PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اين بار داربي بين رويانيان و فتح‌اله‌زاده است!

داداشی
2nd August 2012, 12:01 AM
مدافع سابق سرخابي‌هاي پايتخت مثل هميشه در خصوص مسائل فوتبال و حواشي آن نظرات جالبي دارد. مهدي هاشمي‌نسب كه در اين فصل همچون خداداد عزيزي بدون تيم مانده است بيشتر اوقات خود را صرف انجام امور شخصي و استراحت مي‌كند. با او گفت‌وگويي انجام داديم كه از نظرتان مي‌گذرد: حسن امامقلي
90: مسابقات المپيك لندن را تماشا مي‌كني؟
تا آنجا كه وقت كنم برخي مسابقات المپيك 2012 را دنبال مي‌كنم اما من بي‌صبرانه منتظر شروع مسابقات دووميداني مخصوصا دوي سرعت هستم و خيلي دوست دارم «بولت» دونده سرعت جامائيكايي قهرمان اين دوره از مسابقات المپيك شود. به نظر من اين دونده طرفداران زيادي در سرتاسر جهان دارد.
90: در خصوص پيروزي تيم‌ملي اميد ژاپن مقابل اسپانيا چه نظري داريد؟
فوتبال ما 15، 20 سال از فوتبال ژاپن عقب است ضمن اين‌كه با اين روندي كه فوتبال ما دارد فاصله ما با تيم‌هاي مطرح شرق آسيايي بيشتر و بيشتر مي‌شود. واقعا اين مسئله براي فوتبال ما فاجعه است.
90: در مورد اختلاف قلعه‌نوعي و مجيدي چه نظري داريد؟
اين قبيل مسائل استقلال اصلا به من ارتباطي ندارد و اميدوارم مشكل آنها هم به زودي حل شود.
90: در مورد بازوبند كاپيتاني استقلال چه نظري داريد؟
ببينيد اگر من هم جاي قلعه‌نوعي بودم بازوبند كاپيتاني را به نكونام مي‌دادم كه اين طور هم شد. در ادامه هم حركت نكونام در دادن بازوبند به رحمتي قابل تقدير است. نكونام و رحمتي هر دو از دوستان خوب من هستند.
90: از نظر شما كدام تيم در فصل نقل و انتقال بازيكنان عملكرد بهتري داشت؟
به نظر من پرسپوليسي‌ها در خط دفاع و حمله بازيكنان خوبي گرفتند، استقلال در خط مياني!
90: شانس قهرماني كدام تيم در اين فصل زياد است؟
پيش‌بيني من اين است كه در اين فصل جام قهرماني در تهران مي‌ماند و از ميان تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس يكي قهرمان مي‌شود. من در اين فصل شانس براي قهرماني سپاهان قائل نيستم.
90: در خصوص داربي بزرگ پايتخت چه نظري داريد؟
اين بار برخلاف داربي‌هاي گذشته حساسيت بين تماشاگران يا بازيكنان زياد نيست. بلكه در اين داربي حساسيت و رقابت بين رويانيان و فتح‌اله‌زاده است و آنها بايد قبل از بازي براي هم كري بخوانند هر كدام هم كه ببازند كارشان زار است.
90: به موفقيت كدام يك از ورزشكاران ايراني حاضر در المپيك لندن بيشتر اميدواريد؟
ان‌شاا... باز هم در رشته وزنه‌برداري، كشتي آزاد و فرنگي حرف‌هايي براي گفتن داشته باشيم. به هر حال من هم دوست دارم ورزشكاران ايراني هم در لندن طلا بگيرند و سرود مقدس كشورم را سرتاسر جهانيان بشنوند.

روزنامه نود

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد