ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درخواست کمک برای انتخاب موضوع پروژه

م.سادات1
30th July 2012, 06:58 PM
باسم حق
با سلام من یک دانشجوی کامپیوتر هستم و برای موضوع درس پروژه ام نیاز به راهنمایی دارم. موضوع کلی انتخابی ام «شبکه های کامپیوتری» می باشد که باید یک زیرموضوع (موضوع جزئی تر) تحت آن برای تحقیق انتخاب و هرچه زودتر به دانشگاه معرفی کنم. (این درس را در ترم تابستان اخذ کرده ام).
موضوعات زیر را به دانشگاه معرفی کردم:
1.Voice Over IP
2.Cloud Computing
3.Web Application Firewall
4.Wireless Sensor Network
5.Routing Protocol
6.RFID
7.MPLS
که دانشگاه این پاسخ را به من داد:"دانشجوی عزیز این موضوعات بسیار کلی و روتین هستند و جنبه پژوهشی برای شما نخواهند داشت."

می توانید در این زمینه بنده را راهنمایی فرمایید؟

بسیار سپاسگزار خواهم شد.

Bad Sector
31st July 2012, 01:42 PM
باسم حق
با سلام من یک دانشجوی کامپیوتر هستم و برای موضوع درس پروژه ام نیاز به راهنمایی دارم. موضوع کلی انتخابی ام «شبکه های کامپیوتری» می باشد که باید یک زیرموضوع (موضوع جزئی تر) تحت آن برای تحقیق انتخاب و هرچه زودتر به دانشگاه معرفی کنم. (این درس را در ترم تابستان اخذ کرده ام).
موضوعات زیر را به دانشگاه معرفی کردم:
1.Voice Over IP
2.Cloud Computing
3.Web Application Firewall
4.Wireless Sensor Network
5.Routing Protocol
6.RFID
7.MPLS
که دانشگاه این پاسخ را به من داد:"دانشجوی عزیز این موضوعات بسیار کلی و روتین هستند و جنبه پژوهشی برای شما نخواهند داشت."

می توانید در این زمینه بنده را راهنمایی فرمایید؟

بسیار سپاسگزار خواهم شد.

سلام

خوب شما Wireless Sensor Network رو فکر کنم انتخاب کنی بهتره . من خودم هم همینو انتخاب کردم و ارائه دادم .

م.سادات1
31st July 2012, 04:10 PM
باسمه تعالی
از پاسختان متشکرم.
اما ظاهراً متوجه منظورم نشدید.
عرض کردم دانشگاه هیچ یک از موضوعات فوق را تأیید نکرده و در جواب گفته: "دانشجوی عزیز این موضوعات بسیار کلی و روتین هستند و جنبه پژوهشی برای شما نخواهند داشت."
لذا تقاضا دارم لطفاً موضوعات دیگری که جزئی ترند و جنبۀ تحقیقاتی دارند معرفی بفرمایید.
برای مثال یکی از دانشجویان دانشگاهمان ترم گذشته موضوع "امنیت شبکه های بی سیم " را انتخاب کرده بود که دانشگاه تأیید کرد.
ممنون می شوم اگر راهنمایی ام کنید.

بانوثریا
7th August 2012, 02:50 PM
۱- برنامه نویسی با پورتها Socket Progaming
۲- IIS
3- Remote
4- ارتباط بين Server-Client
5- سرویسهای مختلف در شبکه DHCP-DNS
6-IP ها و برنامه ها
۷- Net Meating
8- انواع روترها
9- پل ها
10- سوئيچها

http://ce.sharif.ir/courses/85-86/2/ce442/resources/root/Project.pdf

- - - به روز رسانی شده - - -

1. بررسی نرم افزار Rational Rose (نیازمندی ها: درس تجزیه و تحلیل یا درس مهندسی نرم افزار)
2. آشنای با برنامه نویسی اندروید (Android) (نیازمندی ها: درس برنامه نویسی)
3. بررسی نرم افزار Wireshark (نیازمندی ها: درس شبکه های کامپیوتری و درس آزمایشگاه شبکه های کامپیوتری)
4. بررسی محیط شبیه سازی شبکه QualNet (نیازمندی ها: درس شبکه های کامپیوتری و درس آزمایشگاه شبکه های کامپیوتری)
5. بررسی محیط شبیه سازی شبکه OMNet++ (نیازمندی ها: درس شبکه های کامپیوتری و درس آزمایشگاه شبکه های کامپیوتری)
6. بررسی محیط شبیه سازی شبکه Opnet (نیازمندی ها: درس شبکه های کامپیوتری و درس آزمایشگاه شبکه های کامپیوتری)
7. جمع آوری و تحلیل اطلاعات حرکت در شبکه های بیسیم سیار (نیازمندی ها: درس شبکه های کامپیوتری و درس آمار)
8. طراحی و پیاده سازی بازی دوز با استفاده از برنامه نویسی سوکت (نیازمندی ها: درس برنامه نویسی و درس شبکه های کامپیوتری)
9. طراحی و پیاده سازی نرم افزار کمک آموزشی درس شبکه: عملکرد کدهای تصحیح خطا (نیازمندی ها: درس برنامه نویسی و درس شبکه های کامپیوتری)
10. طراحی و پیاده سازی نرم افزار کمک آموزشی درس شبکه: ساختار لایه های شبکه و نحوه افزوده شدن هدرها (نیازمندی ها: درس برنامه نویسی و درس شبکه های کامپیوتری)

بانوثریا
7th August 2012, 02:51 PM
http://www.jdsaveh-uast.ac.ir/amoozesh/forms/babaee_pro_subject.pdf

miranmanesh
20th February 2013, 11:35 PM
با سلام
با اینکه فکر کنم دیر ولی شاید به دردت بخوره
موضوعاتی که شما گفتید بسیار کلی هستن اگه می خای موضوع خوبی پیدا کنی دنبال یک مقاله توی یکی از اونها بگرد بعد یکیشونرو دانلود کن و بخون و بعد منابعی که گفته رو گیر بیار و بخون اینجوری دیدت نسبت به همون موضوع باز می شه و بعد یکی از موضوعات رو داخلش تلفیق کن

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد