ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال چی مینوشتید؟؟؟؟

آسد مرتضي
4th July 2012, 03:00 PM
سلام به همه دوستان گل و عزیز[golrooz]

مطمئنا همه شما تو زندگیتون تجربه های تلخ و شیرین ،کوچیک و بزرگ و.... داشتید

اگر قرار بود بزرگترین تجربه ی زندگیتون رو بهم یاد بدین، چی می نوشتین؟[tafakor][tafakor]

ممنون میشم بگید تا بتونیم از اونها استفاده کنیم[golrooz]

سونای
4th July 2012, 06:12 PM
اینو مینویسم نه بخاطر اینکه توو حدی باشه که کسی بخواد یاد بگیره!!! بخاطر اینکه تجربه ی زندگیمه.....
مهربونی و محبتی که از یاد با خدا بودن میگیرم و با کمک خودش به دنیاش میبخشم،برام ارزشمنده و خیلی چیزارو واسم قشنگ کرده
خیلی ها تعجب میکنن که چرا من ناراحت نمیشم ازینکه یکی باهام تند حرف بزنه یا یه قضاوت بدی کنه و ....
یا وقتی واسه حیوونا مشکلی پیش میاد ، به کمک خدا سعیمو میکنم که مشکلشون حل شه ، حتی اگه باهام بداخلاقی کنن
با این حال من به وظیفم ( کمک کردن بهش) عمل میکنم ، اونا هم طبیعتشون اینه...
من ازینکه خدا این سعادت رو بهم ارزونی داده که بتونم با مخلوقاتش در ارتباط باشم خیلی خوشحالم و اینو با توکل به خود خدا از دست نمیدم

چون

همیشه یه دلیلی واسه زیبا دیدن رفتار طرف مقابل هست حتی اگه رفتارش اونی نباشه که ما میخوایم...
ولی میشه زیبا دید...

اگه زیبا ببینیم هیچوقت دلخوری ناراحتی و خدای نکرده قهر پیش نمیاد، موفقیت دیگری موفقیت ما میشه و...

وقتی همه همدل و دوست باشن بقیه ی مشکلاتم کمرنگ تر میشه

مثلا تو همین وضعیتی که خیلی ها دارن تو سرو کله هم میزنن، خیلی ها با آرامش دنبال یه راه حل جدیدن! همین دورو بری های خودم یکی از خواب و خوراکش زده تا تونسته به یکی دیگه که به صفر رسیده بود کمک کنه تا یه اون کاری رو شروع کنه و کرده و مدام بدون هیچ چشمداشتی تو کارش بهش کمک میکنه و این حالا وضع مالیش از صفر به چندین برابر بهتر از گذشته ست! یسری از همسایه ها باقیمانده پولشونو رو هم میزارن تا یکی بتونه کاری رو شروع کنه و از سودش پول بقیه رو پس بده!
واسه یکی از دوستا کاری پیش اومده که چند وقت نتونسته بره سر کارش اونیکی دوستش بجاش میره تا دوستش کارشو از دست نده
یکی دیگه میاد نگاه میکنه چیا وارد میشه از کوچیکاش شروع کرده و خدارو شکر یکی رو ساخته و دیگه وارد نمیشه اینم از این طریق تونسته به کارگاه و در آمدزایی برسه
یکی رفته سربازی، دوستش از آموزش انصراف داده تا کلاساشو بزارن واسه خانم ِ همونی که رفته سربازی تا اینجوری این زوج از پس زندگیشون بر بیان.. چون اونی که مجرده میگفت من اونقدرها نیازی ندارم و خدارو شکر حالا یه کار جدیدی به ذهنش رسیده و انجام میده که پولش کمتر از اون آموزش نیست
یکی میره واسه بچه های مردم کلاس مجانی میزاره تا هم آموزش خودش قوی شه هم یه بار از دوش خونواده ها برداشته
و..و..و...
و همه ی اینها بخاطر توکلی هست که به خدا کردن و محبتی که بینشونه ...
[golrooz]

Sa.n
4th July 2012, 07:53 PM
1- هر موقع به کسی لطف کردی ازش انتظار تشکر نداشته باش
2- فقط خاطرات هستند که می مونند
3- همن طور که دوس نداری کسی تنهات بزاره کسی رو تنها نذار

وحید 0319
4th July 2012, 08:08 PM
سلام من دوستانی داشتم ودارم که خیلی واقعااز ته قلبم دوستشون داشتم ودارم ودوری از هم رو نمیتونستیم تحمل کنیم حتی یه روز پای پیاده راه طولانی رو رفتم تا ببینمش وکمکش کنم والان در بین ما نیست [golrooz]
والان خیلی دلم براش تنگ شده[golrooz]

akbarkeyvan
7th July 2012, 06:07 PM
با سلام
هر کس را به اندازه خودش احترام کن بیشتر از آن در دراز مدت باعث پشیمانی خودت می شود[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد