ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگر در همچین وضعیتی قرار بگیری چه میکنی؟

mamadshumakher
8th July 2012, 04:42 PM
اگر شما بودید چه میکردید ؟! آقاى جک حاضر شده بود تا به پرسش هاى مدیر شرکت برای استخدام جواب بدهد . آقاى مدیر شرکت بجاى اینکه مثل نکیر و منکر از آقاى جک سین جیم بکند ، یک ورقه کاغذ گذاشت جلوش و از او خواست تنها به یک سئوال پاسخ بدهد . سئوال این بود : "شما در یک شب بسیار سرد و طوفانى ، در جاده اى خلوت رانندگى میکنید ، ناگهان متوجه میشوید که سه نفر در ایستگاه اتوبوس ، به انتظار رسیدن اتوبوس ، این پا و آن پا میکنند و در آن باد و باران و طوفان چشم براه معجزه اى هستند .یکى از آنها پیر زن بیمارى است که اگر هر چه زود تر کمکى به او نشود ممکن است همانجا در ایستگاه اتوبوس غزل خداحافظى را بخواند . دومین نفر ، صمیمى ترین و قدیمى ترین دوست شماست که حتى یک بار شما را از مرگ نجات داده است . و نفر سوم، دختر خانم بسیار زیبایى است که زن رویایى شماست و شما همواره آرزو داشته اید او را در کنار خود داشته باشید . اگر اتومبیل شما فقط یک جاى خالى داشته باشد ، شما از میان این سه نفر کدامیک را سوار ماشین تان مى کنید ؟؟پیر زن بیما ر؟؟ دوست قدیمى ؟؟ یا آن دختر زیبا را ؟؟ " جوابى که آقاى جک به مدیر شرکت داد ، سبب شد تا از میان دویست نفر متقاضى ، برنده شود و به استخدام شرکت در آید . راستى ، میدانید آقاى جک چه جوابى داد ؟؟ اگر شما جاى او بودید چه کار میکردید ؟؟ دوستان توجه کنید که جواب اقای جک رو الان نمیگم چون بگم ممکنه بگید خب منم بودم همچین کاری میکردم.پس لطفا چند نفر جواب بدن تا جواب رو بدم.

وحید 0319
8th July 2012, 04:51 PM
ماشین را به قدیمی ترین دوستم میدهم تا پیرزن را به مقصد برساند وخودم با دختر آرزوها میمانم[golrooz]

amirhosyn
8th July 2012, 04:52 PM
ماشینم رامیدادم به بهترین دوستم تا پیرزن را ببرد وخودم با عشقم دوتایی دست دردست هم براه می افتیم , انشا الله به خانه میرسیم.

ماه آفرید
8th July 2012, 04:58 PM
چون من خودم خانم هستم بنابراین عشق رویایی ام حذف می شود و بین دوست قدیمی و خانم مسن ,خانم مسن را سوار ماشین می کنم.

ماری مریم
8th July 2012, 05:31 PM
اگه من جای اون اقاه بودم ماشین میدادم دست دختررویاهام تاپیرزن روبه بیمارستان برسونه چون بهترین فرصت که دل دختره روبدست بیارم
خودمم میرم کنار دوستم ومنتظر امدن اتوبوس میشیم دوستمم حتما از این قضیه راضیه چون قبلا فداکاریشونو ثابت کردن[shaad]

BaAaroOoN
8th July 2012, 08:37 PM
قضیه دختر رویاها منتفی هستش چون من خودم دخترم!!!دوستمم که فداکاریشو ثابت کرده پس اگه نبرمش حتما درک میکنه!خودم پیرزن بیمارو میرسونم!!!تازه اگه مرد هم بودم همین کارو میکردم!!دختری که تو این شرایط سخت توقع داشته باشه من این پیرزن و تو خیابون ول کنم اونو برسونم اصلا بدرد من نمیخوره!چه بسا اونم تو یه موقعیت خطرناک منو ول نکنه؟!!!!کی میدونه!!!![cheshmak]

عرفان سلیم زاده
8th July 2012, 09:14 PM
من با پست 2 موافقم.
اما تو امریکا دوست دختر رو سوار می کنند و میرن[nishkhand]

mamadshumakher
8th July 2012, 09:26 PM
من از جناب وحید-الهام دعوت میکنم چگونگی رسیدن به پاسخ رو درست رو به ما توضیح بدن(تو کدوم سایت خوندی؟)[tafakor] [nishkhand]

elinaaa
8th July 2012, 09:29 PM
من ترجیح میدم پیرزنو نجات بدم و بیخیال دختر زیبا بشم،از دوستمم عذرخواهی میکنم...

elinaaa
8th July 2012, 09:31 PM
حالا اگه دوست آدم رانندگی بلد نبود چی؟چجوری ماشینو ببره؟

وحید 0319
8th July 2012, 11:43 PM
من از جناب وحید-الهام دعوت میکنم چگونگی رسیدن به پاسخ رو درست رو به ما توضیح بدن(تو کدوم سایت خوندی؟)[tafakor] [nishkhand]

این سوال رو یه بار در تالار سرگرم سایت پرشین بلاگ دیدم خوب البته اگه پسر باشی فکر زیادی نمیخواد[cheshmak]

elinaaa
9th July 2012, 12:39 AM
این سوال رو یه بار در تالار سرگرم سایت پرشین بلاگ دیدم خوب البته اگه پسر باشی فکر زیادی نمیخواد[cheshmak]

یعنی همه پسرا دختر دلخواهشونو به بقیه موارد ترجیح میدن؟خیلی ببخشید ولی به نظر یه کم ظالمانه نیست؟

ساناز فرهیدوش
9th July 2012, 12:46 AM
دوستم رو با عشم می فرستم بره ! اگر خانم قبول کرد که بره همون بهتر که برا همیشه بره !

وحید 0319
9th July 2012, 01:13 AM
یعنی همه پسرا دختر دلخواهشونو به بقیه موارد ترجیح میدن؟خیلی ببخشید ولی به نظر یه کم ظالمانه نیست؟

نه منظورم این نیست اون پیرزن از همه واجب تره که زودترازاین سرماخلاص شه ومن دوست ندارم که دوستم هم در این سرما بمونه چون یه بار برام فداکاری کرده منم باید جواب این کاره خوبشو بدم وبه خاطر همین کاره خوبم به دختر آرزوهام میرسم دوست عزیزم[golrooz]

elinaaa
9th July 2012, 01:31 AM
نه منظورم این نیست اون پیرزن از همه واجب تره که زودترازاین سرماخلاص شه ومن دوست ندارم که دوستم هم در این سرما بمونه چون یه بار برام فداکاری کرده منم باید جواب این کاره خوبشو بدم وبه خاطر همین کاره خوبم به دختر آرزوهام میرسم دوست عزیزم[golrooz]

خیلی خوبه که درجا پاداش کار خوبتونو میگیرین،اما به نظر من تو واقعیت خیلیا همون دختر آرزوهاشونو ترجیح میدن...

وحید 0319
9th July 2012, 01:44 AM
میدونم دوست عزیز[golrooz]ولی اگه آدم انسان خوبی باشه مطمينا هم میتونه دست بگیره وهم براش دست گیری کنند حالا اگه به جای دختر آرزوها هرکسی یا هرچیز دیگه ای بود من همون کارو انجام میدادم.

elinaaa
9th July 2012, 10:16 AM
میدونم دوست عزیز[golrooz]ولی اگه آدم انسان خوبی باشه مطمينا هم میتونه دست بگیره وهم براش دست گیری کنند حالا اگه به جای دختر آرزوها هرکسی یا هرچیز دیگه ای بود من همون کارو انجام میدادم.

باشه مرسی،جواب خوبی بود...[cheshmak]

SaSaMc2
9th July 2012, 02:59 PM
با همشون ازدواج ميكردم...[cheshmak]

yas-90
9th July 2012, 03:10 PM

[soal]

elinaaa
9th July 2012, 03:31 PM

چه مهربون؟!!!واقعا لطف میکردید...اینجوری دیگه هیشکی دلخورم نمیشد....[nishkhand]

sabab
9th July 2012, 04:08 PM
زن زیبای آرزو هام سوار میگردم.

- - - به روز رسانی شده - - -

زن زیبای آرزو هام سوار میگردم.

sabab
9th July 2012, 04:11 PM
دختره رو...

م.محسن
9th July 2012, 04:40 PM
مورد سوم که کاملاً منتفیه
از اون دو تا مورد هم اگه رفقا در اولویت هستن

محمد اللهي
9th July 2012, 06:32 PM
از ماشين پياده ميشدم كليد ماشين رو به دوستم مي دادم و پيرزن را سوار مي كردم خودم با زن زيبا -همسر اينده ام-منتظر اتوبوس مي ماندم

SaSaMc2
10th July 2012, 02:05 AM
[soal]

چه مهربون؟!!!واقعا لطف میکردید...اینجوری دیگه هیشکی دلخورم نمیشد....[nishkhand]

آره من تخصصم حل مشكلات و معماهاي خيلي خيلي سخته...[bamazegi]

ازدواج درماني يه متد جديده...[nishkhand]

راستي گفته باشم حرف آخر رو توي خونه من ميزنم بهشون اطلاع بدين [negaran]

ایده تا پدیده
10th July 2012, 10:26 AM
اگه پیر زن نجات بدم ( دو حالت داره)

1) حالا نجات یافت پیر زن فوق ش چند سال دیگه میمره
2) تمام عمرم با حسرت زندگی خواهم کرد

اگه دوسنم نجات بدم ( باز دو حالت داره)

1)این دوستم نجات میابه میره سر زندگی ش
2) باز حسرت به دل خواهم ماند

اگه دختر خوشکل نجات بدم ( باز دو حالت داره)
1) پاسخی به خواسته جنسی و عقلانی خودم میدم ( شاید این نجات دادم بعد چند وقت از عشق ش نسبت بهم دلسرد بشه).
2) باز حسرت به دل خواهم ماند.

من پیر زن انتخاب میکنم

چون شانس زنده ماندنش نسبت 2 تای دیگری صفر ه اگه بمونه اونجا . ولی 2 تای دیگه شانس دارن تا منتظر شانس دیگه ای باشن ( ماشین گذری)

ساناز فرهیدوش
10th July 2012, 10:37 AM
اگر فکر کنیم من خودم د کتر هستم معالجش می کنم ، نوبتی جاهامون رو تو ماشین عوض می کنیم البته اگراونجا اینجا نباشه اتوبوس سر ساعت می اد

سونای
10th July 2012, 09:26 PM
وا !! پسرم!؟ شما چرا میخوای با همه ازدواج کنی!!!!! پرستارت، دکترت، این در راه مانده ها.. بنده خدا همسر آیندت.....[negaran][nadidan]

جواب من:
اینا که همیشه اخبار نشون میده از مرز قاچاقی میگذرونن!! یه سواری رو نگه میدارن 60نفر پیاده میشن !! این 3تا رو هم میشه با هم سوار کرد!! یکی که جا بود، میمونه 2تا اضافه بر سازمان!چیزی نیست![cheshmak]
اگه نشد منو یکی از همراهام که تو ماشین بودیم پیاده میشیم این 3تا سوار شن و برن چون مدتی بود که تو سرما بودن!
اگه هم همراهم قبول نکرد خودم پیاده میشم اینجوری یکی اضافه تر میشینه تو ماشین که خب طبیعیه
درصورتیکه هوا خیلی سرد باشه یفکری به حال گرمایشمون میکنیم مثلا آتیشی لباس اونیکی و... و میخوایم ازشون که تو راه اگه ماشینی دیدن بفرستن به اون آدرس که ما هستیم یا یکی از همونا که بقیه رو رسوند برگرده دنبالمون اگه هم اتوبوس اومد که هیچ..

در هر صورت اون خانم پیره مهمتره!! بعدش دختره مهمه که بره!!! قابل توجه عشاق گرامی -» این اصلا درست نیست که آدم بخاطر علاقه ی خودش یکی دیگه رو تو سرما نگه داره! اونم یه دختر تنهاو توو سرما مونده رو[hoshdar] این چه عشقیه؟؟؟!!!! دوست داشتن اینه که هر چه سریعتر اونو از اون وضعیت خارج کنین نه اینکه به فکر خودتون باشین... در ضمن اگه بشه اسم ِ دیدنِ فقط زیباییِ دختر رو عشق گذاشت..!!

اگه هم قرار شد با همون دوستم توو سرما بمونیم( چون مطمئنا اون قبول نمیکنه یه دختر و خانم پیر تو سرما بمونه و خودش بره !!) لباسامو میدم بهش تنها چیزی که اون لحظه دارم...... اونم منو درک میکنه...[golrooz]

zolfa
11th July 2012, 01:20 AM
اگر شما بودید چه میکردید ؟! آقاى جک حاضر شده بود تا به پرسش هاى مدیر شرکت برای استخدام جواب بدهد . آقاى مدیر شرکت بجاى اینکه مثل نکیر و منکر از آقاى جک سین جیم بکند ، یک ورقه کاغذ گذاشت جلوش و از او خواست تنها به یک سئوال پاسخ بدهد . سئوال این بود : "شما در یک شب بسیار سرد و طوفانى ، در جاده اى خلوت رانندگى میکنید ، ناگهان متوجه میشوید که سه نفر در ایستگاه اتوبوس ، به انتظار رسیدن اتوبوس ، این پا و آن پا میکنند و در آن باد و باران و طوفان چشم براه معجزه اى هستند .یکى از آنها پیر زن بیمارى است که اگر هر چه زود تر کمکى به او نشود ممکن است همانجا در ایستگاه اتوبوس غزل خداحافظى را بخواند . دومین نفر ، صمیمى ترین و قدیمى ترین دوست شماست که حتى یک بار شما را از مرگ نجات داده است . و نفر سوم، دختر خانم بسیار زیبایى است که زن رویایى شماست و شما همواره آرزو داشته اید او را در کنار خود داشته باشید . اگر اتومبیل شما فقط یک جاى خالى داشته باشد ، شما از میان این سه نفر کدامیک را سوار ماشین تان مى کنید ؟؟پیر زن بیما ر؟؟ دوست قدیمى ؟؟ یا آن دختر زیبا را ؟؟ " جوابى که آقاى جک به مدیر شرکت داد ، سبب شد تا از میان دویست نفر متقاضى ، برنده شود و به استخدام شرکت در آید . راستى ، میدانید آقاى جک چه جوابى داد ؟؟ اگر شما جاى او بودید چه کار میکردید ؟؟ دوستان توجه کنید که جواب اقای جک رو الان نمیگم چون بگم ممکنه بگید خب منم بودم همچین کاری میکردم.پس لطفا چند نفر جواب بدن تا جواب رو بدم.

ببخشید اقای شوماخر یه سوال
این اقا تو ماشین تنها هستن؟[tafakor]

رضوس
11th July 2012, 09:12 PM
من با پست 2 موافقم.
اما تو امریکا دوست دختر رو سوار می کنند و میرن[nishkhand]
یعنی اینجا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]

رضوس
11th July 2012, 09:15 PM
آره من تخصصم حل مشكلات و معماهاي خيلي خيلي سخته...[bamazegi]

ازدواج درماني يه متد جديده...[nishkhand]

راستي گفته باشم حرف آخر رو توي خونه من ميزنم بهشون اطلاع بدين [negaran]
ازدواج با دوست صمیمی هم متده؟؟؟؟/[soal][nadidan]

رضوس
11th July 2012, 09:17 PM
عشقمو پیره زنه رو میفرستادم برن...
خودمو دوستم به یاد گذشته ها میگفتیمو میخندیدم تا اوتوبوس بیاد..[labkhand]

دوس جون
11th July 2012, 09:29 PM
همه با هم به صورت ام پی تری سوار میشدن!!!
[nishkhand]ینی سوارشون میکردم
بد پیر زنه رو میرسوندم بد دوست قدیمی بد هم ...
شطرنجی دو نقطه
با عشقم میرفتیم خونه!!!

ایده پرداز
11th July 2012, 10:08 PM
من بهشون می گفتم یه کم مهربانتر بشینید و هر سه نفر آنها را سوار می کردم تا از آن طوفان و هوای سرد دور کنم و به یک جای امن برسانم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد