آسد مرتضي
19th July 2012, 12:02 AM
زولبیا و بامیه شیرنی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می شود و در اغلب سفره های افطار جا دارد. با آغاز ماه مبارک رمضان تهیه و طبخ این شیرینی سنتی هم رونق می گیرد.
http://uc-njavan.ir/images/ioqjy6wjqp57dwvsayh4.jpg
http://uc-njavan.ir/images/zebqdin4i8ybontewd1.jpg
http://uc-njavan.ir/images/yqs0gwehejyiglutjmh.jpg
http://uc-njavan.ir/images/dd0p72uakl5r0bt4c.jpg
http://uc-njavan.ir/images/io5ufjwk9smwp6i9gsx.jpg
http://uc-njavan.ir/images/pp8wzfvulnzlqj7vlavk.jpg
http://uc-njavan.ir/images/efy30v7qeronk938zruz.jpg
http://uc-njavan.ir/images/ydx5hj4j1of2ki701bao.jpg
http://uc-njavan.ir/images/wvmcn78qpf4a0c77vy3.jpg
http://uc-njavan.ir/images/1jzrdhscharkq11oqxjx.jpg
http://uc-njavan.ir/images/hjxjrasxnef3y8ise17i.jpg
http://uc-njavan.ir/images/ogafp6op1c02402ttcn.jpg
http://uc-njavan.ir/images/bc66kw45kq72ditmjk80.jpg
http://uc-njavan.ir/images/piskx54takvdxayhitx.jpg
http://uc-njavan.ir/images/ioqjy6wjqp57dwvsayh4.jpg
http://uc-njavan.ir/images/zebqdin4i8ybontewd1.jpg
http://uc-njavan.ir/images/yqs0gwehejyiglutjmh.jpg
http://uc-njavan.ir/images/dd0p72uakl5r0bt4c.jpg
http://uc-njavan.ir/images/io5ufjwk9smwp6i9gsx.jpg
http://uc-njavan.ir/images/pp8wzfvulnzlqj7vlavk.jpg
http://uc-njavan.ir/images/efy30v7qeronk938zruz.jpg
http://uc-njavan.ir/images/ydx5hj4j1of2ki701bao.jpg
http://uc-njavan.ir/images/wvmcn78qpf4a0c77vy3.jpg
http://uc-njavan.ir/images/1jzrdhscharkq11oqxjx.jpg
http://uc-njavan.ir/images/hjxjrasxnef3y8ise17i.jpg
http://uc-njavan.ir/images/ogafp6op1c02402ttcn.jpg
http://uc-njavan.ir/images/bc66kw45kq72ditmjk80.jpg
http://uc-njavan.ir/images/piskx54takvdxayhitx.jpg