توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا قبل ایجاد تاپیک جدید "جستجو" و "برچسب ها" فراموش نشود!
روابط عمومی سایت
20th April 2012, 01:58 PM
با سلام خدمت کاربران گرامی
لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید "جستجو" کنید تا در صورت موجود بودن تاپیک مشابه از ایجاد آن خودداری فرمایید.
این روزها تاپیک های تکراری خیلی زیاد شده است.
و همچتین لطف کنید برای هر تاپیک جدید که ایجاد می کنید یک "برچسب" مناسب قرار دهید.
با تشکر
[golrooz]
zolfa
20th April 2012, 10:08 PM
ممنون بابت اطلاع رسانیتون
ولی من چندبار که امتحان کردم تکراری بودن رو نشون نمیداد
شه پری
21st April 2012, 02:20 PM
لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید "جستجو" کنید تا در صورت موجود بودن تاپیک مشابه از ایجاد آن خودداری فرمایید.
این روزها تاپیک های تکراری خیلی زیاد شده است.
و همچتین لطف کنید برای هر تاپیک جدید که ایجاد می کنید حداقل یک "برچسب" مناسب قرار دهید.
با تشکر
جستجوی سایت کارامد نیست...
Admin
21st April 2012, 05:50 PM
سلام
دوستان طبق قوانین سایت ارسال مطلب تکراری جرم نیست و شامل تذکر نمیشه.!
منتها ارسال هایی که تاریخ ارسال شون جدیده تر و تکراری هستن حذف میشن.
البته به مدیران سایت گفته شده که مسائل مربوط به تکراری بودن ارسال ها اگر عمدی نباشه زیاد مهم نیست و لزومی نداره با این کاربران برخوردی بشه.
اما در صورت تکراری بودن ارسال مدیران می تونن طبق تشخیص خودشون مطلب رو حذف کنن.
در هر صورت این اطلاعیه جهت اطلاع و یاد آوری دوستان ذکر شده.
جستجوی سایت کارامد نیست...
ما در سایت چند نوع جستجو داریم.
جستجوی پیشرفته ، جستجوی لحظه ای و جستجوی موقع ارسال موضوع که دقیق ترین جستجوها ، جستجوی لحظه ای هست که می تونین به راحتی مطلب خودتون رو دقیق جستجو کنین و کاملا کار آمد هست.
موفق باشید
شه پری
21st April 2012, 06:13 PM
ما در سایت چند نوع جستجو داریم.
جستجوی پیشرفته ، جستجوی لحظه ای و جستجوی موقع ارسال موضوع که دقیق ترین جستجوها ، جستجوی لحظه ای هست که می تونین به راحتی مطلب خودتون رو دقیق جستجو کنین و کاملا کار آمد هست.
موفق باشید
سلام آقا مصطفی
آقا مصطفی من منظورم جستجوی موقع ارسال هست
کارامد نیست...
...
کلا من برای جستجو توی سایت از گوگل استفاده میکنم...
کارم رو سریعتر راه میندازه
Admin
21st April 2012, 06:26 PM
سلام آقا مصطفی
آقا مصطفی من منظورم جستجوی موقع ارسال هست
کارامد نیست...
...
کلا من برای جستجو توی سایت از گوگل استفاده میکنم...
کارم رو سریعتر راه میندازه
سلام
این رو با شما موافقم ... منتها جستجوی لحظه ای الان کار آمد ترین جستجوی داخل سایته که تنظیمش کردم برای جستجوهای دقیق داخل سایت.
موفق باشید
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.