ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گل محمدي : اميدوارم بخشيده شوم

داداشی
4th August 2012, 07:38 PM
کد خبر: ۴۰۴۵۹۶۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۹

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: حالا كه راهي براي بخشش هواداران پرسپوليس پيدا شده اميدوارم راهي هم براي بخشش من وجود داشته باشد .

يحيي گل محمدي سرمربي تيم فوتبال صباي قم پيش بازي با پرسپوليس در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران (http://www.yjc.ir/fa/news/4045966/yjc.ir) ، گفت: حضور تماشاگران دربازي پرسپوليس و صبا تصميم فدراسيون بوده است زيرا حضور آنها مي تواند بر كيفيت فني بازي تاثيرگذار باشد.
وي ادامه داد: صبا در مقابل پرسپوليس كار سختي دارد پرسپوليس بازيكنان خوبي دارد دراين بازي سعي داريم با بازي خوب جايگاه خود را حفظ كنيم .
گل محمدي تصريح كرد: دربازي قبلي هفته سوم با ملوان ما به خاطر اشتباهات داوري باختيم ولي اميدوارم در اين بازي داور در نتيجه ديدارتاثير گذار نباشد.
وي ادامه داد: به احتمال فراوان پرسپوليس با سيستم 2-4-4 بازي خواهد كرد و ضد حملات خطرناك خواهد داشت بازي تداركاتي كه پيش از آغاز فصل انجام داديم ملاك خوبي براي اين بازي نخواهد بود.
گل محمدي در مورد عدم نيمكت نشيني تاكيد كرد: هنوز محروميت من مشخص نيست اگر راهي براي بخشش محروميت هواداران وجود داشته حتما براي بخشش من نيز راهي وجود دارد.
وي در مورد محروم و مصدومان بازي فردا با پرسپوليس گفت: 4 بازيكن را در مقابل پرسپوليس نخواهيم داشت كه اين مسئله كار ما را براي ديدار با تيم خوبي هم چون پرسپوليس سخت مي كند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد