شهریور میرسیدیم همه دچار یه غم اصیل میشدیم![nishkhand]

میگم غم اصیل چون واقعا یادم نمیره روزای اول پاییز"مهر" رو به چه سختی از خواب ناز بیدار میشدم و تو رختخواب فقط نیم ساعت غصه ی تابستون از دست رفته رو میخوردم[khande]

یادش بخیر واقعا!

حالا اینا که خوبه!!

بذارید داستانی رو که واقعیه و اسمش به پیشنهاد بنده "کارمند وظیفه شناسهگ واستون تعریف کنم[nishkhand]

تو دانشگاه با اینکه ترم تابستون برمیداشتم اما اینقدر بهمون خوش میگذشت که نگو!

اولین تابستون سال تحصیلی دانشگاه بود که به اصرار دو تا از دوستان صمیمی که همیشه با هم بودیم و تو خوابگاه هم اتاقی بودیم ترم تابستونه برداشتیم..
تو اون سال خوابگاه بهمون ندادن و ما وقتی ساکامونو پیچیدیمو با یه کوله باز از امید به "شهر دانشجویی" رسیدیم خسته و کوفته در آموزش و پرورش ما رو انداختن پایین[nishkhand]

یه نگاهی به دوستام انداختمو یه نگاهی به خودم و یه نگاهی به ساکامون که کف خیابون رو هم گذاشته بودیم و یه نگاه به ساختمون آموزش و پرورش و گفتم : بچه ها!
بزنین بریم توو ساختمون! یا به ما باید جا بدن اینجا یا جا بدن!![nishkhand]

رفتم و از اونجایی که آشنا داشتم تو اون شهر اسمشو بردم و گفتم ما واسه دو سه هفته میخوایم از خانه ی معلم استفاده کنیم!

آقاهه پشت میز عینکشو جا به جا کرد رو به من گفت : خانم کارتتون![eynaki]

گفتم: چه کارتی؟!

گفت کارت اینکه شما بتونین از خانه ی معلم استفاده کنین!

گفتم : آقا ما سه تا دانشجوییم تو این شهر غریب! خوابگاه بهمون نمیدن و باید یه جایی پیدا نیم این سه تا امتحانو بدیم و بریم! قول میدیم زود از شر ما خلاص شین! بعد کارت دانشجوییمو بیرون آوردم و گفتم : اینم کارت! کافیه؟![sootzadan]

گفت : اینجا واسه معلماس نه دانشجو! گفتم ما هم معلم آینده ایم![nishkhand]

گفت : اون دوتا!

گفتم : اونام از خودن!"دانشجو ان"

بعدم کارتشونو گرفتم و گذاشتم رو میز آقاهه و گفتم : بفرما ، اینم مدرک![shaad]

اونم رفت و با همکارش یکم "پچ پچ" کرد و این ور اون ور کرد و هی نگاه کرد و این اتاق و اون اتاق کرد!

ما هم تو سالن آموزش و پرورش واستاده بودیم با اون شاکا و جم نمیخوردیم![nishkhand]

رفتم جلو گفتم: آقا من آشنا هم دارم! آقای "فلانی" که هم سرشناس شهر شماست هم معلم بودن و یه دوران مدیدی زحمت کشیدن واسه این شهر و هم شهردار بودن یه مدت تو یکی از نایه های شهر ما و ..

یه نگاه متفکرانه به من کرد و گفت : بله! میشناسم ایشونو!

گفتم : چه بهتر! پس من زنگ میزنم ایشون ضمانت کنن ما رو!

گفت : اما اگر معلم بیاد شما باید بریداااا! گفتم : ما با معلما مشکلی نداریم با هم کنار میایم![nishkhand]

اینو گفتمو با اجازه از خدمت جناب آقای کارمند کارت دانشجوییا رو برداشتمو رفتیم تا سرایدار آموزش و پرورش ما رو به خانه ی معلم راهنمایی کنه.

خانه ی معلم یه ساختمون کوچولو بود پشت همون آموزش و پرورش و جای زیاد تمیز و بزرگی هم نبود!

یه سالن به ابعاد 25 در 6 بود "تقریبی" که ابتدای سالن یه اتاق اُپن اندازه ی یه آشپزخونه نقلی داشت با گاز و یخچال و لوازم مورد نیاز!

جالب این بود که وقتی رسیدیم یه خانم اونجا حضور داشت که خودش دانشجو بود و واسه ترم تابستونه اونجا موندگار شده بود![khande]

من و دوستان یه نگاه به هم کردیم و هر سه از دست کارمند به ظاهر مقرراتی کفری![khanderiz]

سرتونو درد نیارم که چقدر طول کشید تا من وسواسی به محیط عادت کنم و چه اندازه دانشجو تو این دوره ی دو سه هفته ای اونا رفت و آمد داشت![nishkhand]

اما این تابستونو هیچ وقت فراموش نمیکنم و نمیتونم واستون توصیف کنم که چقدر به من و دوستام و آبجیم که همراهمون شده بود خوش گذشت و چه شیطون بازیایی درآوردیم اونجا!

و حالا این خاطره ها بهترین یادگار من از سالای تحصیلمه!

حیف که وقت زیاد نیستو پست طولانی تر از این موجب خستگیه! وگرنه براتون تعریف میکردم باقیشو![golrooz][golrooz][golrooz]

امیدوارم همگی موفق باشید چه تو انتخاب واحد و چه گذروندن سال تحصیلی

به امید حق[golrooz]

mamadshumakher
4th September 2013, 10:27 AM
اخجوووون من منتظرم تابستون تموم شه یه مسافرت برم حال و هوام عوض شه :))

sr hesabi
4th September 2013, 11:15 AM
خب خوش به حال خودم که حداقل امسال مدرسه ندارم دیگه
ولی بدتر از سال پیش سرویس میشم[negaran]

Dorna dordone
4th September 2013, 11:41 AM
دور از جون sr hesabi

بالاخره یه جای زندگی شمام میفتی رو غلتک

فقط مراقب سرت باش[nishkhand]

nedasoltani
4th September 2013, 12:41 PM
دیگه کلافه شدم از بس تو خونه بودم.
دعا دعا میکنم این چند روزم زودتر تموم بشه برم سر درس و دانشگاهم.
تابستون امسال خیلی کسل کننده بود

maryam kia
4th September 2013, 12:45 PM
مدرسه ک دیگه تموم[gerye]
ولی از تابستونم خیری ندیدم.اصلا بهم خوش نگذشت[negaran]
حالا ک دیگه دانشگاهو...........ای بابا.زندگی با ما لج کرده[narahat][sar dard]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد