توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا میتوان خود را جای شخص دیگری گذاشت؟؟؟
محسن آزماینده
7th June 2012, 05:45 PM
جمله عجیبی است
اگر جای تو بودم فلان کار را میکردم
اگر شرایط تو را داشتم به فلان جا می رسیدم
آیا میشود خود را به جای دیگری تصور کرد یا این یک جمله برای بیان بعضی جملات ساده و پیچیده است؟؟؟
آیا درست است که از این عبارت استفاده کنیم؟؟؟
منتظر نظرات دوستان هستم
نارون1
7th June 2012, 06:00 PM
این جمله که اگه جای تو بودم فلان کارو میکردم یا اینکه کاشکی جای تو بودم اونوقت چه ها که نمی کردم.........
اینها رو خیلی شنیدیم ، صادق هم باشیم گاهی امکان داره خودمون استفاده کنیم.....
ولی همه اینها کلامی و به زبان ، ساده هست ... وقتی خودمان در اون موقعیت قرار بگیریم ، امکان داره عکس العمل ما بهتر نباشه .....
همیشه کسی که در مرکز کار قرار داره ، امکان داره به دلیل موقعیت و شرایط حتی نتونه به خوبی تصمیم گیری کنه ولی افراد محیط پیرامون به دلیل اینکه تو اون شرایط نیستن احساس میکنن که
بهتر میتونن تصمیم بگیرن و حقیقت هم همینه ......
kamanabroo
7th June 2012, 06:21 PM
از اون جهت که گفته بودین میشه تصور کرد یا نه
بله برای تصور کردن محدودیتی وجود نداره
و خیلی جاها ازش برداشت ها و درس های مثبت میشه گرفت
مثال:
وقتی در یک خانواده می بینم که داداش یا خواهری دربرابر پدر و مادر احترام نمی گذاره
من این تصور برام پیش میاد که اگر من بودم به جای ایشون
حتما احترام می گذاشتم
و از این جابجایی ذهنی برای خودم یک درس می گیرم
از یک بعد دیگه می تونه این جابجایی منفی باشه
اینکه ما موقعیتی که هستیم رو کلا نادیده بگیریم و به دیگران و موقعیت هاشون فکر کنیم
و به این نیاندیشیم که الان که در این موقعیت هستم بهترین کار و درست ترینش چه چیزی می تونه باشه!
نارون1
7th June 2012, 06:40 PM
از اون جهت که گفته بودین میشه تصور کرد یا نه
بله برای تصور کردن محدودیتی وجود نداره
و خیلی جاها ازش برداشت ها و درس های مثبت میشه گرفت
مثال:
وقتی در یک خانواده می بینم که داداش یا خواهری دربرابر پدر و مادر احترام نمی گذاره
من این تصور برام پیش میاد که اگر من بودم به جای ایشون
حتما احترام می گذاشتم
و از این جابجایی ذهنی برای خودم یک درس می گیرم
از یک بعد دیگه می تونه این جابجایی منفی باشه
اینکه ما موقعیتی که هستیم رو کلا نادیده بگیریم و به دیگران و موقعیت هاشون فکر کنیم
و به این نیاندیشیم که الان که در این موقعیت هستم بهترین کار و درست ترینش چه چیزی می تونه باشه!
در مقابل برداشت مثبت و مثالی که زدین و صدالبته که درسته :
گاهی برای یک تصمیم بزرگی که یکی میگیره و امکان داره اشتباه ازآب در بیاد ، ما در اینجا میگیم اگه من جای او بودم اینکارو میکردم.......
از کجا بدونیم این تصمیم ما درسته ؟؟؟
در مورد جابجایی منفی که گفتین :
منظور شما اینه که به موقعیتی که هستیم و راه حل فکر نکنیم و به دیگران و نظراتشون تکیه کنیم ؟؟
میشه با مثال روشن تر کنین ؟؟
ممنون از نظر شما.......[golrooz]
elinaaa
7th June 2012, 07:06 PM
بعضیا دلشون میخواد جای کس دیگه ای باشن چون از زندگیشون رضایت کامل ندارن و این خوب نیست ولی گاهی وقتا آدم برای اینکه شرایط سخت طرف مقابلشو درک کنه خودشو به جای اون تصور میکنه وشاید اینجوری تا حدی بتونه خودشو برای این شرایط آماده کنه و قدرت درکشو بالا ببره پس اینکه آدم دوست داشته باشه کس دیگه ای جز خودش باشه با اینکه فقط تصورش رو داشته باشه فرق میکنه....
kamanabroo
7th June 2012, 07:08 PM
در مقابل برداشت مثبت و مثالی که زدین و صدالبته که درسته :
گاهی برای یک تصمیم بزرگی که یکی میگیره و امکان داره اشتباه ازآب در بیاد ، ما در اینجا میگیم اگه من جای او بودم اینکارو میکردم.......
از کجا بدونیم این تصمیم ما درسته ؟؟؟
ممنونم
این سوال دو صورت داره :
یا ما کاملا از شرایط اون شخص برای تصمیم گرفتن آگاهی داریم(همه شرایط و جوانب)؛
در اینجا ما به تصمیم اون شخص نگاه می کنیم که آیا بهترین تصمیم بوده یا نه؟ و با عقل خودمون سنجش می کنیم که اگر ما بودیم و تمام اون شرایط آیا تصمیم بهتری به ذهن ما میرسید یا نه؟ و اگر تصمیم دیگری به ذهن ما رسید و دیدیم که واقعا از هر جهت شرایط بهتری داشت و اون شخص می تونست بگیره و نگرفته، اونوقت می تونیم بگیم اگه من جای او بودم این کار رو می کردم و خیلی بهتر بود...
یا ما کاملا از شرایط اون شخص برای تصمیم گرفتن اگاهی نداریم!
که در این صورت مسلما نمیشه گفت که تصمیمی که ما می گیریم حتما بهتر هست. چون شاید دلیل خاصی برای تصمیمش داشته باشه که ما از اون بی اطلاعیم!
اما در همین صورت دوم برای اینکه مراتب نگرانی و دوستی خودمون رو به شخص مقابل برسونیم و بهش بفهمونیم که می تونه به راه های دیگر هم فکر کنه، این خیلی خوبه که نظر خودمون رو هم بگیم تا شرایط خودش رو با تصمیم ما بسنجه و ببینه که برای او این تصمیم، یک تصمیم بهتر به حساب میاد یا نه؟
در مورد جابجایی منفی که گفتین :
منظور شما اینه که به موقعیتی که هستیم و راه حل فکر نکنیم و به دیگران و نظراتشون تکیه کنیم ؟؟
میشه با مثال روشن تر کنین ؟؟
ممنون از نظر شما.......[golrooz]
خواهش می کنم.
اینکه شما گفتین هم هست
اما بیشتر نظرم این مسئله بود که:
به جای اینکه به موقعیت خودم فکر کنم و سعی کنم بهترین تصمیم رو بگیرم و بهترین کار رو انجام بدم، اونقدر مشغول امورات دیگران و نظر دهی برای اونها بشم که از کار خودم غافل بشم و چه بسا که تصمیمات و کارهای خودم از نظر کیفی خیلی پایین بیاد .
به عبارت دیگر بجای اینکه کیفیت تصمیمات و کارهای خودم رو ارتقا بدم مشغول عیب گیری از تصمیمات دیگران بشم!
مثال:
شخصی که توی فامیل میاد و برای هر کسی که کاری انجام داده یا تصمیمی گرفته اظهار نظر می کنه بدون اینکه خودش سعی در این داشته باشه که کار خودش رو درست انجام بده. و این اظهار نظر و جابجایی ذهنی که انجام میده بیشتر جنبه دخالت و فضولی و ابراز نظر شخصی داشته باشه تا اینکه بخواد به دیگران کمکی برسونه.
ساناز فرهیدوش
7th June 2012, 10:14 PM
هیچ وقت هیچ کس نمی تونه جای کس دیگه ایی باشه ولی متاسفانه مرتب برای همدیگه نسخه می پیچیم هیچ طرف انجام نده شاکی هم میشیم . !!!1
طرف حالش بده مثلا می اییم دلداریش بدیم : اشکال نداره ! مگه چیزی شده !!! خدا خواسته !!!
گاهی لازم نیست حرف بزنیم ! با نگاه . با در آغوش گرفتن . با همدردی در عمل حتی با نگه داشتن زبان می ه به خدا کمک کرد .
ادبیات صحبت کردن در شرایط سخت با همدیگه خیلی دشوار تر از یادگیری زبان مادریمونه .
کمی منصف و مهربون باشیم با همدیگه !!!
م.محسن
7th June 2012, 11:48 PM
از اونجایی که این کار ممکنه باعث یه پیش داوری و قضاوت غلط در مورد فرد مقابل بشه هیچ وقت این کار رو نمیکنم.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.