ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ۳۶ دانشگاه، پذیرش دختران را در ۷۷ رشته ممنوع کردند

*tara*
7th August 2012, 02:01 AM
http://www.iranianuk.com/db/pages/2012/08/06/025/zimg_001_14.jpg
اعلام نتیجه اولیه کنکور سراسری سال ۹۱ نشان میدهد که ۳۶ دانشگاه ایران پذیرش دختران را در ۷۷ رشته ممنوع کردهاند که رشتههای مهندسی در صدر این ممنوعیت قرار دارد.
خبرگزاری مهر روز دوشنبه، ۱۶ مرداد در گزارشی با اشاره به این موضوع خبر داده است که دامنه ممنوعیت برای دختران به رشتههایی همچون حسابداری، علوم تربیتی و راهنمایی و مشاوره، مرمت بناهای تاریخی و شیمی محض و دهها رشته دیگر رسیده است.

در این گزارش با اشاره به گروههای پنجگانه علوم انسانی، ریاضی و فنی، علوم تجربی، هنر و زبانهای خارجی در دوره روزانه دانشگاهها آمده است که دانشگاههای هنر اسلامی تبریز، مازندران، کاشان، دانشگاه سمنان، خوارزمی تهران، دریانوردی و علوم دریایی چابهار و ایلام تنها در یک رشته که آن هم به مردان اختصاص دارد دانشجو میپذیرند.

دانشگاه محقق اردبیلی با حذف حضور دختران در ۲۴ رشته، دانشگاه لرستان با ۱۸ رشته و دانشگاه بینالمللی امام خمینی با ۱۵ رشته در صدر این ممنوعیت قرار دارند.

این محدودیت در حالی اعلام شده است که در دفترچه راهنمای انتخاب رشته سال ۹۰ این دانشگاهها به جز حذف رشته مهندسی معدن و مهندسی کشاورزی گرایش مکانیک ماشینهای کشاورزی برای دختران امکان انتخاب در رشتههای دیگر علاوه بر مردان برای زنان هم وجود داشت.

در این بین ۱۵ دانشگاه در رشتههای مهندسی عمران، مهندسی عمران گرایش نقشهبرداری، مهندسی معدن و کاردانی عمران شرط ورود به دانشگاه را مرد بودن قید کردهاند.

به این ترتیب در حال حاضر در دانشگاه اراک، ارومیه، اصفهان، ایلام، بوعلی سینا همدان، صنعتی اصفهان، صنعتی جندی شاپوردزفول، صنعتی امیرکبیر، صنعتی سهند تبریز، صنعتی قم، علامه طباطبایی، صنعتی بیرجند، علم و صنعت ایران، دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین، بیرجند، تربیت دبیر شهید رجایی تهران، دانشگاه تهران، خلیج فارس بوشهر، دریانوردی و علوم دریایی چابهار، خوارزمی تهران، سمنان، رازی کرمانشاه، دانشگاه قم، کاشان، گلستان، لرستان، مازندران، محقق اردبیلی، سمنان، سیستان و بلوچستان، باهنر کرمان، صنعت نفت از سال تحصیلی جدید در مهرماه به طور کلی و یا در یک یا چند رشته از پذیرش دختران خودداری میکنند.

علوم تربیتی گرایش تکنولوژی آموزشی، علوم سیاسی، حسابداری، مدیریت بازرگانی، مدیریت دولتی، مدیریت صنعتی، مدیریت هتلداری، مدیریت جهانگردی، باستانشناسی، حقوق، زبان و ادبیات فارسی، راهنمایی و مشاوره، علوم اجتماعی گرایش پژوهشگری اجتماعی، مددکاری اجتماعی، علوم اقتصادی گرایش اقتصاد بازرگانی، تاریخ، روانشناسی عمومی، جغرافیا و برنامه ریزی شهری، جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، جغرافیا و برنامهریزی گردشگری، علوم تجربی، دامپزشکی، بازرسی گوشت، شیمی محض، زمینشناسی، زیستشناسی علوم جانوری، شیمی کاربردی به همراه تعداد زیادی از رشتههای ریاضی و فنی و گروه هنر از جمله رشتههایی هستند که در سال تحصیلی آینده برای دختران دستور منع انتخاب صادر شده است.

طرح تغییر ترکیب و تفکیک جنسیتی در مراکز آموزش و پرورش و بهویژه دانشگاهها از جمله موضوعاتی است که در دولتهای نهم و دهم به ریاست محمود احمدینژاد مطرح شده است.

پس از رویدادهای انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸، بر «اسلامی شدن مراکز آموزشی» بیشتر تاکید شد و آیتالله خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، در چند نوبت آموزش علوم انسانی در دانشگاهها را موجب «تردید در مبانی دینی و اعتقادی» دانست.

در این میان همچنین بعضی از مقامات دولتی، روحانیون و نمایندگان مجلس نسبت به افزایش حضور دختران در دانشگاه در یک دهه گذشته واکنش منفی نشان داده و آن را دارای تبعات منفی برای ایران دانستند.

برهم خوردن توازن بازار کار و بالا رفتن سن ازدواج از جمله تبعات منفی مورد اشاره از سوی این افراد است.

نسبت ورود دختران به کل جمعیت دانشجویان از ۲۸ درصد در سال ۱۳۵۷، به ۳۷ درصد در سال ۱۳۷۴و در ادامه به بیش از ۶۲ درصد در سالهای اخیر افزایش یافته است.

این موضوع به زعم بعضی از مدیران آموزش عالی، وزارت بهداشت و درمان و شماری از نمایندگان باعث چالشهای جبران ناپذیری در آینده خواهد بود.

در این ارتباط سال ۱۳۸۸ تعدادی از مقامات بهداشت و درمان اعلام کردند با توجه به میزان پذیرش دختران در دانشگاهها و کاهش ورود پسران ممکن است در آینده ایران در رشتههای علوم پزشکی از نبود پزشکان و پرستاران مرد به دردسر بیافتد.

نامطمئن بودن آینده شغلی بعد از اتمام تحصیلات دانشگاهی از جمله دلایل بیرغبتی پسران برای ورود به دانشگاهها اعلام میشود. در عین حال شماری از منتقدان حذف رقابت و سلب اختیار از دختران برای انتخاب رشته دلخواه را بیعدالتی میخوانند.

در همین رابطه خبرهایی هم مبنی بر تفکیک جنسیتی گسترده در دانشگاهها منتشر شده است.

بر اساس آخرین گزارش در این ارتباط که سوم مرداد در روزنامه اعتماد منتشر شد فضاهای داخلی دانشکده فنی دانشگاه تهران از مهرماه آینده جداسازی شده و به گفته دانشجویان این دانشگاه امکان استفاده از کتابخانه، سالنهای مطالعه، سایتهای دانشگاه و بوفه دانشجویی به صورت جداگانه برای دانشجویان دختر و پسر قابل استفاده خواهد بود.

موضوع جنجالبرانگیز جداسازی جنسیتی در دانشگاههای ایران مدتهاست به تناوب از سوی مسئولان جمهوری اسلامی مطرح میشود. اما بحث جداسازی جنسیتی در دانشگاههای کشور از شهریور سال ۸۶ و با اعلام راهاندازی دانشگاه دخترانه قم به یک موضوع جدی تبدیل شد

منبع: http://www.forum.98ia.com/t607085.html

roziye
7th August 2012, 03:40 AM
واقعا چیزی نمیتونم بگم فقط میگم جای تعصف داره [soal][soal]

*elman*
7th August 2012, 03:44 AM
چن ماه پیش یه همایش بود درباره بازار کار
به یکی از مدعوین که رئیس یه کارخونه و کارافرین بود یه دختری از دانشجویان گف من عمران میخونم و مشکل دارم برای ادامه تحصیل و دوره هام
اقاهه گف خوب زن که بجای بچه داری بیاد عمران بخونه این میشه دیگه!!
من موندم این اقا برا کیا کارافرینی کرده؟!

حسین متقی
7th August 2012, 07:31 AM
به نظرم منظور و مقصود درستی دارند و زنها باید کمتر از مردها درس بخونن در جامعه(در رشته های مهندسی بیشتر تاکید دارم)
اما نباید یکهویی اینهمه دانشگاه از ورود زنان به دانشگاه جلوگیری کنند در این رشته ها!!!
بلکه باید با فرهنگسازی و کارهای آموزشی از دوران ابتدایی شروع کنند
و دختران رو بیشتر برای کارهای مورد نیاز در جامعه که مخصوص خانومهاست اماده کنند
و پسران رو برای کارهای مورد نیاز در جامعه که سختیها و یا شرایط خاص مردان رو میطلبه(از دیدگاه قانون و دیدگاه دین که تقریبا یکسان هستند)
اینطوری خانومها هم میتونن این رشته هارو بخونن ولی تمایلشون برای خوندن این رشته ها کمتر میشه و دیگه خودشون نخواهند خواست که در این رشته ها فعالیت داشته باشند مگر بعضیها که به صورت طبیعی علاقه شدیدی دارند و شرایط خاص خودشونو دارند
اینکه الان تازه یادشون افتاده کار رو مشکل کرده-چون اگه 4سال دیگه بگذره خانوما 2برابر آقایون سواد دارند ولی کار بهشون نمیدن(فرهنگ جامعه)
و خانوم مهندسی رو فرض کنین که کار خونه کمتر از کار مهندسیش بلده!!! محبت مادرانش کمتر از مردانگیشه در کار برای فهماندن کار به نیروی انسانی و ...-خودتون ببینین چه وضعی پیش میاد
دیگه مملکت نابود میشه!!!

ولی باز هم میگن راه و روششون اشتباهه
باید پسرارو درسخون کنن و دخترارو با فرهنگ-آموزش و اطلاع رسانی -کاهش بدن تمایلشونو برای ادامه تحصیل در رشته های مهندسی و با کاهش تقاضای خانومها این کارو بکنند نه اینکه با کاهش عرضه ی کلاس درس برای خانومها!!!

این کارشون اصلا درست نیست و من قبول ندارم
(خودمونیم از همه ی نماینده های مجلس و کارشناسان و متخصصان بهتر طرح میدما!!!)

این طرحو اجرا کنن مشکل حل میشه کاملا بعد از چند سال
(حقوق معنوی طرح محفوظ است!!!)[khande][khanderiz][soal][tafakor][sootzadan][sootzadan][sootzadan][bietena][fardemohem]

yasaman hedayati
7th August 2012, 08:07 AM
به نظرم منظور و مقصود درستی دارند و زنها باید کمتر از مردها درس بخونن در جامعه(در رشته های مهندسی بیشتر تاکید دارم)
اما نباید یکهویی اینهمه دانشگاه از ورود زنان به دانشگاه جلوگیری کنند در این رشته ها!!!
بلکه باید با فرهنگسازی و کارهای آموزشی از دوران ابتدایی شروع کنند
و دختران رو بیشتر برای کارهای مورد نیاز در جامعه که مخصوص خانومهاست اماده کنند
و پسران رو برای کارهای مورد نیاز در جامعه که سختیها و یا شرایط خاص مردان رو میطلبه(از دیدگاه قانون و دیدگاه دین که تقریبا یکسان هستند)
اینطوری خانومها هم میتونن این رشته هارو بخونن ولی تمایلشون برای خوندن این رشته ها کمتر میشه و دیگه خودشون نخواهند خواست که در این رشته ها فعالیت داشته باشند مگر بعضیها که به صورت طبیعی علاقه شدیدی دارند و شرایط خاص خودشونو دارند
اینکه الان تازه یادشون افتاده کار رو مشکل کرده-چون اگه 4سال دیگه بگذره خانوما 2برابر آقایون سواد دارند ولی کار بهشون نمیدن(فرهنگ جامعه)
و خانوم مهندسی رو فرض کنین که کار خونه کمتر از کار مهندسیش بلده!!! محبت مادرانش کمتر از مردانگیشه در کار برای فهماندن کار به نیروی انسانی و ...-خودتون ببینین چه وضعی پیش میاد
دیگه مملکت نابود میشه!!!

ولی باز هم میگن راه و روششون اشتباهه
باید پسرارو درسخون کنن و دخترارو با فرهنگ-آموزش و اطلاع رسانی -کاهش بدن تمایلشونو برای ادامه تحصیل در رشته های مهندسی و با کاهش تقاضای خانومها این کارو بکنند نه اینکه با کاهش عرضه ی کلاس درس برای خانومها!!!

این کارشون اصلا درست نیست و من قبول ندارم
(خودمونیم از همه ی نماینده های مجلس و کارشناسان و متخصصان بهتر طرح میدما!!!)

این طرحو اجرا کنن مشکل حل میشه کاملا بعد از چند سال
(حقوق معنوی طرح محفوظ است!!!)[khande][khanderiz][soal][tafakor][sootzadan][sootzadan][sootzadan][bietena][fardemohem]

میشه دقیقا بگین چرا باید مردها بیشتر از زنها درس بخونن؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
کار خونه از وظایف خانوم ها نیست,هر کی کار خونه رو کامل بر دوش گرفته از خانومی خودشه....
برای ایجاد یه فضای امن خانوادگی خانم ها بیشتر از اینها مدیریت بلدن
مهر مادری چیزیه که تو وجود خانوم هاست,ربطی به کار و تحصیلات نداره.چرا فکر میکنید کار مهندسی مردونگی میخواد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![tafakor]
این بیس اشتباه فقط تو جامعه ماست که یه سری کارا تقسیم بندی شدن در نظر عامه برای آقایون
من هیچ فرقی بین خانوم ها و آقایون نمیبینم برای تفکبک سلیقه هاشون

حسین متقی
7th August 2012, 08:50 AM
میشه دقیقا بگین چرا باید مردها بیشتر از زنها درس بخونن؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
کار خونه از وظایف خانوم ها نیست,هر کی کار خونه رو کامل بر دوش گرفته از خانومی خودشه....
مهر مادری چیزیه که تو وجود خانوم هاست,ربطی به کار و تحصیلات نداره.چرا فکر میکنید کار مهندسی مردونگی میخواد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![tafakor]
این بیس اشتباه فقط تو جامعه ماست که یه سری کارا تقسیم بندی شدن در نظر عامه برای آقایون
اوووووو!!!!
چه قرمز پر رنگی!!!
یکمی ملایم تر اگه میشه برخورد کنین بهتره ها!!!!
البته خیلی هم فرقی نداره
خب دلیل اینکه میگم مردها باید بیشتر از زنها درس بخونم(بیشتر روی مهندسی تاکید دارم) اینه که مردها اگر در جامعه کمتر از زنها درس بخونن
پس کمتر از زنها میفهمند
پس کمتر از زنها حقوق و درامد دارند
پس کمتر از زنها کلاس و رتبه اجتماعی و از اینجور حرفها دارند
حالا باید ببینیم در کل اجتماع این عواملی که گفتم چه تاثیری داره روی خانواده ها
اولا زنها دیگه به حرف مردها گوش نمیدن
دوما زنها دیگه توی خونه کاری انجام نمیدن(به نسبت-یا سخت که با کلی منت و ... خواهد بود)
سوما زنها دیگه وقتی برای بچه داری ندارند
اینها درصورتیست که اصلا تن بهخ ازدواج بامردی با درامد کمتر از خودشون و بیسوادتر از خودشون و.... بدهند
این دلایل و چندین دلیل دیگه باعث رشد امار طلاق میشه
و باعث کاهش امار ازدواج
جامعه ای با این امارها چه شکلی میشه؟؟؟
فساد افزایش پیدا میکنه
مردها از راه غیر قانونی امرار معاش میکنند برای بیشتر شدن درامدشون و رقابت با خانومها
و البته 100ها خط دیگه میتونم من که کارشناس نیستم راجع بهش حرف بزنم و بحث کنم
ولی میدونم که منطقی همینها هم کافیه برای اینکه قبول کنین
کلا در 1کلام اگه زنها سواد بیشتری داشته باشن جامعه به گند کشیده میشه توسط مردها و روابط بین زن و مرد!!! که باعث و مقصرش توقع خانوماس که به نوعی به جاست ولی دولت با سیاستهایی مشابه چیزی که گفتم باید این تمایل به سواد در رشته های درامدزارو کم بکنه که تعادل در عدالت برقرار بشه

راستی 1نوع توضیحش هم این میشه که مرد قراره خرج خانواده رو دربیاره در فرهنگ و دین ما
و زن هر چی درامد داره و کار میکنه فقط مال شخص خودشه
به مرد که نفقه نمیده!!!

م.محسن
7th August 2012, 09:13 AM
اونی که تصمیم گیرنده بوده حتماً شب قبلش دعوای سفت و سختی با خانمش داشته و صبح از دنده چپ بیدار شده!!!

spinas2
7th August 2012, 09:31 AM

واقعا جای تاسف داره مردای این مملکت نمیدونم به کجا قراره برسن؟؟؟؟؟؟؟؟اگه همین دولت نبود که دخترارو از ورود به دانشگاه منع کنه شماها میخواستید چیکار کنید؟!؟!
دختر که بهتون نمیدن کارم که پیدا نمیکنید درسم که نمیخونید زندگیتونم پشت نت نشستنه
نمیخوام به کسی توهین بشه چون همه اینجوری نیستن ولی درصد بیشتری بیکار فقط خیابونارو متر میکنن!!!
بیچاره دخترا چه گناهی کردن باید چوب کم کاریه شمارو بخورن؟؟؟

حسین متقی
7th August 2012, 09:38 AM
واقعا جای تاسف داره مردای این مملکت نمیدونم به کجا قراره برسن؟؟؟؟؟؟؟؟اگه همین دولت نبود که دخترارو از ورود به دانشگاه منع کنه شماها میخواستید چیکار کنید؟!؟!
دختر که بهتون نمیدن کارم که پیدا نمیکنید درسم که نمیخونید زندگیتونم پشت نت نشستنه
نمیخوام به کسی توهین بشه چون همه اینجوری نیستن ولی درصد بیشتری بیکار فقط خیابونارو متر میکنن!!!
بیچاره دخترا چه گناهی کردن باید چوب کم کاریه شمارو بخورن؟؟؟

خب دیگه اینم هست
منم میگم بیان و با فرهنگسازی به غیر از کاهش تمایل دختران برای ادامه ی تحصیل در رشته های درامدزا
افزایش تمایلی هم برای پسران داشته باشند
این میشه تعادل
چون نمیشه همه ی توان رو روی 1قشر گذاشت-اون قشر از حد میگذره و ممکنه نتیجه معکوس بده
روش رو باید درست انتخاب کنند
تازه منکه گفتم این نظر شخصیمه که کارشناسش نیستم ینی احتمال اشتباه هم دارم
کسانی که فکر میکنند نظر بهتری دارند بیان بیان کنند
و دلایل منو هم لطفا رد کنند یا دلایل بهتری بیارن برای نظر خودشون
نقد بدون راه حل رو همه میتونن
راه حل بدین

sahar19
7th August 2012, 09:40 AM
اوووووو!!!!
چه قرمز پر رنگی!!!
یکمی ملایم تر اگه میشه برخورد کنین بهتره ها!!!!
البته خیلی هم فرقی نداره
خب دلیل اینکه میگم مردها باید بیشتر از زنها درس بخونم(بیشتر روی مهندسی تاکید دارم) اینه که مردها اگر در جامعه کمتر از زنها درس بخونن
پس کمتر از زنها میفهمند
پس کمتر از زنها حقوق و درامد دارند
پس کمتر از زنها کلاس و رتبه اجتماعی و از اینجور حرفها دارند
حالا باید ببینیم در کل اجتماع این عواملی که گفتم چه تاثیری داره روی خانواده ها
اولا زنها دیگه به حرف مردها گوش نمیدن
دوما زنها دیگه توی خونه کاری انجام نمیدن(به نسبت-یا سخت که با کلی منت و ... خواهد بود)
سوما زنها دیگه وقتی برای بچه داری ندارند
اینها درصورتیست که اصلا تن بهخ ازدواج بامردی با درامد کمتر از خودشون و بیسوادتر از خودشون و.... بدهند
این دلایل و چندین دلیل دیگه باعث رشد امار طلاق میشه
و باعث کاهش امار ازدواج
جامعه ای با این امارها چه شکلی میشه؟؟؟
فساد افزایش پیدا میکنه
مردها از راه غیر قانونی امرار معاش میکنند برای بیشتر شدن درامدشون و رقابت با خانومها
و البته 100ها خط دیگه میتونم من که کارشناس نیستم راجع بهش حرف بزنم و بحث کنم
ولی میدونم که منطقی همینها هم کافیه برای اینکه قبول کنین
کلا در 1کلام اگه زنها سواد بیشتری داشته باشن جامعه به گند کشیده میشه توسط مردها و روابط بین زن و مرد!!! که باعث و مقصرش توقع خانوماس که به نوعی به جاست ولی دولت با سیاستهایی مشابه چیزی که گفتم باید این تمایل به سواد در رشته های درامدزارو کم بکنه که تعادل در عدالت برقرار بشه

راستی 1نوع توضیحش هم این میشه که مرد قراره خرج خانواده رو دربیاره در فرهنگ و دین ما
و زن هر چی درامد داره و کار میکنه فقط مال شخص خودشه
به مرد که نفقه نمیده!!!

الان برداشت ها از حرفای شما مثل این جمله ست که اول و آخر حرفارو به هم چسبوندن شده این.!!!!!!! شما یه جاهایی رو راست میگین اما چون ما داریم باموضع میخونیمش برامون غیرقابل قبوله.
راست میگن که رشته هایی مثل معدن واسه خانوما خوب نیست ولی جمله سازیت بد بود که خانوما باید کمتر از آقایون درس بخونن!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.uc-njavan.ir/images/vnyx66pjxbwvbhf63.jpg

spinas2
7th August 2012, 09:46 AM
خب دیگه اینم هست
منم میگم بیان و با فرهنگسازی به غیر از کاهش تمایل دختران برای ادامه ی تحصیل در رشته های درامدزا
افزایش تمایلی هم برای پسران داشته باشند
این میشه تعادل
چون نمیشه همه ی توان رو روی 1قشر گذاشت-اون قشر از حد میگذره و ممکنه نتیجه معکوس بده
روش رو باید درست انتخاب کنند
تازه منکه گفتم این نظر شخصیمه که کارشناسش نیستم ینی احتمال اشتباه هم دارم
کسانی که فکر میکنند نظر بهتری دارند بیان بیان کنند
و دلایل منو هم لطفا رد کنند یا دلایل بهتری بیارن برای نظر خودشون
نقد بدون راه حل رو همه میتونن
راه حل بدین

مشکل من اینه که اقا شاید اصلا یه خانومی بیوه شده و شدیدا به درامد اون رشته نیاز داره و کسیو هم نداره حالا که منع شده تکلیفش چیه؟
باید کلفتی کنه تا خرجش دربیاد؟!؟
من میگم باید همه یکسان تلاش کنن نباید این همه دانشگاه ورود خانومارو منع کنن چرا نباید پسرا هم پای دخترا درس نخوننو عقب بیفتن؟؟این از کم کاریه خوده پسراس

حسین متقی
7th August 2012, 09:58 AM
الان برداشت ها از حرفای شما مثل این جمله ست که اول و آخر حرفارو به هم چسبوندن شده این.!!!!!!! شما یه جاهایی رو راست میگین اما چون ما داریم باموضع میخونیمش برامون غیرقابل قبوله.
راست میگن که رشته هایی مثل معدن واسه خانوما خوب نیست ولی جمله سازیت بد بود که خانوما باید کمتر از آقایون درس بخونن!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.uc-njavan.ir/images/vnyx66pjxbwvbhf63.jpg

البته شما که توی سایت زیاد منو نمیشناسین ولی همه میدونن من یکم جمله سازیم خیلی داغونه!!!
این قسمتو خوب گفتین
ولی شما هم یک قسمت از این جمله رو نوشتی
زنها باید کمتر از مردها درس بخونن در جامعه(در رشته های مهندسی بیشتر تاکید دارم)
منظورم این بود که در رشته های فنی مهندسی -مثلا همون مهندسی معدن که واقعا کار خانوما نیست اگر هم باشه درصد کمی و نه نیمی از صندلیها!!
من منظورم از کمتر از اقایون درس بخونن این نیست که مثلا تا دیپلم بخونن که!!
منظورم اینه که اقایون باسواد بیشتری باید درجامعه باشند و هر چه نسبت به نفع اقایون باشه در واقع به نفع خانومها هم هست
به نفع جامعس
ما توی جامعمون به خانواده نیاز داریم
منظورمو خوب نرسوندم میدونم ولی خب با پست دومم همه منظورمو فهمیدین دیگه!!!
باید میگفتم خانومهای درسخونده هرچه کمتر از اقایون درس خوندنه باشن بهتره!!
که حق درسخوندنو توی جملم رعایت کرده باشم
!!!
من خودم اینو گفتم چون با کاری که الان میکنن مخالفم 80 درصد
اون 20 درصد هم واسه اینه که داره دیر میشه

راستی خب با موضع نخونینش
از موضع جامعه و ضرورتها نگاه کنین همش درست میشه

حسین متقی
7th August 2012, 10:01 AM
مشکل من اینه که اقا شاید اصلا یه خانومی بیوه شده و شدیدا به درامد اون رشته نیاز داره و کسیو هم نداره حالا که منع شده تکلیفش چیه؟
باید کلفتی کنه تا خرجش دربیاد؟!؟
من میگم باید همه یکسان تلاش کنن نباید این همه دانشگاه ورود خانومارو منع کنن چرا نباید پسرا هم پای دخترا درس نخوننو عقب بیفتن؟؟این از کم کاریه خوده پسراس

خب من که نگفتم کلا منع کنن
اگه جملاتمو کامل بخونین میفهمین که منظورم این بوده که باید راه رو باز بزارند
کاهش تمایل یعنی راه هست که شما بری دانشگاه ولی خودت نخوای چون نیازی نبینی!!!
نه اینکه منعت کنند-این که من میگم 1چیز دیگس-خود راه حل رو دارم میگم من!
برای همین میگم باید با سیاستگذاری و روشهای خاص تدریس و اموزش و مشاوره تمایل پسرارو هم زیاد کرد و از تنبلیشون جلوگیری کرد

spinas2
7th August 2012, 10:09 AM
خب من که نگفتم کلا منع کنن
اگه جملاتمو کامل بخونین میفهمین که منظورم این بوده که باید راه رو باز بزارند
کاهش تمایل یعنی راه هست که شما بری دانشگاه ولی خودت نخوای چون نیازی نبینی!!!
نه اینکه منعت کنند-این که من میگم 1چیز دیگس-خود راه حل رو دارم میگم من!
برای همین میگم باید با سیاستگذاری و روشهای خاص تدریس و اموزش و مشاوره تمایل پسرارو هم زیاد کرد و از تنبلیشون جلوگیری کرد

خب همین دیگه اگه نظام سیاسی مملکت با شما مشورت کنه مشکلا حله
ببخشید میشه یه امضا به من بدین؟؟؟

maryam16
7th August 2012, 10:15 AM
انتظار شو داشتم وقتی از سال گذشته دروس را جدا کردن [tafakor]

*elman*
7th August 2012, 10:49 AM
انتظار شو داشتم وقتی از سال گذشته دروس را جدا کردن [tafakor]

من منظورتونو متوجه نشدم

اخه یه طرحیم بود یه روز دخترا برن دانشگا یه روز پسرا

طرحای عجیب دیگه ای هم هس

مساله اینه که اگه اصن بیایم تحصیل تو دانشگاه رو چه رایگان کنیم چه اجباری و چه هر چیز دیگه باز مشکلات اصلی پا برجاست

وقتی اقتصاد کشور ....
وقتی استخدام....
وقتی اموزش...
وقتی بیمه...
وقتی....
و ...

elinaaa
7th August 2012, 11:36 AM
من فکر میکنم دانشگاه ها دیگه مثل گذشته نیستن و خیلی چیزا تغییر کرده و خروجی که دانشگاههای ما دارن اونطور که باید باشه نیست...
دیگه هدف از درس خوندن فراگیری علم و خدمت به جامعه هم نیست بلکه صرفا گرفتن مدرکه البته برای بعضیا...حالا با این اوصاف و با وجود همه ی مشکلاتی که تو زمینه ی اشتغال تو کشور هست چه فرقی میکنه که این رشته ها برای خانوماست یا آقایون...من نظرم اینه که برخی از این رشته ها در توانایی خانوم ها هست ولی از نظر شغلی و همین طور محیط کاری مناسب اونها نیست...گذشته از این چون خانوما مجبور نیستن که بعد از دوره تحصیلشون حتما کار کنن و درآمد بالایی داشته باشن تمایلشون به درس خوندن بیشتره ولی آقایون وقتی میبینن مشاغل دیگه درآمد بیشتری براشون داره و با مدرکشون نمیتونن یه درآمد بالا و یک کار مناسب داشته باشن پس تمایلشون به دانشگاه کمتر میشه...و اما در مورد تفکیک جنسیتی...من که فکر میکنم برای اینکه دانشگاهها به یه محیط سالم تبدیل بشه از این طرحها کاری برنمیاد...اما باید دید چرا حرف از تفکیک جنسیتی به میون اومده؟؟؟؟؟

*elman*
7th August 2012, 12:21 PM
تفکیک جنسیتی یعنی یه جنس اینجا اضافیه! یعنی داره سیستمو مختل میکنه !یعنی باید بره کنار ! و اون جنس معلومه کدوم جنس بوده از دیر باز تا.... آیکون تاسف!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد