توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازی زندگی!!!!!
Rez@ee
14th March 2012, 09:23 AM
5 توپ در هوا هستند. این توپ ها همان خانواده، سلامتی، کار، دوستان و روح شما هستند. یکی پلاستیکی و مابقی شیشه ای است.
قاعده بازی این است که اجازه بدهید توپ پلاستیکی زمین بخورد تا باقی توپ ها در هوا بمانند.
شما کدام توپ را پلاستیکی می دانید و رها می کنید و 4 تای باقی که برای نگهداری آن تلاش می کنید، کدامند؟
master_mind
14th March 2012, 12:44 PM
سوال سخت سخت میپرسینااااااا[negaran]
MANE1371
14th March 2012, 01:51 PM
سؤال شما که خیلی سخته!
حالا نمیشه یه چیزش رو کم کنید تا مشتری شیم؟[soal]
yas-90
14th March 2012, 04:00 PM
راستش من هر چی فکر میکنم جز کار نمیتونم از هیچی بگذرم .....شاید چون خودم خرج خودم رو نمیدم و فقط مصرف کننده م و هنوز به کار نیازی حس نمیکنم [tafakor] .....البته امیدوارم در هر شرایط همین نظر رو داشته باشم(سعیم رو هم میکنم)
vahidith
19th March 2012, 02:48 PM
سوال خوبیه
فک کنم اگه از کاربگذریم به اون یکی هام ضرر میرسه پس کار نه (بیکاری به روح ضرر داره و هم به قشر فقیر جامعه...)
از خانواده و روح و دوستان نمیشه گذشت
بخوای نه خوایی باید از سلامتیت بگذری اگه هم نگذری سلامتیت هم همزمان با عمرت میگذره :((:((:((
mina_bushehr
20th March 2012, 12:02 AM
بازي زندگي آن نيست که تاس خوب بياوريد بلکه تاس بد را خوب بازي کنيد.
fantastic girl
7th April 2012, 10:59 PM
کار
shabhayebarare
8th April 2012, 05:07 PM
سوال سختیه اما بین این گزینه هایی که شما گذاشتین بی ارزش ترینش کاره بقیه انقدر حرمت دارن که حتی نمیشه به کنار گذاشتنشون فکر کرد
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.