توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال برنامه نویسی به زبان سی شارپ
david77
8th June 2012, 08:31 PM
سلام
1-میخواستم بدونم چطوری فرم را به صورت چشمک زن در بیاوریم؟
2- فرمی میخواستم که عدد صحیحی را از کاربر بگیرد و با زدن بروی یک دکمه بزرگترین و کوچکترین رفم آن را در دو textbox جداگانه نمایش دهد.
3-فرمی میخواستم که با عبور ماوس از روی picture box ارتفاع و پهنا آن به اندازه 10 پیکسل بزرگتر شود وبا خروج ماوس از روی آن به حالت قبل برگردد البته بدون استفاده از روش = + .
4-فرمی میخواستم یک تصویر به دنبال ماوس حرکت کند همچنین با چند تا labelهم میخواستم.
5-بازی رابطه اینکه وقتی دو تا تصویر مثل هم هستند را حذف کند.
6-بازی لابیرنت
اگر کسی در رابطه با هرکدومشون بتونه بهم کمک کنه ممنوع میشم.
NameEly
9th June 2012, 04:42 PM
سلام
1-میخواستم بدونم چطوری فرم را به صورت چشمک زن در بیاوریم؟
2- فرمی میخواستم که عدد صحیحی را از کاربر بگیرد و با زدن بروی یک دکمه بزرگترین و کوچکترین رفم آن را در دو textbox جداگانه نمایش دهد.
3-فرمی میخواستم که با عبور ماوس از روی picture box ارتفاع و پهنا آن به اندازه 10 پیکسل بزرگتر شود وبا خروج ماوس از روی آن به حالت قبل برگردد البته بدون استفاده از روش = + .
4-فرمی میخواستم یک تصویر به دنبال ماوس حرکت کند همچنین با چند تا labelهم میخواستم.
5-بازی رابطه اینکه وقتی دو تا تصویر مثل هم هستند را حذف کند.
6-بازی لابیرنت
اگر کسی در رابطه با هرکدومشون بتونه بهم کمک کنه ممنوع میشم.
من راستش سی شارپ زیاد کار نمی کنم ولی تا اون اندازه که کار کردم فکر می کنم شما برای چشمک زدن فرم باید یک تایمر طراحی کنید که توی هر ثانیه یک عمل off کردن تصویر و on کردن اون رو انجام بده
و برای سوال دومتون هم باید بگم این به برنامه نویسی بر می گرده مثلا میتونید ( یکی از راه حل ها ) اینکه مثلا عدد 23 رو تقسیم بر 10 کنید و باقی مانده ها رو توی متغییر ها نگه دارید و طرح اینکه مثلا از 3 تا عدد بزرگترین و کوچکترین رو انتخاب کنه رو پیاده کنید
نیاز به توضیح بیشتر بود بگید تا توضیح بدم
و بقیش هم چون دقیق نمی دونم اضهاز نظر نمی کنم
با تشکر
david77
10th June 2012, 12:45 PM
لطفا در رابطه با سوال دو م بیشتر توضیح بده.
همین قدر هم که یه پیغام گذاشتی خودش خیلی.
- - - Updated - - -
NameEly
10th June 2012, 08:16 PM
لطفا در رابطه با سوال دو م بیشتر توضیح بده.
همین قدر هم که یه پیغام گذاشتی خودش خیلی.
- - - Updated - - -
با سلام
نگاه کنید شما عدد 48 رو در نظر بگیرید
حالا بیاین عدد 48 رو تقسیم بر 10 کنید باقیمانده چی میشه ؟؟؟
میشه 8
8 رو توی یک متغیر قرار دهید
بیاین 4 ذو تفیبم بر 10 کنید باقی مانده چی میشه ؟؟؟
میشه 4
4 رو توی یک متغییر قرار دهید
حالا متغییر 4 رو با متغییر 8 مقایسه کنید و بزرگترین و کوچکترین رو بدست اورید
یکم تغییرات هم لازم داره واسه اینکه شما از کجا میدونید چند عدد هست اون عدد اصلیتون که اون رو می تونید با یک شرط if برقرارش سازید
مثلا بگید اگر این عدد از 10 کوچکتره عدد اخر هست
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.