باستان شناس
26th August 2012, 09:44 PM
مصرف برخی مواد غذایی می تواند بر روی بازدهی ذهن و حافظه ما تاثیر گذار باشد.
در این مطلب با برخی از این مواد غذایی که بر میزان قدرت حافظه و ادراک موثرند آشنا شوید.
گوشت قرمز و کره
http://salemzi.com/img/foods-that-make-you-dumb/foods-that-make-you-dumb-2-1.jpeg (http://salemzi.com/)
یک رژیم غذایی متشکل از چربی های اشباع شده ی مضر، ممکن است بازدهی مغز را کاهش دهند.
تحقیقات جدید دانشگاه هاروارد که در سالنامه Neurology منتشر شده است نشان می دهد، محققان عادات غذایی شش هزار زن و تاثیر این غذاها بر مغز آنها را حدود چهار سال بررسی کرده اند و دریافتند، زنانی که میزان بیشتری چربی اشباع شده دریافت کرده اند نمره کمتری در آزمون عملکرد مغز و حافظه به دست آورده اند.
از طرفی دیگر، زنانی که چربی هایی از روغن زیتون و آوکادو (http://salemzi.com/302/4-healthy-fats-you-should-eat/) دریافت کرده اند، نمره بیشتری را از آن خود کردند.
شکر
http://salemzi.com/img/foods-that-make-you-dumb/foods-that-make-you-dumb-2.jpeg (http://salemzi.com/)
وقتی پای سلامت در میان باشد، شکر آن قدر ها هم به مزاج شیرین نخواهد آمد.
تحقیقات جدید نشان داده که شکر می تواند عاملی برای بروز عوارض در مغز یا کمرتان باشد.
محققان دانشگاه UCLA در یک مطالعه جدید بر روی حیوانات، دو گروه موش را مورد آزمایش قرار دادند و دریافتند که موشهای گروه اول که با شربت ذرت با فروکتوز بالا تغذیه شده اند، برای پیدا کردن راه خود در پیچ و خم ها زمان بیشتری را نیاز داشته اند.
همچنین نشانه هایی از کاهش سرعت یادگیری و فراموشی نیز در آن ها دیده شده است.
این در حالیست که در موش های گروه دوم که با شربت ذرت با فروکتوز بالا را به همراه اسید های چرب امگا۳ تغذیه شده بودند، نشانه های تقویت مغز و افزایش سرعت یادگیری مشاهده شد.
محققان بر این عقیده اند که رژیم غذایی که فقط شامل فروکتوز باشد باعث کاهش فعالیت مغز می شود؛ به نظر می رسد مصرف شکر، توانایی انسولین را در کمک به مغز در تسریع فرآیند های فکری و احساسی تحت تاثیر قرار می دهد. اسیدهای چرب امگا۳، مغز را در برابر تاثیرات مضر فروکتوز محافظت می کنند.
ادامه...
در این مطلب با برخی از این مواد غذایی که بر میزان قدرت حافظه و ادراک موثرند آشنا شوید.
گوشت قرمز و کره
http://salemzi.com/img/foods-that-make-you-dumb/foods-that-make-you-dumb-2-1.jpeg (http://salemzi.com/)
یک رژیم غذایی متشکل از چربی های اشباع شده ی مضر، ممکن است بازدهی مغز را کاهش دهند.
تحقیقات جدید دانشگاه هاروارد که در سالنامه Neurology منتشر شده است نشان می دهد، محققان عادات غذایی شش هزار زن و تاثیر این غذاها بر مغز آنها را حدود چهار سال بررسی کرده اند و دریافتند، زنانی که میزان بیشتری چربی اشباع شده دریافت کرده اند نمره کمتری در آزمون عملکرد مغز و حافظه به دست آورده اند.
از طرفی دیگر، زنانی که چربی هایی از روغن زیتون و آوکادو (http://salemzi.com/302/4-healthy-fats-you-should-eat/) دریافت کرده اند، نمره بیشتری را از آن خود کردند.
شکر
http://salemzi.com/img/foods-that-make-you-dumb/foods-that-make-you-dumb-2.jpeg (http://salemzi.com/)
وقتی پای سلامت در میان باشد، شکر آن قدر ها هم به مزاج شیرین نخواهد آمد.
تحقیقات جدید نشان داده که شکر می تواند عاملی برای بروز عوارض در مغز یا کمرتان باشد.
محققان دانشگاه UCLA در یک مطالعه جدید بر روی حیوانات، دو گروه موش را مورد آزمایش قرار دادند و دریافتند که موشهای گروه اول که با شربت ذرت با فروکتوز بالا تغذیه شده اند، برای پیدا کردن راه خود در پیچ و خم ها زمان بیشتری را نیاز داشته اند.
همچنین نشانه هایی از کاهش سرعت یادگیری و فراموشی نیز در آن ها دیده شده است.
این در حالیست که در موش های گروه دوم که با شربت ذرت با فروکتوز بالا را به همراه اسید های چرب امگا۳ تغذیه شده بودند، نشانه های تقویت مغز و افزایش سرعت یادگیری مشاهده شد.
محققان بر این عقیده اند که رژیم غذایی که فقط شامل فروکتوز باشد باعث کاهش فعالیت مغز می شود؛ به نظر می رسد مصرف شکر، توانایی انسولین را در کمک به مغز در تسریع فرآیند های فکری و احساسی تحت تاثیر قرار می دهد. اسیدهای چرب امگا۳، مغز را در برابر تاثیرات مضر فروکتوز محافظت می کنند.
ادامه...