ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر تحلیل‌گر: ریاض باید به مسائل حقوق بشر در این کشور بپردازد

داداشی
31st July 2012, 02:32 PM
به گزارش پرس تي‌وي يک تحليل‌گر سياسي مي‌گويد عربستان سعودي بايد به نقض حقوق بشر در اين کشور پايان دهد.

کامل وزني، تحليل‌گر سياسي از بيروت در گفت‌وگو با پرس تي‌وي با اشاره به اين‌که سياست خاندان سلطنتي عربستان مدت‌هاست که در راستاي برآوردن نيازهاي مردم اين کشور نبوده است تصريح کرد:" فکر مي‌کنم فساد گسترده‌اي در نظام پادشاهي عربستان وجود داشته باشد. مي‌دانيم که خانواده‌هاي سلطنتي، شاهزاده‌ها بخش عمده پول فروش نفت را به بهاي فقر مردم عربستان در اختيار مي‌گيرند. به نظر من ‌اين جنبش (اعتراضي) با مطالبات حقيقي به خوبي در جامعه عربستان ادامه پيدا کرده است."

وزني با اشاره به کشيده شدن دامنه اعتراضات عربستان به رياض و مکه خاطرنشان کرد اين مسأله حاکي از آن است که اين اعتراض‌ها مختص شرق عربستان نيست بلکه در واقع مساله اي مربوط به کل اين کشور است.

وي افزود:"من فکر مي‌کنم مقام‌هاي سعودي نبايد اين تظاهرات را سرکوب کنند و دولت و پادشاهي عربستان بايد با دقت زياد به آن چه در حال رخ دادن است، توجه کرده و شروع به رسيدگي به نيازهاي مردم کند، تمام زندانيان سياسي را آزاد کند، رفتار غيرانساني با زندانيان به ويژه شيخ نمر النمر را که به گفته خانواده وي مورد ضرب و جرح قرار گرفته است، متوقف کند زيرا اين ميزان عناد ورزي نبايد در ماه مبارک رمضان يا هر زمان ديگري در سال انجام شود. خاندان سلطنتي و غيرمنتخب سعودي در حالي که فعالانه ‌در ناآرامي‌هاي سوريه نقش دارد و فرياد حقوق بشر براي مردم اين کشور سر داده است، خود آشکارا حقوق مدني مردم عربستان و بحرين را نقض مي‌کند."

اين تحليل‌گر سياسي در ادامه با اشاره به اين‌که دستور سرکوب معترضان در عربستان و بحرين از سوي امريکا صادر مي‌شود افزود:" پادشاهي عربستان بايد به مسائل سياسي، اقتصادي و اجتماعي اين کشور نگاه کند؛ به نظر من سطح تظاهرات‌ها احتمالا افزايش پيدا خواهد کرد و همان طور که قبلا گفتم اين يک جنبش واقعي است و مقام‌هاي سعودي اگر به مساله واقعي رسيدگي نکنند، از عظمت اين جنبش شگفت زده خواهند شد."

سخنان وي در حالي مطرح شد که رژيم سعودي نيروهاي نظامي خود را در کشور بحرين مستقر کرده است و به رژيم آل خليفه در سرکوب جنايت‌بار خيزش مردم بحرين کمک مي کند.

PressTV

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد