ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث دوشتان کمک کنید تا بازار یابی این محصول کنم

ایده تا پدیده
8th May 2012, 10:20 PM
http://www.arm-rfid.com/uploads/posts/2012-05/1336399997_solar-laptop-charger.jpg

فروش کوله پشتی لب تاب همراه شارژر خورشیدی (http://www.arm-rfid.com/161-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D9%88%D9%84%D9%87-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D9%84%D8%A8-%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%AF%DB%8C.html) www.arm-rfid.com (http://www.arm-rfid.com)

لطفا نظراتون بگید تا بتونم بازار فروش این کیف رو پیدا کنم

مشخصات فنی
قدرت شارژر دهی 10 ساعت برای لب تاب و 25 ساعت برای موبایل
کیف کوله پشتی
دارای پانل خورشیدی با گارانتی 25 ساله
سازگار با تمام لب تاب و موبایل و تبلت
کوله کم وزن و شیک
قیمت 100 الی 150 تومان

حسین متقی
8th May 2012, 11:48 PM
100 الی 150؟؟؟؟؟؟
مطمئنی؟؟
تومان یا دلار؟؟؟
من واسه لب تاب میخواستم بسازم قیمت نمونه اولیه 600هزار تومن میشد
قیمت نمونه تولید انبوه(تازه کیف نداشت)250 هزار تومن میشد
احتمالا جای سلول خورشیدی فقط باتریش گنجایش زیادی داره
(باتری با ولتاژ پایین و امپراژ بالا)
و سلول خورشیدیش (از رو عکس هم معلومه)در حد 5 وات هم نیست!!
مصرف برق لب تاب 15 وات کم کم کم کم

ایده تا پدیده
9th May 2012, 01:08 AM
من رشته تحصیلی م الکترونیک بود ولی الکترونیکی بلای به سرش آوردم که برا لب تا ب و موبایل کار کنه

اره قیمت 100 الی 150 هزار تومان هستش

ایده تا پدیده
9th May 2012, 01:15 AM
ایده ای برای فروش داری حسین جان؟[tafakor]

حسین متقی
9th May 2012, 01:47 AM
ایده ای برای فروش داری حسین جان؟[tafakor]
هر وقت و هر جا و در هر زمینه ای نیاز به ایده داشتی بیا پیش خودم
واست خصوصی میفرستم
اگه خوشت اومد اجراش کن

ایده تا پدیده
9th May 2012, 02:09 AM
هر وقت و هر جا و در هر زمینه ای نیاز به ایده داشتی بیا پیش خودم
واست خصوصی میفرستم
اگه خوشت اومد اجراش کن
چشم پس منتظرم نظرت بگی[soal]

ab.bb
9th May 2012, 01:10 PM
http://www.arm-rfid.com/uploads/posts/2012-05/1336399997_solar-laptop-charger.jpg

فروش کوله پشتی لب تاب همراه شارژر خورشیدی (http://www.arm-rfid.com/161-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D9%88%D9%84%D9%87-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D9%84%D8%A8-%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%AF%DB%8C.html) www.arm-rfid.com (http://www.arm-rfid.com)

لطفا نظراتون بگید تا بتونم بازار فروش این کیف رو پیدا کنم

مشخصات فنی
قدرت شارژر دهی 10 ساعت برای لب تاب و 25 ساعت برای موبایل
کیف کوله پشتی
دارای پانل خورشیدی با گارانتی 25 ساله
سازگار با تمام لب تاب و موبایل و تبلت
کوله کم وزن و شیک
قیمت 100 الی 150 تومان

وزنش دقیقا چقدره؟

بنظرم بهتره یه مدل کوهنوردیش رو بسازی ، چون اینایی که میرن کوه و جنگل کلا دیگه به برق دست رسی ندارن ؛ خیلی بدردشون میخوره.

ایده تا پدیده
9th May 2012, 03:28 PM
تقریبا 2 کیلو گرم[nadanestan]

جوان ایرانی
9th May 2012, 03:44 PM
2کیلووووووووووو؟؟؟؟ پدر کسی که میخواد پشتش بزاره درمیاد!!!!
فکر کنید وزن لپ تاپ بقیه وسیله ها هم اضافه شه!
یکم زیاد نیست؟
البته بگم اگه طرح برای کوه نوردها باشه خوبه ولی برای یکی مثل دانشجو خیلی سخته!که قطعا فکر کنم برای فضاهای باز طراحی شده درسته؟

حسین متقی
9th May 2012, 05:25 PM
2 کیلووو؟؟؟؟
باتری خشک گذاشتی نه؟؟؟
باتری لیتیومی بزار
جاش مدت زمان شارژ رو بیار پایین از 10 ساعت بکن 2تا 4 ساعت
خیلی سنگین تره!!
راستی سلول خورشیدی هم لازم نیست روکش شیشه ای داشته باشه
سلول خورشیدیهایی که روکش پلیمری دارند یا کلا روی پلاستیک اجرا شدند بهتره
البته فکر کنم اینارو خودت هم میدونی!!
خوب چطوری 2 کیلو شده؟؟

ایده تا پدیده
10th May 2012, 01:08 AM
دوستان صبر کنید 1 لحظه . من کمک خواستم در مورد بازار یابی نه بیام مشخصات بگم

حسین متقی
10th May 2012, 02:04 AM
خب این تالار اخبار اختراعاته نه بازار یابی!!!
و همه اینجا مشخصات فنی رو کنجکاوترند
حالا اشکال نداره
پیام خصوصی واست فرستادم دیگه!!!
باید از روی کیف برش داری
و به صورت کیتهایی قابل نصب روی انواع طرحها و مدلهای کیف بسازی
که مثلا با گیره یا دکمه یا.... به کیف وصل بشه!!
به عمده فروشها و مخصوصا مارکدارها و گرون قیمتها مراجعه کن
چون قیمت زیاد براشون فرقی نداره (مارکدارا)
اونا الکترونیک حالیشون نیست (جسارت نشه-ما هم کاسبی بلد نیستیم خوب هر کسی 1 کاری بلده)
خیلی hi tec نشون بدی کار رو مشکلت حل میشه با این قیمت

hossien
10th May 2012, 12:32 PM
دوست عزیز طرح خوبی هست اما این طرح برای دانشجویان و یا مدیران ارشد و با توجه به گفته دوستان برای کوهنوردان و ... کاربرد داره . به نظر من شما ابتدا نیاز و نیازمندی هایی که افراد در این حوزه را دارن بپرسین و مدل و کیت خود را بر اساس نیاز اونا تغییر بدین که با این کار می تونید فروش بالایی داشته باشین وگرنه این کیت در تمام مغازه ها موجود است حتی از نت هم میشه خریداری کرد .

یک پیشنهاد دیگر هم دارم که سرچ کنید در سایت هایی مانند gizmag و از اونا ایده بگیرین برای تکمیل کردن آن.

یک پیشنهاد دیگه که یک تاپیک بزنید و از کاربران سوال و نظرسنجی کنید با توجه به قیمت و کاربرد و ... چنر نفر و به چه دلایلی حاضر به تهیه کردن و خرید هستن.

ایده تا پدیده
10th May 2012, 02:02 PM
مرسی لاعقل 1 پیشنهاد قانع کننده مطرح شد [tafakor]

mamadshumakher
10th May 2012, 09:38 PM
به نظر من طرح قشنگیه.اما فقط یکم وزنش بالاست.میگم حالا نمیشد اصلا کیفی در کار نباشه؟یعنی فقط شارژر خورشیدی لب تاپ و موبایل باشه.مثل فن هایی که به زیر لب تاپ وصل میشه این هم به روی لب تاپ وصل شه.

حسین متقی
10th May 2012, 10:53 PM
به نظر من طرح قشنگیه.اما فقط یکم وزنش بالاست.میگم حالا نمیشد اصلا کیفی در کار نباشه؟یعنی فقط شارژر خورشیدی لب تاپ و موبایل باشه.مثل فن هایی که به زیر لب تاپ وصل میشه این هم به روی لب تاپ وصل شه.
این ایدهخ ی من بود حدود 3-4 ماه قبل
600 هزار تومان هزینه اولیه
و حالا که تولید شده تنها مشکلش اینه که 150 هزار تومن قیمت داره
منم واس همین ادامش ندادم!!!

mamadshumakher
10th May 2012, 11:18 PM
اره گرونه.مشکلشم گرونی پنلهای خورشیدیه.کاش یه طوری میشد که همین کیف یا فقط دستگاه کوچکی برای شارژ لب تاپ رو با یه روش دیگه درست کرد.مثل این چراغ قوه های شارژی که بازویی دارن واسه فشار دادن.با چندبار فشار دادن چراغ شارژ میشه.مثلا همین سیستم رو برای این کیف شارژر تعبیه کنیم اما به صورت اهرمی تلمبه مانند در بغل کیف.فکر نکنم کسی بدش بیاد با چندتا تلمبه زدن لب تاپش رو روشن نگه داره [nishkhand]

حسین متقی
11th May 2012, 12:17 AM
اره گرونه.مشکلشم گرونی پنلهای خورشیدیه.کاش یه طوری میشد که همین کیف یا فقط دستگاه کوچکی برای شارژ لب تاپ رو با یه روش دیگه درست کرد.مثل این چراغ قوه های شارژی که بازویی دارن واسه فشار دادن.با چندبار فشار دادن چراغ شارژ میشه.مثلا همین سیستم رو برای این کیف شارژر تعبیه کنیم اما به صورت اهرمی تلمبه مانند در بغل کیف.فکر نکنم کسی بدش بیاد با چندتا تلمبه زدن لب تاپش رو روشن نگه داره [nishkhand]
شارژ نمیتونه بکنه لب تاپو اخه!!
باید بلند باشه خیلی
وسنگینه همینقدر
و باید خیلی انرژی خرج کنی
بچراغ قوه 1 واته 2 واته 3 واته به زور
ولی لبتاب چی؟؟؟خیلی بیشتر از این حرفاست 20 برابر باید انرژی مصرف کنی نمیصرفه!!

ab.bb
12th May 2012, 11:15 PM

من یه نگاهی به بازار انداختم . دیدم کیت شارژر همه جوره اش هست. اینکه بتونیم کسی رو قانع کنیم؛ که بیاد این کیف رو بخره کار سختیه ، چون برتری خاصی درش نیست.باید یه چیز برای رقابت داشته باشه.اگر میتونی روی طراحی خود کیف کار کن، مدلی بساز که از نمونه های مشابه بازار زیباتر باشه. رو استحکام و ساختمان داخلیش کار کن طوری که نسبت به نمونه های مشابه بار بیشتری رو تحمل کنه .یه ایرادی که اکثر کوله پشتی ها دارن؛ اینه که باعث میشن پشت آدم عرق کنه ؛ اگر میتونی این مشکل رو حل کن . یه سری امکانات درش بزار که مدلهای توی بازار ندارن . کیفت رو برای مشاغل مختلف بشکل تخصصی طراحی کن. البته نیازی نیست برای هر شغل یه کیف طراحی کنی.ساختار اولیه کیف رو حفظ کن ولی باتوجه به نوع خریدار بعضی امکانات رو درش کم و زیاد کن. فرضا یه آدمی که میخواد بره گردش احتیاج به حمل بار بیشتری داره تا یه کسی که میخواد بره دانشگاه یا مسافرت کاری .درنتیجه با تغییر حجم کیف میشه اون رو برای کاربرای مختلف تخصصی کرد.هر دسته از کاربرا ابزار وسائل خاص خودشون رو حمل میکنن. با توجه به این موضوع یه سری تغیرات کوچیک در کیف ایجاد کن. مثلا کوهنوردا معمولا وسائل زیادی باخودشون میبرن ؛اونقدر که تو کیف جا نمیشه .واسه همین مجبورن ،اونا رو به کیف آویزون کنن. خب با توجه به این نیاز، چند تا قلاب به کیف اضافه کن تا کارشون راحتر شه. همین توجه به نکات ریز خیلی توی جلب مشتری تاثیر داره. خدا رحمت کنه آقای استیو جابز خیلی تو این کار وارد بود. موقعی که می خواست دستگاه پخش موسیقی رو بسازه؛ اون طبق اندازه جیب کوچک سمت راست شلوار لی، که معمولا بی استفاده بود؛ ساخت. و این مورد رو توی تبلیغات فروش بیان کرد . همین نکته ساده باعث فروش خیلی بالای موزیک پلیر آیپاد شد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد