ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ......... الان.... ارزوت چیه؟؟؟؟

fantastic girl2
22nd July 2012, 11:17 PM
1 موقع های ادم دلش چیزیو کسیو ..... رو می خواد.... تو دلش میگه کاشکی الان فلان اتفاق می افتاد .... چشما رو میبنده و در حالی که بهش فکر میکنه لذت میبره..... دوست دارم بچه ها اگه دوس دارید بگید اونا رو.

وحید 0319
22nd July 2012, 11:28 PM
آرزو: دوست دارم توی این قطار زندگی که هرکی توی یه واگن نشسته فقط سر پیچ ها همدیگرو نبینیم بعضی موقع ها راه بیافتیم از واگن شماره 1 بریم شماره 1000 در بزنیم به دوستامون به فامیلامون یه سری بزنیم بگیم بخندیم دلشونوشادکنیم[golrooz][golrooz][golrooz]

fantastic girl2
22nd July 2012, 11:38 PM
آرزو: دوست دارم توی این قطار زندگی که هرکی توی یه واگن نشسته فقط سر پیچ ها همدیگرو نبینیم بعضی موقع ها راه بیافتیم از واگن شماره 1 بریم شماره 1000 در بزنیم به دوستامون به فامیلامون یه سری بزنیم بگیم بخندیم دلشونوشادکنیم[golrooz][golrooz][golrooz]
خیلی خوشم اومد.... این مورد تقریبا تو نسل ما فراموش شدس..... برا نسل بعد خودمون 1کم نگرانم........ به بچه هاتون اجی و داداشای کوچیکمون از الان یاد بدیم...

ماه آفرید
23rd July 2012, 12:32 AM
دلم می خواد وقتی چشمهایم را باز کردم همه ادمها لبخند داشته باشند ... اگر کسی غم داشت همه جویای حالش باشند.... هیچ بچه ی کاری نباشد .... هیچ پدری غم بی پولی نداشته باشد ... خانواده ها از هم دور نباشند.... دیگه غروب جمعه دلمان نگیرد....

Sa.n
23rd July 2012, 12:42 AM
الان ارزو دارم اي كاش مي شد ادم به زمان هايي كه گذشته بر گرده

sheri khoshgele
23rd July 2012, 01:11 AM
الان ارزو دارم يه عااااالمه پول داشتم.

زهرا قربانی
23rd July 2012, 01:26 AM
الان آرزوم اینه که فردا برای افطار میرزا قاسمی بخورم

BaAaroOoN
23rd July 2012, 01:12 PM
من برای خودم چیزی نمیخوام
اما یکی که خیلی برام عزیزه رفته کما....آروم،یه دفعه،بی صدا......
دکترش نتونسته براش کاری کنه
برای همین دارن منتقلش میکنن شیراز
اون خیلی ماه رمضونو دوست داشت.همیشه عادتش بود پیشواز رفتن
اما الان خوابیده رو تخت،بی صدا.....فقط 20 سالشه این آدم!سنی نداره!همین چند روز پیش تولدش بود.....صورتش جلوی چشامه
ازتون تمنا میکنم اگه موقع اذان خواستید دعا کنید،اون رو فراموش نکنید
التماس دعا

fantastic girl2
23rd July 2012, 03:00 PM
ان شاا... هرچه زودتر شفاپیدا میکنه[dooa]

چامه
24th July 2012, 03:07 PM
آرزوم چیز دیگه ای بود ولی الان شفای عزیز سهیلا.م

ساتین
27th July 2012, 12:48 AM
الان آرزوم اینه که... همه ی آدما بتونن حتی برای یک لحظه اون چیزی رو که آرزوشونو دارن تجربه کنن...

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد