ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر سایت خبری علم کار خود را رسما آغاز کرد

محسن آزماینده
28th June 2012, 12:39 AM
سایت خبری علم با آدرس www.elmpress.ir کار خود را رسما آغاز کرده و شروع به انتشار اخبار میکند

زمینه های علمی،فرهنگی ،سیاسی،ورزشی و ... تحت پوشش این خبر گزاری قرار دارد

farzadsw
28th June 2012, 04:18 AM
سایت خبری علم ، زمینه های علمی،فرهنگی ،سیاسی،ورزشی و ... تحت پوشش این خبر گزاری قرار دارد ، اینجا ایران است .

محسن آزماینده
28th June 2012, 08:31 AM
سایت خبری علم ، زمینه های علمی،فرهنگی ،سیاسی،ورزشی و ... تحت پوشش این خبر گزاری قرار دارد ، اینجا ایران است .

بیشتر اخبار را از نظر علمی تحلیل میکند.مثلا یک خبر سیاسی جنبه های مختلفی نظیر اقتصادی،فرهنگی،علمی،هنری و... دارد

farzadsw
28th June 2012, 12:28 PM
بله هر خبری میتونه جنبه های مختلفی داشته باشه ولی من توقعم یه سایتی شبیه IEEE Spectrum بود (صرفا علمی) که البته توقع زیادی هست . علتش شاید این باشه که "علم" رو من "دانش" تعبیر میکنم ، در صورتی که میتونه به معنی "آگاهی " هم باشه .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد