ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عشق و جنون ...

mohammad.persia
7th August 2012, 09:22 PM
http://sosmahak.persiangig.com/image/9748La.jpg

سه شنبه ی این هفته که گذشت،با بچه های کلاسمون رفتیم برای عیادت از کودکان سرطانی بستری در بیمارستان شهدای تجریش.قرار بود براشون نمایش اجرا کنیم و یه جورایی شادشون کنیم...

جاتون خالی خیلی خوش گذشت،هر چند به خوبی دفعه ی قبل که رفتیم بیمارستان علی اصغر نبود ، ولی خدا رو شکر مراسم خوب برگزار شد.

ولی از اون شبی که برگشتم خیلی ذهنم مشغوله،مدام قیافه ی خیلی از بچه هایی که توی بخش هماتو بستری بودن از جلوی چشمام رد می شه،دلم می خواد خودم دوباره برم ملاقاتشون،مخصوصا دو تاشونو خیلی دوست دارم ببینم.یکی شون یه پسره ۱۲ ساله بود.سرطان خون داشت،استخوناش زده بود بیرون،تمام دستش سوراخ سوراخ بود.باورتون نمی شه ولی من تا حالا بچه ای به این با ادبی ندیده بودم.خیلی وقت بود که اون جا بستری بود.از قیافش می شد خوند که افسرده ی ماژوره...

التماسش کردم که بیاد توی مراسم ما،ولی نیومد.فکر کنم تنها چیزی که از زندگیش دیده بود سرطان بود، و تنها چیزی که از زندگیش می خواست مرگ بود.

یکی دیگشون که خیلی هم باهاش صحبت کردم یه دختره ۲ ساله بود.اسمش فرشته بود،از ظاهر خودش و مادرش می شد خوند که واقعا بی بضاعتن.من با عروسک باهاش صحبت می کردم.مادرش می گفت تا حالا عروسک نداشته، نمی تونه با عروسکا ار تباط بر قرار کنه.می گفت از وقتی اومده بیمارستان دیگه حرفم نمی زنه.یک لحظه خودم رو جای اون مادر گذاشتم.فکر کنم هر سوزنی که به بچه ش میزنن مثله یه میخه که در بدن مادرش فرو می برن...
دلم نمی خواد دیگه ادامه بدم این حرفا رو،من همیشه عادت دارم می خندم و از چیزایی حرف می زنم که بقیه شاد شن،ولی این یه مدت نمی دونم چرا دیگه نمی تونم مثله قبل باشم.چیزهایی که میبینم یه علامت سوال بزرگ توی ذهنم ایجاد کرده.فقط می خوام بدونم " چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این مطلب از وبلاگ ( http://www.maliheee.blogfa.com ) بر گرفته شده است.
این مطلب سال 85 نوشته شده . خدا میدونه اون دوتا بچه الان کجان ...

م.محسن
15th August 2012, 10:07 PM
کودکانی کوچک اما با دلهایی بزرگ

سمانه بیات
15th August 2012, 10:17 PM
بیماری سرطان خیلی دهشتناکه.من یکی از عزیزانمو به خاطر همین بیماری در سال87 از دست دادم.یک جوونه 23ساله که خیلی ارزو داشت هنوز برا زندگی اش.و من ذره ذره اب شدنشو دیدم. ولی با تمام وجود میتونم بگم که این بیماری بیماری اعتقاد و باور ادماست،تا وقتی که به زنده موندنت ایمان داری میتونی ادامه بدی ولی همینکه ناامید بشی تمومه.امیدورارم خدا به تمامی سرطانی ها شفا و از اون مهمتر به اطرافیانشون صبر و ایمان بالا بده.همین.

mozhgan.z.1368
16th August 2012, 12:44 AM
به ارامش نم نم باران بهاري
به عظمت اين اسمان ابي
به روشنايي يك شب مهتاب
به سرخي غروب افتاب
به درخشندگي خورشيد سوزان
به خنكي نسيم صبح تابستان
به ابي بيكران دريا
به زيبايي يك رويا

به عطش سوزان قلبم
قسم میدهمت ای خدای نازنیم
که ارزوی تک تک انسان هایی که گرفتار سرطان هستند و سلامتی میخواهند براورده سازی
خدایا من پیشت ارزوهایی کردم ولی فعلا ولش کن ارزوهای من رو، برو به ارزوهای این نازنینا برس
خواهش میکنم

roziye
16th August 2012, 02:13 AM
خداشفاشون بده ولی هرچیزی یه حکمتی داره که ما ازش بی خبریم خیلی خوبه که آدم بتونه این بچه هارو شاد کنه

*tara*
16th August 2012, 02:25 AM
منم پارسال یکی از نزدیکانم بر اثر این بیماری از دست دادم خیلی سخته ببینی که جلو چشمت ذره ذره داره آب میشه

مگه چند سالش بود سی و خوردی سال که بیشتر نداشت دوتا بچه هم داشت حالا بچه هاش موندن و .....

با سمانه جون موافقم تا وقتی امید داشت و از اوضاع وخیمش خبر نداشت مبارزه کرد ولی همین که فهمید نیاز به پیوند مغز استخوان داره و اگه پیوند انجام بشه باید 6 ماه قرنتینه بمونه

حالش بدتر شد وبه چند روز نکشید که فوت کرد از خدا برای این جور مریضا طلب صبر و امید وشفا دارم

sare*
16th August 2012, 09:32 AM
سال دوم دبيرستان وقتي واردمدرسه شدم متوجه شدم كه يكي از دوستام اين بيماريو داره يه وضعيت متغير داشتو خيلياز نظر روحيضعيف شده بود متاسفانه مسولين مدرسه خيلي با اين قضيه بد برخورد كردن اما خدا رو شكر سرطانش خوش خيم بودو خوب شد
دعاي سلامتي و شفا برا همه................

*elman*
16th August 2012, 03:39 PM
این بچه ها تو چشاشون .... حس خاصی دارن
خدا تو دلشونه

یه سوال اسم تاپیک چرا عشق و جنونه دوست عزیز؟

mohammad.persia
16th August 2012, 11:20 PM
این بچه ها تو چشاشون .... حس خاصی دارن
خدا تو دلشونه

یه سوال اسم تاپیک چرا عشق و جنونه دوست عزیز؟

س÷اس بابت توجه شما به این موضوع
و اینکه چون اسم وبلاگ اون شخصی که این خاطره رو نقل کرده بود
عشق و جنون بود
برای همین نام اون وبلاگ به اسم این تایپک زده شد

ماه آفرید
17th August 2012, 12:17 AM
من هم دو نفر از عزیزترینهایم به علت سرطان از دست داده ام خیلی سخت است...مواقعی بوده که همین بیماری سخت باعث نزدیکی افراد به هم و به خدا شده...بله دوستان درست می فرمایند که تا زمانی روحیه ات را نگه داری این بیماری مغلوب است.برایشان خیلی دعا می کنم....[golrooz]

aisan.
18th August 2012, 12:08 PM
گاهی آدما اینقدر نا امید میشن که از داشتن بیماری سرطان هم بدتر میشه و شاید از بیماران سرطانی هم ناامیدتر باشن .کاش برای این افراد ناامید دعا کنیم تا خدا به آنها نیز امید تازه ای بدهد و زندگی شان رنگ زیبایی به خود بگیرد .
انشالله همه بیماران به خصوص افرادسرطانی سلامتی شان را بدست بیاورند. و ما وظیفه داریم به آنها کمک کنیم وشاید بهترینش دادن روحیه وتشویق آنها به داشتن امید به خدا و لطفش هست.

طلیعه طلا
23rd August 2012, 07:58 AM
سلام
ممنونم از دعوت
سرطان یک بیماری نیست ! ماه قبل از اسد است ...

...................

http://navabi.net/blog/wp-content/uploads/2007/03/031207_1826_1.jpg (http://navabi.net/blog/wp-content/uploads/2007/03/031207_1826_1.jpg)

نام آهنگ : گل ارکیده

خواننده : ایلیا منفرد

متن ترانه:

شاخه ای تکیده؛ گل ارکیده با چشمای خسته ؛ لبهای بسته

غم توی چشماش آروم نشسته شکوفه شادیش از هم گسسته آه

آشنای درده؛ خورشیدش سرده؛ تو قلب سردش غم لونه کرده

مهتاب عمرش در پشت پرده؛ هر ماه سالش پائیز سرده آه

دستای ظریفش تو دست مادر؛ پیکر نحیفش چون گل پرپر از محنت و درد آروم نداره ؛

سایه سیاهی رو بخت شومش؛ ارکیده تنهاست زیر هجومش طوفان درد پایون نداره…

دست من و تو می تونه با هم قصری بسازه با رنگ شبنم

شکوفه ای که غمگین و سرده ؛ گل ارکیدست نمیره کم کم

بیا نذاریم گل ارکیده ؛ گلی که چهرش پاک و سپیده

که توی پائیز شاخه بیده ؛ بهار ندیده ؛ بمیره کم کم

دانلود download (http://hadinik.googlepages.com/GoleOrkideh.wma)

حجم : ۶۷۶ کیلوبایت

زمان : ۴:۲۲
توضیح : آهنگ فوق العاده زیبا که برای همدردی با کودکان سرطانی ساخته شده . ولی در اصل از روی یک آهنگ معروف یونانی ساخته شده

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد