توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث هرکی محبتش گل کرده بیاد اینجا!!!
shiny7
26th August 2012, 09:59 AM
اگه احساس می کنی الان خیلی مهربون شدی,اگه فکر می کنی الان دلت دریاست ,اگه الان حس خوبی داری...برای 4 نفر دعا کن:
1.برای کسی که خیلی دوستش داری
2.برای کسی که زندگی و موفقیتتو بهش مدیونی
3.برای بچه های سایت
4.برای خودت
دعای من:
1.الهی همیشه روح و جسمش سالم باشه و به هر چیز خوبی که خواست برسه!
2.الهی همیشه خدا بهترین ها رو براش رقم بزنه و جواب خیر خواهی هاشو بهش بده.(مادرمو میگم)
3.لب خندون و سر بی مشکل و دل شاد داشته باشن.
4.عاقبتم بخیر بشه...[golrooz]
عرفان سلیم زاده
26th August 2012, 11:29 AM
1- الهی خیر ببینی که این تاپیک رو زدی[golrooz]
2- خدایا وسیله ام قرار بده تا زحمات شو جبران کنم.
3- امیدوارم روزی رو ببینم که تمام بچه های سایت به بالاترین رده هایی که لیاقتشو دارن برسن.
4- ثابت قدمم بگردان.
homeyra
26th August 2012, 02:50 PM
اگه احساس می کنی الان خیلی مهربون شدی,اگه فکر می کنی الان دلت دریاست ,اگه الان حس خوبی داری...برای 4 نفر دعا کن:
1.برای کسی که خیلی دوستش داری ....
2.برای کسی که زندگی و موفقیتتو بهش مدیونی : براش آرزوی سلامتی دارم و امیدوارم ی عمر باعزت(همچنان که هست) وطولانی داشته باشه و امیدوارم ازم راضی باشه
3.برای بچه های سایت :امیدوارم تمامشون به آنچه که بهترین هست برسن.
4.برای خودت :بچۀ بهتری بشم[shaad]
shiny7
26th August 2012, 08:28 PM
1- الهی خیر ببینی که این تاپیک رو زدی[golrooz]
2- خدایا وسیله ام قرار بده تا زحمات شو جبران کنم.
3- امیدوارم روزی رو ببینم که تمام بچه های سایت به بالاترین رده هایی که لیاقتشو دارن برسن.
4- ثابت قدمم بگردان.
واقا اگه می دونستم انقدر خوشحال می شید زودتر این کارو می کردم![golrooz][khejalat]
دعا می کنم زودتر به همه آرزوهاتون برسید و این دعاهاتونم مستجاب بشه![shaad]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.