ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر مملکته ما داریم

Sabo3eur
3rd July 2012, 01:19 PM
دیروز داشتم رانندگی میکردم و رادیو هم باسه خودش صحبت میکرد که بحث اومد دوست دارین جای چه کسی باشین اگه می دونستم امروز همچنین انفاقی میفته می گفتم رئیس دانشگاه ازاد دیروز زنگ زدن بیا دانشگاه ازاد سما واحد پسران شیراز ما هم امروز رفتیم بعد از اینکه سلام کردیم گفتن شما ما هم گفتیم فلانی که گفت برو بیرون منتظر باش یه 1 دقیقه کمتر اومدن گفتن بیا تو این اتاق ما هم رفتیم و مثل مجرم ها به ما یه صندلی دادن و ما هم نشستیم رئیس دانشگاه از سیاه بودن گفت و موهاش رو تو اسیاب سفید نکرده و مثل پدر و ما رو دوست داره و من رو که بدم و بعد از این معرفی دو تن دیگه که خلاصه ... رفت سر اصل مطلب گفت 1 ماه پیش تقلبی کردن 70 نفر و ما به تو مشکوکیم که تعجب از من ... مات و مبهوت گفت دوستت تقلب کرده بعد سوالات رو داشته و ما به تو مشکوکیم که من گفتم چه ربطی به من داره من که تقلبی نکردم چه ربطی به من گفت ما کانال های داریم که میگه کاره توووووووووووووووووووو ما هم موندبم چی بگیم دراخر بعد 2 ساعت کلو کل کردن گفتن برو فردا بیا و اعتراف کن و گرنه اخراجت می کنیم مثل اینکه ما مجرم هستیم و قتل کردیم وقتی من حرف میزدم می گفتن دروغه و با خنده من رو مسخره چون زور دارن قدرت دارن و من چی هیچ من هم کوتاه نمیام دوستان عزیز هر کسی که راهنمایی داره بزاره

* Robo milad *
3rd July 2012, 02:33 PM
دیروز داشتم رانندگی میکردم و رادیو هم باسه خودش صحبت میکرد که بحث اومد دوست دارین جای چه کسی باشین اگه می دونستم امروز همچنین انفاقی میفته می گفتم رئیس دانشگاه ازاد دیروز زنگ زدن بیا دانشگاه ازاد سما واحد پسران شیراز ما هم امروز رفتیم بعد از اینکه سلام کردیم گفتن شما ما هم گفتیم فلانی که گفت برو بیرون منتظر باش یه 1 دقیقه کمتر اومدن گفتن بیا تو این اتاق ما هم رفتیم و مثل مجرم ها به ما یه صندلی دادن و ما هم نشستیم رئیس دانشگاه از سیاه بودن گفت و موهاش رو تو اسیاب سفید نکرده و مثل پدر و ما رو دوست داره و من رو که بدم و بعد از این معرفی دو تن دیگه که خلاصه ... رفت سر اصل مطلب گفت 1 ماه پیش تقلبی کردن 70 نفر و ما به تو مشکوکیم که تعجب از من ... مات و مبهوت گفت دوستت تقلب کرده بعد سوالات رو داشته و ما به تو مشکوکیم که من گفتم چه ربطی به من داره من که تقلبی نکردم چه ربطی به من گفت ما کانال های داریم که میگه کاره توووووووووووووووووووو ما هم موندبم چی بگیم دراخر بعد 2 ساعت کلو کل کردن گفتن برو فردا بیا و اعتراف کن و گرنه اخراجت می کنیم مثل اینکه ما مجرم هستیم و قتل کردیم وقتی من حرف میزدم می گفتن دروغه و با خنده من رو مسخره چون زور دارن قدرت دارن و من چی هیچ من هم کوتاه نمیام دوستان عزیز هر کسی که راهنمایی داره بزاره

یه چن تا سوال بپرسم من ؟[soal][sootzadan]
من که نفهمیدم کی به کی بود ( به صورت سوالی بخونید )
بعدشم چه ربطی به مملکت داره
بعدتر از بعدشم اینکه میشه بپرسم اینجا بخش همکاران یا دفتر خاطرات ؟

عرفان سلیم زاده
3rd July 2012, 05:09 PM
جناب اولا این بحث ها اینجا بیان نمیشه تو تالار سایر موضوعات سایت بیان میشه.
دوما من اگه جای شما بودم از ان ها به جرم تهمت شکایت می کردم.
سوما انتقالی می گرفتم.
همین...[golrooz]

Sabo3eur
3rd July 2012, 11:05 PM
یه چن تا سوال بپرسم من ؟[soal][sootzadan]
من که نفهمیدم کی به کی بود ( به صورت سوالی بخونید )
بعدشم چه ربطی به مملکت داره
بعدتر از بعدشم اینکه میشه بپرسم اینجا بخش همکاران یا دفتر خاطرات ؟

مملکت اگه یه نفر بود که من می رفتم و شکایت می کردم این به مملکت
جای من هم نیستی که نفهمی پستت رو کجا میزاری

* Robo milad *
4th July 2012, 02:17 AM

- - - به روز رسانی شده - - -

ان شالله که موفق باشید

Sabo3eur
5th July 2012, 12:59 PM
موفق !!! اگه بزارن

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد