ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر تاسفی بدون شرح . . . . . . . .

NameEly
23rd July 2012, 09:08 PM
http://uc-njavan.ir/images/kcryupeg1gmj1r0ujwmo.jpg

http://uc-njavan.ir/images/tguncu1lmuekk0s491d.jpg

آسد مرتضي
23rd July 2012, 09:13 PM
عکس اول که یه مقایسه ی واقعا مسخره است!!!!چون همیشه برای ساخت گنبد از کسانی کمک میگیرن که دلشون میخواد و این کار به خاطر عشق مردم به اهل بیته!!!
میشد به جای این عکس خونه های چند هزار متری آقازاده ها رو نشون داد....
عکس بعدی هم تا حدودی درسته!!!من فعلا برم افطار بر میگردم[nishkhand]

0014
23rd July 2012, 09:33 PM
دلخوش از آنیم که حج میرویم
غافل از آنیم که کج میرویم

کعبه به دیدار خدا میرویم
او که همینجاست ، کجا میرویم

حج به خدا جز به دل پاک نیست
شستن غم از دل غمناک نیست...

elinaaa
23rd July 2012, 11:37 PM
ای بابا خیلی پولا داره بیخودی خرج میشه بازم همون بهتر که یه بخشیش خرج ساخت گنبد بشه...در مورد مدرسه هم که یه خیری باید پیدا بشه و پولشو خرج مدرسه کنه و بعدشم بیارنش تو تلویزیون نشون بدن که چی کار کرده.........................

s@n@z
24th July 2012, 12:38 AM
به نظر من عکس اول هم مسخره نیست چون من فکر نمیکنم امامی که در زمان زنده بودنش ،زندگی ساده داشته و تجمل رو نمیپسندیده الان از داشتن چنین گنبدی راضی باشه . [tafakor]
اگه واقعا میخوایم عشقمونو به اهل بیت نشون بدیم بهتره حداقل سعی کنیم مثل اونا زندگی کنیم

sheri khoshgele
24th July 2012, 04:30 AM
عكس اول خيلي هم مسخره نيست.اين همه طلا و خرجو ميشه داد ب كساني كه نياز دارن.من براي امام هامون احترام زيادي قايلم ولي مطمعنم اوناهم اگ اين پولايه جاي درست خرج ميشد راضي تر بودن...درست نميگم؟؟

homeyra
24th July 2012, 12:47 PM
عكس اول خيلي هم مسخره نيست.اين همه طلا و خرجو ميشه داد ب كساني كه نياز دارن.من براي امام هامون احترام زيادي قايلم ولي مطمعنم اوناهم اگ اين پولايه جاي درست خرج ميشد راضي تر بودن...درست نميگم؟؟
درست میگی[nishkhand]

چامه
24th July 2012, 02:43 PM
واقعا باعث تاسفه . . . تازه باید شکر کرد که این ها دیده میشه خیلی بدتر از اینها دیده نشده..

sahar19
24th July 2012, 02:56 PM
[QUOTE=سید مرتضی;348224]عکس اول که یه مقایسه ی واقعا مسخره است!!!!چون همیشه برای ساخت گنبد از کسانی کمک میگیرن که دلشون میخواد و این کار به خاطر عشق مردم به اهل بیته!!!

واقعا نمیدونم چی بهت بگم!!!!!!!!!![tafakor] ولی یه حساب سرانگشتی پیش خودت بکن؟
اون گنبد طلا به چه درد امام جواد میخوره؟
اون مدرسه به چه دردی میخوره؟؟
فقط باید از خدا به دادمون برسه[negaran]

نبوی
24th July 2012, 05:34 PM
من با سید مرتضی اتفاقا کاملا موافقم اولا برای ساخت اون گنبد حقی از اون مردم ضایع نشده یعنی شما نمیتونی بگی اگه اون گنبد ساخته نمیشد وضع اون مدرسه اینطوری نبود اینجوری که سید مرتضی گفتند کمک ها داوطلبانه اس اون کسی که حق خوری کرده کیه؟ من که خودمو منزه از این نمیدونم که حق این بچه هارو نخورده باشم (خواسته یا ناخواسته) آقا زاده ها هم که مطمئنا نقش به سزایی داشتن
حالا میریم سراغ گنبد و بقعه واسه ائمه که بحثش پیچیده تر از اونیه که شما فکر میکنید صد البته که اون ها نیازی ندارن. بین این همه فرقه ها و دین های من در آوردی وجود این بنا یک اثبات هویت برای دین اسلامه اگه بگم چه بسیار تلاش ها برای تخریب این بنا ها شده و به پشتوانه ی چه کسانی تعجب میکنید.
همین وهابیت:وقتی محمدبن عبد الوهاب شناسایی شد مورد حمایت نظامی و اقتصادی از طرف انگلیس و آل سعود واقع شد فتوای ایشون چی بود؟ منع زیارت قبور و وجوب تخریب اون ها! 70 سال بعد قبورو تخریب کردند همین قبور 4 امام تو بقیعو . خیلی تلاش ها برای از بین بردن آثار پیامبران شده همین الان نظراتی وجود داره که حضرت عیسی وجود خارجی نداشته خب بنایی هم برای اثبات عکس این حرف تا حدودی وجود نداره.
من به این عکس میگم جنگ نرم علیه اسلام و گرنه هزاران گزینه ی دیگه برای مقایسه با اون مدرسه ی کپری وجود داشته دست گذاشتن رو عکس این گنبد مقرضانه به نظر نمیاد؟[tafakor]
دارن رو افکار کار میکنن

- - - به روز رسانی شده - - -

عرفان سلیم زاده
24th July 2012, 06:18 PM
جای تاسفی نیست... عقاید ما حکم میکند که تنها به فکر اخرت خود و شادی دنیای مردگان باشیم ما می تونیم به فکر اخرت خود باشیم و فکر اباد کردن دنیای فانی را نکنیم من از این عقاید دفاع می کنم چون خدا دنیا رو می گردونه نه من! خدایی که دنیا رو افریده خودش می تونه به بیچاره ها کمک کنه. من مسلمانم و اخرتم بهشته... خدا عاقبت همه رو بخیر کنه. برم افطار کنم و هزار رکعت نماز شکر بخونم که خدا به من بیشتر از دیگران روزی میده.

elinaaa
24th July 2012, 06:38 PM
[QUOTE=سید مرتضی;348224]عکس اول که یه مقایسه ی واقعا مسخره است!!!!چون همیشه برای ساخت گنبد از کسانی کمک میگیرن که دلشون میخواد و این کار به خاطر عشق مردم به اهل بیته!!!

واقعا نمیدونم چی بهت بگم!!!!!!!!!![tafakor] ولی یه حساب سرانگشتی پیش خودت بکن؟
اون گنبد طلا به چه درد امام جواد میخوره؟
اون مدرسه به چه دردی میخوره؟؟
فقط باید از خدا به دادمون برسه[negaran]

نمی دونم چرا شما فکر میکنی اگه اون گنبد ساخته نشه پس حتما اون مدرسه ساخته میشه؟!!!!!!!
حالا خوبه اکثر مدارس به دست یه عده خیر داره ساخته میشه....در ضمن باز سازی حرم اهل بیت نشان دهنده احترام ما به اونهاست نه واسه اینکه اونا بهش نیاز دارن...بهتره اون پولایی که بیخودی داره تو جیب بعضیا میره خرج مدرسه بشه.............

م.محسن
24th July 2012, 09:03 PM
این مسجدی که تو عکس مشاهده می کنید بازسازی شده یه مسجد دیگه هست که هیچ ایرادی نداشت و هیچ نیازی به بازسازی نداشت، تو این بازسازی شکل اولیه و سنتی مسجد با صرف هزینه های گزاف به این شکل در اومد.
نکته ای که آزار دهنده هست اینه که این مسجد تو یکی از روستاهای استان مازندران - شهرستان قائمشهر قرار داره، جایی که جووناش اکثراً بیکارن و ... .
فقط مهم این بود که برای افتتاح این مسجد مقامات استانی اومدن و از شبکه استانی هم پخش شد...
دیگه قضاوت با شما...

http://www.uc-njavan.ir/images/2bjp8j3q08ccottm6baw.jpg

elinaaa
24th July 2012, 10:09 PM
خانم سحر من نمیدونم از کدوم کار اشتباه حرف میزنی؟چرا انقدر مطمئن حرف میزنید؟کی تو این تاپیک ادعایی کرده ؟ اصلا اگه مسلمونا به فکر بازسازی حرم نباشن کی باید باشه؟نکنه باید بشینیم تماشا کنیم؟شما بهتره به جای دلسوزی زیادی واسه اون بچه ها به این فکر کنی که خودت چقدر حاضری از جیبت خرج کنی؟نخیر مشکل سر ساخت حرم نیست اگه تصویر بعدیو ببینی متوجه میشی که این پولا داره صرف چه چیزایی میشه...

NameEly
24th July 2012, 11:58 PM
123123امتحان ميكنيم

.......

دوستان گلم فکر نمی کنم اینجا جای اسپم دادن باشه
لطفا مراعات کنید

312
25th July 2012, 02:01 AM
دوستان گلم فکر نمی کنم اینجا جای اسپم دادن باشه
لطفا مراعات کنید
كاش مشكل اسپم باشه.
مقايسه سطح امكانات با سطح ارادت مذهبي , قياس مع الفارق هست.
هروقت كسي بتواند بدون دستورات بودجه اي براي بهسازي يك مدرسه سرمايه تهيه بكند حق خواهد داشت از كثرت عشق مومنين به گنبد امامشان خرده بگيرد.
كاش در كنار ايرادگرفتن به هزينه كرد براي گنبد امام شيعيان به اين هم اشاره بشود كه شيعيان همين امام مظلوم در طول تاريخ چندين مدرسه ودرمانگاه و..و..و.. بطور خيريه ايجاد وهنوز سرپا نگهداشته اند.
آن كساني كه از خرج كردن براي گنبد امام شيعيان ناراحتند تاكنون چند مدرسه را از شرايط نابهنجار نجات داده اند؟
اينكه در تعليمات همين ائمه آمده است كه :ميتوانيد خودتان هم به مستحقان از (پول خمس وزكات مالتان) كمك بكنيد چيز بدي است؟
به نظرم وقتي وهابيون براي نمايش زشت از اسلام دارند ميلياردي خرج ميكنند خيلي بايد كج سليقه بود كه به خرج كردن داوطلبانه پول شيعيان براي عظمت دستگاه ائمه ايراد گرفت
.........
هنوز فراموش نكرده ام كه در برابر پيشنهاد جمع آوري پول براي بنياد كودك با اين حقير چه برخوردي شد؟!!
در صورت تمايل به اين آدرس رفته وبه بهبود تحصيلي فرزندان اين كشور كمك بكنيد http://www.childf.com/
شكرخدامن الان سعادتشو دارم كه دركنار يك گروه از افراد بي ادعاي معمولي 12نفر روتو اين سايت بالا داريم بهشون رسيدگي ناقابلي ميكنيم. شماهم جانمونيد.الان بالاي 3500 دانش آموز دارند خيلي جالب از همين كمكهاي (قطره قطره يك درياي)مردم پيشرفت ميكنند
درباره كمك به ساختن گنبد هم اگه تحت فشار قرار گرفتيد بياييد اينجا قضيه رو عمومي بكنيد

NameEly
25th July 2012, 02:30 AM
كاش مشكل اسپم باشه.
مقايسه سطح امكانات با سطح ارادت مذهبي , قياس مع الفارق هست.
هروقت كسي بتواند بدون دستورات بودجه اي براي بهسازي يك مدرسه سرمايه تهيه بكند حق خواهد داشت از كثرت عشق مومنين به گنبد امامشان خرده بگيرد.
كاش در كنار ايرادگرفتن به هزينه كرد براي گنبد امام شيعيان به اين هم اشاره بشود كه شيعيان همين امام مظلوم در طول تاريخ چندين مدرسه ودرمانگاه و..و..و.. بطور خيريه ايجاد وهنوز سرپا نگهداشته اند.
آن كساني كه از خرج كردن براي گنبد امام شيعيان ناراحتند تاكنون چند مدرسه را از شرايط نابهنجار نجات داده اند؟
اينكه در تعليمات همين ائمه آمده است كه :ميتوانيد خودتان هم به مستحقان از (پول خمس وزكات مالتان) كمك بكنيد چيز بدي است؟
به نظرم وقتي وهابيون براي نمايش زشت از اسلام دارند ميلياردي خرج ميكنند خيلي بايد كج سليقه بود كه به خرج كردن داوطلبانه پول شيعيان براي عظمت دستگاه ائمه ايراد گرفت
.........
هنوز فراموش نكرده ام كه در برابر پيشنهاد جمع آوري پول براي بنياد كودك با اين حقير چه برخوردي شد؟!!
در صورت تمايل به اين آدرس رفته وبه بهبود تحصيلي فرزندان اين كشور كمك بكنيد http://www.childf.com/
شكرخدامن الان سعادتشو دارم كه دركنار يك گروه از افراد بي ادعاي معمولي 12نفر روتو اين سايت بالا داريم بهشون رسيدگي ناقابلي ميكنيم. شماهم جانمونيد.الان بالاي 3500 دانش آموز دارند خيلي جالب از همين كمكهاي (قطره قطره يك درياي)مردم پيشرفت ميكنند
درباره كمك به ساختن گنبد هم اگه تحت فشار قرار گرفتيد بياييد اينجا قضيه رو عمومي بكنيد

با سلام به دوست گلم :»
من دوست نداشتم وارد این بحث بشم ولی نشد
لطفا صورت مسئله رو نباید پاک کنید
این سوال چهار جوابی نیست که بخوایم شانسی بزنیم پس صورت مسئله رو پاک کنیم و یکی رو انتخاب کنیم

فکر نمی کنم ساخت مدرسه وظیفه ی مردم باشه تا جایی که من میدونم درسته بعضی ها درست می کنن ولی این وظیفشون نیست
یا اطلاعات من ناقص هست یا هم اینکه دولت ما گاه گداری هزینه ی طرح ها رو میده

شما کارتون کاملا کار خیری هست و به زور نیست پس جای تحسین داره ولی ایا بزرگان کشور نمی تونن به جایی کمک به مردم کشور های دیگه به این 3500 دانش اموز کمک کنن ؟؟؟
و هر کسی شما رو بخاطر این طرح کوبیده مطمئنا دلیلی داشته که از کار شما کاملا با خبر نبوده

این عکس هایی که گذاشته شده نمونه هایی هستند که نشون میده داره چراغی که به خانه رواست به مسجد گذاشته میشه
خودم به شخصا میگم باید این کارهای انجام داده بشه واسه ائمه , ابهت امام رضا (ع) رو نگاه کنید , می روی توی حرم دلت نمی خواد در بیای

ولی دوست یا دوستان گلم این عکس فقط نمونه ای است که نشون میده اسراف هایی داره در کشور ما انجام میشه که میشه با یکمشون یک مدرسه ساخت و شاید از توی اون مدرسه دختر یا پسری شد انیشتن و باعث افتخار پارس شد

دولت مردان پارس اگر به جای مثلا همین سفر های دوره ای و سخن رانی ها که اینقدر باعث هزینه میشه از راه دور نظارت ها و کمو کاستی ها رو انجام بدن میشه یک مسجد ساخت
اگر به جای حقوق 3 میلیونی به یک نماینده خواب مجلس حقوق کمتری بهشون بدن میشه یک چراغی به خانه ای روشن کرد

و دوست گلم مطمئنا کسانی که شما دارین نام میبرید که چرا خودشون مدرسه نمیسازن به دو دسته تقسیم میشن کسانی که پول دارن و کسانی که ندارن
کسانی که دارن مطمئنا اونقدر بیکار نیستن بگن چرا برای بچه ها مدرسه نمیسازید چون اصلا اون قشر رو نمی بینن و اصلا براشون مهم نیست که چقدر داره خرج الکی میشه چون اونها در رفاه کامل هستند

صف مرغ واسه افراد متوسط به پایین هست
و در اخر برای جمله اخرتون که درباره مردم گفتید یک سوال داشتم که وظیفه ی دولت دربرابر مردم چی هست ؟؟؟
این که همیشه داره از مردم مایه گذاشته میشه از تحمل تحریم ها گرفته تا ساختن مدرسه
کاش گوشه ی کار رو مردم میگرفتن نه همه ی کار رو

موفق باشید

312
25th July 2012, 04:07 AM
اينكه ما بگيم مدرسه كپري داريم وبگيم حرم كاظمين رو جمهوري اسلامي درست كرد ولي مدرسه كپري رو درست نكرد جمع بندي درستي نيست.
حرم كاظمين از طرف جمهوري اسلامي(يعني دولت) درست شده؟اينو ميتونيد مستند اثبات بكنيد؟
اينكه نمايندگان در مقابل حقوقي كه دريافت ميكنند بايد به يك حداقلهايي از انجام وظيفه مقيدباشندرو من هم بهش اعتقادداشتم وبراي انتخاب نمايندگان بهتر خواستم كه يك تاپيك (كه شرايط كانديدهاو نمايندگان مورد پسند نخبگان توش مطرح بشند) بزنم كه باز دچار تساهل توي اين تالار قرار گرفت.
اينكه هنوز مدارس كپري داريم دلايلش خيلي با اينكه مردم حاضربه خرجهاي مذهبي هستند مرتبط نيست.
همين امسال رهبر مملكت از حجاج خواستند از بازار عربستان خريد نكنند.اين تلاش براي خارج نشدن پول ايران از كشورمون توي كجاي اين تالار مورد تقدير واقع شد؟
تا توي فيسبوك دوتا متلك به ايران انداخته ميشه فوري توي جاهايي مثل اينجا انعكاس پيداميكنه.كاش اونقدر كه ادعاي فرمانپذيري از رهبري مثل كورش مطرح هست به توجه به فرامين رهبر فعلي كشور هم اعتنا بشه.
رهبر ميگه از توليد داخلي حمايت بكنيد:يك عده فوري درميان كه آقا جنس ايراني كيفيت نداره.بابا به پيربه پيغمبرقسم ژاپني ها برنج مذخرف خودشون رو ميخورند و برنج باكيفيت آمريكايي رو نميخرند.اما اينجا تا مارك خارجي روي جنس نباشه كسي حاضرنيست توليد كشورمون رو بهش اعتماد بلندمدت بكنه واز توليد ملي جانبداري بكنه.
نمايش هر كنتراستي صحيح نيست.الان دانشگاه زاهدان يا زابل تو اولويت چقدر از دانشجوهاي اينجاست؟وقتي كسي حاضرنيست براي گذروندن طرح خودش بره اونجا كاربكنه چرخه حذف مدارس كپري لنگ خواهد موند.
فعاليت سازمان تجهيزونوسازي مدارس (معاونت عمراني وزارتخانه آموزش پرورش)www.nosazimadares.ir در جلب مشاركت خيرين براي ساخت مدارس توي مناطق محروم توكجاي اين تالار مورد تقديريا حداقل اطلاعرساني قرارگرفته؟شد قصه نمايش فعاليتهاي نخبگان بسيجي كه آخرشم ما چيزي نديديم

s@n@z
25th July 2012, 01:59 PM
چرا همیشه از مردم انتظار دارید،این مردم با این وضعیت حقوق و گرانی فقط دنبال جنس ارزونتر هستن ،دیگه کاری ندارن کجا تولید شده یا مارکش چیه.
وقتی اتکا(اتحادیه تعاونی کارکنان ارتش) به کارکنانش برنج هندی میده ،اونم داخل گیلان که معدن برنج هست از مردم چه انتظاری دارین
اگه واقعا میخوان از تولیدات داخل حمایت بشه باید واردات رو کنترل کنن بالاخره این کالاها از مرز وارد میشه و کنترلش هم به نظر من وظیفه مردم نیست
[tafakor]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد