ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شما چیکار میکنید؟؟؟

آسد مرتضي
30th July 2012, 12:16 AM
سلام به همه دوستای گلم....[golrooz]
یه سوال دارم...میخوام بدونم اگه شما جای من باشید چه رفتاری میکنید...
اگه بدونید که تا چند روز دیگه یه عزیزی رو از دست میدید چی کار میکنید؟؟؟[gerye][gerye]
لطفا بگید رفتار شما چیه شاید تونست به من کمک کنه...
ممنون

زهرا قربانی
30th July 2012, 12:27 AM
من اگه جای شما بودم بهترین لحظات عمرم رو تو همین روزها رقم میزدم
باهاش بیرون میرفتم میگفتم ، میخندیدم و حسابی کیف میکردم
چون میدونستم که این آخرین لحظات بودن با این عزیزه و بعد از رفتنش کلی وقت برای افسوس خوردن و گریه کردن دارم

artadokht
30th July 2012, 12:33 AM
خدا بد نده؟؟؟؟[taajob]

فکر میکنم با اینکه خیلی ناراحتم اما جلوی طرف به روی خودم نمیارم و سعی میکنم کاری کنم که خیلی بهش خوش بگذره و شاد باشه...

----------------------------------------------------

چقدر بده که آدمیزاد حتما باید عزیزترین هاش رو از دست بده تا قدرشون رو بدونه[negaran]

amirhosyn
30th July 2012, 01:01 AM
خدا نکنه اما اگه حتما از دستش میدی من اگه بودم خودکشی میکردم .بااین کار با یه تیر دو نشون میزنم.1-داغش را نمیبینم.2-اون دنیا پیش همدیگه هستیم و تنها نمیمونه

elinaaa
30th July 2012, 01:52 AM
سلام به دوست عزیز و محترم آقا مرتضی...راستش آدم این جور موقع ها میمونه چی بگه...من خودم قبلا یه همچین وضعیتی داشتم و خیلی سخت بود...اما من فکر میکنم تنها کسی که میتونه کمک کنه خداست و اونه که باید به آدم صبر و تحمل بده،آرامش بده تا بتونی مثل گذشته یا حتی بیشتر از گذشته عزیزتو دوست داشته باشی و تنهاش نذاری...تازه این جور موقع هاست که آدم میفهمه چقدر ناتوانه...فکر کنم دعا کردن واسه اون عزیز بهترین کاره...

ساتین
30th July 2012, 03:07 AM
وااااااااااااااااااااااای ....
خییییلی سخته
ولی راستش من اگه جای شما بودمآآآ میرفتم تو اتاقم همش گریه میکدم و نمیذاشتم کسی بیاد پیشم....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

spinas2
30th July 2012, 11:18 AM
سلام
من خودم توی این شرایط بودم مطمئن باشید خدا بهتون صبر میده
شما نه افراط کنید نه تفریط!گریه خوبه ادم سبک میشه شادیو خنده هم خوبه ادم نشاط داره
ولی حواستون باشه خیییللییی خوش نگذرونید که بعدا یادش بیفتیدو غصه بخورید!
معمولی رفتار کنید خیلی سخته ولی ایشالا که میتونید
امیدوارم هیشکی داغ عزیزشو نبینه

fantastic girl2
30th July 2012, 11:33 AM
فکر کنم اگه بهش کمک کنید تا کاراشو حساب کنپتاباشو با مردم و خودش صاف کنه کاملا تاخیالش بابت اون ور راحت شه ... ایشون خ ارامش پیدا می کنند و خودتونم از ناراحتیتون کاسته میشه .......

saamaaneh
31st July 2012, 02:40 AM
خیلی سخته
از خدا براتون صبر میخوام
کاری که میدونید درسته و اون فرد راضیه رو انجام بدید
به خدا توکل کنید انشالله که هر چی صلاحه براتون اتفاق بیافته

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد