ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث اگه یه پاک کن داشتی چی رو توی دنیا پاک میکردی باهاش؟

بلدرچین
23rd March 2012, 05:01 AM
بگید ممنونم

Ehsan M
23rd March 2012, 05:17 AM
دوروغ ، دورویی ، خیانت ، حسادت

golden3
23rd March 2012, 12:29 PM
قسمت هایی ازگذشته که بد بوده برام[nadidan]

vahidith
23rd March 2012, 07:13 PM
سعی می کردم پاکنمو به جاهای خیلی کثیف نزم .که وقتی به هرجا زدم اونجا رو هم از قبل خراب تراش کنه[golrooz][golrooz]

Sa.n
23rd March 2012, 09:42 PM
دروغ گویی و بدی ها

maryam_bah
30th March 2012, 01:40 PM
میخوام برگردم به 20 بهمن 90.دوست دارم از بعد این روز رو پاک کنم[narahatish]

بلدرچین
30th March 2012, 02:40 PM
مریم خانوم گذشته ها گذشته توی فکر و ذهنت این اتفاقای بدی که توی اون زمان افتاده وجود داره.به همشون به چشم یک نشونه یا حکمت نگاه کن.مهم نیست چی شده سعی کن دیگه اون اتفاقا تکرار نشه تو میتونی خیلی راحت اون ها رو ازذهنت پاک کنی امسال تازه شروع شده به چیزهای خوب فکرکن تا اتفاقای خوبی برات بیوفته.میوفته.ادما باید از روی هراشتباهشون یه درسی بگیرن...ممنونم

maryam_bah
30th March 2012, 03:01 PM
مریم خانوم گذشته ها گذشته توی فکر و ذهنت این اتفاقای بدی که توی اون زمان افتاده وجود داره.به همشون به چشم یک نشونه یا حکمت نگاه کن.مهم نیست چی شده سعی کن دیگه اون اتفاقا تکرار نشه تو میتونی خیلی راحت اون ها رو ازذهنت پاک کنی امسال تازه شروع شده به چیزهای خوب فکرکن تا اتفاقای خوبی برات بیوفته.میوفته.ادما باید از روی هراشتباهشون یه درسی بگیرن...ممنونم
حق با توئه عزیزم[golrooz]

ولی مهم تکرار نکردنه اون اشتباهاته[nadidan]میخوام پاک بشه تا دیگه تکرارشون نکنم[negaran]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد