ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فتح‌الله‌زاده اول بدهي‌هايش را بدهد بعد بازيکن ميلياردي بگيرد

داداشی
1st August 2012, 11:54 PM
مدير فني پيشين آکادمي باشگاه استقلال گفت: از مديرعامل استقلال مي‌خواهم ابتدا بدهي‌هايش را بدهد بعد بازيکن ميلياردي بگيرد.
ناصر فرياد شيران در گفت و گو با فارس اظهار داشت: در زمان واعظ آشتياني به عنوان مدير فني آکادمي باشگاه استقلال فعاليت مي‌کردم و آن زماني مبلغي دريافت کردم اما پس از آن ديگر باشگاه طلبم را نداد. هرچه هم به فتح‌الله‌زاده پيامک زدم و پيغام فرستادم فايده‌اي نداشت. سه سال است نمي‌توانم طلبم را از باشگاه استقلال بگيرم.
وي ادامه داد: من تنها طلبکار باشگاه استقلال نيستم و مرفاوي، رحيم‌پور، طالب‌لو و... نيز از باشگاه طلبکارند. بهتر است فتح‌الله‌زاده ابتدا طلب طلبکاران را بدهد و بعد به دنبال جذب بازيکن ميلياردي باشد. اگر تاکنون سکوت کرده‌ام و يا از باشگاه استقلال شکايت نکرده‌ام فقط دو دليل دارد اول آقاي موسوي دوست نزديک فتح‌الله‌زاده و دليل ديگر اينکه فتح‌الله‌زاده طومار جلوگيري از انتقال تيم نفت به اراک را امضا کرد اما بهتر است که ايشان اکنون طلبم را بدهد.
فرياد شيران تصريح کرد: فتح‌الله‌زاده در برنامه ورزشي تلويزيوني مي‌گويد مي‌خواهد در رشته‌هاي ورزشي بانوان تيمداري کند و چند رشته ديگر هم براي مردان استقلال تدارک ديده اما بهتر است او ابتدا بدهي‌هاي باشگاه را بدهد و بعد به فکر تاسيس تيم ديگر باشد.
وي با اشاره به نامه‌نگاري‌اش با رئيس هيئت مديره باشگاه استقلال ،گفت: من هم به رسولي‌نژاد و هم به ساور از اعضاي هيئت مديره نامه نوشتم تا طلبم را بگيرم اما فتح‌الله‌زاده گفته من فرياد شيران نمي‌شناسم.

روزنامه ورزشی نود

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد