توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با ۶ میلیون تومان همسری دلخواه اختیار کنید
hyper neo
17th April 2012, 09:37 PM
http://www.irangrand.ir/uploads/admin/1390/12/26/8/2cc026bd7e.jpg (http://www.irangrand.ir/uploads/admin/1390/12/26/8/2cc026bd7e.jpg)
این خانم با 6000 دلار ساخته شده از سیلیکون در کشور سوئد است. قد 150 تا 175 سانتیمتر ! بافت پوست 99% شبیه به انسان ! دارای 100 سنسور در اطراف بدنش ، هر سنسور قابلیت فرم گیری تا 20 موقعیت خاص رو برای ایشون فراهم میکنه به صدای صاحبش فوق العاده حساس است ! و قابلیت اجرای 16 فرمان رو تا فاصله 2 متری بصورت همزمان داره . ضمنا قابلیت گذاشتن رمز عبور هم برای فرمان بری از همسر در ایشون فراهم شده .
یعنی بطور خلاصه فقط واسه صاحبش هر کاری رو انجام میده در صورتی که روش رمز عبور گذاشته بشه. خصوصیات اصلی: او می تواند سر خود را در جهت دلخواه شما حرکت دهد. شما میتوانید به شرح زیر کاملا اختصاصی به میل خود ،یک مدل انتخاب کنید : اندازه قد رنگ پوست مزایای متعدد ایشون : برقی نیست با حرف زدن زیاد حوصله شما رو سر نمیبره عمرا چاق نمیشه و نیاز به رژیم درمانی همراه با ایشون ندارید ! عمرا آرایشگاه نمیره ! به موسیقی سنتی و اپرا و سوپ علاقه نداره مخالفتی با فوتبال دیدن شما نداره !!! نگرانی بابت دیدن ایشون در چت روم های اینترنتی نخواهید داشت عمرا نق بزنه ! تحت هیچ شرایطی تحریم هم نمیشید !! هیچوقت به خرید نخواهد رفت ! عمرا اگه پیر بشه ، مهریه نمی خواد و هزار و یک مزیت دیگه !
کلا دیگه خانوما بزنید گاراژ
عرفان سلیم زاده
17th April 2012, 09:40 PM
انجلینا جولی هم داره؟[nishkhand]
BaAaroOoN
17th April 2012, 09:43 PM
میشه آقاش رو هم بسازن تا ما خانوما هم از دست این مردا راحت شیم؟راه داره؟پول خوبیم میدیما!
hyper neo
17th April 2012, 09:59 PM
اگه از این محصول استقبال شه(حتما میشه) تا چند سال دیگه همه رقمه میاد تو بازار...[labkhand]
البته سازمان حقوق بشر ممکنه گارد بگیره
S.A.H.A.N.D
17th April 2012, 10:11 PM
من يدونه مي خرم [nishkhand][sootzadan]
NameEly
18th April 2012, 12:46 AM
اخ جون
خدا چقدر ما مردها رو دوست داره
از دست خانوم ها راحت شدیم
من چندتا می خوام
خانوما یک نصیحت دارم بگردید برای خودتون دنبال شوهر [khande]
NameEly
18th April 2012, 01:06 AM
تازه پسر خالم هم میگه من هم می خوام [nishkhand]
دنیای بی خانوم ها چقدر قشنگه [khande]
zolfa
18th April 2012, 12:31 PM
عجب![tafakor]
اگه خانوما بدن چرا برا گرفتن عروسکش دست و پا می شکنید!
اگه بده همه نوعش بده![nishkhand]
NameEly
18th April 2012, 01:41 PM
عجب![tafakor]
اگه خانوما بدن چرا برا گرفتن عروسکش دست و پا می شکنید!
اگه بده همه نوعش بده![nishkhand]
زن خوبه ولی اون عروسکش به این خاطر این همه محبوبه که غر غر نمیکنه و کلی مزیت که خانم های واقعی ندارن [nishkhand]
sheri khoshgele
18th April 2012, 02:45 PM
این مردا ی امروزی همون 6 ملیونم ندارن.شماهمون مهر بزنین حداقل چندسال عقب میفته.تازه این ک بلد نیست غذا بپزه.بعدم اقایون عاشق بچه هستن و این عروسک بچه دارم نمیشه.حالا برید بخرید.[khande][tashvigh]
م.محسن
18th April 2012, 03:02 PM
با این حساب باید از این به بعد گفت : خوشا آنکس که اینچنین زنی دارد
NameEly
18th April 2012, 09:20 PM
این مردا ی امروزی همون 6 ملیونم ندارن.شماهمون مهر بزنین حداقل چندسال عقب میفته.تازه این ک بلد نیست غذا بپزه.بعدم اقایون عاشق بچه هستن و این عروسک بچه دارم نمیشه.حالا برید بخرید.[khande][tashvigh]
به به شراره خانم [golrooz]
از این طرفا [soal]
خدا اشپزخونه رو واسه چی محیا کرده و افریده ؟؟ به جای اون غدایی که قرار توی شکم خانم ها ریخته بشه پولش رو میدی به اشپزخونه و هر روز بهترین غدا رو می خورید [nishkhand][bamazegi]
نه وجدانا می خوایم مگه نون خور اضافه کنیم که دنبال بچه باشیم هاااااااااااااااااااااا [nadidan][sootzadan]
داریم فعلا از دست این بلای شیرین راحت میشیم باز بچه می خوایم چیکار [nishkhand]
hyper neo
18th April 2012, 09:27 PM
حالا خانم ها تا چند وقت بزنن گاراژ هروقت از این عروسکه خسته شدیم خبرشون میکنیم
SaNbOy
18th April 2012, 09:27 PM
من از امروز دیگه پولامو میزارم برای خرید این زنه :))
خیلی جالبه ها بعد میگن مدل زنت چیه؟
سیستم عاملش چیه؟
:)))
یه بخش تو فروم بعد باید براش باز کنیم در آینده ی نزدیک [tafakor]
sheri khoshgele
18th April 2012, 11:01 PM
ببینیمو تعریف کنیم.ما که فعلا داریم توخونه بابامون میخوریمو میخوابیم نیازی ب اقا بالاسر نداریم یه مادر شوهر بیاد تو زندگیمون بشه بلای خانمان سوز شما هم برید مثل بچه ها باعروسکا بازی کنین....
حسین سلمانیان
19th April 2012, 03:55 PM
در آینده نزدیک خانوما باید تو کوچه و خیابون دنبال شوهر بگردن <آخه ی دلم براشون میسوزه>[tashvigh][tafakor]
NameEly
19th April 2012, 04:11 PM
ابجی فاطیما کجایی که خانوم ها با خاک یکسان شدن [nishkhand]
الو ابجی فاطیما [sootzadan]
غزل بارون
19th April 2012, 04:34 PM
من جای فاطمه میام میگم نیست شما آقایون اصلا به محبت و غمزه خانوما نیاز ندارید؟!!!این عروسک میتونه مجبت کنه به نظرتون؟!زمانایی که دلتون گرفته عروسکه میخواد بشینه حرفاتونو بشنوه؟انگار که بخواین با عروسک بازی کنید!!!شاید اولش خیلی خوب بیاد ولی وقتی کمبود محبت رو حس کردید یاد این میفتید که ای کاش...[nishkhand]
NameEly
19th April 2012, 04:52 PM
من یکی تسلیم شدم اناهیتا خانم [nadidan]
همش جنبه ی شوخی داشت [golrooz]
محسن آزماینده
19th April 2012, 05:43 PM
به نظر من چیز جالبی نیست
من یکی که دعوای خانوما را به غر نزدن این ترجیح میدم
aleyasin
19th April 2012, 06:14 PM
فکرشو بکننین !! با خرید این عروسک از این به بعد آقایون میشن یه نوکر تمام عیار[khande]
باید لباسها شو بشورن...، حمامش کنن ...، لباس تنش کنن ...، وقتی میرن مهمونی با یه کارگر حملش کنن ببرنش تو مهمونی...!!، از همه مهمتر مادر شوهر بیچاره که دیگه نمی تونه بهش غر بزنه بگه چرا این کارو نکردی ....چرا اون کارو نکردی.... ؟چرا به تیپ و قیافه پسرم نمیرسی؟ چرا...؟[khandeshadid]
زیادم بدنیست !!!میشه بگی به نفع خانومهاست ....[nishkhand]
BaAaroOoN
20th April 2012, 02:32 PM
باشه آقایون محترم!به قول دوستمون بزنید گاراژ!این شمایید که به محبت ها،درد دل کردن با ما بالاخره نیازمند میشید...!و الا خانومایه قدیم یه منبع درآمد و حامی نیاز داشتن،که الان خودشون این مشکل رو با کار کردن خودشون حل کردن[nishkhand]!کمبود محبت هم نمیگیرن مث شما مردا ،که برعکس ظاهر خشنی که دارین همیشه مث یه بچه به محبت نیاز دارین.از این به بعد هم بازار روانشناسا داغ میشه!ای کاش بجا کامپیوتر روانشناسی میخوندم !آخه میگن از این به بعد بازارش سکه میشه[fardemohem]
ساناز فرهیدوش
20th April 2012, 05:12 PM
مبارک هرکس که قدر داشتن دل مهربونی که می تونه بهش مهر بورزه و چند بربر محبت دریافت کنه رو نمی دونه باشه !
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.