ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نظرتون در مورد کیفیت سریال های ماه رمضون امسال چیه؟؟

آسد مرتضي
31st July 2012, 05:02 PM
سلام به همه دوستان بزرگوار[golrooz]
با آغاز ماه رمضان مهم ترین چیز برای مردم در هنگام افطار،دیدن سریال های تلویزیونی است....من خودم قدیم تر بیشتر سریال های ماه رمضون رو نگاه و دنبال میکردم و یه جذابیت خاصی برام داشت
ولی الان دیگه برام جذاب نیست...من خودم فکر میکنم کیفیت و همچنین موضوع های انتخابی برای این سریال ها ضعیف شده
حالا میخواستم نظر شما رو بدونم...به نظرتون کیفیت سریال های امسال چطوره؟میپسندید؟

m.g.s.t.r
31st July 2012, 05:07 PM
به نظر من كه افتضاحه
از وقتي ضرغامي اوم كيفيت سريالهاي ماه رمضان افت كرد
پارسال هم كه3تا بچه با تقليد از اين سرياله خودكشي كردن و باعث شد كه ژانر ماورايي هم از ليست خارج بشه و سريالهاي سركاري مانند چمدان و خداحافظ بچه جاي سريالهايي مانند خانه بدوش و متهم گريخت را بگيرن

parichehr
31st July 2012, 05:17 PM
سلام منکه کلا هیچکدوم رو دنبال نمیکنم یعنی اصلا نگاه نمیکنم
فقط وقت افطار کسی بخواد تلویزیون ببینه میزنه کانال 3 با اون فیلمش
نمیدونم چرا انقد تصنعیه و از واقعیت بدووووووووووووووووووووووو ووووووووووووور!

fantastic girl2
31st July 2012, 05:31 PM
خانواده ی من که ترجیح میدن جومونگ رو برا بار صدم ببینن تا اون سریالارو[bihes]

زهرا قربانی
31st July 2012, 05:31 PM
واقعا سریالها ضعیف شدن همه مضوعات تکراری و کلیشه ای شدن مثلا سریال شبکه 2 انگار برای بچه ها ساخته شده
من که فقط یکیشون رو یعنی خداحافظ بچه رو نگاه میکنم چون از بقیه بهتره

saamaaneh
31st July 2012, 06:35 PM
افتضاحه، کیقیت سریالا که اصلن با سال های گذشته قابل مقایسه نیس!

بابا قبلنا یه طنز باحال میذاشتن کلی میخندیدیم الان که شده همش چرت و پرت و بی محتوا.

reza-1369
31st July 2012, 06:38 PM
واقعآ با یه بچه و یه چمدون ملت رو مسخره کردن

م.محسن
31st July 2012, 06:43 PM
سریالا که دیگه ارزش دیدن رو ندارن.
بازم به شبکه ifilm که سریال گل پامچال رو نشون میده

ıɥsnɯɐɯ
31st July 2012, 07:21 PM
سال به سال این سریالا به جای این که بهتر بشن.بد تر میشن[sootzadan]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد